Benjamin Fulford: “De Westerse Wereld Rebelleert Tegen Satanische Heersende Klasse.”

22 november 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.


Er vindt een massale aanval plaats op de Satanische heersende cabal in de meeste Westerse landen. Dit is te zien in massademonstraties, militaire bewegingen en strafrechtelijke vervolgingen. Kijk even naar deze enorme demonstraties in Italië, Australië, Zwitserland, Brussel, enz. Het lijkt heel veel op wat er gebeurde in Oost-Europa vlak voor de val van de Berlijnse Muur.

https://t.me/databaseitalia/2138

https://t.me/guerrieriperlaliberta/6036

Het patroon is hetzelfde, de heersende klasse – die tegenover faillissement en volksopstand staat – verhoogt onderdrukking van de bevolking. Dit creëert een negatief zelf-verzwakkend effect doordat het steeds meer volksontevredenheid veroorzaakt totdat het leger en de politie zich aansluiten bij het volk en de heersende klasse omverwerpen. Nadat de Oostenrijkse kanselier Alexander Schallenberg besloot om ongevaccineerde mensen te beperken, kondigden politie en leger aan dat ze zouden weigeren de “gezondheidspassen” te controleren in naam van “vrijheid en menselijke waardigheid”.

“Europa is gevallen. Oostenrijk was verloren en de rest zal tegen het eind van het jaar allemaal instorten,” zegt MI6. Ook in Noord-Amerika is een grootse militaire campagne tegen de cabal begonnen. Dit is in de media te zien omdat grote overstromingen Vancouver, Canada hebben afgesneden van de rest van het land.

Landkaart van Canada met de wegen die afgesloten zijn

“Als iemand mocht denken dat deze klimaatstorm die Vancouver afsneed van de ROC [de rest van Canada met uitzondering van Quebec] alles behalve het leger was, dan ben je een domme imbeciel. De grote kans dat ELKE hoofdweg is afgesloten tart de waarschijnlijkheid. De intensiteit van de storm tart de natuurwet van het gebied. Dit was weer-oorlogvoering en de landverschuivingen waren instrumenten die tijdens de zomer werden opgesteld door het Canadese leger met kratten vol explosieven met de aanduiding ‘Operation Atlas Strike 21’. We zagen dat de kratten werden uitgeladen uit de C17 Globemaster III transporten in Kelowna”, zegt een CIA-bron.

De overstromingen hadden gelijktijdig plaats met het nieuws dat door de Canadese televisie werd uitgezonden over het in brand steken van drie vrijmetselarijtempels in Vancouver. Wat interessant is, is dat de brandstichting plaatsvond in maart maar dat het uitgezonden werd alsof het nu gebeurde. Bronnen van de Canadese inlichtingendienst en de CIA zeggen dat de wegen geblokkeerd werden om te voorkomen dat criminelen zouden ontkomen aan de politieactie tegen de Synagoge van Satan in Vancouver. Deze Satanstempel werd in verband gebracht met het gebruiken van geld van Communistisch China om Antifa en Black Life Matter demonstraties en sabotage door heel Noord-Amerika te financieren.

De Gnostische Illuminatie is ook nu weer opgedoken in Oost-Azië. Ze hebben de oorlog verklaard aan de Unification Church, de Oost-Aziatische in drugs en wapens handelende bondgenoten van de Bush Nazi factie, zeggen bronnen van de Illuminatie. Zij zeggen dat ze gebruik zullen maken van één van de 500 megaton nucleaire bommen die ze in 2000 uit de Russische onderzeeër Kursk hebben gehaald. Het precieze doel is de Kansai vlakte in Japan. Dit gebied omvat de steden Osaka, Kyoto en Kobe. De bronnen zeggen dat die op de 21ste december vernietigd zullen worden tenzij aan de volgende eisen wordt voldaan:

  1. Aan de Japanse regering: gebruik de netwerken van staats- en corporate media om de mensen te informeren over de waarheid van wat er op 11 maart 2011 in Fukushima is gebeurd.
  2. Arresteer alle Japanse politici, gangsters enz. die medeplichtig waren aan de aanval.
  3. Informeer het Japanse publiek dat de pandemie nep is en bied de mensen verontschuldigingen aan voor het dwingen mondkapjes te dragen, gevaccineerd te worden en als gevolg daarvan in economische problemen te komen.
  4. Arresteer alle mensen die waren betrokken bij het promoten van de nep-pandemie en vaccins in Japan.
  5. Stop de financiële ondersteuning van de criminele en valse Biden-regering.

De White Dragon Society steunt de eisen van de gnostische Illuminatie maar steunt niet de massamoord van onschuldigen voor politieke doeleinden. Dus hebben ze de Illuminatie gevraagd om de Kansai vallei niet te vernietigen. Maar een evacuatie van burgers en culturele schatten uit het gebied wordt aanbevolen als niet aan deze eisen wordt voldaan omdat de Illuminatie vast besloten lijken te zijn door te gaan, verklarend dat de heersende klasse van de Kansai vallei diep betrokken was bij het plan om Groot-Tokyo te vernietigen en te evacueren tijdens de Fukushima aanval van 2011.

De stap tegen de schuldige Japanse partijen in Fukushima is waarschijnlijk dankzij getuigenis van voormalig Israëlisch premier Benyamin Netanyahu, zeggen bronnen van de Mossad. Het is ook omdat drie van de top Fukushima-daders uit de Mossad werden ontslagen, voegen de bronnen eraan toe.

https://www.timesofisrael.com/three-senior-mossad-officials-reportedly-resign-over-decisions-by-new-spy-chief/

Om het kwaad te begrijpen dat wordt bevochten in Japan en in het Westen moeten we kijken naar het oude Babylon, de uiteindelijke bron van het kwaad dat het Westen en delen van de Oosterse beschaving is binnengedrongen. (Als achtergrondfeit: de Japanse heersende klasse die zijn basis heeft in Kyoto beweert voort te komen uit het oude Mesopotamië en Egypte.)

Een boodschap aan de Aziatische geheime genootschappen van een Britse royal luidt als volgt: “We staan voor een gemeenschappelijke vijand” daarom moeten “Oost en West samenkomen om het kwaad te verslaan en het goede te verdedigen ongeacht ras, geloofsovertuiging of kleur.”

Als voorbeeld van hoe oud deze vijand is, vermelden we dat de oude Assyrische koning Ashurnasirpal II (die regeerde van 883 tot 859 voor Chr.) schreef: “Ik bouwde een zuil recht tegenover de stadspoort en ik vilde alle aanvoerders die in opstand waren gekomen en bedekte de zuil met hun huiden.” Hij verbrandde, maakte blind en onthoofde rebellen, zette “jonge meisjes” in brand en veroordeelde zich verzettende soldaten tot de dood door uitdroging in de woestijn. 

https://www.grunge.com/162587/messed-up-things-that-happened-in-ancient-mesopotamia/?utm_campaign=clip

De reden waarom deze oude geschiedenis wordt aangehaald is dat de heersende Satanische westerse elite nog altijd jonge vrouwen verbrandt.

De extreem levendige en onrustbarende video hieronder werd gevonden tijdens de inval op Jeffrey Epstein’s eiland. Het toont een naakt meisje dat wordt verbrand met een brander, kennelijk om adrenochrome te verkrijgen.

Video Player: (Deze videoplayer werkt niet.

Deze gruwelijke beelden wil je ook niet zien. – Red.)

Dit is niet zo maar een misdaad, maar maakt deel uit van een systematisch verzamelen van kinderen. Om mee te doen met de rijken en de beroemdheden in het Westen is deelname aan kindoffers en de eruit voortvloeiende chantage, noodzakelijk. FBI-statistieken tonen dat in de VS elk jaar meer dan 40.000 kinderen verdwijnen en nooit meer worden teruggezien. Dat is een cijfer dat meer dan 20 keer hoger ligt dan in landen in bijvoorbeeld Afrika die geen Satanische heersende klasse hebben. Bekijk de foto hieronder eens van de beroemdheden die Epstein’s eiland hebben bezocht.

Op deze lijst van criminele aanklachten komen voor: Miramax Films, de Walt Disney Corporation, Universal Music, Vivendi, Sprint Corporation, Viacom CBS, het Politiebureau van New York City, Sony Entertainment en meer dan 200 “gewone mensen” als behorende tot de mensen die beschuldigd worden van “achtervolging, herhaald drogeren, ontvoering, seksueel misbruik, aanranding, afpersing, onwettige bewaking, tientallen jaren van mensenhandel en seksueel misbruik, enz.

file:///C:/Users/benja/OneDrive/%E3%83%87%E3%82%B9%E3%82%AF%E3%83%88%E3%83%83%E3%83%97/benjamin/2021/images2/gov.uscourts.nysd.543369.2.0.pdf

De veroordeelde misdadiger Joao Teixeira de Faria was een van de leveranciers van slaven aan het Epstein eiland, volgens CIA-bronnen. Door de jaren heen maakte hij honderden jonge meisjes tot slaaf die dienden als baarmoeders om zwanger te worden zodat hun baby’s verkocht konden worden. ‘Deze meisjes werden na tien jaar kinderen gebaard te hebben vermoord. Hij is geïnterviewd door Oprah en heeft Bill Clinton behandeld.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6657805/John-God-faith-healer-kept-teenagers-sex-slaves-sold-babies-40-000.html

Natuurlijk was Epstein eiland slechts één klein centrum. Er zijn vele anderen zoals bijvoorbeeld het Getty Museum

Een Britse Royal beweert een video te hebben gezien van Barbara Bush (dochter van de Satanskerk oprichter Aleister Crowley), George Bush Sr., David Rockefeller en anderen “opgenomen tijdens een in bloed gedrenkte moordorgie in het Wereld Handelscentrum”. We proberen deze video van de Mossad te krijgen om het de wereld kenbaar te maken.

De Royal zegt ook over Koningin Elizabeth II dat “haar door de jaren heen veel is aangedaan – inclusief Diana – maar ze heeft het overleefd en is springlevend”. Als teken hoeveel zorg er wordt besteed om haar in leven te houden zegt de bron “alle paleizen zijn tot op het bot gestript op afluisterapparatuur. Alle vloeren werden eruit gehaald.”

Deze voorzorgsmaatregelen worden genomen vanwege de voortdurende oorlogstoestand tegen de Satanisten, zegt de bron.

Zoals bewuste mensen nu wel allemaal zullen weten, heeft de Satanische heersende klasse massavaccinatie en merk-van-het-beest-achtige ID’s gebruikt om een totalitair bewind af te dwingen om aan de macht te blijven. Hun vaccinatiecampagne is nu aan het mislukken, niet alleen vanwege de demonstraties maar vanwege de absolute onbekwaamheid van de mensen die de campagne uitvoeren.

In Australië zegt Schaduwminister van Gezondheidszorg van de Victorian Legislation Council [het Hogerhuis van het Parlement van Victoria] dat de controversiële pandemiewet van de Andrewsregering een “complete puinhoop” is. De tegenstrijdigheden, standpuntveranderingen, enz. tonen allemaal een disfunctionele regering, zegt ze. Bijvoorbeeld: je hebt een vaccinatiebewijs nodig om schoenen te kopen maar niet om een bezoek te brengen aan een bejaardentehuis.

In Israël bevestigt de regering dat infecties, ziekten en fatale verwondingen alleen worden gezien bij gevaccineerde personen.

https://www.brighteon.com/474635ae-9e29-4696-8d29-20f0fefd9a08

Dat is waarschijnlijk de reden waarom de FDA een Federale Rechter heeft gevraagd Pfizer toestemming te geven TOT HET JAAR 2076 voor het volledig vrijgeven van COVID-19 vaccinatiegegevens. Dus de federale regeringen geven Pfizer miljarden dollars om haar te beschermen tegen aansprakelijkheid, Amerikanen te dwingen haar producten te accepteren maar je niet de gegevens van veiligheid en werkzaamheid te laten zien?

https://aaronsiri.substack.com/p/fda-asks-federal-judge-to-grant-it

In contrast daarmee, ondanks het gebrek aan vaccins, rapporteert Noord-Korea na nog weer een ronde van testen nul nieuwe gevallen van het coronavirus.

Verder leiden zelfs gehersenspoelde corporate propagandisten aan cognitieve dissonantie aangezien ze zich afvragen waarom Afrikaanse landen met bijna geen vaccinaties, geen Covid hebben.

https://apnews.com/article/coronavirus-pandemic-science-health-pandemics-united-nations-fcf28a83c9352a67e50aa2172eb01a2f?user_email=&utm_source=Sailthru&utm_medium=email&utm_campaign=MorningWire_Nov19&utm_term=Morning%20Wire%20Subscribers

Hoe dan ook, er is al zo veel geschreven over de nep-pandemie dat het voldoet om te zeggen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat alle daders gestraft zullen worden voor oorlogsmisdaden.

Iets anders om aandacht aan te schenken is dat de nep-regering van “Fuck” Joe Biden economisch aan het ineenstorten is.

Zoveel problemen hebben zich allemaal tegelijk aangediend. Prijzen van voedsel en energie zijn gestegen. Een tekort van $5.9 biljoen over de 24 maanden eindigend op 30 september 2021 en een uitbreiding van een Fed slotbalans over dezelfde periode hebben de hele prijsstructuur van het financieel systeem en de economie onherstelbare schade toegebracht.

https://www.zerohedge.com/energy/how-they-intend-get-us-you-will-own-nothing-and-be-happy

We ontdekken nu dat het nep Biden-regime de strategische oliereserve van de V.S. aan het verkopen is aan China om faillissement nog een poosje uit te stellen.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=187469

De situatie is zo slecht dat adviseurs van de goederenhandel nu voor 100% adviseren om V.S. Staatsobligaties te dumpen.

https://www.zerohedge.com/markets/ctas-are-now-100-short-us-treasuries-nomura-warns-gamma-unclench-weeks-opex

Waar we al snel getuige van zullen zijn zal niet alleen de ineenstorting zijn van de Verenigde Staten. Het zal ook de ineenstorting zijn van een geheime tirannie die duizenden jaren teruggaat.

De Europese witte adel (in tegenstelling tot de zwarte adel), de witte hoeden in de Westerse strijdkrachten en inlichtingendiensten staan aan de kant van het volk. We moeten allemaal ons deel doen en blijven vechten want deze mensen zijn niet van plan om stilletjes in de nacht te verdwijnen.

Zodra het gebied rond het Meer van Geneve – het thuis voor meer dan 200 internationale organisaties – is bevrijd, zal de mensheid eindelijk wakker worden uit een lange en verschrikkelijke nachtmerrie.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *