Benjamin Fulford: “Vernietig de KM of accepteer nucleaire oorlog waarschuwen Rusland en China het Pentagon.”

16 mei 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Vorige week gaven China en Rusland het Amerikaanse leger een ultimatum: vernietig de Khazariaanse Maffia of accepteer een volledige oorlog met nucleaire/scalaire wapens; volgens meerdere bronnen. Als antwoord stuurde de VS een grote delegatie naar Rusland en er werd een overeenkomst bereikt om alle bekende leden van de KM onmiddellijk te doden wanneer ze gezien worden, aldus bronnen van het Pentagon en MI6. Dit is al begonnen en zal deze week versneld doorgaan, zeggen de bronnen.

Hier is een samenvatting van wat de aanleiding hiertoe was die ons werd toegestuurd door een lid van de Dragon familie:

Er was een lawaaierige vergadering in de Veiligheidsraad op verzoek van Rusland met betrekking tot de ontwikkeling van Amerikaanse biologische wapens aan zijn grens binnen Oekraïne:

  1. De Russische afgevaardigde overhandigde documenten en bewijs tijdens de zitting (die opgenomen is) waarin het volgende werd bevestigd:

= Officiële Pentagon fondsgelden voor een onmiskenbaar biologisch wapenprogramma in Oekraïne

= Namen van Amerikaanse mensen en bedrijven gespecificeerd in het bewijs en de documenten, betrokken bij dit programma.

= De locaties van laboratoria in Oekraïne en de tot dusver gedane pogingen om bewijs te verbergen.

  1. De locaties van de Amerikaanse laboratoria die biologische wapens fabriceren en testen in 36 landen over de hele wereld (12 landen meer dan bij de vorige zitting).
  2. De ziekten en epidemieën, de middelen voor het verspreiden ervan, de landen waarin ze worden getest en wanneer en waar de experimenten werden uitgevoerd met of zonder kennis van de regeringen van deze landen.
  3. Naast de experimenten en de overblijfselen ervan is het virus verantwoordelijk voor de huidige pandemie en het enorme aantal vleermuizen dat is gebruikt om dit virus over te brengen.
  4. De mensen in Amerika, Frankrijk en Groot-Brittannië werden, onder de psychologische druk, gehersenspoeld om een gefingeerde versie van wat er gebeurt te geloven.  
  5. De Wereld Gezondheidsorganisatie ontkent op de hoogte te zijn van de biologische experimenten in Oekraïne ondanks bewijs geleverd door Rusland dat haar vertegenwoordigers geregeld verdachte Amerikaanse laboratoria in de hele wereld bezochten en ermee correspondeerden.
  6. China vraagt waarom de VS en de VN wanhopig weigeren om een onderzoek uit te voeren door specialisten om achter de waarheid te komen, speciaal gezien de documenten en het sterke bewijs?

De Russen vingen een groot aantal trekvogels die genummerd waren en door microchips gecontroleerde kokertjes aan hun lichaam bevestigd hadden waarin verschillende plagen zaten, voegen Russische en Chinese bronnen er aan toe. Tijdens de trek van deze vogels naar Afrika, Azië, Latijns Amerika enz. konden op satelliet commando de kokertjes met plagen worden geopend op plaatsen waar ze de meeste schade zouden aanrichten.

De Russen beschuldigden ook President Joe Biden, voormalig president Barack Obama, voormalig Staatssecretaris Hillary Clinton en miljardair George Soros van betrokkenheid bij de samenzwering. De Chinezen en de Russen dringen erop aan dat “om het even wie zulke immorele en onmenselijke daden pleegt gestraft moet worden”.

De Russen merken op dat sinds de Amerikanen een 1976 verdrag verbraken om geen biologische, weer-manipulerende, aardbeving-veroorzakende en andere wapens van massa vernietiging te gebruiken, ze nu het recht hebben om hun eigen arsenaal van zulke wapens te gebruiken.

Het hoofd van MI6 beloofde, nadat hij dit bewijs had gekregen: “Wij zullen de Verenigde Naties toestaan te schieten om te doden”. Met andere woorden, de genoemde functionarissen , inclusief degenen die werken bij de WHO en de VN, zullen onmiddellijk waar ze gezien worden doodgeschoten worden. Het Amerikaanse leger reageerde intussen door –  in weerwil van het Biden regime – een militair vliegtuig uit te sturen met meer dan 100 generaals die alle militaire onderdelen vertegenwoordigen om een allesomvattende nucleaire oorlog te voorkomen die de KM probeerde teweeg te brengen, zeiden bronnen van het Pentagon.

Als gevolg van deze vergadering “zijn Biden’s dagen geteld, zullen regimes instorten en leiders van de landen die deelnemen aan dit snode plan zullen ten val gebracht worden”, beloven de bronnen.

Als antwoord hierop houden het Wereld Economisch Forum en de Wereld Gezondheidsorganisatie op 22 mei een onvoorziene vergadering in Zwitserland waar ze wanhopig zullen proberen om aan de macht te blijven door een wereld gezondheidsdictatorschap af te dwingen onder leiding van de WHO, zeggen bronnen van de Italiaanse Illuminati.

Maar een toenemend aantal politici in het Westen wordt zich hiervan bewust.

Bijvoorbeeld: “De Covid-19 pandemie heeft ons duidelijk gemaakt dat een groot aantal landen in Europa en de Wereld geleid wordt door sociopaten en psychopaten. Nu willen deze zelfde mensen in Europa onze medische gegevens beschikbaar stellen aan de farmaceutische industrie om zo nog meer schade aan onze gezondheid, onze veiligheid en vrijheid toe te brengen,” zegt Europees Parlementslid Mislav Kolakuió.

De video hieronder waarin te zien is dat een Canadees Parlementslid spreekt over vaccinschade is nog een van de vele voorbeelden.

Het belangrijkst echter is dat de poging van de KM om een totalitair bewind te forceren op basis van een geïmproviseerde medische noodsituatie, tot mislukking is gedoemd omdat ze niet de militaire macht hebben om het te ondersteunen.

Hun leugens over virussen en hun dreigementen om mensen uit te hongeren zullen hen deze keer niet redden, beloven bronnen van meerdere diensten.

“Zelfs de nep paus ging tegen de NAVO in”, merkt een bron van een Aziatisch geheim genootschap op, die belooft: “Deze week zal je heel veel verandering zien… de oude Nieuwe Wereld Orde heeft afgedaan.”

Deze bron bevestigde ook wat bronnen van de Chinese inlichtingendienst ons al hadden vertelt over wat er werkelijk gebeurt in Shanghai en andere delen van China. “Mensen hangen zich op en springen van gebouwen af maar dat is slechts een deel van de zuivering die daar gaande is. Ze zijn klaar met Hong Kong, werken nog aan Shanghai en gaan nu naar Peking.” De bron van de Chinese Inlichtingendienst, die rapporteert aan President Xi Jinping’s rivaal Jiang Zemin, zegt dat de mensen die worden gedood betrokken zijn bij de aanval op China met biologische wapens. China verhindert zijn burgers tijdelijk om het land verlaten zodat geen van de schuldige partijen kan ontkomen.

De zuivering in het Westen gaat ook door waarbij steeds meer leiders “Covid-19 krijgen en in zelf-isolatie gaan”, d.w.z. gearresteerd zijn.

Bijvoorbeeld: ”Bij Navo Secretaris-Generaal Jens Stoltenberg werd de diagnose gesteld dat hij Covid 19 heeft… en dat hij de komende dagen vanuit huis zal werken.”

https://www.straitstimes.com/world/europe/nato-chief-stoltenberg-diagnosed-with-covid-19

Ook De Premier van Nieuw-Zeeland Jacinda (Jack) Ardern heeft “het opgelopen” en zal in zelf-isolatie gaan.

https://www.newshub.co.nz/home/politics/2022/05/prime-minister-jacinda-ardern-tests-positive-for-covid-19.html

We zien ook dat Premier Justin Castro en zijn Nazi campagneleider Crystia Freeland zijn verdwenen uit het openbare zicht na een recent bezoek aan Oekraïne. Dit is wat een bron in de Canadese Inlichtingendienst hierover te zeggen had:

“De originele Justin Trudeau Castro werd vele maanden geleden gearresteerd. Hoogstwaarschijnlijk werd hij geëlimineerd. Zo niet, dan is hij beslist in lockdown. Wat betreft de Justin T.C. die de afgelopen week of zo via de Mainstream Media en de TV te zien was in Oekraïne, dat was een van ‘de anderen’. Niemand weet hoeveel klonen/dubbelgangers er zijn van ‘die man’. Jill Biden heeft ook verschillende dubbelgangers/klonen. Degene die verscheen in Oekraïne was ook een vervanger. Je kon zien dat ze een jongere versie van Biden’s vrouw was”.

Nu we het over verdwijnende klonen hebben: Ook Bill Gates maakte bekend dat hij “milde symptomen heeft en het advies van de experts opvolgt door in isolatie te gaan tot hij weer gezond is.”

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/bill-gates-positive-covid-coronavirus-b2076153.html

Dit is wat een Mossad-bron hierover te zeggen had:

De naam “Bill Gates” is een dekmantel voor de KM satanische cabal. Verschillende avatars zwerven nu rond. De oorspronkelijke Gates is al lang verdwenen. Bill Gates investeert in vaccins – opeens is er een pandemie. Bill Gates koop alle landbouwgronden op – opeens is er een voedselcrisis. Bill Gates investeert in kunstmatige melk – opeens is er een tekort aan flesvoeding.

Beginnen we het verband hiertussen te zien? Of is het “niets te zien hier mensen, slechts een boel toevalligheden.”

Natuurlijk, met de computer graphics technologie zoals die nu bestaat, is de kans groot dat de corporate propaganda media nu zullen proberen het te doen lijken alsof al deze mensen levend en wel zijn. Die technologie is nu heel geavanceerd.

De Japanse militaire inlichtingendienst zegt dat veel Computer Graphics van KM leiders  geproduceerd worden vanuit Silicon Valley. Ze identificeerden David Rothschild – die zich verbergt in San Francisco – als een van de sleutelpersonen die aangehouden moet worden om hier een eind aan te maken. Wij hebben contact met hem opgenomen en hem gevraagd om een interview om zijn versie van de gebeurtenissen te horen.  

David Rothschild  (@DavMicRot) / Twitter 

Hoe dan ook, naast de arrestaties van het top KM leiderschap, woedt er ook een financiële aanval. De aanhoudende inzakking van de handel in effecten, obligaties en cryptomunten is een direct gevolg van Ruslands beslaglegging op alle financiële computers in Oekraïne, zeggen CIA-bronnen.

Daarom zegt Peter Schiff, de econoom die de financiële crisis van 2008 voorspelde: “De hele VS economie staat op het punt om weer tot stilstand te komen, maar deze keer zal het geen generale repetitie zijn zoals met Covid-19. Dit zal echt zijn. Wij zullen bedrijven niet vragen om te sluiten, ze hebben geen andere keus dan te sluiten. Tientallen miljoenen zullen ontslagen worden uit banen die nooit meer terug zullen komen!”

Het is ook de reden waarom Werner Hoyer, president van de Europese Investeringsbank (EIB) voorspelt dat de enorme rekening van de Russische invasie in Oekraïne “in de biljoenen  zou kunnen lopen”.

https://www.reuters.com/world/exclusive-top-eu-official-backs-multi-trillion-plan-rebuild-ukraine-2022-05-11/?utm_source=reddit.com

Aangezien het hele Bruto Binnenlandsproduct van Oekraïne $156 miljard is, is het moeilijk te begrijpen waarom biljoenen Euro’s of dollars nodig zijn tenzij ze werkelijk bedoeld zijn om de KM voor een faillissement te behoeden.

De echte reden, zegt een CIA-bron, is dat

de miljarden dollars die de KM satanische cabal via de Biden administratie steelt van het Amerikaanse volk en die naar OEKRAINE stromen, in feite naar BlackRock gaan. Wacht totdat dit onthuld wordt. Heeft Rand Paul het misschien onthuld zonder het daadwerkelijk te zeggen? Hij heeft de $40 miljard voor tenminste een week of zo geblokkeerd. Zie hoe snel het Pentagon heftig protesteert. Er kan veel gebeuren in 2 weken in dit schaakspel.

Dit is de reactie van het Pentagon op het stopzetten van de geldstroom naar Oekraïne:

“De stroom van Amerikaanse wapens naar Oekraïne mag dan geblokkeerd zijn, tenminste tijdelijk, maar tenzij het Congres snel goedkeuring verleent aan bijna $40 miljard voor nieuwe bestedingen om Kiev te helpen weerstand te bieden tegen het Russische  offensief in de voormalige Sovjet republiek  zal…19 mei de dag zijn waarop we, zonder aanvullende toestemming, echt niet meer de bevoegdheid hebben om nieuw materiaal naar …” vertelde Pentagon woordvoerder John Kirby vrijdag aan verslaggevers.

https://www.rt.com/news/555462-us-ukraine-aid-may-be-delayed/

De geldstroom werd stopgezet omdat de wereld zich bewust wordt van alle wreedheden die begaan zijn door de KM satanische cabal, in naam van ‘vrijheid en democratie’ natuurlijk. De VS heeft na de 2e wereldoorlog meer dan 20 miljoen mensen vermoord in 37 “Slachtoffer landen”. 

https://www.globalresearch.ca/us-has-killed-more-than-20-million-people-in-37-victim-nations-since-world-war-ii/5492051

Daarom heeft het grootste deel van de wereld een collectieve beslissing genomen om hun financiering stop te zetten.

Naast het stopzetten van financiering, wordt ook de bevoorrading van gas, elektriciteit en andere hulpbronnen naar KM-gecontroleerde landen afgesloten. Zoals uitgebreid gerapporteerd elders, begint Rusland gas en elektriciteit naar Europa af te sluiten.

Maar wist je dat landen in het Midden Oosten Europa ook afsnijden. Vorige week bijvoorbeeld verminderde Algerije de levering van gas aan Spanje met 25% terwijl de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov een bezoek brengt. 

https://tass.com/russia/1448953

De voortgaande instorting van KM controle maakt het waarschijnlijker dan ooit dat de KM nu zal proberen zijn ruimte-invasie kaart te gebruiken.

Dit is wat een CIA-bron, gestationeerd in Antarctica, te zeggen had:

Wees niet verbaasd als Project Blue Beam geactiveerd wordt in China. Het zal het Chinese volk de stuipen op het lijf jagen. De hele wereld zal toekijken om te zien waar de volgende “buitenaardse invasie” zal komen. De KM cabal zal proberen dit te gebruiken om de wereld in lockdown te brengen. Al het reizen wereldwijd te stoppen. En alle transporten van alles te stoppen. Ze zijn van plan om de schaapsmensen de wereldregering te laten smeken om interventie. Om zo de grote reset en de wereldregering te introduceren.

Dit zou het volgende nieuwsbericht kunnen verklaren:

“Een panel van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden zal komende dinsdag voor het eerst in meer dan 50 jaar een openbare hoorzitting houden over UFO’s.”

https://www.msn.com/en-us/news/politics/house-panel-will-hold-first-public-hearing-on-ufos-in-decades/ar-AAX6TS0

“Dit zou een serieuze onthulling kunnen zijn” zegt een CIA-bron.

Daarom zullen we ons rapport weer besluiten met de laatste aan project blue-beam en Ufo gerelateerde video’s die ons toegestuurd zijn door onze bronnen van het geheime ruimteprogramma.

De eerste video van een Ongeïdentificeerd Vliegend Object werd gefilmd door piloten boven het gebied van Kazakhstan.

Dan hebben we een video van “ET’s die een bezoek aan het Kremlin brengen” waarvan onze analisten zeggen dat het geen Computer Graphics zijn. Onze Russische bronnen wilden er geen commentaar op geven.

En dan is hier een screenshot van Google Earth waarvan onze bronnen zeggen dat het een reusachtige gecrasht vliegend object is. De resolutie is te laag om er zeker van te zijn, maar Google Earth laat wel zien dat op een groot deel van Antarctica het ijs verdwenen is. Dit is deels bewijs dat gerichte energiewapens gebruikt worden om het gebied op te warmen.

En dan zijn hier nog een aantal meer blue-beam gerelateerde video’s.

Hopelijk zal de UFO hoorzitting deze week in het Congres niet teleur stellen en dat echte onthulling op het punt staat te beginnen. Hopelijk zullen we ook zien dat speciale strijdkrachten alle WEF en WHO mensen, die in Zwitserland bij elkaar zijn, arresteren in het volle gezicht van de media van de wereld. Misschien zal de waarheid ons dan eindelijk bevrijden.

*) De in dit verslag genoemde video’s kunnen helaas niet weergegeven worden

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *