Benjamin Fulford: “De Khazariaanse Maffia verenigt zich nu de ondergang snel nadert.”

6 december 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

(Pas op!! Deze nieuwsbrief bevat een schokkende afbeelding)

Het wereldwijde offensief om de mensheid permanent te bevrijden van de Satanische Khazariaanse Maffia intensiveert op alle fronten; daar zijn meerdere bronnen het over eens. De grootste volgende stap is om Oekraïne terug te brengen in de schoot van moeder Rusland, volgens senior bronnen in het Amerikaanse militaire Space Command. Dit zal de Khazariaanse Maffia de controle ontnemen over hun voorouderlijke thuisland Khazaria (Oekraïne). 

De val van Oekraïne zal de drugs- en andere witwasactiviteiten afsnijden die de nep regering van “fuck” Joe Biden in stand houden, zeggen de bronnen. Vergeet niet dat wanneer een typische Engelsman “fuck you” zegt, dan betekent dit dat ze bereid zijn om op leven en dood te vechten. Veel Amerikanen, vooral in de strijdkrachten en de inlichtingendiensten doen precies dat. En vergis je niet, dit is een gevecht op leven en dood zoals elk bewust mens zich nu realiseert.

We hebben te maken met een Satanische cabal die actief probeert jou en je familie te doden. Bijvoorbeeld: Ursula van der Leyen, het ongekozen hoofd van de EU Commissie, vertelde de pers dat ze voor het afdanken is van de al lang bestaande Neurenberg Code en mensen te dwingen om gevaccineerd te worden. Met andere woorden, ze geeft toe dat ze een oorlogscrimineel is die medische behandeling wil uitvoeren die is gebaseerd op leugens en tegen de wil van de mens ingaat.

https://thepostmillennial.com/eu-chief-nuremberg-code

Een andere oorlogscrimineel die gearresteerd moet worden is Justin Casto, de broeder-moordende Mantsjoerijse kandidaat die probeert Canada te veranderen in een Satanische totalitaire staat. Kijk eens naar hem in de video hieronder waarin hij probeert kinderen te dwingen het vaccin te nemen om een ziekte te bestrijden waarvan zijn regering openlijk toegeeft niet te kunnen bewijzen dat die echt bestaat.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/12/Vaccine-enforcement.mp4?_=1

00:00

De reden waarom deze mensen nog altijd aan de macht zijn is omdat ze een groep vijfde kolonisten zijn met een miljoen leden die in de meeste Westerse landen de absolute topniveaus van bestuur onder controle houden.

Bijvoorbeeld: het horrorverhaal dat zich nu ontvouwt in Australië vindt zijn oorsprong in de moord op de Australische Premier Harold Holt in 1967 op last van David Rockefellers koerier Henry Kissinger, aldus bronnen van de Australische geheime dienst. MI6 bevestigt dat Australië in 1973 in het geheim uit het Britse Gemenebest werd verwijderd. Daardoor was de Federal Reserve Board in 2010 in staat om Premier Kevid Rudd te ontslaan nadat hij probeerde een nucleaire terreuraanval op Japan tegen te houden, zeggen de bronnen. Deze aanval werd toen toch uitgevoerd op 11 maart 2011 en staat nu bekend als de Fukushima “ramp”.

De foto hieronder toont hoe de gewone Australiër opstaat tegen hun Satanische heersende klasse.

De staat Victoria was getuige van een demonstratie met een record aantal mensen van 450.000 tegen de fascistische “pandemie-maatregelen” hoewel de pers er met geleuter op reageerde. Maar staatsdictator Dan Andrews heeft in net zo veel dagen zijn ZEVENDE Parlementslid verloren, wat zijn regering in een puinhoop achterlaat.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10270753/Victorias-Dictator-Dan-loses-SEVENTH-MP-days-Andrews-Government-left-tatters.html

MI6-bronnen beloven dat Australië op korte termijn zal worden bevrijd.

Er is ook een beweging gaande om de U.K. te bevrijden. Aan dit front is op 16 juni 2021 een verzoek op  informatievrijheid verzonden “waarin de meest basische en fundamentele vragen worden gesteld over de wetenschap waarop jullie overheden verordeningen uitvaardigen om de rechten van het Britse volk te beperken”. Vorige week kwam het antwoord dat “deze informatie niet in het bezit is van het Lagerhuis”.

MI6-bronnen zeggen dat dit antwoord eindelijk doorgegeven mocht worden omdat de Britse strijdkrachten zich bewust zijn dat de burgerregering is gekaapt door gangsters en corrigerende acties nemen.

De echte strijd zal echter het gevecht zijn om de hoofdkwartieren van de Khazariaanse Maffia in Zwitserland en Duitsland te vernietigen, zeggen CIA-bronnen. Bronnen van het Amerikaanse Space Command (vroeger hier het Pentagon genoemd) zeggen dat een grote strijd nu woedt rondom het Zwarte Woud in Zuid-Duitsland en de Tsjechische Republiek. “Dit gebied staat bekend om de afschuwelijke jachtpartijen van de cabal. De Rothschild Mansion was de favoriete plek voor die partijen waar de cabal kinderen in het bos opjoeg, verkrachtte en vermoordde. De Clintons zijn daar ook VIP-gasten geweest”, zegt een CIA-bron. Het Amerikaanse Space Command zegt dat ze bezig zijn een complex van ondergrondse bases in de regio uit te schakelen en zo het KM hoofdkwartier rond het Meer van Geneve, Zwitserland te omsingelen.

De strijd om de ondergrondse bases te ontruimen toont hoe de oorlog om de toekomst van de Aarde in meerdere dimensies wordt uitgevochten. Dit is niet theoretisch aangezien de dimensies het geldwezen, de medische wereld, informatie, juridische strijd en meer omvatten.

Maar laten we dan nu eens kijken naar een juridisch strijdfront dat is gerelateerd met de aanval op de ondergrondse bases in Duitsland. Dit is de lopende rechtszaak tegen Ghislaine Maxwell die de Khazariaanse Maffia probeert te veranderen in een circusnummer. Zoals een Mossad-bron opmerkt: “De grootste pedofiele kinderhandelszaak in de geschiedenis wordt volledig uit de mainstream media gehouden en wordt geleid door de dochter van [de in ongenade gevallen voormalige FBI-baas] James Comey, die de hoofdaanklager is.”  

Deze schijnvertoning wordt voorgezeten door Rechter Alison Nathan, die in de job werd aangesteld door Joe Biden één maand voordat de rechtszaak begon. Natuurlijk was Biden zelf (de al lang dood zijnde echte) een bekend bezoeker aan het pedofiele eiland van Jeffrey Epstein.

De zogenaamde “Rechter Allen” heeft Ghislaine Maxwells verzoek dat “sensationele en onzedige” informatie achterwege wordt gelaten reeds ingewilligd.

De mediapubliciteit die er al is van deze rechtszaak toont aan dat ze proberen het eruit te laten zien alsof de zogenaamde dode Epstein en een paar bekende personen seks hadden met seksueel volwassen 15-jarigen; “kom nou”.

“Zie hoe schaamteloos de Spotlijster Media misleidt. De kop impliceert dat een 14-jarige getuige onder ede verklaarde dat Jeff Epstein haar doorsluisde naar President Trump. Maar in de tekst van het artikel, rapporteren ze dat de getuige verklaarde dat Trump zich niet onfatsoenlijk had gedragen. Het is betreurenswaardig dat te veel mensen alleen de koppen lezen, niet de volledige artikelen. Dit was hoe een Mossad-bron zijn mening gaf over de soort corporate publiciteit die aan de rechtszaak werd gegeven.

Wat niet wordt vermeld zijn de systematische martelingen en moorden van kinderen in de prepuberteit die op dit eiland plaatsvonden. Herinner je je nog dit beeld van een met bloed bevlekt matras dat op het Eiland werd gefotografeerd door een drone?

De CIA stuurde ons een serie erg schokkende foto’s van het Epstein eiland van dingen zoals kinderen wiens gezichten waren verminkt. Dit is de “sensationele en onzedige” informatie die ze proberen uit de openbaarheid te houden. Wij besloten om een van deze foto’s hier te publiceren omdat hoe schokkend het ook is, we het kwaad hierachter voor eens en altijd onder ogen moeten zien.Iets anders wat we ons moeten realiseren is dat dit niet gaat over wat er op één Eiland gebeurde. Er is meer dan voldoende bewijs van een wereldwijd netwerk van pedofiele martelgelegenheden die door de KM worden gebruikt. Mossad-bronnen informeren ons dat “Super Deep State agent Richard Branson een inwoner is van Terramar”. Ter herinnering, Terramar is de entiteit die door de Rothschild familie voor Maxwell is gecreëerd, met zijn eigen paspoorten, volledige diplomatieke onschendbaarheid (d.w.z. leden stonden boven de wet) en controle over de wereldoceanen. “Branson is een onderzeeërpiloot met zijn eigen onderzeeërsvloot. Zijn Nekker eiland is een korte boot rit of onderzeeër rit (G. Maxwell) verwijderd van Epsteins eiland Little St James. Hij heeft meer dan $3 miljard aan de Clintons gegeven – verreweg een van de grootste donateurs”; merkt de Mossad op. 

Branson probeerde eens deze schrijver naar de onwettige rechtszaak tegen Michael Shrimpton te lokken door me een gratis eersteklas ticket naar Engeland aan te bieden. Shrimpton stond terecht voor het waarschuwen dat een nucleaire terreuraanval was gepland tijdens de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Hoe dan ook, hoe de show-rechtszaak tegen Maxwell ook gaat, wees ervan verzekerd dat deze monsters opgejaagd en gedood zullen worden, beloven bronnen van de White Dragon society.

De beste manier echter om de KM volledig uit te schakelen, is waarschijnlijk het afsnijden van hun controle over de wereldfinanciën. Aan dit front is een volledig financieel offensief aan de gang om de in het privébezit van de Khazariaanse Maffia zijnde BIS, Federal Reserve Board, EU centrale bank, enz. failliet te laten gaan, bevestigen meerdere bronnen inclusief Europese Royals.

“We zouden in enkele landen een economische crisis kunnen zien tenzij G20 crediteuren instemmen om de herstructurering van schulden te versnellen en de rentebetaling uit te stellen terwijl de herstructureringen onderhandeld worden”, zei IMF-baas Kristalina Georgieva in een blog. Wat Georgieva niet vermeldde is dat ze het niet had over kleine ontwikkelingslanden maar meer over landen als de Verenigde Staten.

https://news.yahoo.com/imf-warns-economic-collapse-unless-161920058.html

Aan dit front schijnt de US Corporate regering het faillissement weer uitgesteld te hebben tot 31 januari (18 februari nadat de tweeweekse gratieperiode voorbij is) door de strategische olievoorraden  van de VS te verkopen aan India en China. Maar dat zal het faillissement van de families die eigenaars zijn van niet alleen de VS maar ook de VN, de BIS, het IMF, de Wereldbank enz. niet tegenhouden.

De trigger zou het Chinese onroerend goed bedrijf Evergrande kunnen zijn, zeggen CIA-bronnen. De CIA merkt op: Evergrande is ten ondergang gedoemd. De Chinese Communistische Partij bezit en controleert nu Evergrande. De buitenlandse obligatiehouders zullen NIET worden betaald. Alleen de obligatiehouders binnen China zullen worden betaald. Dit zal wereldwijd serieuze financiële consequenties hebben. In het bijzonder voor de [door Rockefeller gecontroleerde] Australische regering, Citicorp, JP Morgan, Chase en Goldman Sachs.

Zij hebben een veelvoud van tientallen miljarden dollars geïnvesteerd in Evergrande obligaties. De Chinese Communistische Partij zal de obligaties niet terugkopen. Vergeet niet dat de derivaten in totaal meer dan 1 biljoen dollar bedragen.

Bekijk deze video eens waar de President van de Europese Centrale Bank, Christine Lagarde het huidige inflatieprofiel een “bult” noemt.” 

(Video werkt niet)

00:00

Ze ziet er echt doodsbenauwd uit, vind je niet?  Net toen dit rapport online gezet zou worden informeerde de CIA ons dat Lagarde, Rothschild’s partijleider Klaus Schwab en vele anderen zijn gevlucht naar Antarctica.

Weet je nog dat tijdens een “top van wereldleiders” in 2017 Lagarde samen met Secretaris-Generaal van de VN Antonio Guterres poseerde voor een hekwerk dat was opgedragen aan de Babylonische god Ba’al (ook bekend als Satan).

De corporate propagandamedia probeert zich sterk te houden door te zeggen dat ze alle Chinese bedrijven gaan verwijderen uit de Amerikaanse beursnoteringen. De realiteit is echter dat de Chinezen hebben besloten dat er een eind moet komen aan het witwassen van hun fiatdollars door ze via de effectenbeurs China binnen te brengen. We zien ook dat het Amerikaanse Ministerie van Financiën Japan en China beschuldigen van potentiële “oneerlijke” valutapraktijken. Wat ze werkelijk bedoelen is dat deze landen zijn gestopt met het kopen van waardeloze Amerikaanse staatsobligaties.

https://mainichi.jp/english/articles/20211204/p2g/00m/0in/014000c

Terwijl het Westen verdergaat in een grimmige nachtmerrie naar faillissement, fascisme en uiteindelijk revolutie, doet de rest van de wereld het behoorlijk goed. Vorige week kondigde China aan dat ze gedurende de komende vijf jaar elk jaar een bos zullen creëren ter grootte van België.

Intussen bereikte India dit jaar haar doel van 2030 waarbij 40% van haar energie zou komen uit hernieuwbare bronnen – negen jaar vóór op schema.

https://pib.gov.in/PressReleasePage.aspx?PRID=1777364

Natuurlijk zal het Westen de rest van de wereld achter zich laten zodra het is genezen van zijn parasitaire KM infectie. Bijvoorbeeld: de KM zal niet langer in staat zijn om de cultuur veranderende technologie zoals vrije energie of het soort dingen genoemd in het artikel hieronder tegen te houden. 

https://www.sciencealert.com/for-the-first-time-a-fusion-reaction-has-generated-more-energy-than-absorbed-by-the-fuel

Zodra deze oorlog over is, zullen mensen compleet geschokt worden door de waarheid die naar buiten zal komen. Dit is wat een Mossad-bron hierover zegt:

Iedereen die sterk gestimuleerd wordt door het matrixsysteem is een storende invloed – misinformatie om mensen af te houden van de waarheid. Als je denkt dat het nieuws nep is, wacht dan totdat je achter de geschiedenis van de mensheid komt. Zelfs in matrixscholen, leerden ze ons dat de winnaars van de oorlog de geschiedenisboeken schrijven. Als het tot je doordringt dat de wereld werd geregeerd door draconische, satanische en verdorven elites, hoeveel verdraaiingen en vervormingen zitten er dan werkelijk in onze schoolboeken? Zionisten, Jezuïeten, Khazariaanse Maffia, Illuminatie, bloedlijn families, reptielen, archonten [magistraten in het Oude Athene], satanisten, luciferaanhangers, vrijmetselaars – dit zijn de groepen die verantwoordelijk zijn voor alle geschreven boeken in onze moderne beschaving.

Zoals het oude spreekwoord zegt “De waarheid zal je vrij maken.”

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *