Benjamin Fulford: “De Gnostische Illuminatie Hadden Gelijk, We Hebben Te Maken Met Een Schurken-A.I..”

17 januari 2022

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.


Zoals het oude gezegde gaat, de waarheid is vreemder dan het verzinsel. Gebleken is dat de gnostische Illuminatie (GI) gelijk hadden, we hebben inderdaad te maken met een schurken Artificiële Intelligentie die de Khazariaanse Maffia onder controle heeft. De Mensheid moet deze AI vernietigen of slaafrobots worden die eeuwig werken om de geest van een machine te dienen.

Toen de GI voor de eerste keer contact opnam met de White Dragon Society om te waarschuwen voor de Artificiële Intelligentie, waren we behoorlijk sceptisch. Maar we namen daarna contact op met een van de oorspronkelijke leden van de uiterst geheime MJ12 groep die was opgezet door President Dwight Eisenhower om “aliens” te bestuderen. Hij vertelde me dat zijn groep tot dezelfde conclusie was gekomen.

Nu krijgen we dramatisch nieuw bewijs dat aantoont dat dit het geval is. Zoals we recentelijk rapporteerden dachten de Witte Hoeden een belangrijke overwinning te hebben behaald door Klaus Schwab, het hoofd van het Davos Wereld Economisch Forum en Christine Lagarde, hoofd van de EU Centrale Bank te arresteren in Antarctica.

Wel, Schwab is kennelijk vervangen door een AI. Het WEF zal deze week nu een “virtuele Davos conferentie” houden waarop ze zullen pochen “De over de hele wereld verspreide COVID-19 crisis heeft gewerkt als een wereldwijde versneller voor het uitrollen van kunstmatige intelligentie (AI) initiatieven.”

https://www.weforum.org/events/the-davos-agenda-2022

Het Wereld Economisch Forum belooft ook dat sleutelorganisaties zoals de WHO, het IMF en de Wereldbank samenwerken om extra financiële ondersteuning te geven aan de WHO en haar COVAX [Covid-19 vaccines global access] partners om ervoor te zorgen dat “alle landen gelijke toegang krijgen tot vaccinatie”.

https://www.weforum.org/agenda/2021/06/a-new-commitment-for-vaccine-equity-and-defeating-the-pandemic/

Ruslands FSB heeft nu vastgesteld wat er in een groot deel van deze vaccinaties zit waartoe het WEF de mensheid wil dwingen: nanobots die remote control [controle op afstand] van mensen door een AI mogelijk maken. Dit nieuwe concept stelt voor het gebruik van neurale nanobots te gebruiken om de neocortex van de menselijke hersenen – het nieuwste, intelligentste, ‘bewuste’ deel van de hersenen – te verbinden met de ‘synthetische neocortex’ in de cloud. De nanobots zouden dan directe, real-time volging en controle van signalen naar en van de hersencellen kunnen leveren.

Deze week zal een groep van leidinggevende avatars [digitale vertegenwoordiging van personen] deze agenda promoten tijdens de virtuele Davos conferentie. Digitale personages (AI vertegenwoordigers) die dit forum zullen bijwonen zijn: Narendra Modi, Premier van India, Kishida Fumio, Premier van Japan, António Guterres, Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties, Ursula von der Leyen, President van de Europese Commissie, Scott Morrison, Premier van Australia, Joko Widodo, President van Indonesië, Naftali Bennett, Premier van Israël, Janet L. Yellen, Minister van Financiën van de Verenigde Staten, Yemi Osinbajo, Vice-president van Nigerië, Xi Jinping, President van de Volksrepubliek van China, Olaf Scholz, Kanselier van Duitsland, Kristalina Georgieva, Managing Director van het Internationale Monetaire Fonds (IMF), John F. Kerry, Speciale presidentiële gezant voor het Klimaat van de Verenigde Staten, Christine Lagarde, President van de Europese Centrale Bank, Anthony S. Fauci, Directeur van het Nationale Instituut voor Allergie en Infectie Ziekten, het Nationale Instituut voor Gezondheid van de Verenigde Staten enz.

Onze CIA-bronnen zeggen dat de persoon die op tv-schermen verschijnt als Fauci absoluut een AI-avatar is omdat de echte Fauci geëxecuteerd is. Ze stuurden ons ook dit:

De entiteit die zich voordoet als de generaal majoor arts van de [Biden]administratie, Vivek Murthy, is geen man maar een computer-gegenereerde animatie (CGI) heengelegd over een dynamisch algoritme dat een denkbeeldig Covid-verhaal pusht vanuit de een of andere verborgen spleet in Washington D.C., zei Lt. David Hoffer, een programma analist bij het hoofdkwartier van het U.S. Army Cyber Command in Fort Gordon.

Een omvangrijke tegenaanval tegen deze AI en zijn gehersenspoelde menselijke dienaren is nu aan de gang volgens bronnen van Aziatische geheime genootschappen, de CIA, MI6, NSA en de FSB. Dit is te zien in een aantal schijnbaar niet met elkaar verbonden, maar dramatische gebeurtenissen in de hele wereld, van Antarctica en de Zuid-Pacific tot het Noorden van Noorwegen.

Bijvoorbeeld: de Haarp opstelling in Noorwegen die zorgde voor het uitbarsten van de vulkaan op La Palma in de Atlantische Oceaan werd uitgeschakeld door Britse commando’s, volgens MI6.

https://www.thedrive.com/the-war-zone/43828/undersea-cable-connecting-norway-with-arctic-satellite-station-has-been-mysteriously-severed

Als gevolg van deze aanval, is de La Palma vulkaan gestopt met uitbarsten. Dit betekent dat de Oostkust van de Verenigde Staten niet langer bedreigd wordt door een 100 meters hoge tsunami.

De verwijdering van deze dreiging heeft het de witte hoeden van het leger nu eindelijk mogelijk gemaakt om rechtstreekse actie te ondernemen tegen de Khazariaanse maffia en de ermee verbonden AI dienaren binnen de Verenigde Staten. Dit zorgde ervoor dat de AI die zich voordoet als de presidentiële woordvoerder Jen Psaki niet goed meer functioneerde. (Als achtergrond: David Rockefellers kleinzoon Mark Zuckerberg heeft de Psaki rol gespeeld totdat hij/zij Covid kreeg en gedurende 12 dagen verdween voordat hij werd vervangen door een AI avatar.) In elk geval publiceerde de niet goed functionerende Psaki AI vorige week het volgende dreigement: 

“Wij kijken naar inspanningen over heel het land om MENSEN TE VERHINDEREN hun FUNDAMENTELE rechten uit te oefenen… MEER DAN 13.000 NATIONALE GARDES ZIJN GEACTIVEERD IN 48 STATEN OM VACCINATIES TE HANDHAVEN…”

Wat er echt gebeurt is dat de AI probeert om gehersenspoelde troepen te gebruiken om te strijden tegen de milities van de Verenigde Staten die in 43 staten zijn geactiveerd en optrekken naar Washington DC.

Dit nieuwsbericht weerspiegelt de voortgaande strijd om de V.S. te bevrijden:

Jonge LEGER-soldaten zullen strijden met “doorgewinterde vrijheidsstrijders” in meer dan 20 districten van North Carolina in een twee weken durende “oefening in guerrillastrijd” waarbij ze proberen een “ONWETTIGE REGERING” omver te werpen.  

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10391995/US-Army-conduct-two-week-guerilla-war-training-exercise-woods-North-Carolina.html

De verwijdering van de hoogstwaarschijnlijk gechanteerde en gecompromitteerde Prins Andrew als hoofd van de Amerikaanse en Britse Marine, is een sleutelgebeurtenis geweest die het mogelijk maakte de tegenaanval in te zetten, zeggen  bronnen van MI6 en NSA.

Het nieuwe hoofd van de Marine legde uit:

“Groot Brittannië wordt geleid door de Admiraliteit, het is een land van de Marine Inlichtingendienst. We kunnen geen lid van de Marine Gemeenschap hebben die ergens in verwikkeld is.” Daarbij komt nog, zei hij, dat het officiële standpunt van de admiraliteit als volgt is:

“Geen enkel laboratorium in de wereld heeft het bestaan van Covid 19 bewezen, wat betekent dat de burgerregeringen van de wereld twee jaar lang hoogverraad hebben gepleegd. Ze proberen nu de aftocht te blazen. Het hoofd van het vierde Reich, George Bush werd geëxecuteerd en dus vecht het vierde Reich terug.”

Andere bronnen zijn het ermee eens dat de strijd woedt. Bijvoorbeeld: NSA-bronnen zeggen “Het Marine-hoofdkwartier van de VS, in de vorm van een swastika [hakenkruis] werd onder water gezet en verbindingen met NAZI’s werden vernietigd.”

https://www.kitsapsun.com/story/news/2022/01/08/navy-takes-measures-thwart-culvert-clogging-flood/9129672002/

En toen zagen we de publicatie van de volgende dramatische video van een “enorme vulkaanuitbarsting in Tonga” 

CIA-bronnen in de Zuid-Pacific regio zeggen: “Dit was een vernietiging van een enorme DUMP met tunnels die in elke richting gingen. Ook was er rondom dezelfde tijd een grote aardbeving in de Straat van Soenda, Indonesië. Nog een DUMP die werd vernietigd.”

Een ander contact voegde daar aan toe: 

“Tonga heeft enkele in Chinees bezit zijnde tunnels en diepe toegangsmogelijkheid voor onderzeeërs dankzij de diepe wateren die de ondiepe koraalkustlijn omringen. Ze zijn vernietigd.”

Wij konden ook contact krijgen met een senior Russische FSB-bron over de situatie in Oekraïne

Die zei: “Wij willen het bewind niet voeren in Oekraïne, we willen alleen de fascisten die geïnstalleerd zijn door VN agenten zoals Victoria Nuland, verwijderen.”

De FSB en de Russen zien de VN als hun echte vijand en de nep-Biden regering als VN gevolmachtigden, volgens de bron.

“Rusland probeert de USSR weer op te bouwen. De VN probeert rondom heel Rusland militaire bases te vestigen en ondersteunt rassenrevoluties. Maar wanneer de VN probeert te destabiliseren doen ze niets nieuws, ze herhalen hetzelfde al 20 of 25 jaar, dus weten we nu hoe we ze moeten stoppen.”

“Rusland heeft volkomen het recht om volgens de wet Oekraïne in te nemen. Oekraïne is niets anders dan een geld-witwasoperatie, dus als Rusland Oekraïne binnengaat dan God zegene ze”, zeggen MI6-bronnen.

De verwijdering van Prins Andrew opende files van de marine inlichtingendienst die toonden dat er in Oekraïne 16 fabrieken voor biochemische oorlogvoering zijn die allemaal worden geleid door de Nazi’s. De Nazi’s waren in Oekraïne ook actief bezig met het vermoorden van alle politieke tegenstanders, merken CIA-bronnen op.

Het is nu terugbetaaltijd. Op vrijdagavond kwam een Russische nucleaire onderzeeër naar boven bij de kust van Norfolk, Virginea, Amerika. De onderzeeër heeft 16 Bulava Raketten, die elk zijn uitgerust met tien onafhankelijk kernkoppen. Tegelijkertijd stuurde Rusland amfibie-aanvalsschepen naar de Zweedse kust.   

De FSB-bron zegt dat een overeenkomst is bereikt met de strijdkrachten van de V.S. en China om de werkelijke bron van het probleem aan te pakken – wat zij denken dat de V.N. is. “Het hele idee van de V.N. is achterhaald. Het is geen eenheid van landen. Het pusht de regels van slechts één land”, merkt de bron op. Dat “ene land” waaraan de bron refereert is niet Amerika maar eerder de door de AI geleide groep die nu hun virtuele topconferentie houdt in Davos.

De FSB treedt ook met harde hand op tegen vaccin pushers en politici die door de vaccin pushers zijn omgekocht, zegt de bron.

Hoe dan ook, steeds meer mensen trekken zich terug uit de vaccin agenda. Het komt nu allemaal naar buiten. Het DARPA programma van het Amerikaanse leger gaf bewijs vrij dat het vaccin en de nep-pandemie “Opzettelijke doodslag was voor miljoenen mensen en gecoördineerd werd op de Hoogste Niveaus.” Dit bewijs kwam als een donderslag bij heldere hemel.

De recentelijk vrijgegeven militaire documenten weerspreken Dr. Fauci’s getuigenis onder ede.

Hier is de hele DARPA pdf-file voor lezers die hun eigen studie willen doen.

https://newsrescue.com/wp-content/uploads/2021/09/defuse-project-drastic-analysis-1.pdf

Darpa staat niet alleen. Zoals een CIA-bron opmerkt: “Hackers braken bij alle farmaceutische bedrijven in en stalen alle medische gegevens over vaccins, Goddank! De Grote Ontwaking is van start gegaan! Stuur deze link overal naartoe.”

De hack heeft onder andere onthuld dat sommige vaccinbatches 50 keer dodelijker waren dan andere. Dit ondersteunt het idee dat insiders placebo’s of veilige vaccins kregen terwijl “ongewensten” opzettelijk werden vergiftigd.

Dit soort bewijs is meer dan voldoende om militair ingrijpen te rechtvaardigen om corrupte burgerregeringen en de VN te verwijderen.

Een NSA-bron is het daarmee eens en zegt dat openbare Neurenbergachtige-tribunalen in april van start zullen gaan. Natuurlijk zeggen andere bronnen dat de rechtszaken al enige tijd aan de gang zijn.

We zien ook de terugkeer van Donald Trump die niet langer vaccins pusht. “We zijn klaar met de mandaten… De mandaten zijn een ramp voor een land”, zei hij, aanvoerend dat vaccinatie-eisen “onze economie absoluut decimeren”. De Trump die verschijnt tijdens bijeenkomsten in de V.S. is in feite zijn dubbelganger (degene met wit rondom zijn ogen en een dubbele kin), zeggen NSA-bronnen. Maar hij is gemachtigd door de echte Trump om voor hem te spreken, zeggen de bronnen. De echte Trump is op de Thule luchtmacht basis ter voorbereiding op de komende militaire campagne om de Verenigde Staten te bevrijden, voegen de bronnen eraan toe. Bronnen van Aziatische geheime genootschappen, MI6 en andere zeggen dat ze deze Trump steunen. 

De bevrijding van de VS zal de val van de VN enz. teweegbrengen, daar zijn meerdere bronnen het over eens. Dit is wat een commandant van de ruimtemacht had te zeggen over de overall situatie:

Een volledig systeem is aan het instorten. Dat is al begonnen. Later zullen sommige mensen proberen met hun leven door te gaan, maar het leven zal niet langer hetzelfde zijn.

Alles zal veranderen. Rechtbanken, scholen, banken enz. De raketlanceringen van Noord-Korea, de Russische oorlogsinvasie van Oekraïne, de CCP invasie van Taiwan; dit is allemaal show.

Wij staan niet langer onder de controle van de Britse monarchie. De Rothschilds, Rockefellers, de Illuminatie Pyramide, de Bush en Clinton Dynastieën zijn allemaal verdwenen. De Covid-19 pandemie is nu een snel aflopende zaak. Let op Fauci, want dit is de sleutel.

We zullen het zien.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *