Benjamin Fulford: “Turkije’s Erdogan Gearresteerd, Canada’s Trudeau op de Vlucht Terwijl de Dominostenen Blijven Vallen.”

7 februari 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Wij willen Hare Majesteit Koningin Elizabeth II feliciteren ter gelegenheid van haar Platina Jubileum en kijken uit naar haar Diamanten Jubileum. Ze heeft achter de schermen heel veel gedaan om te helpen bij het bevrijden van de mensheid.

De oorlog om de mensheid te bevrijden van een oeroude Satanische sekte vordert heel goed. In de grootste zet vorige week, werd de Turkse President Recep Erdogan aangehouden door leden van de Witte Hoeden Alliantie toen hij op bezoek was in Oekraïne, rapporteren bronnen van de CIA en de Mossad. In Canada is giftige vaccin pusher Misdaad Premier Justin Castro op de vlucht en zou al gevangen genomen kunnen zijn, aldus bronnen van de Canadese geheime dienst.

Ondertussen, terwijl het Westen verlamd blijft door hun onverklaarde burgeroorlog, begint China het jaar van de tijger met een paar heel grote stappen, in het bijzonder een versnelde poging om Latijns Amerika over te nemen.

Er is ook op andere plaatsen veel gaande, maar laten we beginnen met Turkije. Nieuwsberichten bevestigen dat Erdogan “In isolatie is nadat hij positief testte voor Covid”. Dit is natuurlijk de nieuwe uitdrukking voor politieke arrestaties op hoog niveau:

https://www.usnews.com/news/world/articles/2022-02-05/turkeys-president-erdogan-tests-positive-for-covid-19

Dit gebeurde nadat pseudo Ottomaans keizer Erdogan vorige week naar Oekraïne ging om een ontmoeting te hebben met de Oekraïense President Volodymyr Zelensky. Hier is wat conservatieve Turkse media te zeggen hadden over zijn bedoelingen:

Oekraïne kan Rusland niet tegenhouden. Maar Turkije kan dat wel. Dit is hoe berekeningen en dus plannen worden gemaakt. Als ze daar in slagen, zal een oorlog tussen Turkije en Rusland onontkoombaar worden. Dit betekent de ondergang van beide landen. De V.S. en Europa zullen de enige winnaars zijn.

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahim-karagul/will-war-break-out-in-ukraine-or-will-the-west-stoke-a-turkey-russia-conflict-what-sort-of-game-is-being-played-in-the-black-sea-3588392

Hier in de onbewerkte informatie van de Witte Hoeden over Erdogan’s arrestatie:

“Er gebeurt veel meer achter de schermen met betrekking tot die ontmoeting. Het ziet er naar uit dat Erdogan inlichtingen probeert te krijgen om door te spelen naar Putin. Erdogan is Putin een paar gunsten schuldig zoals je weet. Dat gaat terug naar het ‘per ongeluk neerschieten’ van een Russische Sukhoi SU-24 Jet vlak bij de Russisch/Syrische grens in 2015. Het Covid positief testen van Erdogan en zijn vrouw is een manier voor de Alliantie om een zeer privé en vertrouwelijk gesprek te hebben met Erdogan. Dit is een strikt geheime bespreking. Natuurlijk geen media. Wat Erdogan doorgeeft aan de Alliantie zal zijn toekomst bepalen. Zoals je weet is zijn gezondheid niet erg goed.”

De gevangenneming van Erdogan is heel belangrijk want de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia die de macht greep in het Westen kwam via de Turkse zichzelf messias noemende Sabbatai Zevi. Als de Alliantie ontdekt dat Erdogan tegen de Khazarianen vecht, zal hij een heel belangrijke bondgenoot worden. Als hij een van hun agenten is, zal hij sterven aan Covid, zeggen de bronnen. In beide gevallen zal het een ernstige klap zijn voor de KM.

Laten we dan nu eens kijken naar wat er gebeurt met de bevrijding van het Westen, beginnend met Canada. Ten eerste, voor degenen die het nog niet hebben gezien, kijk eens naar de foto’s hieronder. Dit is een foto van de bedrogen vader Pierre Trudeau met Fidel Castro. Pierre Trudeau was een verrader die het beheer van de Bank van Canada overhandigde aan de Khazariaanse kliek.

Zijn vrouw, Margaret Sinclair komt uit de Satanische Sinclair familie van de Rosslyn Chapel reputatie. De foto van haar terwijl ze haar baardaap aan het publiek toont in New York’s Club 54 vertelt je heel wat over het soort opvoeding dat ze had.

De zoon die ze met Castro had, Justin

Hier is een foto van Trudeau die in 2022 is genomen

En hieronder is een foto van hem in 2019. Zie dat de tanden anders zijn.

Justin Castro heeft een reeks corruptieschandalen achter zich die zo lang is dat we er niet dieper op in zullen gaan. Het is voldoende om te zeggen dat hij een pedofiel is die $2.25 miljoen betaalde aan een heel jonge student van hem waarmee hij ontucht met verkrachting had.

Justin Castro is een communistische Mantsjoerijse Kandidaat wiens taak het was om Canada te veranderen in een Khazariaans slavenkamp. Daarom weigert Castro te praten met de truckers maar wilde wel graag praten met het communistische front van Black Lives Matter (waarvan de leiding grotendeels blank is). Dit is dezelfde BLM dat recentelijk miljoenen overmaakte om een mansion te kopen dat voorheen het eigendom was van de communistische partij.

https://resistthemainstream.org/blm-transferred-millions-to-canadian-charity-to-buy-mansion-formerly-owned-by-communist-party/?utm_source=telegram

We kunnen zien dat de Trudeau die wij nu op televisie zien er anders uitziet dan degene die we vorig jaar zagen. Dit betekent dat hij óf gevangen genomen is en dat de KM gebruik maakt van computer graphics óf de Witte Hoeden hebben hem vervangen. De gebeurtenissen zullen laten zien wat het geval is. 

Hoe dan ook, God zegene de truckers, boeren, cowboys enz. die opstonden om Canada te bevrijden en soortgelijke bewegingen inspireerden in de hele wereld. Hier zien we bijvoorbeeld een Duits truckkonvooi dat zich klaarmaakt om het Duitse volk te bevrijden.

De poging van de Khazariaanse Maffia om Covid en hun controle over de Westerse Medische bedrijven te gebruiken om slaven regimes te installeren is nu overal aan het instorten. Dit corporate nieuwsbericht geeft aan hoe een haastige terugtrekking van Covid verder gaat.

Copenhagen (AFP) – De Wereldgezondheidsorganisatie gaf Europa dinsdag hoop op een “lange periode van rust” en zelfs “blijvende vrede” in de coronavirus oorlog, met een groeiende lijst van landen die bijna alle Covid beperkingen opheffen.

https://www.france24.com/en/live-news/20220203-who-sees-pause-even-end-of-pandemic-for-europe

Landen die het Covid fascisme beëindigen of verminderen zijn o.a. Australië, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Nederland, Frankrijk, Japan enz.

En nu we het over Japan hebben, vorige week hadden vertegenwoordigers van de White Dragon Society een ontmoeting met een senior Japanse generaal die door de keizer was gestuurd en een Russische vertegenwoordiger. Een overeenkomst werd bereikt om Japan te bevrijden van zijn 80-jarige naoorlogse bezetting. Volgens de WDS vertegenwoordiger die de bijeenkomst bijwoonde, hebben het Japanse leger en de politie ermee ingestemd om de Bank van Japan, het nationale omroepbestel NHK, het kantoor van de Premier en het parlement over te nemen. Dit zal worden gedaan in samenwerking met de Witte Hoeden van het Amerikaanse leger, zei de bron.

Na de bevrijding zal de macht in Japan terugkeren naar de meritocratische ambtenarij onder het symbolische leiderschap van de keizer. Een van de eerste prioriteiten van de nieuwe regering zal zijn het stoppen van de bevolkingsachteruitgang met 500.000 mensen per jaar door een nieuwe baby boom teweeg te brengen, zei de bron.

De nieuwe zogenaamde V.S. ambassadeur voor Japan, Rahm Emmanuel, wordt gezien als een bedelaar om Japan zo ver te krijgen dat ze meer Rockefeller olie kopen en zal niet serieus genomen worden, zei de Japanse generaal. De Japanse generaal bevestigde dat het Amerikaanse leger het nep Rockefeller/Biden regime niet gehoorzaamt.

Overigens is het nieuwste bewijs dat Biden een bedrieger is, de vergelijking tussen de huidige Biden en de kale echte Biden van 30 jaar geleden.

Functionarissen van het Japanse Ministerie van Buitenlandse Zaken bevestigen dat er wat hun betreft in Washington DC geen regering is en dat hun vertegenwoordigers in de V.S. werken vanuit New York. Dit betekent dat als Amerikaanse truckers een vrijheidskonvooi op touw willen zetten, ze beter naar New York kunnen gaan dan naar Washington. Ter bevestiging kregen wij een foto van het verlaten Witte Huis, omringd door een betonnen muur. 

We kunnen ook bevestigen dat soortgelijke muren worden gebouwd rondom voormalige regeringsgebouwen in andere landen, waaronder het Vaticaan en de Duitse Bondsdag. Hieronder kun je zien hoe de muur is gebouwd rondom het Nederlandse Parlement.

Foto ontbreekt ook in het origineel (niet te vinden op Google)

In Italië, is Premier Mario Draghi, net als Trudeau, ondergedoken nadat hij werd afgewezen door het Parlement.

De andere mensen die zijn ondergedoken zijn allemaal bazen van de farmaceutische bedrijven achter de massamoord-campagne met vaccins. Bijvoorbeeld: de CEO van Pfizer, Albert Bourla (wiens echte naam bij de Khazariaanse Maffia is Israel-Abraham Burla) is óf dood óf op de vlucht.

Franse protesteerders vallen Pfizer hoofdkwartieren aan en Pfizer medewerkers nemen massaal ontslag. Degenen die verantwoordelijk zijn voor de vaccinatiecampagne zullen opgespoord en gearresteerd worden ongeacht waar ze zich proberen te verbergen op Aarde, beloven White Dragon Society-bronnen.

We zien ook dat Chef van de NAVO Jens Stoltenberg stopt en hoopt betaald te worden voor zijn werk als KM-marionet door de controle te krijgen over het geld van Noorwegen. Dit is wat een CIA-bron over hem te zeggen had: Hij is een marionet met een hoge rang in de satanische KM cabal. Hij probeert reeds de $1.4 biljoen te pakken te krijgen voor zijn meesters en weet hoe hij die moet bemachtigen. Hopelijk zal de Alliantie hem overtuigen om zich aan te sluiten bij de zoektocht van de mensheid naar vrijheid. Misschien test hij spoedig positief voor COVID en gaat in zelf-isolatie. Als dat gebeurt, weten wat er dan komt. 

https://www.reuters.com/world/europe/nato-chief-stoltenberg-named-norway-central-bank-chief-despite-opposition-2022-02-04/

Terwijl de Khazariaanse heerschappij over het Westen verder implodeert, zit China in de lift. Met de op onroerend goed gebaseerde economie van het land in een impasse, plant de Chinese Communistische Partij grote veranderingen, volgens bronnen van Aziatische inlichtingendiensten.

Hier is wat de CIA in Oost-Azië erover te zeggen heeft: 

De CCP heeft al een Plan B achter de hand. Ze maakt voorbereidingen om alles in China te nationaliseren. Ze zullen alle bedrijven, banken en onroerend goed gaan overnemen. Dat zal alle buitenlandse investeringen ongedaan maken. De buitenlandse banken en obligatiehouders zullen de verliezers zijn voor het lieve bedrag van biljoenen dollars. Let op de sluiting van de grootste haven in Tianjin, wat gerechtvaardigd werd door een COVID uitbraak. Sommige scheepvaartmaatschappijen hebben hun activiteiten gestaakt en tenminste drie andere Chinese havens, inclusief Shanghai en Shenzhen, blijven gedeeltelijk open. De werkelijke reden: ze willen hun goederen binnen het land houden. De CCP overweegt ook serieus om de prijs van goud te herwaarderen met tenminste twee keer om de yuan te beschermen tegen volledige instorting. Dit is een perfecte manier om het $116 biljoen handelstekort te compenseren. China heeft meer dan genoeg fysieke goudreserves. Ze kunnen ook de 70 miljoen leegstaande huizen vullen die bij elkaar 27 steden ter grootte van New York zouden kunnen herbergen.

China maakt ook gebruik van de Westers afleidingstactiek om de rest van de wereld een slag toe te dienen. Putin is op de hoogte gebracht van het voorgestelde actieplan. Dit is wat de Chinese President Xi Jinping te zeggen had over zijn ontmoeting vorige week met de Russische presidentiële avatar (zie foto’s hieronder). 

Beide kanten hebben actief deelgenomen aan het hervormen en ontwikkelen van het wereldwijde bestuurssysteem, praktijkgericht multilateralisme, gehandhaafde ware democratische spirit en speelden een centrale rol in het verenigen van de internationale gemeenschap om huidige problemen te boven te komen en internationale gelijkheid en rechtvaardigheid hoog te houden. 

Een reeks belangrijke Russische en Chinese stappen volgden, speciaal in de voormalige V.S. achtertuin van Latijns Amerika. De Russen beloven verhoogde militair-economische samenwerking met landen als Nicaragua, Cuba en Venezuela. 

Argentinië is ook een nieuw Russische front aan het worden: De Argentijnse President Alberto Fernandez zei in Rusland “Ik werk consequent om Argentinië uit de afhankelijkheid van het IMF en de Verenigde Staten te krijgen… Samenwerking met Rusland is van wezenlijk belang voor ons.” Dit omvat zich ontwikkelende integratie tussen de Europees-Aziatische Economische Unie en de Zuidelijke Gemeenschappelijke Markt (MERCOSUR). 

http://en.kremlin.ru/events/president/news/67706

Argentinië heeft zich ook aangesloten bij China’s initiatief, de Belt and Road infrastructuur [de Nieuwe Zijderoute].

Soortgelijke stappen worden ondernomen in het Midden-Oosten. Xi had een ontmoeting met de Egyptische President Abdel el-Sisi en zei dat het allesomvattende Egyptisch-Chinese strategische partnerschap een model is van solidariteit tussen China en de Arabische landen, China en Afrika en China en de ontwikkelingslanden.  

https://www.aljazeera.com/news/2022/2/5/xi-says-china-egypt-hold-similar-visions-and-strategies

De grote vraag is nu wat de geheime V.S. ruimtemacht van plan is om te doen als tegenmaatregel. Alles wat wij zeker weten is dat signalen voor een Operatie Blue Beam Ruimte-opera toenemen.

Onze bron bij de Thule Luchtmachtbasis houdt vol (zonder in details te gaan) dat iets totaal ongelofelijks gebeurt op Antarctica. De volgende beelden kregen we toegestuurd als bewijs.

Zoals gewoonlijk met dit soort dingen, we zullen het geloven wanneer we het zien. Intussen, in plaats van de wachten op kleine groene mannetjes om ons te bevrijden, moeten wij mensen doorgaan om zelf planeet Aarde te bevrijden.

Einde

Windlander

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Turkije’s Erdogan Gearresteerd, Canada’s Trudeau op de Vlucht Terwijl de Dominostenen Blijven Vallen.”

  1. ‘Wij willen Hare Majesteit Koningin Elizabeth II feliciteren ter gelegenheid van haar Diamanten Jubileum. Ze heeft achter de schermen heel veel gedaan om te helpen bij het bevrijden van de mensheid.’

    Benjamin fulford in een notendop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *