Benjamin Fulford: “KM gecontroleerde G7 regimes zijn mathematisch ten ondergang gedoemd ondanks toenemende repressie.”

25 april 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Ondanks dat de Khazariaanse maffia slavenregimes van de G7 hun toevlucht hebben genomen tot extreem fascistische repressie, zijn ze mathematisch ten ondergang gedoemd. De reden is financieel. Ze maakten de fundamentele fout door te denken dat cijfers op computers van financiële instituten echt waren en niet denkbeeldig. Daarom, voor de eerste keer in mijn herinnering, gaven de G20 ministers van financiën na hun bijeenkomst vorige week geen verklaring uit. Als ze eerlijk waren geweest, zouden ze faillissement hebben verklaard. 

IMF Directeur KristalinaGeorgieva kwam tijdens de bijeenkomst heel dicht bij zo’n erkenning toen ze zei: “Wij hebben teveel geld gedrukt en niet gedacht aan onbedoelde consequenties… We gedragen ons als 8 jarige kinderen die voetbal spelen door achter de bal aan te rennen.”

Het artikel van Zero Hedge in de link hieronder vermeldt:

Sinds het Lehman fiasco in 2008 zijn de gezamenlijke balansen van enkele van de belangrijkste centrale banken toegenomen van even onder $7 biljoen tot $31 biljoen (Fed + ECB + BOJ + PBOC volgens Yardini Research). De periode waarin de toename het snelst steeg was vanaf maart 2020 toen de vermogens van de Fed en de ECB omhoog vlogen… als het wereldwijde conflict financieel is, heeft het Westen het al verloren. De geopolitieke consequenties zijn een ander verhaal voor later.

https://www.zerohedge.com/markets/era-financialized-fiat-dollar-standard-ending

De Fed heeft sinds maart 2020 fiat “speciale trekkingsrechten” verhoogd met 209%. Omdat sindsdien het GPD (Bruto Binnenlands Product) niet met 209% is toegenomen, voedt al dit geld hyperinflatie. De geschiedenis laat zien dat hyperinflatie altijd leidt tot regime-verandering.

The Fed – U.S. Reserve Assets, March 2022 (federalreserve.gov)

Wat voor mij als een Angelsakser echter verontrustender is, is dat toen de V.S., Canada en Engeland probeerden een weglopen uit de G20 op touw te zetten om te protesteren tegen Rusland, niemand volgde.

De Angelsaksische naties hadden het respect van de wereld omdat ze stonden voor democratie, mensenrechten, bekwaam economische management, enz. Ik zal nooit vergeten dat toen ik het voormalige hoofd van MI6 vroeg “We waren altijd de goede jongens, wat is er gebeurd?“ Zijn antwoord was “De Khazariaanse Maffia.” Dat is omdat, net zoals bijvoorbeeld een sluipwesp zijn eitjes legt in een rups, de overheden van deze landen zijn overgenomen door Satan aanbiddende Khazariaanse gangsters.

Dus werden de politici en de legers van het Westen een nieuwe richting opgestuurd – tegen de belangen van hun eigen mensen in – naar een project om de hele planeet te veranderen in een reusachtige dierenfarm, die geleid zou moeten worden door Khazariaanse gangsters vanuit hun oude thuisland, het land dat we nu kennen als Oekraïne.

De KM nam de overheden van de meeste Westerse landen over via een proces van moord, omkoping, chantage en leugens. Dit was gericht op de hoogste kringen van de elite. Begrijpen dat het probleem bij de hoogste kringen ligt, is ook de sleutel tot het omverwerpen van de KM. Net als een puist, als je hem uitdrukt vanaf de basis naar boven, komt de pus er aan de top uit. 

Vertegenwoordigers van het publiek moeten een beroep doen op hun parlementsleden en ze confronteren met bewijs van de misdaden van mensen als Justin Castro. Mensen in het leger moeten naar de top van hun hiërarchische structuur gaan en hetzelfde doen, hun bevelhebbers confronteren met bewijs. Degenen die nalaten om op basis van dit bewijs actie te ondernemen zullen zichzelf laten zien als verraders. De straf voor hoogverraad is dood door het vuurpeloton.

In het geval van Canada zijn hier enkele dingen uit de enorme hoeveelheid bewijs die mensen kunnen gebruiken: De verkiezingen in Canada werden verkwanseld en hun stem doet er in werkelijkheid absoluut niets toe. Het draait allemaal om wie de meeste invloed heeft, of wie de meeste dollars betaalt. Deze foto van Justin Castro samen met de Dominion server en Alex Soros is slechts een fragment van het bewijs voor de verkiezingsdiefstal d.w.z. hoogverraad.

Als dat niet genoeg is. Castro nam op 14 april 2022 een wetsvoorstel aan – onder het mom van kinderbescherming – dat kinderen tot overheidseigendom maakt. 

“Hij die haat zaait, oogst… haat! Je kunt de verandering voelen die op dit moment plaatsvindt. Denk aan de situatie van twee jaar geleden en zie dat mensen niet langer bang zijn voor de elite, daarom is het spel over”, is het commentaar van een lid van de Canadese geheime dienst.

Dit is zichtbaar in de manier waarop Castro een “warm” welkom krijgt telkens wanneer hij geconfronteerd wordt door de mensen van Canada.

Wees ervan verzekerd dat het slechts een kwestie van tijd is voordat hij het vuurpeloton onder ogen moet zien. Dit soort haat voor de heersende klasse is in het hele westen zichtbaar. Weet je nog hoe de kreet “Ga toch weg Brandon” het Joe Biden onmogelijk maakte om in het openbaar te verschijnen.

En hier is een voorbeeld uit Duitsland van burgers die de confrontatie aangaan met de politie.

Oké, laten we dan nu eens kijken naar de verkiezing in Frankrijk van afgelopen zondag die werd gestolen. Volgens een bron van de CIA: “in ruil om in te stemmen met “verliezen”, zal oppositiekandidaat Marine Le Pen minstens $300 miljoen krijgen voor haar aandeel in de show. Voor de KM satanische cabal een zakcentje. Daarom zie je haar lachen na het “verlies” van de frauduleus gemanipuleerde verkiezing. Een veroordeling tot de guillotine is nu onvermijdelijk voor haar. Dat zal de lach van haar gezicht vegen.”

“Deze avond in Parijs lijkt de overwinnaar van een doorzichtige DVD [Duitse inlichtingendienst] verkiezingsfraude-overwinning totaal niet op de echte Macron”, merkt een bron van MI6 op. Nep-leiders zoals hij zijn “verborgen in een of ander ondergronds gewelf met een stapel bij elkaar gebracht bezwarend bewijs tegen eenieder van hen. Maffia is wat Maffia doet – angst gebruiken als verdeel en heers middel”, merkt de bron op.

In Frankrijk zijn rellen tegen het criminele regime al begonnen. “Ik denk dat de strijd niet langer plaatsvindt bij de stembus. Momenteel wordt deze verkiezing in hoge mate in twijfel getrokken… dus is het noodzakelijk geworden om de strijd naar andere fronten te verplaatsen”, zei Gabriel Vergne, een 19-jarige student op de elite Sciences-Po universiteit, zo de opinie van het grootste deel van de Franse bevolking weergevend.

https://www.reuters.com/world/europe/neither-macron-nor-le-pen-rallying-cry-disillusioned-french-students-2022-04-14/

We beseffen dat op het eerste gezicht de dingen er behoorlijk somber uitzien en dat veel mensen zich afvragen waar de witte hoeden zijn. De lange lijst van KM leiders die “positief zijn getest op het coronavirus” is een teken dat ze gearresteerd zijn, zoals CIA-bronnen betogen. Kijk alsjeblief even naar recente voorbeelden hieronder.

Maar zelfs als het Westen niet in staat is om zichzelf te genezen van deze infectie, is de rest van de wereld actief bezig.

De Russische militaire actie tegen de KM hoofdkwartieren in Oekraïne is daarvan het duidelijkste voorbeeld. Omdat dit al gedetailleerd gerapporteerd is op andere plaatsen, zullen we ons beperken tot enkele belangrijke punten. Een daarvan is dat volgens een bron van de Russische FSB de zogenaamde Oekraïense leider VolodymyrZelensky een “dead man walking [een veroordeelde gevangene die naar de plaats van executie gaat] is net zoals Joe Biden”. De bron verklaarde dat beiden onder de drugs zittende avatars zijn zonder echte macht en de mensen achter hen het niet lang meer kunnen volhouden.

Hier kun je een duidelijk stoned Zelensky zien met wat eruitziet als cocaïne op zijn bureau.

De meeste Oekraïense en Nazi troepen worden ook semi-permanent onder de drugs gehouden met drie tabletten “oorlogschemicaliën” per dag. Dat maakt ze vrolijk en ongevoelig voor pijn. “De Verenigde Staten levert het goedje in onbewerkte hoeveelheden en volgt belangstellend wat de invloed is op de militairen op de lange termijn, want het kan ze absoluut niet schelen wat er later met deze mensen gebeurt”, zegt Alexander Rorodai, een voormalig hoofd van de DPR [DonetskPeople’sRepublic] en een afgevaardigde van de Staatsdoema van de Russische Federatie. 

Captagon (amfetamine + theofylline) werd eerder gezien door journalisten in Syrië. Er wordt beweerd dat deze stof sterk verslavend is en het gevoel van fysieke pijn elimineert. Verschillende gewonde rebellen hebben laten zien dat ze onder invloed van dit chemische product onvoorstelbaar lang kunnen doorgaan met vechten.

Zelensky gaat ook ver over het normale heen door openlijk $550 biljoen aan schadevergoeding te eisen en $7 biljoen per maand om door te gaan. Daarnaast worden de meeste wapens die het Westen naar Oekraïne stuurt door gangsters verkocht aan andere landen en niet gebruikt tegen Rusland. “Zelensky zal al heel snel een ongeluk krijgen, ze zijn bijna “klaar met zijn diensten”, belooft een Mossad-bron.

Terwijl de Westerse wereld wordt afgeleid door een bijna voortdurend spervuur van rapporten over Oekraïne, worden belangrijke gebeurtenissen ergens anders weinig gerapporteerd of genegeerd. 

Wellicht de grootste gebeurtenis is wat er momenteel gebeurt in Pakistan en Afghanistan. Daar is een nieuwe opiumoorlog uitgebroken. Toen de Talibanregering, in samenwerking met China en Pakistan, aankondigde dat ze zouden stoppen met de papaverteelt, ging de heroïne-tak van de Khazariaanse maffia het oorlogspad op.

Volgens de V.N. produceert Afghanistan meer dan 9000 ton opium per jaar. Omgezet naar een straatprijs van $30 per gram, vertaalt zich dat in $270 miljard aan winst voor de deep state. Dat zijn dus 270 miljard redenen om leiders als de Pakistaanse President Imran Khan ten val te brengen omdat hij tegen de opiumproductie is.  

Dit is de werkelijke reden waarom VS onderminister voor Zuid- en Centraal Aziatische zaken, Donald Lu werd gestuurd om de gevestigde orde van Pakistan te vertellen dat “Imran Khan de stemming van wantrouwen moet verliezen, anders zal Pakistan de consequenties onder ogen moeten zien.”

https://twitter.com/Saad__Sharif/status/1517565241911042049?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1517565241911042049%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.redditmedia.com%2Fmediaembed%2Fu9nu9m%3Fresponsive%3Dtrueis_nightmode%3Dfalse

Dit lijkt ook de echte reden te zijn waarom de nieuwste avatar van Bill Gates Pakistan recentelijk bezocht. Het schijnt dat hij een aantal generaals en politici in Pakistan heeft omgekocht om de regering van Imran Khan omver te werpen.

Het probleem is dat heel weinig van dit opium- en heroïnegeld echt in Afghaanse of Pakistaanse handen belandt. Daarom hadden nu de grootste demonstraties in Pakistans geschiedenis plaats. Daarbij komt nog dat er nu een openlijke oorlog is tussen de Taliban en het Pakistaanse leger.

De Chinezen hebben ook de geldstroom naar Pakistan afgesneden na de coup van de drugsmaffia van de KM. China liet het afweten om leningen opnieuw uit te geven voor een totaal van $4 miljard die Pakistan eind maart had terugbetaald. Dit resulteerde erin dat Pakistan een vijfde van zijn stroomopwekking verloor omdat het zijn gasrekening niet kon betalen.

https://www.ndtv.com/world-news/china-hesitates-on-bailing-out-sinking-ships-sri-lanka-pakistan-2887151

Daarom zei Miftahm, de minister van financiën van Premier Ismail Sharif’s marionet, dat opgeschorte gesprekken met het Internationale Monetaire Fonds (IMF) hervat zouden worden als zaak van prioriteit.

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/pakistans-new-government-facing-severe-economic-challenges-aide-says-2022-04-12/?utm_source=reddit.com

Het probleem is dat Pakistan niet in staat zal zijn om voor het gas te betalen met IMF’s “nep-geld”. Geen van de belangrijkste producenten, inclusief Rusland, Qatar en Saoedi Arabië zal nog langer nep-geld accepteren.

De drugsafdeling van de Amerikaanse regering zal al snel ontdekken dat hoeren, inclusief politieke hoeren, niets doen als je ze geen geld geeft. Nep-Islamisten die bommen plaatsen in Afghanistan zullen de rekeningen niet betalen.

https://www.bostonglobe.com/2022/04/22/world/taliban-vows-crackdown-isis-violence-surges-afghanistan/

We zien ook instabiliteit in China, in het bijzonder in Shanghai waar een massale lockdown al meer dan een maand duurt. Deze lockdown lijkt twee aspecten te hebben. Ten eerste heeft President Xi Jinping net zijn kandidaatschap voor een ongekende derde termijn als China’s leider ingediend, voor de verkiezing later in dit jaar.

https://www.hindustantimes.com/world-news/xi-jinping-set-to-secure-unprecedented-third-term-as-china-s-leader-101650633317417.html

Dit wordt fel bestreden door voormalig President JianZemin, die zijn basis heeft in Shanghai. Het ziet er dus naar uit dat dit een soort strafcampagne is door Xi aanhangers. Het feit dat inwoners wordt verteld om hun paspoort in te leveren “tot na de pandemie” suggereert ook een zuivering.

https://www.rfa.org/english/news/china/passports-04202022123626.html

Maar het ziet er ook naar uit dat het een economische oorlogsvoering is tegen Joe Biden’s pseudo-regime, omdat de lockdown tot gevolg heeft dat Chinese exporten naar de VS worden geblokkeerd. In de VS is het truckladingsvolume deze week al met 4,5% afgenomen, wat de zevende week op rij is dat het truckladingsvolume naar beneden gaat. Dit is wat er gebeurt wanneer je failliet gaat: mensen snijden je af.

https://www.zerohedge.com/markets/global-shipping-update-china-about-wreck-your-summer

Om deze week samen te vatten, zullen we weer eens in de X-Files duiken. Onze bronnen van het geheime ruimtevaartprogramma houden vol dat de op handen zijnde ineenstorting van het regime in het Westen een enorme verborgen wereld van buitenaardse invloed en onderdrukte technologie te zien zal geven.

Hier, bijvoorbeeld, kun je zien dat de perschef van het Pentagon duidelijk pauzeert en dan de vragen van verslaggevers over “teruggevonden buitenaardse lichamen” ontwijkt.

En dan is er nog al het bewijs van onderdrukte zeer oude technologie en langdurig menselijk contact met buitenaardsen in de video’s hieronder. 

En als laatste maar zeker niet het minste is hier een levensechte video die rechtstreeks uit de film Men in Black lijkt te komen.

Zoals gebruikelijk met al deze ruimte-onderwerpen; we vinden ze fascinerend maar we zitten absoluut onder een of andere vorm van quarantaine, want anders zou dit invloed hebben op ons echte leven van alledag.

Benjamin / Windlander

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *