Benjamin Fulford: “FRB afgeschermd en inval in Deutsche Bank om financiering van de KM af te snijden.”

2 mei 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De wereldwijde alliantie tegen de satanische Khazariaanse maffia boekte vorige week belangrijke overwinningen op meerdere fronten. De belangrijkste: het gebouw van de Federal Reserve Board in Washington DC werd afgeschermd

terwijl de Deutsche Bank werd binnengevallen door de Duitse politie. Dit heeft de mogelijkheid van de KM afgesneden om fiat monopoliegeld wit te wassen in de echte economie via de aandelen- en kredietmarkten. Daarom zijn aandelenprijzen van Apple, Alphabet (Google), Microsoft, Tesla en Amazon respectievelijk met 11, 22, 16, 29 en 30% gedaald vanaf hun hoogtepunten.

Als de Khazariaanse maffia het vermogen verliest om geld te creëren uit het niets voor de financiering van hun plan om de mensheid te knechten, dan is het spel echt over voor ze. Zonder geld kunnen ze hun bullebakken, “beroemdheden” en acteurs die zich voordoen als politici niet betalen.

Maar we moeten niet zelfgenoegzaam zijn en niet vergeten waar we precies voor vechten. Deze mensen hebben herhaaldelijk verklaard dat het hun doel is om de meeste mensen te doden en de rest te domesticeren. Om dit in een goede verhouding te zien, vergelijk de T-Rex met zijn afstammeling, de gedomesticeerde kip. Het machtige alfa roofdier is nu een klein dier dat gevangen wordt gehouden in afschuwelijke condities en een fractie leeft van zijn natuurlijke levensduur. Als ze hetzelfde zouden doen met mensen – zoals ze van plan zijn – dan zullen mannelijke kinderen worden gemarteld tot de dood erop volgt rond de leeftijd van 6 maanden om adrenochrome te oogsten waarna ze veranderd worden in “nuggets”. Vrouwen zullen gehouden worden als seksslaaf-fokdieren tot rondom de leeftijd van 25 waarna ze veranderd zullen worden in worsten.

Hoe verontrustend dit ook is, lezers moeten begrijpen hoe precies adrenochrome wordt geoogst. Dit is bewezen in video’s waarin Hillary Clinton twee jonge meisjes meedogenloos martelt, hun gezichten afstroopt en tot slot, terwijl ze nog in leven zijn, een tang in hun neus duwt om hun pijnappelklier eruit te trekken. Clinton werd gefilmd terwijl ze een pijnappelklier at die op deze manier was verwijderd. Negen van de 12 New York politieagenten die deze video zagen zijn “gezelfmoord”. De andere 3 houden zich schuil, maar meerdere kopieën van deze video waren al verspreid. Een geschoonde, maar nog altijd treffende en verontrustende versie is via de link hieronder te zien;

Je kunt begrijpen waarom de KM vecht voor hun leven. Onze CIA-bronnen zeggen dat het Azov bataljon, Satanisten die zich hebben verschanst in de staalfabriek in Mariupol, op leven en dood vecht omdat ze weten dat ze gedood zullen worden zodra de adrenochrome oogstende gelegenheden daar worden ontmaskerd. Ons werd ook verteld dat soortgelijke gelegenheden om kinderen te martelen wereldwijd te vinden zijn inclusief in de ondergrondse tunnels onder Disneyland Florida. Disneyland stuurde ook geregeld toerboten vol met kinderen naar Epstein Island in de Caraïben, waarvan velen nooit terugkeerden. De bronnen zeggen dat de film “Monsters inc.” die beschrijft hoe “brandstof” wordt geoogst door kinderen doodsbang te maken, gaat over adrenochrome. Wil je meer weten kijk dan naar de eerste 18 minuten van de video in de link hieronder. 

https://rumble.com/v12nqaa-disneys-secrets-underground-tunnels-and-cagescia-drug-and-human-smugglingoc.html

Wij namen contact op met de afdeling voor mediabetrekkingen bij Disney om commentaar te vragen maar we hebben tot op het moment dat rapport online ging, geen antwoord gekregen. Maar, in wat misschien slechts toeval is, “chef communicaties” bij Disney, Geoff Morrell nam net zijn ontslag na slechts drie maanden in functie te zijn geweest.

https://www.benzinga.com/general/entertainment/22/04/26917890/disney-communications-chief-geoff-morrell-resigns-after-three-months

Oké, laten we dan nu weer eens kijken naar de staat van de strijd om de mensheid te bevrijden van de KM. Hier komt het eind van het nep Biden-regime een stap verder omdat de nep vicepresident Kamala Harris “covid heeft”, d.w.z. is gearresteerd. Volgens haar perssecretaris: “Vandaag is Vicepresident Harris positief getest op COVID-19 zowel met een sneltest als een PCR-test… Ze vertoont geen symptomen en zal in isolatie gaan.” Ze is volledig gevaccineerd en twee keer geboosterd; ze kreeg in totaal 4 vaccin-injecties.

“Het is onwaarschijnlijk dat de Senaat deze week iets kan passeren zonder Senator Ron Wyden, D-Oregon en Senator Chris Murphy, D-Connecticut, die beiden dinsdag ook positief zijn getest, en zonder Harris als de beslissende factor”, schrijft de Daily Mail.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10755985/Kamala-Harris-tests-POSITIVE-COVID.html

Ze zouden heel goed kunnen proberen een Computer Graphic versie van Harris te produceren om het allemaal normaal te laten lijken. Dit is wat ze volgens Mossad-bronnen deden zoals avatars van Adam Schiff, Nancy Pelosi en een paar andere politici die vermoedelijk in het geheim een bezoek brengen aan Oekraïne, een land dat aangevallen wordt door een van de sterkste militaire machten ter wereld.

Misschien proberen ze hun afwezigheid in Amerika te verklaren door te zeggen “ze zijn in Oekraïne”. 

En nu we het over Oekraïne hebben, Secretaris van de Russische Veiligheidsraad Nikolay Patrushev waarschuwde de Europeanen dat “vertegenwoordigers van de criminele gemeenschap die Oekraïne zijn ontvlucht zullen proberen plekjes te bezetten die nuttig voor ze zijn” inclusief drugs- en mensenhandel. Pas op je kinderen, mensen.

https://tass.com/world/1443425

Rusland nodigt ook Amerikaanse functionarissen uit, inclusief Victoria “fuck the EU” Nuland voor een parlementaire commissie die onderzoek doet naar de activiteit van Amerikaanse biologische laboratoria in Oekraïne. Dit betekent dat de door de KM bezette VS op heterdaad is betrapt bij het proberen om het grootste deel van de mensheid te doden.

https://tass.com/politics/1445857

De Minister van Buitenlandse Zaken van China kwalificeert de VS als een schurkenstaat die het internationaal recht/het volkenrecht met voeten treedt en geeft hiermee de standpunten van het grootste deel van de wereld weer.

Veel Europese landen zijn het daarmee eens en nemen afstand van de door de KM bezette VS. Daarom, in het laatste teken dat Rusland aan het winnen is in zijn campagne om de Satanisten uit Oekraïne, Polen, Italië, Frankrijk, Duitsland, Bulgarije enz. te verwijderen, werden ze gedwongen om terug te komen op hun dreigement om Russisch gas-geld te blokkeren en zijn ze begonnen in roebels te betalen.

https://www.reuters.com/world/europe/russian-gas-supplies-resume-poland-operator-data-2022-04-27/?utm_source=reddit.com

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-04-29/germany-says-russian-bank-account-wouldn-t-violate-eu-gas-rules

We zien in de VS ook een grote scheuring in de rangen van de heersende oligarchie. Elon Musk van Tesla is kennelijk van het hek afgekomen en steunt nu openlijk de witte hoeden. Dit is belangrijk want Musk is de zoon van een prominente Nazi, raket-ingenieur Werner  von Braun, volgens de Japanse inlichtingendienst en bevestigd door bronnen van de VS Ruimtemacht. 

Von Braun die wijd en zijd gezien wordt als het brein van het VS Ruimteprogramma , deed enkele interessante bekentenissen toen hij stervend was aan kanker. Hij zei dat de VS zou proberen de wereld te overheersen door het bouwen van wapens, gebaseerd op ruimte-technologie. Ze zouden de enorme uitgaven rechtvaardigen door het tevoorschijn toveren van nep-vijanden. Eerst de Russen, dan terroristen, dan derde wereld gekken, dan asteroïden en tot slot “de grappigste van alle, aliens; buitenaardsen die de laatste kaart zouden zijn en alles ervan is een leugen”, zei hij. 

CIA-bronnen vertellen ons dat Elon Musk’s openbare levensverhaal een gigantische leugen is en dat hij van het begin af aan werd opgezet als woordvoerder voor de commercialisering van de geavanceerde Nazi technieken.

Bronnen die verbonden zijn met Musk leverden ons het bewijs dat de techniek van elektrische auto’s lange tijd onderdrukt is geweest. Hier zien we elektrische auto’s die worden opgeladen in 1917.

En dan bestaat er een video van elektrische taxi’s met snel verwisselbare batterijen aan het werk in Spanje in 1943.

“Interessant hoe geschiedenis en kennis altijd verborgen werd door de ‘naam stelers’; ook bekend als KM cabal”,  is het commentaar van een Mossad-bron. Hoe zijn we deze technologie kwijt geraakt, om ze daarna 100 jaar later, te heruitvinden? Misschien deed David Rockefeller een soort bekentenis toen hij mij vertelde “Olie was al goed gevestigd toen de elektrische auto’s verschenen.”

Hoe dan ook, veel bronnen waarschuwden dat Musk niet te vertrouwen was en “aan een heel korte teugel” gehouden moest worden.” MI6 merkt op “als hij zich beter is gaan gedragen ten opzichte van elektronische fraude (fraude is een strafbaar crimineel misdrijf) en Twitter deblokkeerde dan misschien…” maar, waarschuwden ze “hij is nog niet van de lijst af”.

Wij zullen op het project blue beam en de nep alien invasie van Musk en de geheime ruimtemacht terugkomen aan het eind van dit verslag.

Maar voor nu, als Musk, DARPA en de ruimte Nazi’s de mensheid gaan helpen met het verslaan van de KM, dan kunnen ze beginnen met vechten tegen de voortgaande poging om ons allemaal de hongerdood te laten sterven.

In een van de signalen hiervan kondigde Indonesië plannen aan om vrijdag de export van palmolie te verbieden. “Dit maakt deel uit van het KM plan om wereldwijd de mensheid te laten verhongeren. President Jokowi kreeg opdracht van de KM om dit te doen. Maar er is meer dan genoeg palmolie in eigen land”, zegt een CIA-bron in Azië. 

https://news.yahoo.com/indonesia-bans-palm-oil-exports-085529888.html

In de VS zorgde vorige week Rembrandt voer voor de dood van 5.3 miljoen kippen door “ze af te maken wegens een uitbarsting van vogelgriep”. Daarna werden bijna alle arbeiders ontslagen. “Ze kookten deze vogels levend, zei een van de Rembrandt arbeiders die betrokken was bij het afmaken.

Het afmaken werd herhaald bij fokkerijen van kippen en kalkoenen in heel Iowa en 28 andere staten van Maine tot Utah. Meer dan 22 miljoen vogels zijn afgemaakt.

Nieuwsberichten zoals dit worden over de hele wereld herhaald.

Nu maakt de V.N. zich zorgen dat “meer mensen mogelijk zouden kunnen sterven aan de economische impact van COVID-19 dan aan het virus zelf.”

Als je mocht denken dat deze mensen niet in staat zijn tot zulke wreedheden, denk er dan aan dat in 1873 de Amerikaanse regering in één jaar 1.5 MILJOEN buffels afschoot om de inheemse Amerikaanse bevolking te laten verhongeren. Het doel was om ze afhankelijk te maken van de regering om te overleven. Wat doet je denken dat ze een hogere dunk van jou hebben?

KM bazen hebben al eerder gezegd dat ze van plan zijn om mensen te dwingen vaccins te nemen die hun genen veranderen (om ze te domesticeren) als ze een portie insecteneiwit willen krijgen. Wellicht is dat waarom onze bronnen zeggen dat David Rockefeller Jr. in de Filippijnen werkt aan insectenvoedsel projecten.

Hier in Japan, schieten in het hele land de insectenautomaten als paddenstoelen de grond uit. Hieronder is een voorbeeld daarvan:

Voor $ 11 (1400 yen) krijg je 15 gram insecten.

Nu we het over mensen hebben die insectenvoedsel promoten, schijnt het dat de dochter van Klaus Schwab Rothschild, Nicole Schwab het nieuwe gezicht is voor de “Great Reset” van het Wereld Economisch Forum. In de video hieronder zegt ze enkele vriendelijke dingen over bedrijven die zorgen voor het milieu, enz. Maar ze waarschuwt ook “Er zijn tradeoffs [beslissingen die inhouden dat iets moet verdwijnen om iets anders te bereiken] maar dit is onze kans. En dit gaat over risico en het gaat over veerkracht of herstellingsvermogen want de schokken die eraan komen zullen nog erger zijn als we het nu niet doen.” 

Dus, schiet op mensen en ga in de rij staan voor je portie insecten, voordat het te laat is.

We zouden ook graag precies willen weten wie deze kleine satanische familiegroep de controle gaf over 90% van de internationale bedrijven. En ook hoe ze in staat waren om de volgende “leiders” te trainen en te installeren: ”

Jacinda Arden (Nieuw-Zeeland)

Angela Merkel, (Duitsland)

Bill Gates (Vaccin pusher),

Emmanuel Macron (Frankrijk)

Justin Trudeau, (Canada)

Sebastian Kurz, (Oostenrijk)

Ursula von der Leyen (EU).

Dit zijn slechts enkele oorlogsmisdadigers die massa-vaccinatie pushten met dodelijke gevolgen.

Nu binnen een periode van slechts een paar weken de dodelijke gevolgen van hun misdaden duidelijk beginnen te worden, hebben westerse regeringen samengespannen om een wereldwijd Ministerie van Waarheid te creëren. Behalve het Amerikaanse Departement van Binnenlandse Veiligheid [de “Raad voor het beheersen van Desinformatie”], hebben Canada, de UK en de EU openbaarmaking van hun eigen censuurplannen gecoördineerd. 

• Canada – Wetsvoorstel C11

• UK – Wetsvoorstel Online Veiligheid 

• EU – Westsvoorstel Digitale Diensten

“Ze proberen wanhopig vast te houden aan de controle op informatie en het onderdrukken van verkeerd denken… Ze worden gedwongen om in het openbaar hun ware dictatoriale intenties te onthullen en hun drang om mensen met een schok en met de snelheid van het licht wakker te maken”, merkt een Mossad-bron op.

Om te zien met wat voor soort mensen we te maken hebben, kijk dan eens goed naar de video van de nieuwe Amerikaanse “desinformatie tsaar” Nina Jankowicz die in 2015 zong “Who do I fuck to be rich, famous and powerful.”

We besluiten deze week met de laatste informatie over operatie Bluebeam of de invasie van buitenaardsen, die ons werd toegestuurd door het Amerikaanse Ruimtecommando, beginnend met deze foto van de nep-paus Franciscus die buitenaardsen propageert. [Daarna volgen nog een paar video’s.]

Wat kunnen we nog meer zeggen dan, zoals de Chinese verwensing gaat, we leven zeker in interessante tijden.

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “FRB afgeschermd en inval in Deutsche Bank om financiering van de KM af te snijden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *