Benjamin Fulford: “Klaus Schwab en Christine Lagarde zwaaiden om bij een grote Witte Hoeden overwinning.”

13 december 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De coalitie die vecht om de aarde te bevrijden van Satanische overheersing behaalde vorige week een grote overwinning door daadwerkelijk de controle van de VN en de Europese Centrale Bank over te nemen, zeggen bronnen van de Mossad en het US Space Command (USC). Dat zat er achter de bezoeken aan Antarctica vorige week van de directeur van het Wereld Economisch Forum Klaus Schwab en hoofd van de Europese Centrale Bank Christine Lagarde.

Schwab-Lagarde en hun teams dachten dat ze naar Rothschild Eiland in Antarctica gingen om nieuwe marsorders van de Khazariaanse Maffia te krijgen. Wat ze niet wisten was dat Rothschild Eiland was overgenomen door de alliantie ter bevrijding van de aarde.

Dit is wat een bron van het US Space Command [voormalig Pentagon] had te zeggen: Het Schwab team wist niet wat de bedoeling van de reis was. Ze volgden orders van hun meesters, tenminste, dat dachten ze. Er werd een kleine misleiding opgevoerd. Ze kregen de kans om óf zich aan te sluiten bij de alliantie/goedgezinde mensen óf geëlimineerd te worden. Ze kozen voor het eerste. En zoals het spreekwoord zegt “De tijd zal leren of ze deze keuze echt waar maken”.

Ons werd verteld te letten op de verandering wanneer ze zijn teruggekeerd. In de komende 2 weken of zo zullen meerdere overheidsfunctionarissen positief getest worden en in “zelf-quarantaine” gaan. We weten wat dat betekent.

Er zijn al signalen dat Schwab, een lid van de Rothschild familie die eigenaar is van de VN, die instantie al nieuwe marsorders heeft gegeven. Het grootste teken is de onmiskenbare afbouw van de “pandemie” angst- en vaccinatiecampagne zoals het volgende nieuwsbericht toont:

De Epoch Times rapporteerde vrijdag dat de WHO eindelijk hun vraag voor commentaar had beantwoord en had bevestigd dat de instantie niet één dode kon melden die toe te schrijven was aan omicron. CDC [Centrum van Ziektecontrole en Preventie] directeur Rochelle Walensky bevestigde vrijdagmiddag dat in Amerika slechts één patiënt in het ziekenhuis was opgenomen als gevolg van omicron.

https://www.zerohedge.com/covid-19/only-1-american-has-been-hospitalized-omicron-variant-spreads-22-states

En zo bleek plotseling een “nieuwe variant die 500 keer dodelijker zou zijn” vals te zijn.

Dit nieuws geeft ook een aanwijzing voor de nieuwe marsorders die aan Lagarde zijn gegeven:

De nieuwe Duitse Minister van Financiën Christian Lindner heeft zijn debuut gemaakt als minister van financiën door een injectie van Euro 60 miljard voor het klimaat aan te kondigen. De fondsen daarvoor zullen komen uit eerder ongebruikte verplichtingen.

https://www.dw.com/en/germanys-new-finance-minister-announces-billions-in-climate-investments/a-60085847

Dit is een teken dat de Duitse Centrale Bank is overgenomen en dat de “ongebruikte verplichtingen” fiatgeld is dat wordt gedrukt voor redenen van milieubescherming. En zo zien we leiders die de pandemie-angst afzwakken terwijl ze geld drukken voor andere redenen dan oorlog en ziekte.

Maar vergeet niet dat we uiteindelijk te maken hebben met een strijd over het psychologisch beslissingsproces wat wij als soort in de toekomst doen. De strijd gaat tussen degenen die angst en haat willen gebruiken om ons tot slaaf te maken en degenen die met elkaar een betere toekomst willen opbouwen. In dat opzicht krijgen we veel berichten over een massameditatie op 21 december om positief denken te stimuleren. Deze meditaties zijn niet religieus maar bedoeld om positief denken te bevorderen omdat de beste manier om het negatieve aan te pakken, het positieve is. 

Nu we het over het positieve hebben, er zijn signalen dat de Witte Hoeden op het punt staan de corporate propagandamedia over te nemen. CIA-bronnen vertellen ons dat in het bijzonder CNN grondig gezuiverd zal worden en veranderd in waarvoor het bedoeld was: een bron van waarheid en feiten. Deze kop geeft aanwijzingen voor wat er gebeurt: 

“Een CNN medewerker werd vrijdag aangeklaagd op drie punten dat hij een faciliteit van interstate commerce gebruikte om minderjarige meisjes te misbruiken.” [interstate commerce is een wetsartikel in de Grondwet van de Verenigde Staten]

De sleutel hier is “faciliteit van interstate commerce”, want dat maakt het mogelijk om CNN, Google en andere corporate mediagiganten systematisch te onderzoeken op kindermishandeling. Onze bronnen zeggen dat de officieel aangeklaagde al luid en duidelijk zijn CNN-bazen enz. verraadt.

Dit is een Fox News reactie op de witwas-rechtszaak van Ghislaine Maxwell over pedofilie aanklachten. De grootste ontwikkeling daar was dat een van de slachtoffers in de rechtbank verklaarde dat ze een foto had gezien waarop Ghislaine naakt was en zwanger. Wat is er met de baby gebeurd?   

https://www.foxnews.com/us/accuser-says-once-saw-photo-ghislaine-maxwell-nude-pregnant

Hoe dan ook een andere indicatie dat de witte hoeden een eind maken aan mediabedriegerij is dat actrice Jussie Smolett schuldig werd bevonden aan het voorwenden van een rassenhaat-misdaad. Dit is bewijs dat de financiering door de Chinese Communistische Partij van Antifa’s pogingen om in de Verenigde Staten een rassenoorlog te ontketenen wordt stopgezet.

Er is ook een gecoördineerde, internationale juridische aanpak van de Khazariaanse maffia op meerdere fronten:

Weet je nog hoe Mark Zuckerberg’s alter-ego – de nep-woordvoerder van de US president “Jens Psaki” – een aantal weken verdween terwijl zijn Facebook Corporation werd overgenomen en de naam werd veranderd in “Meta”? Wel, nu zeggen Meta’s advocaten tijdens een openbare rechtszitting dat “fact checks” “opinies” zijn.

https://digitalcommons.law.scu.edu/cgi/viewcontent.cgi?article=3543&context=historical

Deze zelfde “fact-checking” communicatienetwerken worden nu ook aangewezen als de werkelijke oorzaak van de “pandemie”. Op 23 november 2021 vroegen 289 organisaties en 34 particulieren het V.S. Hooggerechtshof om een clausule nietig te verklaren in de Telecommunications Act van 1996 die plaatselijke overheden verbiedt om de zendmasten voor de mobiele telefonie in overeenstemming te brengen met de voorschriften op basis van gezondheid en het milieu.

De inlichtingendiensten van de wereld zijn zich volledig bewust dat de meeste “coronavirus” doden in feite het gevolg zijn van elektromagnetische aanvallen, dus maakt deze stap de weg vrij voor massa-arrestaties van telecommunicatie managers, zeggen CIA-bronnen.

Ook ontving het Internationaal Strafhof op 6 december een klacht over misdaden begaan door UK overheidsfunctionarissen en internationale wereldleiders. De gemelde misdaden zijn: verschillende schendingen van de Neurenberg-code, misdaden tegen de menselijkheid, oorlogsmisdaden en misdaden van agressie tegen de bevolking van de UK. 

Dit is een openlijk teken dat criminele leiders van Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en de UK al snel tegenover aanklachten van oorlogsmisdaden zullen komen te staan, beloven bronnen van MI6. Hier is een blik op slechts enkele van deze misdaden: 

De premier van Australië Scott Morrison vergeleek vorige week het vaccineren van Australiërs met “het drijven van schapen door het hek”.

De netto waarde van de premier van Nieuw-Zeeland Jacinda Ardern is intussen omhoog gesprongen naar $25 miljoen per december 2021 vergeleken met slechts een netto waarde van $500.000 in november van het vorige jaar.

https://100percentbest.com/jacinda-ardern-net-worth-in-2021-salary

Zou het haar band met Pfizer kunnen zijn? Waarom zou ze anders zeggen “Er zal geen eindpunt aan dit vaccinatieprogramma komen… ze zullen terug moeten komen of wij zullen naar ze toegaan.” Vergeet niet dat deze zogenaamde vaccins zelfs nog nooit hebben bewezen “Covid” tegen te gaan, ondanks al hun lelijke bijwerkingen.

En zouden we haar Jacinda of Jack moeten noemen?  De video hieronder laat zien dat er iets swingt in het kruis. 

In Canada, zegt een predikant in Ontario dat predikanten in zijn gebied “werden omgekocht… om de leden van onze kerk zover te krijgen mee te gaan met deze onheils[Covid]agenda.” 

Maar nu, na geprobeerd te hebben om zoveel mogelijk onderdanen te dwingen de COVID-19 injectie te halen, krabbelen veel landen in de wereld terug en waarschuwen dat deze injecties serieuze hartproblemen, enz. kunnen veroorzaken.

https://www.redvoicemedia.com/2021/12/vaxx-alert-japan-added-to-growing-list-of-countries-warning-of-heart-issues-after-jab/

De kans is zeker dat heel wat advocaten de komende maanden en jaren rijk zullen worden door Pfizer, Moderna enz. voor het gerecht te dagen. De werkelijke vraag is echter wanneer de opperheren van deze bedrijven, de Rockefellers/Rothschilds eindelijk uit hun gezag verwijderd zullen worden.

Zoals in het begin van dit verhaal is vermeld, lijken de Rothschilds te zijn omgedraaid, dus moeten we nu gaan zien wanneer de door Rockefeller gecontroleerde nep Biden-regering instort.

Een teken dat dit al snel zou kunnen gebeuren is dat de corporate-ratten het schip verlaten. Insider Score gegevens tonen dat corporate-ingewijden gedurende de maand november een verbijsterende $63.5 miljard aan aandelen hebben verkocht, een 50% sprong ten opzichte van alle aandelen in 2020.

https://www.zerohedge.com/markets/ponzi-insiders-dump-stocks-own-companies-record-pace

De mega-bedrijven verlaten nu ook zo snel mogelijk het vaccinmandaat.

https://www.zerohedge.com/political/panic-us-mega-corporations-rush-abandon-vax-mandate

Zoals de chart in deze link laat zien is de door Rockefeller gecontroleerde Amerikaanse effectenbeurs onmiskenbaar een reusachtige hallucinatie aan het worden. Hij blijft stijgen zelfs terwijl de werkelijke levensstandaard met een snelheid van 10% per jaar daalt (het werkelijke inflatiecijfer minus de groei van het bruto binnenlands product).

https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/Consumer-Confidence-Composite-Index-120121-1024×576.png?itok=KlButGy8

Boze burgers gaan over tot plundering en wetteloosheid als wraak. Plundering heeft San Francisco al veranderd in een spookstad. Los Angeles, Chicago, New York enz. liggen daar niet ver op achter. 

https://michaelshellenberger.substack.com/p/why-looting-turned-san-francisco

De overlevende Rockefellers verschuilen zich in Zwitserland maar Zwitserse bronnen beloven dat ze gearresteerd zullen worden.

Natuurlijk doet de Khazariaanse Maffia alles wat ze kunnen om aan de macht te blijven.

Japan wordt bedreigd met aardbevingswapens omdat hun overheid zich voorbereidt om openlijk aan te kondigen dat Fukushima een terreuraanval was, geleid vanuit Zwitserland en Israël, zeggen bronnen van de conservatieve vleugel.

Een sleutelgetuige van de Fukushima aanval wordt ook geïntimideerd door doodsbedreigingen zoals dit nieuwsitem laat zien: 

Het ministeriële comité dat toezicht houdt op de handelingen van de Shin Bet veiligheidsdienst verklaarde zondag dat ze ermee stoppen om de vrouw en volwassen zoon van voormalig premier Benjamin Netanyahu persoonlijke beveiliging te geven, zes maanden nadat de oude leider uit de macht werd gezet. De beslissing, die maandag effectief werd, kwam ondanks smeekbedes van Netanyahu dat zijn familie geregeld wordt blootgesteld aan doodsbedreigingen. 

https://www.timesofisrael.com/ministerial-committee-pulls-security-chauffeurs-from-netanyahus-family/

Natanyahu werd op band opgenomen terwijl hij de toenmalige Japanse premier Kan Naoto belde op de dag na Fukushima en dreigde om Mt. Fuji te laten uitbarsten tenzij Japan al haar buitenlandse valuta bezittingen zou overhandigen aan Israël, zeggen bronnen van de Amerikaanse geheime dienst en het Japanse leger. 

Het is natuurlijk niet waarschijnlijk dat Israël zelf in haar huidige vorm nog veel langer zal overleven. Premier Naftali Bennett ging zondag naar Abu Dhabi  voor een ontmoeting met Kroonprins Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan. Dit was de eerste reis door een Israëlische premier naar de Verenigde Arabische Emiraten. Dit heeft allemaal te maken met de op handen zijnde val van de Israëlische kolonie Saoedi Arabië.

https://sputniknews.com/20211209/houthis-claim-major-collapse-of-coalition-forces-defending-marib-predict-citys-capture-in-days-1091367037.html

Zoals de aan de Mossad verbonden site Debka opmerkt “De twee leidende Golf heersers Sheikh Mohammed bin Salaman (MbS) van Saoedi Arabië en Sheikh Muhammed bin Zayed (MbZ) van de Verenigde Arabische Emiraten hebben het gevoel dat ze noch op Amerika noch op Israël kunnen rekenen voor bescherming tegen de politieke intriges van Iran.”

Wat dit betekent is dat het Amerikaanse leger niet langer zal vechten voor Israël en dus heeft dat land nu Iran om bescherming moeten vragen of anders overgenomen te worden door Turkije. 

Het Amerikaanse leger wordt intussen systematisch gezuiverd van leden van de vijfde colonne zoals Generaal Michael Flynn zoals dit nieuwsbericht illustreert: 

Col. Earl Matthews die diende in de Nationale Veiligheidsraad en het Pentagon tijdens de regering van Donald Trump, beschuldigt Michael Flynn’s broer en een andere generaal uit het Amerikaanse leger ervan het sturen van de Nationale Garde naar het Capitol te hebben vertraagd, als antwoord op het oproer van 6 januari.

Capitol Politiecommissaris Steven Sund “smeekte” om de Nationale Garde onmiddellijk in te zetten bij het Capitol nadat relschoppers de bewaakte grens hadden doorbroken. Piatt en Flynn ontkenden het verzoek. 

https://www.politico.com/news/2021/12/06/jan-6-generals-lied-ex-dc-guard-official-523777

Vergeet niet dat het 6 januari incident een door de Khazariaanse Maffia ontworpen valstrik was voor Amerikaanse patriotten.

De Amerikaanse strijdkrachten hebben sinds januari 2020 Washington DC verlaten en worden nu geleid door Space Command vanuit Cheyenne Mountain en de Thule luchtmachtbasis in Groenland, zeggen USC-bronnen. [USC = United States Congress] Ze beloven spoedig grote manoeuvres. Maak nou alsjeblieft je anti-zwaartekracht vliegende schotels eens bekend en beschikbaar voor het grote publiek. Maar, zoals met al dit ruimtevaart-achtige spul, geloof het pas wanneer je het ziet.

Met dat thema willen we dit weekverslag besluiten met een mysterieuze foto die ons werd toegestuurd door de Russische inlichtingendienst FSB. Wat denkt u ervan, kan dit werkelijkheid zijn?

Foto van een sigaarvormig voertuig dat in een gat in de ijskap duikt

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *