Benjamin Fulford: “Babylon zal nonsens blijven verkopen, maar het is nutteloos.”

29 november 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.


Je kunt de angst bijna proeven in de monden van de Khazariaanse Maffia leiders nu hun ondergang snel nadert. Naarmate de tijd verstrijkt worden de tekenen van enorme paniek onder de KM leiders steeds duidelijker. Ze zijn razend omdat ze weten dat het nu slechts een kwestie van tijd is voordat ze geconfronteerd worden met eerst faillissement en daarna met aanklachten wegens oorlogsmisdaden.

Het duidelijkste voorbeeld van hun paniek was verleden week de imbeciele omigod! [dialect voor Oh my god] omicron versie van hun nep-pandemie. Deze “nieuwe variant” die “500 keer besmettelijker“ is dan de vorige versie, ging sneller dan de snelheid van het licht de wereld over nadat het was “ontdekt” in Afrika. De Presidentiële Speciale Covid-19 Eenheid in Botswana bericht dat de nieuwe variant voor het eerst werd gevonden in vier volledig gevaccineerde reizigers.

Daarna trof het bliksemsnel Canada, Singapore, Hong Kong, Groot Brittannië, Duitsland, Israël, België, Australië, Nederland en Italië.

Het probleem is, net als het verhaal over de jongen die schreeuwt “een wolf”, dat de elite die schreeuwt “pandemie” keer op keer is betrapt op leugens, zodat wanneer ze zeggen dat de wolf deze keer 500 keer groter is!”, niemand ze gelooft.

“We hebben nu 127 instituten in meer dan 25 landen geregistreerd; ze hebben geen van allen ook maar één verslag van een zuivering van het beweerde covid virus van een willekeurig patiënten-monster in de wereld kunnen leveren. Alle documenten zijn openlijk beschikbaar” volgens een groep artsen die op zoek is naar de pandemie-waarheid.

Met de waarheid en de mensen die haar op de hielen zitten, laat vaccin die steeds dichterbij komen, toont vaccinpusher Jacinda Ardern, Premier van Nieuw-Zeeland achter haar gemaakte lach “een angst die ik zelden in iemand heb gezien” merkt een CIA-bron op. Deze angst is te zien als ze zegt “Het is in feite heel duidelijk, als je een vaccinatiepas hebt kun je alles doen. Zo eenvoudig is het!”

(Helaas werkt de video niet.)

Een duidelijk teken dat de KM het complot aan het verliezen is, is te zien in een recent onderzoek dat ik vorige week op twee opeenvolgende dagen deed naar de top 25 verhalen op het Reddit internationaal nieuwskanaal. Op de eerste dag ging 40% van de verhalen over Covid. Op de tweede dag was dat omhoog tot 64%. Aaron Swartz, de oprichter van Reddit, moet zich omdraaien in zijn graf. Volgens zijn vader, werd Swartz “vermoord door de regering”. 

https://www.latimes.com/nation/la-xpm-2013-jan-15-la-na-nn-aaron-swartz-funeral-eulogy-father-20130115-story.html

De reden is nu duidelijk, in plaats van een centrum van internet democratie en vrijheid van informatie te zijn, is Reddit een hoog geregulariseerd propagandakanaal geworden. Maar hoe hard je ook probeert het te voorkomen, de waarheid komt altijd aan het licht. Zelfs als je de propagandaversie van “Covid-doden” gelooft, is de werkelijkheid dat er geen pandemie is.

Een overzicht van het overlevingspercentage i.p.v. het dodenpercentage

De strijdkrachten, de politie en de wethandhavingsgemeenschap, die op feiten gebaseerd bewijs nodig hebben, nemen ontegenzeggelijk stappen tegen de KM. Bijvoorbeeld: Arrondissementsrechter T. Kent Wetherell II vernietigt het coronavirusverhaal volledig door aan te voeren:

 • COVID’s lage mortaliteitscoëfficiënt en milde klachten voor de meeste mensen
 • De risico-voordeel verhouding van de prik weegt zwaarder naar het risico
 • Bescherming wordt verzorgd door het natuurlijke immuunsysteem
 • Alternatieve behandelingen zoals Ivermectine & monoclonale [genetisch geconstrueerd uit één enkele kloon] antilichamen
 • De prikken beschermen NIET tegen het oplopen en overdragen van het virus    

Dit is slechts een deel van een lawine aan wethandhavingsactiviteiten tegen degenen die de nep-pandemie pushen. Vaccinpusher Bill Gates is aangeklaagd wegens moord en de doodstraf wordt geëist vanwege vaccindoden in India.

Robert F. Kennedy Jr. staat wellicht op het punt om echte gerechtigheid te krijgen voor de moorden op zijn oom en vader dankzij de ineenstorting van de vaccin/pandemie poging om wereldwijd totalitarisme in te voeren. “In plaats van het hebben van een medisch antwoord op een medische crisis, hadden we een gemilitariseerd antwoord en een op winst gegenereerd antwoord”, zei Kennedy.

Het doel van de voortdurende pandemische angstporno is om mensen “opgesloten te krijgen onder huisarrest en een conditie teweeg te brengen die bekend staat als het Stockholm syndroom, waardoor mensen hun overweldigers gaan danken en in ze gaan geloven dat de enige weg om te overleven, de enige weg uit de crisis, volledige gehoorzaamheid is aan de bevelen van de overweldigers,” zegt hij.

Hij zei dat de VS zich bezig houdt met een op terreur gebaseerde buitenlandse politiek, maar het probleem was dat Islamitische terroristen niet voldoende mensen vermoordden om voldoende Amerikanen zo bang te maken dat ze hun constitutionele, gegarandeerde vrijheden en rechten opgaven. Noch kon het gebruikt worden om mensen in de vrije wereld te dwingen verplichte vaccins te accepteren. 

Het programma werd gestart onder het Nazi regime van George Bush Jr., toen het Amerikaanse leger antrax vrijgaf om “terrorisme” te gebruiken als voorwendsel om een eind te maken aan veiligheidstesten voor vaccins, merkt hij op. Een vrucht afwerpend moment vond plaats in het jaar 2000 toen Bill Gates en Anthony Fauci “elkaar de hand gaven in de woonkamer van Gates $87 miljoen villa… voor een partnerschap om in het jaar 2020 de hele wereld gevaccineerd te hebben”, zei Kennedy.

https://www.worldviewweekend.com/news/article/rfk-jr-cia-led-military-response-pandemic-was-meant-drive-democracy-world-and-usher

Nu zet een alliantie van Amerikaanse militaire witte hoeden, Aziatische geheime genootschappen en de goedgezinde factie van de Europese adel op alle fronten de tegenaanval in.

In Japan, bijvoorbeeld, wordt de nep-pandemie afgebouwd door de nieuwe Kishida regering met de ondersteuning van het Amerikaanse leger. Een politieonderzoek is gaande om niet alleen de pushers van de nep-pandemie maar ook de daders van de Fukushima terreurdaad te identificeren en te vervolgen.

Vorige week had deze schrijver een ontmoeting met een senior lid van het Kishida Cabinet die zei dat als onderdeel van deze tegenaanval de Bank van Japan is genationaliseerd. De volgende stap zal zijn om het bijna 40% deel van Japan’s geregistreerde bedrijven dat door de KM onder bedreiging met aardbevingswapen van Japan werd afgeperst, geconfisqueerd zal worden, zei de Cabinet minister.

De Koreaanse gangsters die de moord van Japanse politici hebben aangenomen voor de KM worden ook verwijderd door een uniek Japans politieonderzoek dat de steun heeft van de Keizer, conservatieven en mensen die dicht bij de keizer staan, zeggen ze.

Uiteindelijk zal het onderzoek zich richten op het hele Noord-Koreaanse verband met de KM zegt de bron.

Het verlies van Japan is een fatale slag voor de KM en hun nep Biden-regime in de VS geweest, zeggen Pentagon-bronnen.

In de VS staat de hamer op het punt te vallen met Project Odin, volgens een vooraanstaande senior functionaris verbonden aan de Space Force Intelligence Agency. Volgens de bron is Project Odin De militaire inlichtingendienst van de ruimtemacht die werkt vanuit de Thule militaire basis en het Cheyenne Mountain bunkercomplex (dat nog gesloten is in opdracht van de opperbevelhebber). Project Odin is verbonden met het Starlink Satellietsysteem dat alle netwerken rondom de wereld controleert – voorbijgaand aan alle media/radio/internet platforms – en kan alle mediaplatforms overnemen via het noodzendsysteem. De alliantie bereidt zich voor om het in werking te stellen.

We hebben echter al zoveel valse alarmsignalen gehad over het noodzendsysteem dat wij de lezers aanraden om het pas te geloven wanneer je het ziet.

Terwijl we wachten totdat de ruimtemacht ons te hulp komt, zien we nu tekenen dat het KM controlenetwerk in de VS aan het instorten is.

De rechtszaak van Ghislaine Maxwell over aanklachten wegens pedofilie is een heel zichtbaar teken hiervan. Zoals we al hebben gerapporteerd wordt verwacht dat de rechtszaak aan zal tonen dat een grote groep van de Westerse oligarchie hierin betrokken is. Het ziet er nu naar uit dat het zelfs de Verenigde Naties zou kunnen afbreken.

Hoe ongelofelijk het ook mag klinken, Ghislaine Maxwell had de gevolmachtigde controle over de Wereldoceanen. Dat gebeurde via het TerraMar Project, een niet-gouvernementele micronatie van de V.N. met diplomatieke onschendbaarheid en eigen paspoorten, volgens bronnen van de CIA. Hoewel TerraMar werd verondersteld de “wereldoceanen te beschermen”, vertegenwoordigde het in feite de interesses van Jeffrey Epstein en de Clinton Foundation, zegt de bron. TerraMar die een eigen onderzeeër had, was een front voor mensenhandel, voegen Mossad-bronnen er aan toe. De tycoon Richard Branson was hier ook in betrokken, zeggen ze. Zijn Necker Eiland ligt naast Epsteins Little St. James Island, merken ze op.

Meer over TerraMar van de CIA:

Compagnons en financiers in het TerraMar Project inclusief velen die we nu herkennen als zijnde verbonden met kindersekshandel, inclusief de Clinton Foundation, Comet Ping Pong’s James Alefantis, John Podesta en Tamera Luzzatto, en vele anderen.

Luzatto was Hillary Clinton’s Stafchef. Ze is nu Senior Vicepresident van Government Relations bij de Pew Charitable Trusts. Luzatto publiceerde een verontrustende website Evie’s Crib genaamd. Ze schreef de beruchte e-mail naar John Podesta die is gepubliceerd door WikiLeaks en waarin het leek alsof ze de souteneur van haar jonge kleinkinderen was voor de politieke elite.

Na de dood van Robert Maxwell, Ghislains vader, in 1991, verhuisde ze naar een Manhattan perceel dat eigendom was van Lynn Forester de Rothschild, echtgenote van de Britse bankier Evelyn Robert de Rothschild. Het perceel stond ook geregistreerd als de basis voor TerraMar.

Geen wonder dat Maxwell de V.N. vraagt om haar uit de gevangenis te halen.

https://news.yahoo.com/ghislaine-maxwell-asks-united-nations-233300155.html

Natuurlijk is het waarschijnlijker dat de eigenaars van de V.N. degenen zijn die in de gevangenis zullen belanden. De sleutelgebeurtenis zal hoogstwaarschijnlijk het faillissement van de US Corporation zijn. Aan dit front zien we dat het nep Biden-regime tijd heeft kunnen kopen tot 15 december door de strategische oliereserves van de VS aan China en India te verkopen,

https://www.foxbusiness.com/politics/oil-reserves-released-biden-expected-china-india

De nep Biden-regering heeft al meer dan 30% van het commerciële onroerend goed in de top 20 steden verkocht aan China in een poging om zichzelf aan de macht te houden, zeggen bronnen uit de financiële wereld. Maar zoals Jim Willie van de Hat Trick nieuwsbrief https://www.golden-jackass.com/ opmerkt:

het financiële systeem van de VS staat op het punt te imploderen. Met 15% werkelijke inflatie en een rentetarief van 1%, is de werkelijke rentekoers 14% negatief. Dit is gebeurd omdat in de afgelopen twee jaar de geldvoorraad is verdubbeld terwijl de productiviteit 30% is gedaald.

Het gevolg van dit mismanagement groeit snel uit tot een volksopstand tegen de KM en hun top 1% lakeien. De massale aanvallen op boetieks van rijke mensen is een van de tekenen hiervan. “Populaire winkelgebieden, rijke inwoners en beroemdheden” zijn “systematisch het doelwit”, volgens de politie van LA.

https://www.zerohedge.com/personal-finance/lapd-targets-follow-home-robbery-crime-wave

De vraag is wanneer zal het KM politbureau dat zich verbergt rond het Meer van Geneve in Zwitserland tegenover de meute, de  politie of het gerecht komen te staan.

Aan dit front herinneren we ons dat ons is verteld door de P2 (nu de P3) Vrijmetselarij die het Vaticaan onder controle heeft dat hun Zwitserse opperheren “aliens” waren. Wij kunnen dat niet bevestigen maar tot slot deze week willen we de volgende foto aan onze lezers voorleggen ter overdenking.

Foto’s van het Facebook “community standards” team met daarin een man met een groot, hoog achterhoofd en de tekst Rothschild bloedlijn stamt rechtstreeks af van de Nephilim. 

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Babylon zal nonsens blijven verkopen, maar het is nutteloos.”

 1. Nu maar even wachten op de Werkelijke Klap! Die klap zal naar mijn gevoel de hele wereld nog meer in werkelijke rep en roer gaan brengen. Dat natuurlijk ook, omdat de massa hen nog steeds blijft geloven.
  Nu is dan ook de werkelijke vraag? Waar hebben jullie je dan eigenlijk op gebaseerd, dat jullie dit valse nieuws, tot valse waarheden hebt durven maken?
  Wat meenden jullie dan in werkelijkheid dan te geloven, dat jullie ook daarmee, net zo als die zogenaamde ‘leiders’ nu nog steeds menen te moeten doen, niet meer wil geloven in jullie eigen onverbrekelijke Kracht in onze zelven?
  Er waren er die stelden, dat ik dat bewijs niet zou hebben, maar is dat dan eigenlijk niet de blindheid ten top ter toneel te voeren? Dat dan weer gebaseerd op hun eigen valse waarheden?
  Verder ga ik ook niet, want een ieder op aarde heeft ook weer datzelfde recht, van werkelijk zelfonderzoek, Wie Wij In Werkelijkheid Zijn, toch 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *