Benjamin Fulford: “De Mensheid Wordt Bevrijd Nu De Witte Hoeden Alliantie Tot De Aanval Is Overgegaan.”

28 februari 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het Russische en Joodse volk krijgen eindelijk gerechtigheid voor de Holodomor [betekent letterlijk het vermoorden middels uithongeren en was een genocide door hongersnood op het grondgebied van de Oekraïense Socialistische Sovjetrepubliek in de jaren 1932-1933] en de Holocaust massamoord-mensenoffers die werden georganiseerd door de Khazariaanse Maffia. Dit is dankzij een Russische politionele operatie tegen de Khazariaanse Maffia die binnen hun grenzen opereert. De Russische actie tegen de KM is slechts een deel van een grotere internationale beweging van de witte hoeden Alliantie om de KM uit alle machtsposities te verwijderen; daar zijn Aziatische en Westerse geheime genootschappen het over eens.

In Azië is een overeenkomst bereikt om Taiwan en China te verenigen en een vriendschappelijke alliantie te vormen met Japan, een verenigd Korea en ASEAN [Associatie van Zuidoost-Aziatische landen], zeggen bronnen van de Dragonfamily. Aziatische geheime genootschappen zeggen dat de mensheid nu voor ¾ is bevrijd van de satanische Khazariaanse Maffia. Wanneer dit allemaal achter de rug is, zal er een jubelfeest, wereldvrede en de start van een nieuwe Gouden Eeuw zijn, beloven de Alliantie-bronnen.

Hier is een puntsgewijze samenvatting van wat Ruslands Presidentiële Avatar Vladimir Putin te zeggen had over de operatie in Oekraïne.

Dit heeft te maken met het hele systeem van internationale relaties… fundamentele normen die waren aangenomen na Wereldoorlog II…kwamen in de weg te zitten van degenen die zichzelf  als winnaars verklaarden van de Koude Oorlog…(De Khazariaanse Maffia) had een gevoel van absolute superioriteit…gekoppeld aan de lage culture normen…Voor ons land is het een kwestie van leven en dood. We moesten die gruweldaad stoppen; die genocide van miljoenen mensen die daar leven…we zullen proberen Oekraïne te demilitariseren en te denazificeren, en daarbij degenen die talloze bloedige misdaden tegen burgers hebben bedreven voor het gerecht te brengen…We weten allemaal dat het hebben van gerechtigheid en waarheid aan onze kant, ons werkelijk sterk maakt.

Om dit te illustreren is hier een video die ons is toegestuurd door de Russische FSB waarin te zien is wat voor dingen de huurlingen van de Satanische KM in Oekraïne Christelijke gevangenen aandoen (waarschuwing extreem grafisch).

(Video niet beschikbaar)

Om te begrijpen hoe historisch de verwijdering van deze oorlogscriminelen werkelijk is, moeten we kort terugkijken naar de geschiedenis van wat er nu gebeurt. We zullen geen duizenden jaren teruggaan naar de oorsprong van de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia. In plaats daarvan beginnen we met een korte terugblik op hoe de KM Europa overnam en zich op een eeuwenlange queeste begaf om hun oude thuisland Khazaria in ere te herstellen.

Een goede samenvatting van hun activiteiten is hier te zien:

Om een paar belangrijke stukjes aan te halen en te verduidelijken: Khazaria was een koninkrijk in centraal Azië dat Babylonische zwarte kunst beoefende. Ze stonden bij de omringende landen bekend als dieven, moordenaars, struikrovers en voor het aannemen van de identiteit van de reizigers die ze hadden vermoord…Rond 1200 AD omsingelde een groep landen onder leiding van de Russen Khazaria en drong het binnen om de Khazariaanse misdaden tegen hun mensen te stoppen. Deze misdaden gingen o.a. over het ontvoeren van kleuters en jonge kinderen voor hun ceremoniële bloedoffers aan Baäl. [Satan]

De KM elite vluchtte naar Europa waar ze langzaam, gedurende een periode van eeuwen, de heersende klasse daar infiltreerden en uiteindelijk overnamen. Hun grootste overwinning kwam in 1913 toen de Federal Reserve Board door de KM werd overgenomen tijdens een illegale maatregel op een Kerstdag. 

Door de controle over het geld van de mensen van de Verenigde Staten van Amerika naar zich toe te trekken, waren John Rockefeller I en zijn mede-KM bazen in staat om Vladimir Lenin en Leon Trotsky’s communistische revolutie in Rusland te financieren. Zodra de KM de Christelijke regering van Rusland omver had geworpen, begonnen ze aan hun wraakneming voor de vernietiging van Khazaria. In totaal vermoordden ze in de 20ste eeuw zo’n 80 miljoen Russen. Ze begonnen ook aan hun project om Khazaria te herscheppen door miljoenen etnische Russen die leefden binnen de oude grenzen van Khazaria uit te hongeren. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Daarom zei Putin “Het moderne Oekraïne werd geheel en al gecreëerd door Rusland, of beter gezegd door het Bolsjewistische, Communistische Rusland”, 

https://tass.com/politics/1407587

Het Russische geduld raakte eindelijk op toen de KM probeerde het land Kazakhstan over te nemen om hun project, het recreëren van Khazaria, vooruit te brengen.

Nog een punt dat aandacht verdient is dat in 2014 Secretaris-Generaal Bank-Ki-moon zei dat Oekraïne zijn grenzen sinds 25 december 1991 niet heeft geregistreerd. Aangezien ook de VN de grenzen van Oekraïne als een soevereine staat niet heeft geregistreerd en Rusland de wettelijke opvolger is van de USSR (dit is bevestigd door de besluiten van internationale gerechtshoven in eigendomskwesties tussen de voormalige USSR en andere landen) behoort het gebied waarin Oekraïne, Belarus en Novorossiya [Donetsk en Luhansk] zijn gevestigd tot Rusland. Met andere woorden, de zogenaamde invasie van Oekraïne is een politionele actie die plaatsvindt binnen de grenzen van Rusland.

Het is ook heel interessant om te zien dat Israël weigert een VN resolutie van de nep Biden administratie te steunen en de zogenaamde “Russische invasie van Oekraïne” te veroordelen. 

https://news.yahoo.com/u-protests-israels-refusal-back-221006922.html

Dit betekent dat de Joden de KM controle over Israël hebben verwijderd en zich nu realiseren dat de holocaust (brandoffer) een massa-offer van hun mensen aan Satan was door de KM.

Volgens Mossad-bronnen, betekent het binnengaan van Rusland in Oekraïne dat de nep-Biden administratie op het punt staat te imploderen en het niet veel langer dan maart zal uithouden. “Die stank in je neusgaten is van de Deep State die zichzelf bevuilt omdat hun Oekraïense witwaspraktijken van geld door Putin worden vernietigd. Pelosi, Biden, Bush, Obama, Kerry, Romney, Soros, Clinton en het Vaticaan (en anderen die ontmaskerd worden) hebben allemaal hun met bloed bevlekte handen diep in Oekraïne geplant”, merkten Mossad-bronnen op.

Putin en zijn team verwijderen alle gegevens uit de banken die de corruptie zullen onthullen die sinds 2014 heeft plaatsgevonden en die zullen aantonen dat tientallen miljarden dollars werden weggesluisd door Oekraïne als kanaal te gebruiken, gaat de bron verder.

Bronnen van de Drakenfamilie voegen eraan toe “De fabrieken voor bio-wapens gebouwd door Bill Gates en de Soros Foundation (Rothschilds) zijn vernietigd,

de Oekraïense Marine is tot zinken gebracht, de steden zijn omsingeld door de Alliantie die nu 75% van het land onder controle heeft, dus zijn we aan het winnen.”

De arrestatie van top KM agent de Turkse President Recep Erdogan betekent dat Turkije niet zal vechten voor de KM. Turkije weet, ondanks dat ze een NAVO-lid zijn, dat de V.S., Europa en de NAVO de bron zijn van alle dreigementen die het tot nog toe heeft geuit. Turkije weet heel goed dat deze landen hen op elk gebied in de steek hebben gelaten. Turkije weet dat ze een terreurleger hebben opgericht in het noorden van Syrië. Dat weerstond recentelijk nog een interne aanval zoals de couppoging van 2016, die ook een Amerikaanse, Europese en NAVO operatie was. Zo beschrijven de officiële Turkse media de situatie.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/putin-has-launched-an-age-of-madness-will-there-be-a-turkey-russia-war-3590151

Duitsland en Frankrijk blijven er ook buiten. Olaf Scholz, de Duitse Bondskanselier, heeft duidelijk gemaakt dat zijn land geen sancties tegen Rusland zou steunen en ook de EU zou dat niet doen. Vooral de Europese naties steunen geen financiële sancties tegen Russische banken.

De KM propagandamedia maken veel lawaai over dat Rusland nu afgesneden is van het SWIFT systeem. Maar de Alliantie is ze vijf stappen voor. Daarom arresteerden ze recentelijk het hoofd van Davos Klaus Schwab en het hoofd van de Europese Centrale Bank Christine Lagarde in Antarctica. Dit leidde tot de vervanging van SWIFT door het kwantum financiële systeem. Als je recentelijk een internationaal geldtransfer hebt gedaan zal je dit weten aangezien in plaats van het alfabetische SWIFT systeem te gebruiken, je nu een nummer nodig hebt om geld over te maken.

Een zichtbaar teken dat Europa niet meegaat met deze charade is dat de gasprijzen in Europa naar beneden duiken aangezien de exporten via Oekraïne toenemen. Met andere woorden de KM is ervan weerhouden Europa geld af te zetten via gas. 

https://www.zerohedge.com/commodities/european-natgas-prices-plunge-russian-flows-ukraine-soar

Belangrijker nog, de servers van de Rothschild banken staan in Oekraïne en die zijn nu in beslag genomen. Dit betekent dat het spel voor hen over is.

Het is heel interessant om te zien dat de Verenigde Naties niet toestaan dat de Russische Minister van Buitenlandse Zaken Sergey Lavrov en zijn delegatie de V.N. in Geneve bezoeken. Dit betekent dat de V.N. zichzelf bekend heeft gemaakt als een Rothschild entiteit. Het staat op het punt om vervangen te worden.

https://tass.com/world/1412817

Laten we nu eens kijken naar het nepverhaal dat door de KM propagandamedia naar buiten wordt gebracht over de gebeurtenissen in Oekraïne. Je kunt zien dat ze valse gruweldaden en doden ten tonele brengen omdat er geen werkelijke gruweldaden zijn waarover gerapporteerd kan worden. 

Iets anders waar we aandacht aan moeten schenken is dat alle hysterie in de Westerse propagandamedia over Oekraïne een wanhopige poging is om de aandacht af te leiden van het groeiende bewijs dat de recente campagne voor massa-vaccinatie een grote oorlogsmisdaad was. Sterftecijfers onder gevaccineerde mensen zijn met 495% omhoog geschoten.

Vergelding is begonnen. Op de Père-Lachaise begraafplaats in Parijs bewijzen duizenden mensen de laatste eer aan Luc Montagnier, een Franse bioloog, viroloog en Nobel laureaat in medicijnen die zich uitsprak tegen Covid “vaccinatie” en kreten als “bevrijding”.

Hier is een lijst van 40 miljardairs die rijk zijn geworden van deze misdaad. Je kunt er zeker van zijn dat ze allemaal gearresteerd en voor het gerecht gebracht worden.

List Of 40 Billionaires Who Got Rich From COVID – GreatGameIndia

Bronnen van het Pentagon en MI6 zeggen dat speciale militaire eenheden doorgaan met het opsporen en arresteren van alle top cabal leiders en volgelingen. Daartoe behoren Canadese verraders als Justin Castro en Chrystia Freeland.

Ondertussen horen we van de Drakenfamilie en Aziatische geheime genootschappen dat alle KM invloed uit de regio is verwijderd. De bronnen zeggen dat een fundamentele overeenkomst is bereikt om Taiwan te verenigen met het vasteland, zoals hierboven al is vermeld. Ons is gevraagd geen verdere details te geven omdat dit een voortgaande operatie is.

Maar ons werd verteld dat de nep Kim Jong Un en zijn nep Noord-Koreaanse raketnieuws dat door de KM propagandamedia wordt uitgebracht, een stel leugens is. Kim is dood en zijn zuster staat nu aan de leiding van Noord-Korea, merken de bronnen van het Aziatische geheime genootschap op. Noord-Korea maakt deel uit van de Alliantie om de mensheid te bevrijden, voegen ze eraan toe.

In Japan zijn de politie en het leger begonnen met het arresteren van veel mensen die betrokken waren bij de Fukushima massamoord-aanval, zeggen conservatieve bronnen die dicht bij de Keizer staan. Bronnen van het Aziatische geheime genootschap beloven historische veranderingen die plaats zullen vinden tussen nu en de voorjaarsequinox van 21-22 maart.

Tot slot deze week, zoals onze gewoonte is, willen we besluiten met een stukje informatie dat is gerelateerd aan het blue beam-project. Recentelijk hebben corporate media deze video van 2010 naar buiten gebracht waarop heel vreemde weer-anomalieën of een onnatuurlijke schijf boven Australië te zien zijn. Dit is een hint dat vanuit Antarctica iets heel verbazingwekkends spoedig onze richting uitkomt, belooft een bron van de VS ruimtemacht. 

Benjamin Fulford 

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “De Mensheid Wordt Bevrijd Nu De Witte Hoeden Alliantie Tot De Aanval Is Overgegaan.”

 1. Prachtig hé,al die lovende woorden van vele anderen, vind je niet?
  Maar bij mij komt dat steeds de vraag, waarom doen WIJ er nog steeds helemaal niets aan en laten WIJ het dus blijven aanmodderen totdat het ergste straks werkelijk gebeurt is?
  Dat is immers HUN doel. Hun doel is de verplichte QR-code, hun doel is gecontrolleerde geldsystemen, en eigenlijk is HUN DOEL een BEPERKTE GECONTROLEERDE mensDOM.
  Want als mensHEID zijn ze immers nooit te controleren zoals nu dus al wel gedaan wordt. Zeker ook met de gehele plandemie aangaande het hele uit het ziek brein van ‘mensen’ veroorzaakt Covid19-plandemie!
  In die plandemie is immers al nooit meer plaats voor het NATUURLIJKE in de gehele mensheid. Wabnt dan en ook daardoor, zijn ze dan ook nooit meer te bersturen/regelen, zoals nu dus wel het geval AL IS!

  WANNEER GAAN WIJ NU EENS WERKELIJK DAARTEGEN OPSTAAN, EN DOEN WIE WIJ IN WERKELIJKHEID BEHOREN TE ZIJN?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *