Benjamin Fulford: “EU onderhandelt overgave aan Rusland, nep Biden-regering ten ondergang gedoemd.”

7 maart 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De EU of het vierde Nazi Rijk, weet dat het schaakmat is gezet en probeert een overgave aan Rusland te onderhandelen, bevestigen meerdere bronnen. Dit betekent dat het nep Biden-regime in de VS zich ook zal moeten overgeven of ophouden te bestaan, beloven de bronnen. “Oekraïne is de kop van de slang. Zodra dat valt bestaat er geen wereldwijd imperium meer; is het afgelopen” verklaart een officier van de Australische commando’s. 

De reden voor deze nederlaag is dat het Pentagon en de five eyes landen (Australië, Canada, Engeland, Nieuw-Zeeland en de VS) weigeren te vechten tegen Rusland ten behoeve van de Nazi EU. Dit bracht het Franse leger ertoe om een onderzoek te doen naar het vermogen van de NAVO om zonder de Engelsen tegen Rusland te vechten. Ze concludeerden dat NAVO het slechts vijf dagen uit zou houden tegen een volledige Russische aanval.

https://www.voltairenet.org/article215757.html

 Het is ook duidelijk dat deze Russische zet lang geleden al was gepland. Daarom zei Ruslands President Vladimir Poetin in 2021 dat belangrijke Europese politieke figuren “gesproken hebben over de noodzaak om een op zichzelf staand gebied te creëren van Lissabon tot de Oeral (Ik geloof en ik heb dit heb genoemd, maar waarom de Oeral?) tot Vladivostok.

 “De Russische politicus Vlademir Zhirinovsky wist dat de oorlog zou beginnen op 22 februari 2022. Hij kende de exacte datum al een paar jaar geleden!” merkt een FSB-bron op.

Nog meer intrigerend is dat het Russische heraldische wapen in het centrum een witte hoed ridder toont die een reptiel vertrapt. Is dit slechts toeval of betekent dit dat de huidige gebeurtenissen al eeuwen geleden werden gepland? 

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/03/russian-coat-of-arms-285x300.jpeg

Wat het ook mag zijn, het is duidelijk dat het spel in Oekraïne over is voor de Khazariaanse Maffia. Het Russische Ministerie van Defensie zegt dat het Kiev-regime het vermogen praktisch volledig heeft verloren om de administratie van de regio’s en districten van het land te leiden.

https://telanganatoday.com/us-preparing-to-create-ukrainian-zelensky-govt-in-exile-in-poland

 De FSB en de CIA zeggen allebei dat de Oekraïense KM marionet, president Volodymyr Zelensky al lang naar Polen is gevlucht. Hem is ook een rijk pensioen beloofd in Florida. Zie onderstaande foto’s van zijn bezittingen in Costa Rica bij de Dresdner Bank ($1.3 miljard) en zijn huis in Miami, Florida dat $34 miljoen waard is. 

Met de Nazi soldaten die burgers en menselijke schilden gebruiken in Oekraïne, “een bende drugsverslaafden en Neo-Nazi’s die zich schuilhouden in Kiev”, verwacht Poetin geen enkele overeenkomst te bereiken.

https://tass.com/russia/1411363

De Russen zeggen dat de Nazi troepen in Oekraïne behandeld zullen worden als criminelen en de meesten ter plaatse gedood zullen worden. Het spel is fundamenteel uit; het is het einde van een situatie die lang heeft voortgeduurd.

Er is ook militaire activiteit buiten Oekraïne. Bijvoorbeeld: Bronnen van de Franse inlichtingendienst zeggen dat het land Moldavië, gelegen tussen Oekraïne en Roemenië heeft “opgehouden te bestaan”.

Bronnen van de Zweedse inlichtingendienst zeggen dat zowel Finland als Zweden zich vorige week hebben overgegeven aan Rusland en hebben beloofd neutraal en buiten de NAVO te blijven.

De feitelijke overgave van de rest van Europa aan Rusland is zichtbaar in veel algemene commentaren. Bijvoorbeeld: De Britse premier Boris Johnson merkte in een opiniestuk in de New York Times op: “Dit is geen NAVO conflict en dat zal het ook niet worden… Rusland heeft een overweldigende legermacht… Wat in Europa gebeurt zal wereldwijd diepgaande implicaties hebben.”

Geklets over sancties tegen Rusland is ook pure bombarie. Daarom zegt de Duitse Minister van Economische Zaken, Robert Habeck dat zijn land niet zonder Russisch olie zou kunnen en waarschuwt dat “een tekort aan voorraden de sociale cohesie in Duitsland zou kunnen bedreigen”.

Om te begrijpen wat de Russen denken is het goed om terug te kijken naar wat hun Presidentiële Avatar Vladimir Poetin in 2021 de gangsters in Davos vertelde. Hij waarschuwde dat het “systematisch negeren van sociaaleconomische problemen” een gevaarlijke illusie was. Hij merkte op: “Moderne technologie giganten zijn feitelijk aan het concurreren met staten” en dat “wereldwijde pogingen van bedrijven om de wettige democratische instituten te vervangen en het fundamenteel schenden of beperken van de natuurlijke rechten van mensen om voor zichzelf te beslissen” gestopt had moeten worden. In wat neerkwam op een oorlogsverklaring tegen de KM corporate fascisten eindigde hij “De wereld kan niet doorgaan met het creëren van een economie die alleen ten goede komt aan een miljoen mensen, we moeten nu overgaan van feiten stellen naar actie ondernemen”.

De Russische FSB onderhandelt nu rechtstreeks met de White Dragon Society over hoe het naoorlogse Bretton Woods systeem te vervangen door iets dat echt werkt voor de mensen van de wereld. Toen de FSB tegen een WDS vertegenwoordiger zei dat “81% van alle oorlogen tussen 1945 en 2001 werden begonnen door de VS… De VS kan allerlei klotedingen doen en noemen het dan ‘geschiedenis’ maar betalen er geen enkele prijs voor.” Antwoordde de WDS-vertegenwoordiger: “De US Corporate regering zal spoedig ophouden te bestaan en dat ruimt lekker op”.

Dit sentiment wordt gedeeld door leiders in de hele wereld. Als je als voorbeeld de houding van India wilt zien, kijk dan naar deze komische 2 minuten durende TV clip. 

https://twitter.com/skbozphd/status/1499298691156705282?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1499298691156705282%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fmarkets%2Fmust-see-tv

Aangezien het Pentagon weigert om tegen Rusland te vechten namens de Nazi’s die terreuraanvallen uitvoerden als 9/11 en Fukushima, probeerde de KM zich tot Turkije te wenden voor bescherming. Dit is wat de Turkse officiële media daarover te zeggen hadden:

Ongeacht wat er gebeurt, een oorlog tussen Turkije en Rusland moet vermeden worden… Als het Westen Rusland op zijn knieën brengt, zal de tweede stap zijn om zich direct tot Turkije te wenden.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/a-european-war-is-raging-in-ukraineand-it-isnt-likely-to-end-soon-why-is-the-west-trying-to-drag-turkey-into-a-war-with-russia-3590423

De rest van de Moslimwereld mijdt ook de landen die door de Khazariaanse Maffia worden geleid. Bijvoorbeeld: Pakistans Premier, Imran Khann heeft een deal gesloten om gas te importeren uit Rusland – ondanks protest tegen de invasie van Oekraïne.

https://www.msn.com/en-gb/news/world/imran-khan-strikes-huge-trade-deal-with-russia-despite-international-outcry-over-war/ar-AAUvn6Z

Saoedi Arabië heeft ook gebroken met de KM en is gestopt met het leveren van gratis olie aan de KM in ruil voor fiat dollars, zeggen CIA-bronnen. Daarom zijn de gasprijzen in de VS enorm gestegen. Hetzelfde verhaal geldt voor Latijns Amerika. Bijvoorbeeld: Bolsonaro van Brazilië weigert Rusland te straffen en zegt dat de Oekraïners “het lot van de natie aan een komiek toevertrouwden”. 

De wereldwijde afkeer voor het nooit-eindigende kwaad van de KM betekent dat de Alliantie die bezig is ze te verwijderen dichtbij de beslissende overwinning is, zeggen bronnen van de Drakenfamilie.

“Poetin heeft een beslissende zet in zijn schaakspel. Hij zou heel Rusland kunnen nationaliseren. Net zoals Xi dit plan heeft als een beslissende zet. Er zal geen nucleaire oorlog zijn. Een wereldwijde economische crisis zou noodzakelijk kunnen zijn om de satanische cabal te verslaan. Als beide landen genationaliseerd zijn, zou dat het wereldwijde systeem in doen storten. Een wereldwijde reboot/herstart zou onder toezicht van de Alliantie moeten staan.” Zo beschrijft een CIA-bron de situatie.

De corporate propaganda media proberen zich hierover sterk te houden door te doen alsof hun olie-, auto-, techno- enz. bedrijven “zich terugtrekken uit Rusland” alsof ze oliebronnen, fabrieken enz. met zich mee kunnen nemen. In feite worden ze geconfisqueerd.

De corporate propagandisten probeerden het ook te doen lijken alsof ze Rusland financieel zouden kunnen vernietigen door ze uit te sluiten van het SWIFT internationale bank-transfersysteem. Maar zoals MI6 opmerkt “Het SWIFT-systeem is hoofdzakelijk een geld-witwassysteem voor de NAVO. Het is een oud systeem. De BRICS-landen maken zich absoluut geen zorgen over SWIFT.”

Hetzelfde geldt voor de aankondiging van Visa en Mastercard dat ze zich terugtrekken uit Rusland. De waarheid is dat de Russen al een overgang voorbereid hebben naar het Chinese Unionpay creditcard netwerk dat in 180 landen functioneert.


https://www.reuters.com/business/finance/russian-banks-rush-switch-chinese-card-system-2022-03-06/

“Het wordt tijd dat Westerse landen beseffen dat hun totale dominantie in de wereldeconomie al lang over is” zegt de Russische regering.

https://m.theepochtimes.com/russia-issues-warning-to-countries-supplying-weapons-to-ukraine_4307338.html?utm_source=morningbriefnoe&utm_campaign=mb-2022-03-01&utm_medium=email&est=sBUfnIxXDfwif6Je7FNAu5cUzR94CKSQOqBtTwuifWGCPsX5pyL86%2B0UOU%2Brk12AZQ%3D%3D

De FSB merkt ook op dat Covid uit Rusland verdween zodra ze de bio-labs [laboratoria voor biologische wapens] in Oekraïne hadden afgesloten. Het andere voordeel van hun militaire actie daar is dat de meeste spam en e-mail fraude van de wereld nu ook afgesloten zijn. Het einde van de KM geld-witwaspraktijken in Oekraïne blijkt ook fataal voor ze te zijn, merken ze op.

Het verlies van zowel militaire als economische controle dwong de KM om te proberen een overgave te onderhandelen. De Israëlische Premier, Naftali Bennett die recentelijk is gearresteerd (“testte positief voor Covid en ging in zelf-isolatie”) heeft ermee ingestemd om voor de Alliantie te werken en een transfer van macht, weg van de KM, te onderhandelen. Daarom heeft hij een ontmoeting gehad met Vladimir Poetin ten behoeve van de KM marionetten regeringen in de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland”, zeggen bronnen van de Mossad. 

https://indianexpress.com/article/world/israeli-pm-meets-putin-in-moscow-then-speaks-with-zelenskiy-by-phone-7803466/

De KM is nu echter zo wanhopig en gevaarlijk en doet verwoede pogingen om een nucleair terreurincident op touw te zetten. Er komen nu bijvoorbeeld nieuwsberichten naar buiten over een “vrachtschip vol met Porsches, Volkswagens en Bentleys dat middenin de Atlantische Oceaan in brand staat.”

Dit is wat de CIA over die brand te zeggen had:

Het was een opzettelijk aanslag, dat is zeker. De Alliantie gebruikte een gericht energie-wapen vanuit de ruimte. De energiestraal raakte de machinekamer waar alles smolt. Er was geen manier om het vuur te blussen. De Alliantie wist dat er een nucleair device aan boord van het vrachtschip was dat op weg was naar Rhode Island om te worden gebruikt als een valse vlag gebeurtenis in Amerika. 

https://m.theepochtimes.com/mkt_app/cargo-ship-full-of-porsches-and-lamborghinis-on-fire-in-middle-of-atlantic_4286900.html

Het Russische nieuwsbureau Tass rapporteerde ook “het nationalistische Azov bataljon is van plan een reactor bij het National Research Centrum van het Kharkiv Institute of Physics and Technology op te blazen en het Russische leger er de schuld van te geven.”

De KM hoopt ook nog steeds dat ze zich met moorden en aanslagen een weg uit de problemen kunnen banen. Daarom zei Lindsey Graham, senator in de staat Carolina dat Poetin vermoord zou moeten worden om een eind te maken aan de Russische invasie van Oekraïne.

https://www.theguardian.com/us-news/2022/mar/04/lindsey-graham-suggests-putin-assassination-russia-ukraine

Hier is wat de CIA erover te zeggen had “Lindsey Graham zal al snel voor een tweede keer positief getest worden op Covid. Hij zal thuis in zelfisolatie gaan. (Wij weten dat hij gearresteerd en ondervraagd zal worden door de Alliantie). Als hij weer verschijnt, zal hij een GPS-laars dragen. Hoogstwaarschijnlijk zal hij verdwijnen. Een begeleidend verhaal zal worden bedacht. Hij heeft de grens overschreden.” 

 Washington DC wordt nu ook gebarricadeerd door trucks in een beweging om een eind te maken aan het criminele nep Biden-regime. Het is nu slechts een kwestie van tijd voordat de stop uit die hele show wordt getrokken. Kijk eens naar een foto en enkele video’s hieronder om te zien hoe de zogenaamde G7 leiders nu buiten de werkelijkheid staan. Kijk naar de nep Kamala Harris, de nep Biden, de transvestie leiders van Canada, Oekraïne, Frankrijk enz. en je krijgt een idee hoe gedegenereerd de dingen zijn.


Maar schenk er ook aandacht aan dat deze zogenaamde leiders nog moeten betalen voor hun oorlogsmisdaden met de nep-pandemie en de vaccins. Voor het geval je het niet hebt opgemerkt omdat je was afgeleid door de Russische Invasie, de UK regering heeft een rapport vrijgegeven dat bevestigt dat nu 9 van de 10 doden in Engeland volledig tegen Covid-19 gevaccineerde mensen zijn. 

Er komen soortgelijke rapporten van vaccinschade naar boven in de hele wereld. Daarom besliste de Amerikaanse Senaat net bij stemming om een eind te maken aan de nationale noodtoestand vanwege de zogenaamde Covid. Ze zijn slechts de laatsten in een groeiende beweging om een eind te maken aan de hele zwendel-epidemie.

Intussen negeren in Canada de provinciale overheden en het leger openlijk Justin Castro’s poging om Canada in een totalitaire vaccinstaat te veranderen. MI6-bronnen zeggen dat ze Justin Castro’s hele geschiedenis hebben nagetrokken tot aan de lagere school en hebben geconcludeerd dat hij een Mantsjoerijse kandidaat*⁾ is en een verrader. Verwacht niet dat hij nog veel langer zal meedraaien. Hetzelfde kun je zeggen van Emanuelle Macron en vele anderen.

De mensheid wordt bevrijd en dat kan niet meer gestopt worden.

Tot slot deze week willen we deze video van een buitenaardse UFO met jullie delen. Een NASA-bron betrokken bij project Bluebeam zegt: “Ik heb nog nooit zoiets gezien. Dit is geen Bluebeam. Mijn beste analyse: dit is een portaal dat openging en een andere wereld van technologie toonde.”

Hier is nog een mysterieus fenomeen dat recentelijk werd gefilmd in Rusland. 

En in nog weer een ander teken dat dit geen normale tijden zijn, is er een grote hoeveelheid UFO’s te zien in een BBC-rapport over de situatie in Oekraïne.

Of het nu Bluebeam of iets anders is, deze gebeurtenissen zowel aards als buitenaards, geven duidelijk aan de planeet Aarde door veranderingen van Bijbelse proporties gaat. Een nieuw tijdperk daagt. 

Benjamin Fulford

 *⁾ Manchurian candidate is een roman van Richard Condon. Het is een politieke thriller over een zoon van een prominente Amerikaanse politieke familie die gehersenspoeld is in een onbewuste, onwetende moordenaar van de Communistische samenzwering.

Dit boek is twee keer verfilmd.

. . .

9 reacties op “Benjamin Fulford: “EU onderhandelt overgave aan Rusland, nep Biden-regering ten ondergang gedoemd.”

  1. hoi mascha, de video’s die BF bij zijn berichten plaatst, staan helaas allemaal op zijn eigen server en vaak niet op youtube of zo. daarom kunnen we ze ook niet zo makkelijk kopiëren hier…

 1. dit geeft echt moed om door te leven! de waarheid zal boven komen
  er zijn grote Goddelijke krachten bezig, Poetin is uitverkorene om deze duivelse satanisten te elimineren, en dat is niet voor alleen zijn geliefde Russia, maar voor de hele globe! Dus voor de MENSHEID
  Hulde, bidden dat hem niks overkomt en de nekslag voor de juiste agressor is!

  1. De halve wereld gelooft in een God o.i.d. Mag ik daar uit opmaken dat de halve wereld ongeloofwaardig voor je is geworden….

  1. Een avatar is een spiritueel begrip, dat inhoudt dat een geestelijk hoger ontwikkeld wezen, reïncarneert in het lichaam van bijvoorbeeld een Rus, die minister-president wordt. Hij reïncarneert met een doel, dat alvorens hij reïncarneerde werd vastgesteld, eventueel met hulp van andere hogere wezens.
   Misschien is het allemaal te mooi om waar te zijn.
   Velen willen graag de incarnatie van Napoleon zijn maar vreemd genoeg nooit die van Hitler. Napoleon was ook geen fijne vent. De historici/ophemelaars van de officiële geschiedenis van de overwinners/machthebbers zijn daar debet aan.
   Wat niet weet, niet deert. Het avatar gezwetst staat me daarom een beetje tegen. Om de plaatjes op twitter naast een tweet ook een avatar te noemen, is nogal hoogdravend en begripsvervuilend. Hetzelfde geldt voor het gestrooi met het begrip held, waar Nederland nogal sterk in is.

 2. Ja, en jullie mogen ook daar aan twijfelen! Maar bedenk dan ook dat dit wel jullie EIGEN twijfel is. En velen op deze planeet hebben ook dat ongeloof nog steeds in zich.
  Daar trekken wij, de wel-wetenden, zich helemaal niets van aan. Want die Allerhoogste waarheid zat al in mij tijdens mijn geboorte hier weer op deze nog zo zieke aarde!
  Ook deze geestelijke ziekte c.q. ongeloof kan alleen de ongelovige zelf gaan oplossen door precies datgene te gaan onderzoeken wat zij nu nog steeds blijven afwijzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *