Benjamin Fulford: “Maffia Huurmoordenaars Gaan Rome Binnen Om De Moord Op Paus Franciscus Te Wreken.”

27 december 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.


De Italiaanse witte adel heeft maffia huurmoordenaars naar Rome gestuurd om de moord op Paus Franciscus door de Khazariaanse Satanisten te wreken, aldus P3 Vrijmetselarij-bronnen. De sluiting van de St. Pieter op Kerstdag was de trigger, zeggen ze.

De Paus werd vermoord en vervangen omdat hij tegen de aanhoudende vaccinatiecampagne was, voegen ze er aan toe. “De oorlog tegen de Kabala [de Khazariaanse Maffia] en de oorlog tegen het vaccin behoren tot hetzelfde plan want het vaccin is het Armageddon van de Kabala om de wereld te belazeren”, zei een P3-bron.

Deze top-huurmoordenaars zijn ook in Rome omdat daar een geheime oorlog woedt, vervolgen de bronnen. Ze gebruikten ook hun propaganda-media om een nepverhaal te verspreiden over gemaskerde aanbidders van sociale terughoudendheid die de Paus zagen discussiëren over kwesties van Israël die sterke emoties of verdeeldheid oproepen.

Als tegenaanval, zei Kylie Pentelow, een vaste presentator (anchorman) van het Britse ITV netwerk, dat Paus Franciscus “zijn dood was aangekondigd”.

Het gevecht over de Paus is slechts een deel van de voortdurende strijd om de mensheid 

te bevrijden van de Khazariaanse maffia. In Israël hebben de witte hoeden Premier Naftali Bennett aangehouden “ter ondervraging”, zeggen Mossad-bronnen. Dit is de reden waarom de Israëlische kranten rapporteren dat Bennett was gedwongen om een kabinetsvergadering te verlaten om in quarantaine te gaan ondanks een negatieve test voor Covid. Het excuus was dat zijn volledig gevaccineerde dochter positief was getest. Volgende week hopen we meer met onze lezers te kunnen delen wat de ondervraging van Bennett heeft onthuld.  

https://www.haaretz.com/israel-news/israeli-pm-bennett-self-isolates-after-daughter-tests-positive-for-covid-1.10494613

De aanhouding zou te maken kunnen hebben met een recente, mislukte poging om de Turkse economie te imploderen en de industrie van dat land over te nemen. Dit is het speltactiekboekje dat de KM heeft gebruikt om de industrie in talloze landen, inclusief Japan over te nemen. Het volgende nieuwsbericht laat zien dat de Turken een tegenaanval hebben uitgevoerd: ANKARA, 24 december (Reuters) – Turkije heeft de bezittingen van in totaal 770 mensen en een VS-gebaseerde stichting bevroren op grond van het financieren van terrorisme, een beslissing die is gepubliceerd in haar officiële krant van vrijdag.

https://www.reuters.com/markets/europe/turkey-freezes-assets-770-individuals-us-based-foundation-2021-12-24/?utm_source=reddit.com

Het schijnt dat de ten ondergang gedoemde KM niet langer valuta’s kan laten inzakken om dan de economieën te plunderen 

Op dit punt wil ik nogmaals duidelijk maken dat de KM niet Joods is. Waar we mee te maken hebben zijn de vijanden van de Joden uit de oudheid, die bekend staan als de Hyksos of de Babyloniërs. Die aanbaden een god met een geitengezicht en een gevorkte staart die bekend staat als Baphomet, Ba’al, Molech, Set, Satan enz. (zoek maar eens op google naar beroemde mensen die een satanisch teken met de hand maken om het zelf te bekijken). Hun leiders, net als de Rothschild familie, beweren af te stammen van de oude Babylonische koning Nimrod die rebelleerde tegen God.

https://en.wikipedia.org/wiki/Nimrod

Toen deze schrijver werd uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de Satanisten zeiden ze dat de wereld vol lijden was omdat de schepper kwaadaardig was en ten val gebracht moest worden. Dit is niet zo maar een zeer oud verhaal. Op het KM terrein van CERN in Zwitserland is een belangrijke plaats ingeruimd voor de god Shiva die een dans doet “om een vermoeid en saai universum te vernietigen”. Daarom hebben de witte hoeden op Kerstavond CERN aangevallen.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=189891

De KM zegt ook dat ze 90% van de mensheid willen doden. Ik heb dit op tape.

Dus als zogenaamde Rabbi’s mij antisemitisch noemen, zeg ik “rabbi shmabbi”. Deze Satanisten hebben de Joden duizenden jaren tot slaaf gemaakt. Bijvoorbeeld: antieke spijkerschrift teksten uit Babylon zeggen dat besnijdenis een vorm van rituele castratie was die werd gebruikt om slaven te merken. De Joden zijn vanaf ten minste de tijd van Nebukadnezar II hun gevangenen geweest, wat zou betekenen dat de Joden Babylonische slaven zijn geweest voor minstens 2618 jaar.

https://www.britannica.co-m/biography/Nebuchadnezzar-II

Maar mijn bronnen van een Joods geheim genootschap zeggen dat dit onjuiste geschiedenis is en dat hun slavernij teruggaat naar de heerschappij van Hammurabi wat betekent dat ze slaven waren tussen de 3771 en 3813 jaar. Mijn bronnen zeggen dat de Joden slaven waren gedurende precies 3774 jaar. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Hammurabi

Hoe dan ook, we hebben te maken met een heel oude sekte van slavenhouders. Zij zijn degenen die mensen, die niet van hun stam zijn, Gojim noemen. “Gojim zijn geboren alleen om ons te dienen. Zonder dat is er voor hen geen plaats in de wereld – alleen om het Volk van Israël te dienen”, zegt Rabbi Ovadia Yosef, het “geliefde hoofd van de Council of Torah Sages”. [College van gemeenschapsrabbi’s meestal bestaande uit senior en bejaarde rabbi’s].

https://newrepublic.com/article/78490/goyim-were-born-only-serve-us-the-moral-wisdom-rabbi-ovadia-yosef

Dit is volledig in tegenspraak met het parool van de ware Joden wat het volgen van de Gouden regel is, d.w.z. behandel anderen zoals jij door hen behandeld wilt worden.

Het geloof van de Khazariaanse maffia dat andere mensen vee zijn is niet zo maar een metafoor. Eén van de dingen over vee en kuddemensen is dat je ze mag doden en hun vlees eten.

Nu de KM praktisch is verslagen en ontmaskerd, komt bewijs naar boven van wijdverbreid kannibalisme op industriële schaal. Deze BBC-kop uit 2018 zinspeelt hierop: “Het testen van vlees: Een vijfde van de monsters blijkt DNA van niet nader beschreven dieren te hebben.” 

https://www.bbc.com/news/uk-45371852

Bewijs van kannibalisme door een internationale restaurant keten.

De naam McDonalds is ons toegestuurd door de Israëlische geheime dienst, de Mossad:

Alle McDonalds over de wereld hebben opdracht gekregen om te sluiten nadat de FBI ontdekte dat ze mensenvlees hadden geserveerd. Bij de sluiting waren ook betrokken: Cemex, Heinz, TerraMar’s Red Ruby Rings,  Red Shoes en Keystone Foods, die allemaal zijn gebruikt voor het verwijderen van dode lichamen. Vind alle McDonalds Restaurants die gesloten zijn sinds Covid. Gebruik New York City, Kuta Bali, Victoria, Zuid-Australië als startpunt. Vind alle vleesverwerkende fabrieken over de hele Wereld die Rona’d in hun producten verwerken: vleespasteien, worstenbroodjes vleestaartjes en allerlei andere bewerkte vleesproducten… 

De FBI vindt restanten van veel mensen bij een toeleverancier van vlees aan McDonald’s: 

https://youtu.be/gA75YDVXJqshttps://www.mcdonalds.com/us/en-us/about-our-food/meet-our-suppliers/keystone-foods.html

Dit is wat een Mossad-bron hierover te zeggen had:

De Khazarianen zijn degenen achter McDonalds. Ga nu eens op zoek naar het TerraMar project. De onderzeeër onderneming van de Epstein/Maxwell groep. Dat is waar ze de juwelen verzamelen, op de bodem van de oceaan. De overblijfselen van al die kinderen die gemarteld, verkracht, vermoord en gegeten zijn worden fijngemalen en in de juwelen geplaatst. Zie je die ringen met Rode Juwelen die ze dragen en die Rode Schoenen club. Dat is juist: Overblijfselen van kinderen. Zie ook Cemex en Heinz.

Dit is wat er achter al deze krantenkoppen zit, zegt de bron:

“50 McDonalds restaurants gesloten”

https://coconuts.co/bali/food-drink/mcdonalds-kuta-beach-closing-for-good-this-week/

https://www.nrn.com/quick-service/coronavirus-pandemic-prompts-mcdonalds-temporarily-close-50-restaurants

Australië sluit 76 trefpunten:

https://www.msn.com/en-au/news/australia/urgent-health-alert-in-perth-as-76-venues-are-exposed-to-coronavirus/ar-BB1gixMR

Groot Brittannië: 33 sites: 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9790953/Covid-NSW-Urgent-alert-THIRTY-THREE-new-Sydney-exposure-sites.html

Indonesië:

https://www.straitstimes.com/asia/se-asia/mcdonalds-bts-meal-frenzy-sparks-closures-in-indonesia-over-covid-19-fears

“McDonald’s sluit honderden locaties in de Walmart winkels.”

https://www.google.com.au/amp/s/www.cnbc.com/amp/2021/04/09/mcdonalds-will-close-hundreds-of-locations-in-walmart-stores.html

“Times Square’s Glitzy, een vier-verdiepingen grote Mc Donald’s sluit na 17 jaar”.

https://www.google.com.au/amp/s/ny.eater.com/platform/amp/2020/6/24/21301610/times-square-nyc-mcdonalds-shutting-down

Een dozijn Mc Donald’s over de hele staat Victoria:

https://www.google.com.au/amp/s/amp.9news.com.au/article/74c8684e-de09-4f55-8339-5b4a5db5c1f0

McDonald’s heeft te lijden onder cyberaanvallen in de VS, Zuid-Korea en Taiwan:

https://www.msn.com/en-us/news/technology/mcdonalds-suffers-cyberattack-in-us-south-korea-and-taiwan/ar-AAKX93V

“Woolworths, Coles en McDonald’s zijn blootgesteld aan Covid waardoor duizenden klanten op hun hoede zijn”:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9916335/NSW-Woolworths-Coles-McDonalds-exposed-Covid-putting-thousands-customers

“McDonald’s UK-restaurants hebben geen milkshakes meer – BBC News”

https://www.bbc.com/news/business-58315152

“De Federale Handelscommissie onderzoekt waarom de McFlury machines van McDonald’s altijd kapot zijn.”  

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/ftc-mcdonalds-mcflurry-machine-investigation-b1913355.html

“Enkele Vleesverwerkende fabrieken gesloten vanwege COVID-19 gevallen”:

https://www.klove.com/news/u-s-and-world/some-meat-processing-plants-shutdown-due-to-covid-19-cases-11488

Salmonella uitbraak in 17 staten verbonden aan vleesproducten naar Italiaanse stijl, zegt het Amerikaanse Centrum voor de Volksgezondheid:

https://breaking911.com/alert-salmonella-outbreak-in-17-states-linked-to-italian-style-meats-cdc-says-what-to-know/

“Gevaarlijke chemicaliën gevonden in 80% van McDonald’s, Burger King en Pizza Hut maaltijden”:

https://www.thesun.co.uk/health/16570664/dangerous-chemicals-mcdonalds-burger-pizza-meals/

“Mediabobo Byron Allen stuurt een open brief waarin hij vraagt om het ontslag van McDonald’s president/CEO”.

https://news.yahoo.com/media-mogul-byron-allen-sends-174148121.html

Wij namen contact op met de public relations afdeling van McDonald’s voor een commentaar maar ze hebben ons tot op het moment dat dit rapport online ging nog niet geantwoord.

Als dit waar is, kun je zien waarom de KM ons allemaal wil vermoorden met vaccines voordat de mensen uitvinden wat de ware omvang en de verschrikkingen van hun misdaden zijn.

Om de KM permanent uit de macht te verwijderen, moet een belangrijk ding niet worden vergeten en dat is dat wij ze met meer dan 100 tegen 1 in aantal overtreffen. Hun controle is geconcentreerd in de hoogste top van de zichtbare machtsstructuur. Tot voor kort was dit voldoende omdat de meesten van ons geconditioneerd waren om orders van bovenaf te gehoorzamen door honderden jaren van slavernij.

Dus om deze leiders te verwijderen moeten we beginnen met het verkrijgen van wetenschappelijk bewijs dat vaccins schadelijk zijn.

De laatste cijfers van de UK Health Security Agency [de Britse dienst voor de Volksgezondheid] laten zien dat gedurende de afgelopen vier weken de volledig gevaccineerde populatie van de UK verantwoordelijk was voor 4 van de 5 COVID doden. Dit zijn geen gegevens van een of andere complottheoreticus op het Internet. Dit zijn de officiële cijfers van de overheid van het Verenigd Koninkrijk.

https://andmagazine.com/talk/2021/12/20/the-covid-vaccines-are-a-myth/

Het artikel in het vooraanstaande medisch tijdschrift, de Lancet, in de link hieronder, merkt bijvoorbeeld op dat 87,9% van de recente Covid gevallen in de UK behoorden tot de volledig gevaccineerde mensen terwijl slechts 3,4% behoorden tot de ongevaccineerden.

https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(21)00258-1/fulltext

Deze open brief van het Britse Medical Journal aan Facebook laat ook zien hoeveel de corporate media liegen om hun vaccinatiemisdaden te verbergen.

Voor degenen die de tijd hebben, Robert F. Kennedy Jr.’s 450 pagina’s tellende boek, het best verkopende non-fictie boek bij Amazon, levert uitvoerige en zorgvuldig gedocumenteerde details over de misdaden van de vaccinatie-pushers.

https://www.amazon.com/charts/2021-12-19/mostsold/nonfiction/

https://stevekirsch.substack.com/p/how-to-read-rfk-jrs-book-in-5-minutes

Dus wanneer je zogenaamde leiders hebt zoals Justin Castro van Canada die de mensen vertellen dat ze hun mensenrechten moeten opgeven en met dwang gevaccineerd moeten worden, geven ze zelf toe dat ze misdadigers zijn.

00:24

“Trudeau zal hard vallen”, beloven bronnen van de CIA.

De corporate media rapporteren het niet, maar er is een revolutie gaande door heel het Westen. Kijk maar eens naar al die massa demonstraties wereldwijd in de link hieronder,

https://www.thecountersignal.com/news/millions-protested-vaccine-mandates-over-the-weekend-and-the-media-barely-mentioned-it

Er is ook bewijs in overvloed dat inlichtingendiensten en militaire witte hoeden bezig zijn de KM matrix af te breken.

Vorige week rapporteerden we dat CNN al zijn kantoren aan het sluiten was “vanwege Covid”. Nu, opeens “spendeerde CNN op donderdag een volledig segment aan het afbreken van President Biden nadat een opiniepeiling had aangegeven dat zijn economische waarderingscijfers ‘slechter zijn dan die van Jimmy Carter’.”

https://www.zerohedge.com/political/terrible-cnn-turns-biden-calls-polling-economy-terrible-while-making-jimmy-carter

Vervolgens “merkt een CNN correspondent op dat Joe Biden “in de war” leek te zijn gedurende een heel interview aangezien hij herhaaldelijk de COVID thuistest verwarde met antivirus pillen.”

https://www.zerohedge.com/political/biden-seems-confused-cnn-openly-questions-presidents-cognitive-health-after-yet-another

Er is ook bewijs dat de Joe Biden avatar is overgenomen door de witte hoeden. Waarom zou “Biden” anders instemmen met de beller die zei “Let’s Go Brandon”, een gekuiste versie van “Fuck Joe Biden”.

En dan hebben we een foto van zijn vrouw Jill Biden die een GPS monitorlaars draagt.

Het andere teken dat de KM achter het Joe Biden regime doorgaat is dat honderden banken worden gesloten.

https://nypressnews.com/news/usa/atlanta/wells-fargo-bank-of-america-and-other-banks-temporarily-close-hundreds-of-branches-l-a-biz/

CIA-bronnen zeggen dat dit te maken heeft met de onder-gerapporteerde financiële fraude door de Chinese Communistische Partij tijdens de laatste twee of meer jaren. 

Chen Yaoming – een van de mensen in de leiding van het munten van China’s contante geld – werd kort geleden aangehouden op verdenking van niet gespecificeerde “serieuze misdaden”. Volgens de CIA vervalste hij bankbiljetten ter waarde van $428 miljard om de KM te ondersteunen.

https://www.straitstimes.com/asia/east-asia/china-denies-rumour-that-detained-mint-banker-forged-428-billion-of-note

De KM vecht wanhopig om aan de macht te blijven met lockdowns, quarantaines, gedwongen vaccinaties, vaccinatie-paspoorten enz. In deze video zien we een Wereldbank functionaris praten over hoe mensen niet bij hun bankrekening kunnen komen tenzij ze gevaccineerd zijn.

Maar, zoals deze scene van een Brits vaccinatiecentrum laat zien, hun plan om zich uit de problemen te vaccineren, werkt niet.

00:00 (video werkt niet – BN)

Er zijn al wereldleiders aangeklaagd voor verschillende schendingen van de Neurenberg Code: misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en misdaden van agressie, enz. bij het Internationaal Strafhof.

https://dailyexpose.uk/2021/12/10/uk-team-file-complaint-of-crimes-against-humanity-with-the-international-criminal-court/comment-page-1/

Als iedereen die bewust is, sterke druk uitoefent en doet wat ze persoonlijk kunnen, kan een Neurenberg-achtig tribunaal van de KM leiders in 2022 plaatsvinden. Ongeacht wat er gebeurt, wees ervan verzekerd dat de witte hoeden in het leger en de inlichtingendiensten blijven vechten totdat de mensheid eindelijk is bevrijd van deze zeer oude Satanische bezoeking.

Als onze bronnen juist zijn, zal de verwijdering van de Satanisten een einde maken aan de quarantaine van planeet Aarde wat de mensen toestaat de ruimte te onderzoeken.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *