Benjamin Fulford: “Nep Biden-regime stort in nu Bezos ermee kapt.”

30 mei 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het eind is nabij voor het nep Biden-regime nu Jeff Bezos, een van zijn belangrijkste ruggensteunen ermee heeft gekapt en zich heeft aangesloten bij de alliantie, zeggen CIA-bronnen. Dit werd aangetoond toen zijn Washington Post woordvoerder de waarheid rapporteerde: de Oekraïense regering en het leger bezwijken. Het Khazariaanse Maffia project om de wereld te regeren vanuit een groter Khazaria (Oekraïne + Kazakhstan) is nu dus volledig gedoemd te mislukken.

De andere zaak om aandacht aan te schenken was de volledige ineenstorting van het Davos Wereld Economische Forum en haar zusterorganisatie de WHO toen ze vorige week in Zwitserland vergaderden.

De WHO had haar 75e verjaardag luister moeten bijzetten met een overwinningsronde waarbij haar baas de absolute dictatoriale macht over alle regeringen in de wereld zou worden verleend. In plaats daarvan werd haar topkader gearresteerd voor het verspreiden van biologische wapens, aldus Mossad-bronnen.

Hetzelfde gebeurde met de vaccinpushers die aanwezig waren in Davos, zeggen CIA-bronnen. Laten we eens kijken wie er verslagen is.

“Links zie je de oprichter van het Wereld Economisch Forum, Klaus Schwab. Rechts zijn vader, een intieme vertrouweling van Hitler, de industrieel en fascist “Eugen Schwab” (die een Rothschild trouwde) in uniform.

Op het Wereld Economisch Forum vertelde Schwab met misplaatste trots “De toekomst is ontwikkeld door ons, door een sterke gemeenschap zoals jullie hier in deze zaal.”

Daarna leverde het Rothschild propaganda nieuws-netwerk Bloomberg zijn bijdrage door weer een CGI/avatar te produceren van George Soros om te waarschuwen: ‘de beschaving overleeft misschien de Oekraïense oorlog niet’.

https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/05/fake-soros.mp4?_=1

Wat hij werkelijk bedoelde was “de menselijke onderwerping overleeft het waarschijnlijk niet” omdat het KM-project om de mensheid tot slavernij te brengen aan het instorten is.

Laten we dan nu eens kijken naar de CEO van Pfizer, Albert Bourla die pocht dat zijn bedrijf op de goede weg is om 50% van de mensheid te doden niet later dan 2023. Het is een tamelijk goede veronderstelling dat de witte hoeden van de alliantie een Computer Graphics versie van hem gebruikten om dat te zeggen.

https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/05/bourla-says-kill-half-of-world-by-2023.mp4?_=2

Bourla’s schorre keel lijkt te duiden op een of andere vorm van (opzettelijk?) een CG- defect.

https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/05/bourla-frog-neck.mp4?_=3

Luister nu naar hoe de avatar Bill Gates het bederft door toe te geven dat “vaccins geen lange werkingsduur en geen goede infectie-blokkering hebben”.

https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/05/gates-says-vax-no-good.mp4?_=4

En dan Pekka Lundmark, President en CEO van Nokia die zegt: “Smartphones zullen achterhaald worden. Alle technologieën zullen niet later dan 2030 direct in ons lichaam worden opgenomen.”

https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/05/petta-lundmark.mp4?_=5

En dan tot slot Gabriela Bucher, Directeur van Oxfam International die zegt: Covid is een van de meest winstgevende producten ooit geweest.”

https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/05/head-of-oxfam-says-covid-most-profitable.mp4?_=6

Voor mij lijkt het erop alsof ze allemaal gevangen zijn genomen en óf worden gedwongen wat ze moeten zeggen óf CG versies van zichzelf hebben die deze incriminerende dingen zeggen.

De volgende Fox Nieuws clip over Davos werd ons onafhankelijk van elkaar toegestuurd door de CIA, de Russische FSB en de Mossad, als een duidelijk teken van overeenstemming tussen inlichtingendiensten over wie de werkelijke vijand is.

https://cdn-0.stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2022/05/fox-disses-davos.mp4?_=7

Terwijl deze Davos schijnvertoning plaatsvond, werd de nep Biden naar Japan en Zuid-Korea gebracht om de controlelijn in Azië te handhaven die “gewonnen” was door het Amerikaanse leger in Wereldoorlog II. Maar de trip was een mislukking want India weigerde om zich aan te sluiten bij een militaire alliantie tegen China en Rusland. Bronnen dicht bij de Indiase Premier Narendra Modi zeggen: 

India gelooft dat een ijzereeuw, de slechtste van alle mogelijke eeuwen, eindigt en een gouden eeuw begint. Ze geloven dat hun beste strategie is om geen kant te kiezen en de gebeurtenissen te laten ontwikkelen.

Enkele van de grootste gebeurtenissen vinden plaats in de oliemarkt waar OPEC en andere olieproducenten ermee ingestemd hebben om te weigeren olie te verkopen tegen KM monopoliegeld.

https://tass.com/pressreview/1455465

De Westerse propaganda media proberen het te laten lijken alsof het tegenovergesteld waar is met koppen als:

“Scherpe Daling in Russische Exporten zou Olie boven de $150 kunnen brengen.”

https://oilprice.com/Energy/Oil-Prices/BofA-Sharp-Decline-In-Russian-Exports-Could-Send-Oil-Above-150.html

De werkelijkheid is dat olie nu 30% duurder is in het Westen dan in de rest van de wereld. 

De strop wordt nu aangehaald. Turkije heeft besloten om Amerikaanse troepen in Syrië aan te vallen die onderaannemers van de Rockefellers zijn om de olie van dat land te stelen.

https://news.antiwar.com/2022/05/24/us-concerned-at-turkish-plans-for-new-offensive-in-north-syri

https://www.msn.com/en-us/news/world/erdogan-turkey-s-syria-operation-could-happen-suddenly/ar-AAXQU5O?ocid=EMMX&cvid=8a58b5c6cb374c679bbfe96d93b93e0e

De boycot van KM monopoliegeld is de reden waarom in minder dan twee maanden tussen 25 februari en 20 mei de VS 50 miljoen barrels van zijn 532 miljoen barrels strategische oliereserves gebruikte. Elke week vermindert het aantal barrels met 5.3 miljoen.

Dit is het bewijs van de realiteit dat het Westen niet langer monopoliegeld kan drukken om olie te kopen. “Beweringen van het Westen over Ruslands default zijn absoluut niet overeenkomstig de werkelijkheid. Dit is de default van Westerse landen zelf, zei de Russische Minister van Financiën, Anton Siluanov vrijdag.

https://tass.com/economy/1457065

Dit is niet het bankroet van de VS of van Westerse landen. Het is het bankroet van de Rothschild en Rockefeller eigenaars van de United States of Amerika Corporation. Hier geeft Fed. Voorzitter Jerome Powell toe dat het corporate geld dat hij produceert door niets wordt gedekt.

VERSLAGGEVER: Bent u bereid om te zeggen dat u het systeem overstroomde met geld?

FEDERAL RESERVE VOORZITTER: Ja, dat hebben we gedaan.

VERSLAGGEVER: Waar komt het vandaan, drukt u het gewoon?

FEDERAL RESERVE VOORZITTER: We drukken het digitaal, dus, wij als een centrale bank hebben de mogelijkheid om geld te creëren.

Het feit dat een van de eerste besluiten die het zogenaamde Biden-regime nam 

het cancelen van de Keystone pijplijn was, toont aan dat het een regime is dat alleen is geïnteresseerd in het promoten van door Rockefeller gecontroleerde olie, niet de belangen van het Amerikaanse volk.

Nu heeft Rusland 80% van de Oekraïense olie veroverd die ze hadden willen stelen om in zaken te kunnen blijven.

In een teken van hun wanhoop tekende de zogenaamde president Biden vorige week een wetsvoorstel om Oekraïne $40 miljard te geven. Het enige probleem is dat blijkt dat Oekraïne slechts 15% van het geld krijgt, zeggen CIA-bronnen. Maar het Oekraïense volk zal verantwoordelijk zijn voor 100% van de $40 miljard aan schuld, gebruikt om dit te financieren, voegen ze eraan toe.

Natuurlijk zal de instortende Oekraïense marionettenregering nooit in staat zijn om dit te betalen. Jeff Bezos laat de Washington Post de waarheid vertellen over hun nederlaag omdat hij het teken aan de wand zag.

Het is een feit dat noch het Amerikaanse leger, noch de NAVO, noch enige andere belangrijke regering het Oekraïense leger zware wapens levert. 

Zelfs Israël weigert wapens te leveren aan Oekraïne

https://www.axios.com/2022/05/25/israel-rejects-spike-missile-ukraine-germany-russia?fbclid=IwAR1CEAXmYwo74sdFHyq4zOO2h92wB_VDf29ma6A3XljruYUHATlwVuCpUwA

 “Wees niet verbaasd als er al heel snel een militaire coup tegen Zelensky wordt gepleegd door zijn eigen militaire commandanten. Het spel is over”, volgens een senior CIA-bron.

De verspreiding van bewijs over regeringen van de wereld dat Oekraïne een centrum was voor biologische oorlogsvoering tegen de mensheid is waarom niemand het regime daar steunt behalve de door de KM gecontroleerde media.

Nu gooit de KM 30 miljoen doses Moderna vaccines weg omdat de hele wereld de zwendel door heeft.

Dit is het topje van de ijsberg aan onthullingen over de misdaden van de farmaceutische industrie. Bijvoorbeeld: er zijn in 40 jaar NUL doden of mensen met permanent letsel geweest door pokken, maar wel 5755 permanente invaliden en doden door pokkenvaccins.

https://healthimpactnews.com/2022/zero-smallpox-deaths-or-injuries-in-40-years-but-5755-injuries-and-deaths-from-smallpox-vaccines/

Ook gelooft niemand hun apenpokken verhaal. Apenpokken is een nieuwe naam voor door COVID injecties geactiveerde gordelroos, gebaseerd op een PCR test die niet is ontworpen om een diagnose te stellen voor ziekten, volgens een CIA-arts. Dit is rechtstreeks gehaald uit een acht pagina’s lange lijst van potentiële bijwerkingen van de eerste Pfizer FOIA database dump (FOIA = Wet op openbaarheid van bestuur).

Is het geen toeval dat Canada 500.000 pokkenvaccins bestelde slechts weken voor de uitbraak van de Apenpokken? Ongeacht het feit dat in 1972 werd verklaard dat pokken waren uitgeroeid.

https://greatgameindia.com/canada-monkeypox-vaccines-before-outbreak/

In feite zijn ALLE zogenaamde virussen gepatenteerd, volgens de CIA. Verbaast dit iemand?

Afrika ging nooit mee met de Covid/Vaccin moordzwendel omdat zij de grootste slachtoffers ervan waren. Hier, bijvoorbeeld, rapporteert de London Times: “De WHO gaf 50 miljoen pokkenvaccins met Aids erin aan Afrikanen.”

We hebben ook meer bewijs dat een groot deel van de Covid-ziekte werd veroorzaakt door een elektromagnetische aanval. Vorige week gaf een Frans gerechtshof opdracht om een 5G antenne (het artikel zegt per vergissing 4G) uit te schakelen nadat een boer zei dat na de installatie van de antenne 40 van zijn 200 koeien waren doodgegaan. Philippe Molhérat, de burgemeester van Mazayrat-d’Allier, die eerder de installatie van de antenne had goedgekeurd, legde een verklaring af ten gunste van de boer. 

https://www.connexionfrance.com/article/French-news/French-court-orders-4G-antenna-switch-off-over-cow-health-concerns

De Chinezen zijn volledig op het oorlogspad om de daders te pakken te krijgen die in 2020 in Wuhan miljoenen mensen hebben gedood met zo’n elektromagnetische aanval, zeggen bronnen van een Aziatisch geheim genootschap. Dat is een van de redenen waarom mensen in heel China zich van gebouwen laten afvallen, zeggen ze.

https://www.jenniferzengblog.com/home/2022/5/16/top-secret-recording-war-mobilization-meeting-of-the-southern-war-zone-of-the-pla-guangdong-province-is-in-a-state-of-war

We zien ook dat het oogsten van Adrenochrome in de mainstream media wordt gerapporteerd in landen als Turkije en Bulgarije.

Met al deze naar buiten komende dingen is het slechts een kwestie van tijd voordat de hele nep KM-machtsstructuur instort. Een sleutel is om de komende dagen in de gaten te houden wat er gebeurt met de nep Paus Franciscus

De Japanse militaire inlichtingendienst stuurde ons deze foto die laat zien dat Jonathan Pryce, de acteur die de “high sparrow” speelde in de Game of Thrones, nu de rol van Paus Franciscus speelt in de echte wereld.

Een bron in de Canadese inlichtingendienst zei: “Voor de controleurs is het allemaal toneel. Ze gebruiken desinformatie om de onderzoekende alliantie van zich af te schudden en de schaapmensen gelukkig te houden. Ze kunnen Pryce zo nu en dan hebben gebruikt in een noodsituatie. Meestal gebruiken ze Computer Graphic Beelden met groene achtergrondschermen en dubbelgangers met latex maskers.”

Een CIA-bron zei: “De KM controleurs hebben hem wellicht gebruikt als hij hun auditie met goed gevolg heeft afgelegd maar slechts voor korte onderdelen. Het belangrijke punt hier is, dat er geen paus Franciscus meer is. Hij heeft deze wereld een paar jaar geleden verlaten, als ik het me goed herinner.”

Zodra ze het vermogen verliezen om heimelijk avatars in te brengen om voor ons de illusie te creëren dat het oude regime gewoon doorgaat, zal het spel echt over zijn.

Hier zijn enkele tekens dat de bevrijding van de mensheid wellicht eerder zal komen dan later. John Durham, de witte hoeden aanklager in de VS is begonnen met het aanklagen van sleutelfiguren achter de nep Biden-administratie. “Dit is pas het begin, ze zingen als kanaries”, zei Durham van de eerste arrestaties.

Wanneer Hillary Clinton Rockefeller valt, neemt ze het hele moeras met zich mee, beloven CIA-bronnen.

De verrader Justin Castro en zijn manager Chrystia Freeland zijn al verwijderd in Canada terwijl in Australië de verrader Scott Morrison is verwijderd. Nu wordt Boris “Bozo” Johnson verwijderd uit de UK.

https://www.express.co.uk/news/politics/1617154/Boris-Johnson-undermined-trust-Conservative-MP-sir-bob-neill-no-confidence-letter-latest

En dan wat Biden betreft: Waarom wordt de belangrijkste/machtigste man in de hele wereld opgehaald op de luchthaven door de Uber burger-taxiservice? Waar is het veiligheidsaspect? Waar is de Geheime Dienst? Waarom draagt hij zijn eigen koffers? Is dit de misleider die naar huis gaat nadat hij zijn plichten heeft vervuld? Voedsel om over na te denken.

In een ander teken dat de Biden schijnvertoning het einde nadert, heeft het Witte Huis een verklaring uitgegeven dat schout-bij-nacht (in ruste) John Kirby “de nieuwe Nationale Veiligheidscoördinator voor Strategische Communicaties zal zijn in het Witte Huis. In deze rol zal Kirby verrichtingen tussen en onder instanties coördineren.” Voor mij ziet dit eruit als een militaire overname.

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2022/05/20/president-biden-announces-john-kirby-as-nsc-coordinator-for-strategic-communications/

Nu zien we dat de avatar Gouverneur van Californië, Gavin Newsom weer positief is getest. “Ziet er naar uit dat hij weer is opgepakt. Je kunt in de foto’s zien dat dit niet dezelfde man is als de originele”, reageert een CIA-bron. 

https://www.washingtonpost.com/politics/california-gov-gavin-newsom-tests-positive-for-covid-19/2022/05/28/7705f1d2-dedd-11ec-bc35-a91d0a94923b_story.html

Er is ook een enorme opruiming van tweede- en derderangs KM verraders. Kijk maar eens naar al die KM marionetten die recentelijk Covid opliepen:

Fresno burgemeester Jerry Dyer testte positief op Covid-19

https://www.yourcentralvalley.com/life-health/health/coronavirus/mayor-jerry-dyer-tests-positive-for-covid-19/amp/

20 New York City rechters testten positief op COVID-19 na een Long Island retraite / Reuters

https://www.reuters.com/legal/government/20-nyc-judges-test-positive-covid-19-after-long-island-retreat-2022-05-19/

Burgemeester en onderburgemeester van Beverly Hills testten positief op het coronavirus

https://www.aol.com/news/beverly-hills-mayor-vice-mayor-201725675.html

Burgemeester van Charleston, Johan Tecklenburg in isolatie na positieve Covid-19 test

https://www.counton2.com/news/latest-news/charleston-mayor-tecklenburg-in-isolation-after-positive-covid-19-test/

County Rechter Wolff en Politiechef McManus testten positief op Covid-19

https://www.chron.com/news/local/article/Bexar-County-Judge-Nelson-Wolff-COVID-positive-17187684.php

Rep. Dean Phillips testte positief op Covid-19, in isolatie in Washington D.C.

https://m.startribune.com/rep-dean-phillips-tests-positive-for-covid-19-isolating-in-washington-d-c/600175156

SAPD Chef William McManus, testte positief op Covid-19

https://www.ksat.com/news/local/2022/05/20/sapd-chief-william-mcmanus-tests-positive-for-covid-19/

Schotlands eerste minister Nicola Sturgeon testte positief op Covid

https://www.aol.com/nicola-sturgeon-tests-positive-covid-183459001.html

Bexar County Rechter Nelson Wolff testte positief op Covid-19

https://news4sanantonio.com/news/local/bexar-county-judge-nelson-wolff-tests-positive-for-covid-19-local-san-antonio-texas-mild-symptoms-treatment-medical

Galvez testte positief op Covid-19

https://www.pna.gov.ph/articles/1175066

Jaime Jarrin, Charley Steiner te midden van Dodgers radio- en televisiemedewerkers testten positief op Covid-10 / Los Angeles Times

https://www.latimes.com/sports/dodgers/story/2022-05-18/dodgers-broadcasters-jaime-jarrin-charley-steiner-test-positive-covid-19

Detroit Tigers helper Will Vest testte positief op Covid-19; manager A.J. Hinch doet niet mee vanwege non-Covid ziekte

https://www.msn.com/en-us/sports/mlb/detroit-tigers-reliever-will-vest-tests-positive-for-covid-19-manager-aj-hinch-sits-out-with-non-covid-illness/ar-AAXxdj4

3 TWICE leden testten positief op Covid-10 na aankomst in Korea vanuit Amerika / Manila Bulletin

https://mb.com.ph/2022/05/22/3-twice-members-test-positive-for-covid-19-after-arriving-in-korea-from-us/

Nelson Wolff, prominent SA leider, testte positief op Covid-19

https://www.bizjournals.com/sanantonio/news/2022/05/20/wolff-tests-positive-for-covid-19.html

Dane County Directeur Joe Parisi testte positief op Covid-19

https://madison.com/news/local/dane-county-executive-joe-parisi-tests-positive-for-covid-19/article_1bd774b3-4109-5060-9d88-d921bcb63983.html

New-Zealand trio testte positief op Covid-19 voorafgaand aan opwarmingswedstrijd Sussex

https://www.reuters.com/lifestyle/sports/new-zealand-trio-test-positive-covid-19-ahead-warm-up-game-sussex-2022-05-20/

De verwijdering van deze KM middelmanagers is pas het begin. In een eraan gerelateerde en lange termijn ontwikkeling die lange tijd onopgemerkt is gebleven kondigde Rusland op dinsdag 24 mei aan dat het de Westerse controle op hoger onderwijs uit het Bologna Process zou afwijzen en dat het zijn eigen “unieke” model van hoger onderwijs zou ontwikkelen. [De Bolognaverklaring is een beginselverklaring over het creëren van een Europese ruimte voor hoger onderwijs, ondertekend door 29 Europese ministers van Onderwijs in Bologna op 19 juni 1999]

https://tass.com/pressreview/1455465

Dit is veelbetekenend omdat “Westers” hoger onderwijs ondermijnd is en veranderd is in een proces van hersenspoeling zoals ieder autodidactisch mens weet.

H.L. Mencken:

“Het doel van openbaar onderwijs is absoluut niet het verspreiden van verlichting; het is gewoon bedoeld om zoveel mogelijk individuen te reduceren tot hetzelfde veilige niveau, om een standaard burgerij op te leiden, om afwijkende meningen en originaliteit te onderdrukken.”  

De KM geeft natuurlijk niet op zonder gevecht. Ze hebben steeds meer nep massale schietpartijen uitgevoerd in een wanhopige poging om geweren te pakken te krijgen voordat die op hen gericht worden.

Vraag je af, waarom zijn VRIJMETSELAARS aanwezig op het toneel van de meeste schietpartijen? Openlijk interviews gevend of in achtergrond opnamen? Hun overduidelijke gebruik van symboliek zal hun ondergang zijn. Ze voelen zich onaantastbaar. Maar in feite zijn het marionetten die geprogrammeerd zijn om te doen wat ze doen.

Hoewel de door de KM opgezette gebeurtenissen over de hele wereld mislukken, zijn ze nog altijd heel sterk. Bijvoorbeeld: volgens de Mossad, is de eigenaar van het persbureau Reuters “Thomson Reuters”, dat op zijn beurt grotendeels in eigendom is van Blackrock. Pfizer is ook in eigendom van… Blackrock. Dus als je Reuters ziet zeggen dat Pfizer niets verkeerds doet en beide het eigendom zijn van dezelfde mensen…

Het konijnenhol gaat zelfs nog dieper. Vorige week vertelde Pfizer een Federale Rechter dat Pfizer de hele Federale Regering in eigendom heeft en daardoor immuun is voor de wetten op normale overeenkomsten. Met andere woorden, Pfizer heeft de wettelijke autoriteit om fraude te plegen die mensen doodt.

https://www.paulcraigroberts.org/2022/05/23/pfizer-tells-federal-judge-that-pfizer-owns-the-federal-government-and-is-thereby-immune-to-normal-contract-law/

En dan zie je op magische wijze 12 “verschillende groepen” opduiken om zich te verzetten tegen overname van Twitter door Elon Musk. Het blijkt dat al deze groepen banden hebben met de Gates en Soros Foundations. 

https://m.theepochtimes.com/12-groups-behind-protest-of-musks-twitter-takeover-have-ties-with-gates-foundation-soros_4493281.html

Het huidige rechtsstelsel is ook beïnvloed ten gunste van hen. Bijvoorbeeld: Het Rothschild Façadebedrijf Glencore Commodities geeft toe tientallen jaren aan marktmanipulatie te hebben gedaan en betaalt slechts een symbolische $1,5 miljard boete.

https://www.zerohedge.com/commodities/glencore-pleads-guilty-decade-bribery-and-market-manipulation-will-pay-15-billion

De KM probeert ons ook nog steeds te verhongeren. Ze hebben mijnenvelden gelegd rondom de havens van Oekraïne om voedselexporten te voorkomen, zeggen Russische FSB-bronnen. Ze hebben tekorten gecreëerd in babyvoedsel, kippen, eieren enz.

Bijvoorbeeld: een fabriek in Kingston, Ontario die $225 miljoen aan belastingbetalers geld kreeg stuurt al het babyvoedsel dat het produceert naar China terwijl Canadese ouders zich moeten inspannen om het te vinden.

https://tnc.news/2022/05/20/taxpayer-funded-factory-sends-all-its-baby-formula-to-china-despite-domestic-shortage/

In Canada hebben ze een enorme treinontsporing op touw gezet met 43 wagons van de Canadian Pacific spoorwegen met potas. 

https://twitter.com/rawsalerts/

Potas is een chemische stof die gebruikt wordt als meststof en meststof is natuurlijk iets waar nu een groot gebrek aan is. Dit soort treinsabotage is iets dat de Rockefeller misdaadfamilie vaak uitgevoerd heeft.

Wees er echter van verzekerd dat deze criminelen allemaal opgespoord worden en hun nederlaag onvermijdelijk is.

De vraag is alleen, wat komt er dan. Wij weten het niet, maar de mensen van het geheime ruimteprogramma houden vol dat het een gebeurtenis zal zijn zoals we nooit eerder in de menselijke geschiedenis hebben gezien.

En met dat mensen, laten we even kijken naar de laatste informatie van project Blue Beam.

De eerste is een heel duidelijke UFO die gefilmd is in Antarctica

Video Player

Mensen die verbonden zijn met Antarctica zeggen dat daar een soort portaal naar andere dimensies is. “James Forrestal, de eerste Amerikaanse Minister van Defensie werd geduwd (Oeps, ik bedoel sprong) in 1949 uit het raam van het Bethesda Marine Ziekenhuis omdat hij te veel wist over Antarctica en haar geheimen”, zegt een bron van het VS geheime Ruimte Programma. 

En nu we het hebben over portalen, hier is een video, opgenomen in een ziekenhuis in Thailand, die iets toont dat lijkt op een reusachtig portaal aan de voorkant dat verbonden is met de zon.  

Video Player

00:00

Tot slot is hier een video van drie enorme torens, ‘zogenaamd’ ontdekt op Mars. Ze zijn circa 1000 meter hoog. NASA-beelden van de Rode Planeet zijn een sterk bewijs dat buitenaardsen bestaan, zegt de bron.

Video Player

01:00

Op zijn minst kun je zeggen dat de geheime controleurs van plan zijn om met een of andere spectaculaire ruimteshow te komen. Als het echt is, zullen we binnenkort allemaal vliegende schotels gaan kopen in plaats van auto’s. Blijf afgestemd.

*) De in dit verslag genoemde video’s kunnen helaas niet weergegeven worden.

. . .

6 reacties op “Benjamin Fulford: “Nep Biden-regime stort in nu Bezos ermee kapt.”

 1. wát een prachtig artikel meneer Fulford! Dank U voor zo veel overdenk en inzicht!

  zelf denk ik dat Blue Beam de anti christ is, maar wie ben ik ?
  Door Blue Beam zal de, bijna gehele wereld bevolking helemaal in de paniek komen en de angst er zodanig in gaat zitten, dat veel mensen alles gaan doen om te overleven.. maar gelukkig mag ik de boodschap brengen, dat sinds Trump de hele wereld is wakker getrommeld!

  dank nogmaals voor Uw mooie heldere journalistiek, groet

 2. Dank ook aan Benjamin Fullford, en…

  De Tijd Keert Weder

  Wij zijn zelf degenen,
  op wie wij hebben gewacht.
  En dat zijn wij altijd geweest!

  Wij Zijn De Wederkomst

 3. Albert Bourla zei : “We will reduce the number of people who cannot afford our medicines by 50%”.
  In de video die viraal gaat hebben ze (wie, waarom?) bewust het gedeelte -who cannot afford our medicines- weggelaten. Dit schaadt the ’truth community’. En dat is wellicht de bedoeling van dit soort praktijken. Zelfverklaard journalist Benjamin fulford, met zijn goede contacten doet hier ook aan mee en dat is niet de eeste keer.

   1. Ik kan geen links geven met mijn tablet. De originele tekst uitgesproken door die demoon Bourla kun je vinden bij de bron, in dit geval de web site van het WEF.
    Het maakt voor ons weinig uit omdat we weten dat ze het één zeggen maar het ander bedoelen. Het maakt alles uit wanneer we slapende mensen wakker proberen te schudden met onjuiiste informatie. Wanneer ze daar achter komen gaan ze terug in hun diepe coma om er nooit meer uit te (willen) komen. En wij zijn voor altijd gebrandmerkt als wappies. Twee vliegen in éèn klap.

    En ben op je hoede voor types als Fulford met zijn zogenaamde White Hats en zijn support voor koningin Elizabeth.

 4. Dat is dan ook toch weer jouw mening en jij koos voor een tablet!
  Wat voor mij gold en nog steeds geldt, is dit, en dit is al behoorlijk oud en toch nog hardstikke bij-de tijd!

  De Tijd Keert Weder – Wij Zijn De Wederkomst ! ! !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *