Benjamin Fulford: “Nep Biden, Nep Oekraïense Oorlog, Nep pandemie: gaat er binnenkort een eind aan komen?”

28 maart 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De signalen nemen toe dat wij in het Westen allemaal naar een reusachtige nep-show kijken en dat er aan die show bijna een eind komt. Dit kwam aan de orde in een gesprek tussen een senior Russische FSB agent en een lid van de White Dragon Society. “Mijn vermoeden is dat we in feite geen enkele president meer hebben en dat dit alles een soort geënsceneerde realityshow is die voor onze ogen wordt gecreëerd,” merkt de FSB agent op. Er is meer dan voldoende bewijsmateriaal om dit te steunen. 

Wist je bijvoorbeeld dat volgens het officiële Russische Nieuwsbureau Tass Oekraïne niet de oorlog heeft verklaard aan Rusland? En ook dat het Russische gas nog altijd via dat land wordt doorgestuurd wat nog altijd de hoofdbron van inkomsten is voor de Oekraïense regering?

https://tass.com/pressreview/1424895

En wist je dat de handelshuizen in Zwitserland waarvan de Rothschild familie eigenaar is nog altijd Russische handelsartikelen verkopen aan de rest van de wereld?

https://www.dw.com/en/russia-and-its-war-in-ukraine-how-swiss-financial-efficiency-helps-support-russia/a-61201507

 Verder gaan de Russische olie exporten naar de VS gewoon door en nemen zelfs toe. Bijvoorbeeld: In de week van 12-18 maart kocht de VS 70.000 barrels Russische olie per dag, 80% meer dan de week ervoor.

https://tass.com/pressreview/1427181

En dat zijn er al die onmiskenbare nep filmpjes over de Oekraïense “oorlog” die over de Westerse TV schermen stromen. In het nieuwste voorbeeld rapporteert CNN een brand in Edmonton, Canada , en bij CNN ligt Canada in de Oekraïne.

Het screenshot hieronder (genomen voordat CNN het onscherp maakte) toont duidelijk dat het de Edmonton brandweerkazerne is in het beeld. 

De Rita Katz studio’s (van de nep Bin Laden bekendheid) maken ook overuren om een Rothschild medewerker en de zogenaamde Oekraïense President Volodymyr Zelensky die werkt vanuit zijn $34 miljoen huis in Florida te filmen. De Russische FSB zegt dat hij onder invloed van cocaïne lijkt te zijn en het filmpje hieronder doet het inderdaad zo lijken.

We zullen niet te diep graven in de nep-pandemie, behalve dat de sterftecijfers in de wereld min of meer gelijk zijn als in voor-pandemische jaren. We zien ook dat de pandemie niet bestaat in Afrika en andere landen met regeringen die weigerden mee te gaan met het hele nep gebeuren. Bronnen op hoog niveau zowel in Oosterse als Westersen geheime genootschappen zeggen dat het doorgaan van de nep-show slechts deel uitmaakt van een proces om de diep gehersenspoelde mensen van het Westen wakker te maken. Hij is opgezet als een soort initiatie ceremonie voor het Westen. In de antropologie worden zulke ceremonies “liminal events = drempel gebeurtenissen” genoemd en refereren aan ceremonies voor bijvoorbeeld een huwelijksplechtigheid of meerderjarig worden die een belangrijke overgang in het leven markeren. In dit geval wordt de ceremonie uitgevoerd om een nieuw tijdperk van liefde, vooruitgang en harmonie met de natuur in te luiden, zeggen de bronnen. Dit zal weldra duidelijk gemaakt worden, beloven de bronnen. 

Maar voordat dit kan gebeuren moet afronding plaatsvinden van een heel wezenlijk internationaal optreden van militairen, geheime diensten en politiemachten tegen een zeer oude Satanische sekte die beslag heeft gelegd op de topniveaus van de macht in de meeste Westerse landen.

Deze campagne loopt ten einde aangezien de meeste topleiders van deze sekte, inclusief Hillary Rockefeller (Clinton), Jens Psaki (ook bekend als Mark Zuckerberg Rockefeller) en Klaus Rothschild (Schwab) gearresteerd zijn. Deze arrestaties lijken te gaan in de vorm van een bekendmaking dat ze positief getest zijn op Covid-19 (ondanks volledig gevaccineerd te zijn) en “in zelf-isolatie” gaan.

https://www.cbsnews.com/news/hillary-clinton-covid-19-bill-clinton/

https://www.dailywire.com/news/breaking-jen-psaki-tests-positive-for-covid-19-will-miss-bidens-europe-trip

Natuurlijk zal de Khazariaanse maffia proberen te doen alsof dit niet is gebeurd door aan het publiek nep-versies te presenteren van hun leiders. Hieronder staan bijvoorbeeld drie verschillende versies van Killary.

Dit is wat een Mossad-bron te zeggen had over Psaki:

Ze is weer teruggehaald om de storing in haar programma te repareren. Wij hebben beiden het gevoel dat het origineel “buiten dienst” is net als na de laatste ronde van positief testen 5 maanden geleden toen ze gedurende zo’n 10 dagen was verdwenen. Kijk naar haar ogen. Ze staan wezenloos. Alsof de ziel eruit is. Een teken van een avatar Artificiële Intelligentie constructie.

De leden van deze sekte, ook bekend als Sabbatariaans-Frankische Joden ofwel de Khazariaanse Maffia hebben echt jarenlang geprobeerd om een nep-Armageddon ten uitvoer te brengen. De show waar we aan worden blootgesteld op onze TV-schermen is het weer opvoeren van de vier ruiters uit de Apocalyps (het bijbel-boek Openbaringen): Tekorten/hongersnood (Covid 19), Oorlog (Oekraïne), Dood (massa vaccinatie) en Onderwerping (de Nieuwe Wereld Orde).

Maar, zoals deze kaart van de landen die Rusland “sancties opleggen” toont, is dat hun controlenetwerk nu beperkt is tot Westerse marionettenregeringen, aangevoerd door de nep Joe Biden.

Met andere woorden, de hele planeet is in opstand gekomen tegen hun onbekwame, moorddadige bewind. De sleutel tot hun definitieve nederlaag is het omverwerpen van hun controle over het Westerse financiële systeem. Daarom zei Vladimir Poetin: Rusland zal eisen dat landen die het label hebben gekregen van “onvriendelijk” (waaronder de VS, de UK en landen van de Europese Unie) voor Russisch gas moeten betalen in [goud gedekte] roebels.

https://www.zerohedge.com/markets/russia-demand-hostile-states-pay-rubles-gas

Aangezien de Khazariaanse maffia hoofdzakelijk controle heeft over nep- of fiatgeld dat door niets is gedekt, is het in handen nemen van de controle over het echte spul de sleutel tot hun nederlaag. Dit gebeurt nu aangezien een economische inzinking van handelsartikelen begint. Westerse goederenhandelaren en -distributiecentra staan voor een liquiditeitscrisis van historische proporties omdat de wereld vraagt om betaald te worden met echt (activa-gedekt) geld.

https://www.zerohedge.com/markets/trading-houses-will-collapse-margin-call-doom-loop-goes-global-trafigura-cfo-warns

Als je nog altijd gelooft dat het Westen sancties kan bedenken die de pijn voor Rusland maximaliseren terwijl de financiële en prijs stabiliteit risico’s in het Westen minimaal zijn “zou je net zo goed kunnen geloven in eenhoorns” merkt een rapport van Credit Suisse op.

Vandaag de dag weigeren Iran, Saoedi Arabië, Rusland, Nigeria enz. olie te verkopen aan het Westen tegen betaling met fiat-valuta. In Nigeria bijvoorbeeld kregen Westerse bedrijven nog maar 5% van de ruwe olie die door de Trans Niger Pijplijn werd gepompt tussen oktober 2021 en februari 2022, omdat de Nigerianen besloten om de olie voor zichzelf te houden.

Het andere front waarop de Khazariaanse maffia wordt verslagen is in de strijd om de opinie van het wereldpubliek. Om de Russische Minister van Buitenlandse Zaken, Sergei Lavrov te citeren:

De acties van het Westen bevestigen dat het niet betrouwbaar is… Wat we willen is een rechtvaardige wereld, vrij van oorlog, agressieve projecten of pogingen om het ene land tegen het andere op te zetten… Wat we willen is bespreken hoe we in de toekomst kunnen leven op deze planeet. Te veel problemen hebben zich opgestapeld en de bestaande instituten zijn niet in staat geweest om ze op te lossen. “Liberale democratie” zoals is gebleken, is helemaal niet “liberaal”, en al helemaal niet “democratisch”… alle waarden die degenen in het Westen Rusland moraliserend hebben voorgehouden, zoals vrijheid van meningsuiting, een vrije markt economie, de onschendbaarheid van privé eigendommen en dat iemand onschuldig is tenzij het tegendeel wordt bewezen, geen cent waard zijn.

https://tass.com/politics/1427557

 De Chinezen en anderen zijn het daarmee eens.

De Verenigde Staten en de NAVO bevinden zich niet in een positie om de morele standaards van een land te veroordelen tenzij ze hun excuses aanbieden en compenseren voor de schade en het lijden dat ze mensen van Joegoslavië, Irak, Syrië en Afghanistan hebben aangedaan, zei de spreekbuis van het Chinese Ministerie van Buitenlandse Zaken, Hua Chunying.

https://srbin.info/en/svet/peking-amerika-da-se-izvini-zbog-bombardovanja-jugoslavije/

India is het daar ook mee eens. Toen de Britse slavenregering probeerde een delegatie op hoog niveau naar India te sturen om ze over te halen Rusland te isoleren, werd hen verteld dat ze niet welkom waren.

De Turken, historische rivalen van de Russen, doen ook niet mee. Hun officiële nieuws stelt: [Het Westen] heeft een soort genocide van Moslims gepleegd, van Afghanistan tot Libië, van Irak tot Somalië [en nu] roepen ze ons op, de mensen waarvan ze de steden rood hebben gekleurd met bloed, om het Westen te verdedigen tegen Rusland.

Ze hebben hun wreedheden tentoongespreid met hun geheime martelcentra die ze hebben opgezet in 35 landen over de hele wereld. Ze deden aan slavenhandel via CIA vliegtuigen. Ze gebruikten methoden van afslachting en marteling alsof het religieuze ceremonies, overgangsriten waren. Een ding is zeker: deze regio zal nooit en moet nooit een vinger uitsteken om het Westen te verdedigen, om Europa te verdedigen.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/the-west-committed-genocides-against-muslims-yesterday-but-they-want-them-to-defend-europe-today-they-called-erdogan-anti-west-but-the-west-is-now-begging-for-his-help-3592239

Wat Turkije betreft, haar leider Recep Erdogan verscheen vorige week tijdens NAVO’s top voor het eerst in vele dagen weer in het openbaar.

Een Mossad-bron zei: Erdogan woonde de vergadering in Brussel bij. Hij droeg een GPS enkelband. Hij werkt samen met de Alliantie. Er gebeurt heel wat achter de schermen. Er worden veel concessies gedaan die voor iedereen bevorderlijk zijn.

In de media wordt daar niets over gezegd. Erdogan werkt bijvoorbeeld met de Israëlische Premier Bennett, met Poetin, Iran en de Saoediërs om een soort coalitie voor vrede en welvaart voor de mensheid te vormen. Dit is niet aangekondigd in de mainstream media.

Ze moeten allemaal een pokergezicht opzetten naar de westerse KM cabal. Erdogan en Poetin zijn zich heel goed bewust dat de NAVO en de door de KM cabal gecontroleerde VS alles zullen doen wat in hun vermogen ligt om Turkije zo ver te krijgen een Zwarte Zee oorlog te beginnen tegen Rusland.

Het Russische nieuwsbureau Tass rapporteert ook dat Erdogan Poetin heeft gesproken en dat hem werd gevraagd te bemiddelen tussen het Westen en Rusland in Oekraïne.

https://tass.com/world/1428019

Maar Erdogan is verdwenen uit de officiële Turkse nieuws sites, wat suggereert dat hij nog steeds niet terug mag keren naar Turkije. Iets anders dat gaande is, is de constante stroom van onthullingen over de afschuwelijke misdaden van de Khazariaanse maffia.

Bijvoorbeeld: steeds meer onthullingen over de misdaden van Hunter Biden komen aan het licht. Hunter Biden zal aangeklaagd worden, daar zijn meerdere bronnen het over eens. Het is niet gemakkelijk om te lezen, maar mensen moeten het weten. Een 7,8,10 jaar oud kind wordt gedwongen om vijf tot twintig keer per dag seks te hebben. Dit is wreed. Het is demonisch.

–         Jaco Booyens 

Hier is een voorbeeld van de demonische mindset van Westerse leiders, zoals onder woorden gebracht door voormalig VS Minister van Buitenlandse Zaken Madeleine Albright, die vorige week de aarde verliet.

STAHL: We hoorden dat een half miljoen kinderen waren gestorven. Ik bedoel, dat is meer dan het aantal kinderen dat stierf in Hiroshima. En, ik vraag me af, is dat de prijs waard?

ALBRIGHT: Ik denk dat dit een heel moeilijke beslissing is, maar wij denken dat het de prijs waard is. Tot die “wij” behoren Bill en Hillary Clinton, David Rockefeller, Henry Kissinger, George Soros en andere kwartiermakers van de Nieuwe Wereld Orde.

We komen ook iets te weten over de bedrijven die deze monsters als front gebruiken. Dit is van een Canadese bron: 

Black & Veach en Cemex: Bouwen Biolabs voor de DTRA [Defense Threat Reduction Agency] sinds 2003

– Oprichter Epstein bracht zijn dank onder woorden in zijn boek van 2012 The Viral Storm: De Opkomst van een Nieuwe Eeuw vol Pandemieën.

Van iemand die een kantoor deelt met Metabiota, Inc:geen;

– gefinancierd door Hunter Bidens Rosemont Seneca, de NIH en Bill Gates.

Cemex: In verband gebracht met kinderhandel en de Clinton Foundations.

– Cemex eigenaar Carlos Slim is op één na de grootste aandeelhouder van de New York Times, vandaar de boosaardige propaganda. Is ook eigendom van de Rotschilds/Bronfman familie die verbonden is aan de NXIVM [een New Yorkse sekte] seks/mensenhandel groep.

https://www.google.com/amp/s/finance.yahoo.com/amphtml/news/black-veatch- joins-host-cemex-190107828.html

Steeds meer komt ook naar buiten over de mensen die ons allemaal proberen te vermoorden met biowapens. De Russische regering heeft gedetailleerd bewijs hiervan gepresenteerd aan de regeringen van de wereld. Een analyse van de documenten toont dat niet alleen weefseldelen en menselijk bloedserum naar het buitenland werden geëxporteerd maar ook gevaarlijke pathogenen en hun dragers. Die waren natuurlijk gemaakt om etnisch-specifieke biowapens te ontwikkelen.”

https://www.urdupoint.com/en/world/russian-defense-ministry-unveils-scheme-for-m-1487252.html

Verder werd gerapporteerd dat een aan de CIA-verbonden vrachtvliegtuig met biowapens uit Warchau is geland op Kraków-Balice Airport (Krakau, Polen) terwijl een ander vrachtvliegtuig zonder registratienummers landde op Zadar Airport (Kroatië).

Iedereen  moet zich bewust zijn dat de deadline steeds dichterbij komt en dat schaakmat aan de orde van de dag is. “De beslissende implosie van de Deep Staat is op handen. Zet je helm op en trek je goddelijke wapenuitrusting aan want voordat ze vertrekken zullen zo proberen zo veel mogelijk mensen met zich mee te nemen “waarschuwt een Mossad-bron. Ze hebben al zoveel schade aangericht.

En dit is wat er gebeurt wanneer Big Farma sterft. Dan nemen de regeringen, de media en het opleidingssysteem het over. De bijgaande foto’s tonen hoe de vaccins werden en worden toegediend in Amerika vergeleken met Japan. En de sterftecijfers van kinderen onder de 2 jaar. Heel informatief!

Een kritieke massa van het Westen wordt nu wakker en ziet de misdaden die tegen hun mensen zijn gepleegd. Toen Justin Castro vorige week het Europese Parlement toesprak, liepen de meeste leden van het Europese Parlement weg, maar enkele bleven om hem te bekritiseren.

Ik zou echt willen voorstellen dat zodra het stof is gedaald, krijgsraden worden opgezet en al deze mensen van de media, al deze schooladministrateurs, al deze artsen… politici en de echte leiders voor het gerecht worden gedaagd.

Als ze schuldig worden bevonden, zouden ze geëxecuteerd moeten worden volgens Dr. Vladimir Zelenko, zo uitdrukking gevend aan de opinie van veel mensen. Natuurlijk zal de Khazariaanse maffia een storm van verontwaardiging ontketenen om rechtvaardigheid te voorkomen. Zo zien bijvoorbeeld de vluchtelingen uit Oekraïne eruit, volgens de door de Rothschild geleide Financial Times. De foto is van Syrië.

En er is ook meer bewijs dat Branden werkt vanuit een geënsceneerd Witte Huis. Kijk hoe hij zich voorbereidt om aan boord te gaan van de helikopter voor een vlucht naar Europa. Het grasveld is groen en goed bijgehouden. De bomen hebben nog al hun bladeren. De twee bijgaande foto’s tonen de voorkant en de achterkant van het Witte Huis.

 

Hoe dan ook, de bomen hebben niet zo veel bladeren meer en het grasveld is niet meer zo groen. De foto met het groene gras en de bomen vol in blad zouden van het Atlantische model van het Witte Huis kunnen zijn of zijn het met de computer gegenereerde beelden? De donkere foto met de muur op de voorgrond is het echte Witte Huis in DC nu. Het zakt helemaal in elkaar.

Net toen dit rapport was voorbereid, rapporteerde Fox News het volgende:

Het binnenhalen van de oogst van Stemformulieren, deel van de Sting Operation! 

De Biden misdaadfamilie enz. gearresteerd en gedetineerd! 

Fraude en ze zullen de komende dagen doorbrengen op een boot bij GITMO en militaire tribunalen onder ogen moeten zien!

Ter afronding deze week, we zullen up-to-date informatie geven met betrekking tot de dood van Opperrechter Clarence Thomas. Onze bron zegt: Er kan een nieuws black-out komen. Wacht af wat er de komende week of zo naar buiten komt. 

Er wordt een verhaal voorbereid. Eén zo’n verhaal zegt dat hij werd vergiftigd en gered door de Witte Hoeden. Het lijkt dat ze hem in leven moeten houden om een conservatieve meerderheid te behouden in het Hooggerechtshof voor de komende hoorzittingen.

Benjamin Fulford

. . .

4 reacties op “Benjamin Fulford: “Nep Biden, Nep Oekraïense Oorlog, Nep pandemie: gaat er binnenkort een eind aan komen?”

 1. Het wordt voor mij steeds duidelijker dat Benjamin fulford feiten mixt met nonsens. Of hij is naïef, of hij doet het bewust. Al jaren plaatst hij berichten dat de zogenoemde witte hoeden de mensheid aan het bevrijden is van de cabal en dat de slechteriken naar Gitmo afgevoerd worden. Het heeft een hoog Q anon gehalte. Het de joodse maffia die achter het bolshevikse communisme zitten en Rusland en China gecreëerd hebben tot wat het nu is. En we moeten geloven dat de mossad en de Israëlische president en Putin aan de ‘goede kant’ staan en hard werken aan een betere wereld voor de mensheid ? Dit gaat over de joodse ( ze zeggen het openlijk op vele videos) geplande vernietiging van het blanke Westen, Edom, Amalek genoemd door en de aardvijand van bepaalde joden. Ga maar na, wie zijn de werkelijke slachtoffers van dit gruwelijke script ? Binnenkort wordt het jewpoison verplicht, net als het digitale paspoort, wordt contant geld afgeschaft en digitaal ‘geld’ ingevoerd net als het social credit system, (voedsel)tekorten gecreëerd. Het Kalegri plan loopt op rolletjes en er worden wetten voorbereid om verplicht migranten in huis te nemen of je woonruimte af staan. By 2030 you will owns nothing and humans will be hackable animals. Geen witte hoed gaat ons daarvoor behoeden.

  1. Beste vriend, dat heb je zeer zeker goed aangevoeld. BF is ook gecontroleerde oppositie helaas.

   Ik volg hem al jaren niet meer. Allemaal afleiding uiteindelijk, al zit er Waarheid tussen. Ik vertrouw louter nog op mijn eigen Intuïtie. De weg naar binnen zal onze enige Ware Bevrijding worden, dit is letterlijk zo.

   Wees oplettend, blijf bij jezelf, vertrouw op jezelf.

   Namaste.

  2. Ik zie t ook al lang.
   En laten we vooral de Trans agenda weg halen.
   Waarom staat r niet dat Boris Johnson een FtM is .
   Met zijn armen gekruist. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *