Benjamin Fulford: “Recente stappen maken de definitieve vernietiging van de Cabal in 2022 waarschijnlijk.”

3 januari 2022 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Er zijn diverse tekenen dat een definitieve vernietiging van de Satanische Khazariaanse maffia waarschijnlijk is in 2022. Het jaar 2021, het jaar van de stier, vertoonde een succesvol defensief tegen een Khazariaans Maffia complot om 90% van de mensheid te doden. Nu 2022, het jaar van de tijger, betekent dat we het offensief ingaan en de laatste overblijfselen van deze zeer oude, kwaadaardige cabal vernietigen.

De sleutel tot overwinning is het lokaliseren en arresteren van David Rockefeller Jr. en andere leden van de Rockefeller familie om een eind te maken aan hun controle over de Fortune 500 bedrijven inclusief de farmaceutische bedrijven die de nep pandemie en het daaraan gerelateerde vaccin-fascisme promoten, zeggen bronnen van de Mossad en de CIA. Totdat dit gebeurt, blijven de corporate US regering met hun nep Joe Biden regime en de verraderlijke regeringen in de G7 het hart van duisternis op Aarde.

Voor de video, volg deze link

Terwijl het grootste deel van de wereld beschermd is geweest tegen de pogingen van de Khazariaanse maffia om zes miljard mensen te doden, typeren bronnen van een Aziatisch geheim genootschap wat er in de VS en andere Westerse landen gebeurt als een “moord-zelfmoord”. De meesters van het zeer oude systeem van Babylonische slavernij zouden liever hun slaven doden – inclusief de Joden – dan hun macht verliezen, zeggen bronnen van het Aziatisch geheim genootschap dat heeft geprobeerd de Satanisten te dwingen zich over te geven.

Dit is geen retoriek. Scott Davidson, de CEO van de in Indianapolis gevestigde verzekeringsmaatschappij One-America, zegt dat het sterftecijfer onder mensen van 18 tot 64 jaar in de V.S. omhoog is met een verschrikkelijke 40% ten opzichte van de niveaus voor de pandemie.

https://www.thecentersquare.com/indiana/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-up-40-among-people-ages-18-64/article_71473b12-6b1e-11ec-8641-5b2c06725e2c.html

Het overweldigende wetenschappelijke bewijs laat zien dat dit sterftecijfers wordt veroorzaakt door vaccins. Aangezien dit door anderen uitgebreid is gedocumenteerd – in het bijzonder door John F. Kennedy Jr. in zijn goed gedocumenteerde boek – zullen we hier niet dieper op het bewijs ingaan.

Maar we vestigen wel de aandacht op het volgende:

De World Council for Health [niet te verwarren met de Wereldgezondheidsorganisatie] verklaart dat het tijd is om een eind te maken aan deze humanitaire crisis. Verder verklaart de organisatie ook dat elke directe en indirecte betrokkenheid bij het fabriceren, distribueren, administreren en promoten van deze injecties inbreuk maakt op de fundamentele principes van het gewoonterecht, het staatsrecht en de natuur wetten, alsmede op de Neurenberg Code, de Helsinki Verklaring en andere internationale verdragen…

Er wordt actie ondernomen. De UK regering heeft een speciale eenheid bij de politie aangesteld om de vaccinatie-misdaden door senior leden van overheidsinstanties te onderzoeken.

https://www.theepochtimes.com/uk-government-officials-face-police-investigation-over-covid-vaccines_4171032.html

Aan het Internationaal Strafhof is ook gedetailleerd bewijs van de grootste massamoord misdaadaanval sinds Wereldoorlog II voorgelegd. Hopelijk zal het aantal slachtoffers lager zijn dan wat daarin wordt vermeld. De rest van de wereld, gelukkig voor hen, betaalt een lagere prijs. In Japan – waar de overheid 3.6 miljoen vaccindoses “vervuild met vreemde substanties” vond en vernietigde – is het sterftecijfer in feite lager dan in normale jaren. In landen van Afrika waar overheden weigerden mee te doen met zowel de nep pandemie als de vaccins, is zowel de levensverwachting als de bevolking in feite aan het toenemen. 

Ondanks het afschuwelijke nieuws in het Westen, gaan de inlichtingendiensten en de bewuste militairen daar door met hun offensief tegen de Khazariaanse cabal.

“Deze nieuwskop is daar een duidelijk teken van:

De Amerikaanse Minister van Defensie, Austin, test positief voor COVID-19, symptomen zijn mild.”

https://www.reuters.com/world/us/us-defense-secretary-austin-tests-positive-covid-19-mild-symptoms-2022-01-03/

“Wij weten wat dit betekent… Hij is opgepakt en wordt verhoord door de Militaire Alliantie van Witte Hoeden”, zegt een Pentagon-bron.

“We hebben te maken met de doodsstrijd van een 3000 jaar oud Babylonisch imperium. Deze mensen zullen niet rustig verdwijnen, ze zullen proberen iedereen mee te nemen”, merken MI6-bronnen op “Ze grijpen de macht door overname van de hoogste top van de maatschappij via een combinatie van moord, omkoperij, propaganda en chantage.”

MI6 beschrijft het soort weerzinwekkende handelingen die uitgevoerd worden door de top- Babyloniërs: “Toen de eerste steen werd gelegd voor de twee nieuwe World Trade Centra, had David Rockefeller de leiding over een orgie waar ze kinderen vermoordden en seks hadden in hun bloed.” MI6 voegt daar aan toe “Wij hebben een video van de ceremonie waar ze de hoofden van kinderen afhakten en seks hadden met het hoofd.” Nu kun je zien waarom David Rockefeller Jr. een persoon van belang is.

Mensen uitnodigen voor zulke manifestaties en ze dan filmen betekent “dat ze een dossier hebben van alle topfiguren in de wereld, en dat die in principe allemaal gechanteerd zijn. Het is een compromitterend en controlerend netwerk”, merkt de dienst op.

De andere manier waarop ze de Westerse Society in een wurggreep houden is via controle met geld. Het artikel hieronder geeft bijvoorbeeld weer hoe artsen in Nieuw-Zeeland “$1000 plus onkostenvergoeding” krijgen voor elk mens dat ze doden via euthanasie.

De Westerse geneeskunde werkt onder een militaire hiërarchie en artsen die daar niet aan gehoorzamen raken hun “vergunning” kwijt en kunnen de kost niet meer verdienen. Degenen die gehoorzamen en vaccineren, krijgen grote sommen geld.

Voor de video, volg deze link

Dit “volg het geld” gezegde is van toepassing op politici, bedrijven, media enz. net als de chantage.

Hoe beroerd de situatie in het Westen ook mag lijken, de witte hoeden hebben al vele top- Satanisten gearresteerd en geëxecuteerd. Zoals de CIA-bron het stelt:

Voor al die mensen die denken dat massa-arrestaties niet plaatsvinden. Stel jezelf de vraag: Waarom installeren ze een tweede rechtszaal voor oorlogsmisdaden in GITMO en zijn daar twee militaire rechters gelijktijdig aan het werk? Er zijn nog duizenden cabal leden die berecht moeten worden. Het nieuwsbericht in de link hieronder lekt de waarheid slechts langzaam naar buiten. 

https://dailycaller.com/2021/12/30/pentagon-retreats-from-transparency-at-guantanamo-bay-builds-new-room/

Maar er zijn ook items in het nieuws die het doen lijken alsof de Satanisten nog steeds erg machtig zijn. Dit item van vorige week is daar zo’n voorbeeld van:

Tony Blair zal de hoogste Ridderorde krijgen in de Nieuw Jaar erelijst. De voormalige premier zal tot Ridder in de Orde van de Kousenband worden geslagen door de Koningin.

https://www.theguardian.com/politics/2021/dec/31/tony-blair-to-be-given-most-senior-knighthood-in-new-year-honours-list

“Dit is niet te geloven. Iets lijkt niet juist te zijn. Tony Blair is een van de slechtste oorlogsaanstokers die nog in leven is. Wie staat er achter Koningin Elizabeth die namens haar aan de touwtjes trekt? Of is dit zijn laatste beloning voordat hij wordt weggeleid naar de militaire tribunalen?” was hoe een verbaasde Mossad-bron op het nieuws reageerde.

Een boodschap van Koningin Elizabeth II verklaarde dat Tony Blair deze hoge beloning krijgt als gevolg van bijzondere – maar geheime – diensten aan het Britse Rijk. Een MI6-bron die Blair persoonlijk kent – en zegt dat hij geen erg prettig mens is – beweert dat hij werd beloond voor het helpen ontmantelen van het Duitse vierde Rijk. Vergeet niet dat 911 een Nazi Rijksdag brand was die ertoe leidde dat de VS een fascistische staat werd. Deels te danken aan de geheime getuigenis van Blair, werd de Bush familie geëxecuteerd wegens hoogverraad terwijl de Duitse Paus Ratzinger en Angela Hitler (Merkel) uit de macht werden verwijderd. Ook de Nazi infiltranten in de topfuncties van de Britse ambtenarij werden verwijderd – wat de weg vrij maakte voor Brexit.

En dan nu is ook Betty White – een andere top-Satanist – permanent verwijderd van deze aarde.

Hier is een samenvatting in punten toegestuurd door de CIA:

Betty White is de zuster van Barbara Bush.

De Bushes creëerden de OSS/CIA en Orde 322 ofwel de Orde van Skull and Bones van de Yale-universiteit.

Barbara Bush en Betty White zijn de dochters van Aleister Crowley.

Barbara manipuleerde alle politici voor de CIA

Betty manipuleerde Hollywood voor de CIA

Betty is/WAS {SNOWWHITE} de Koningin van Hollywood en

de spin in het netwerk van de CIA voor het verkrijgen van Adrenochrome en de kinderhandel.

“Snow Wite. CIA Droom”- 17

{Betty White Crowley}

Hier een uitspraak waaraan je White kunt herinneren: Toen haar werd gevraagd op welke leeftijd ze begon met autorijden, zei ze zonder een moment te aarzelen: “Ik denk dat het 4 was. Nee, nee, nee. Dat was iets anders! Dat was toen ik mijn maagdelijkheid verloor!” 

https://www.etonline.com/news/162968_how_betty_white_got_a_black_eye”

“Dit is wat Hollywood doet, het matigen en verwarren van de waarheid voor iedereen zichtbaar … ze veranderen het in een algemene grap om ons te bespotten. Net zoals Ellen Degeneres deed bij de Oscars toen ze een hoeveelheid pizza’s bestelde voor alle elites in het publiek en die in beeld te laten opeten om PizzaGate te bespotten”, merkt een CIA-bron op.

“Of toen Jim Carrey in de Jimmy Kimmel show verscheen terwijl hij eventjes het driehoek handsymbool maakte en een ironische karikatuur gaf hoe ze allemaal lid waren van de Illuminatie. Kort daarna kwam er een einde aan zijn Hollywood carrière, zoals jullie weten,” gaat de bron verder. Het interview staat in de link hieronder.

Ze hebben het vermogen om de schapen SAMEN met hen aan het lachen te krijgen, en maken het zo tot een dwaze gedachte.

En nu we het over schapen of liever gezegd kuddemensen hebben, zien we dat Ghislaine Maxwell schuldig werd bevonden voor 5 van de 6 aanklachten in de Epstein sekshandelszaak.

Het werkelijke verhaal – volgens een aan de Mossad verbonden contact in New York – is dat Maxwell, die maanden geleden al van kant wisselde, haar boekdelen vol met bezwarende documenten heeft overhandigd aan de Alliantie. Dit zal honderden senior satanische cabal-leden naar Gitmo sturen voor vervolging en executie. “Let op het bericht dat waarschijnlijk al snel komt dat Ghislaine in de gevangenis zelfmoord pleegt of een fatale hartaanval krijgt.  

“Maar maak je geen zorgen, ze is al op een veilige en onneembare locatie, bij de Alliantie”, zegt de bron. Dat is de werkelijke reden waarom belangrijke details over de zaak door de rechter werden verzegeld, merkt hij op. “De hele rechtszitting was een circusshow voor de kuddemensen”, besluit hij. Hoe dan ook, het feit dat ons visuele entertainment is verdwenen uit het traditionele Hollywood en is gegaan naar streamingdiensten zoals Netflix toont aan dat de schoonmaak van de “beroemdheden-wereld” goed aan de gang is. Dit is voor een groot deel te danken aan dubbelagenten zoals Jeff Epstein en Maxwell. 

De volgende grote prioriteit is het leggen van de laatste hand aan het ontgiften van de financiële wereld. Dit heeft te maken met het door de Rothschilds gecontroleerde, frauduleus gemanipuleerde Libor (Londen Interbank Offered Rate) controlemechanisme van de rentevoet. Hoewel geen nieuwe contracten die Libor gebruiken zijn toegestaan, zijn er nog altijd contracten ter waarde van $230 miljard die erop steunen. “Het is een van de grootste structurele veranderingen/transities in de financiële markten in tientallen jaren”, zegt Dixit Joshi, groepsthesaurier/schatmeester van Deutsche Bank.

https://www.zerohedge.com/markets/have-regulators-really-defused-year-end-230-trillion-libor-derivative-time-bomb

Toen we die persoon vroegen wie oorspronkelijk de waarheid aan het licht bracht over Libor, zei hij dit:

“Het illegale financiële systeem is gebaseerd op een computersysteem in Antarctica dat bestuurd wordt door iemand met de codenaam Ian Fleming… Ian Fleming is de computer technoloog die beschermd wordt door MI6 via een man met de naam van Scott Lennon. Wij hebben zijn details… Het frauduleuze computer mainframe dat geld witwast om de vijfde kolonne te betalen inclusief de zogenaamde Public Health Emergency – ook een WMD-zwendel [WMD = Wapens van Massa Vernietiging] – is in het bezit en onder controle van verschillende facties die zich van ons terugtrekken… Door gewoon deze namen te gebruiken zal je zien dat een heel grote meerderheid van de criminele samenzwering tot genocide naar de heuvels vlucht. Het leger kan de rest aanpakken.”

We zijn Scott Lennon al eerder tegengekomen en weten dat hij een van de laatste overlevenden is van de Majestic 12 groep die is opgezet door President Dwight Eisenhower om zich bezig te houden met “aliens”.

Het feit dat twee-derde van de staf van de Belgische Antarctica basis net “geïnfecteerd is met Covid 19” lijkt hiermee in verband te staan. Wij nemen aan dat het de speciale eenheden waren die hen “infecteerden”.

https://www.brusselstimes.com/belgium-all-news/199687/belgian-scientific-base-in-antarctica-engulfed-by-covid-19-despite-strict-measures

Hoe dan ook, zoals dit nieuwsbericht toont, tenzij het Westen haast maakt en zijn Satanische infectie verwijdert, gaat China ons in het stof achterlaten:

China’s “kunstmatige zon” had tijdens zijn laatste experiment gedurende 20 minuten een geweldige hitte van 70 miljoen graden – vijf keer heter dan de echte zon.

https://www.the-sun.com/tech/4376795/china-artificial-sun-experiment-five-times-hotter-real-sun/

Het idee van vrije energie is iets dat niet gebagatelliseerd kan worden. Als de energie op de juiste manier bruikbaar wordt gemaakt, zouden gebruikers ervan de hoeveelheid en de variëteit van leven exponentieel kunnen vergroten: een miljardvoud, een quadrillionvoud of meer? De beschikbare hoeveelheid koolstofdioxide (CO₂) zal de enige groeibeperking zijn voor de nieuwe Cambrium explosie.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *