Benjamin Fulfort: “G20 Slaaf “leiders” poseren voor foto’s terwijl hun meesters worstelen om te overleven.”

1 november 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Een groep van slaven, die worden gezien als de “leiders” van de G20 landen, zijn bijeengekomen in Rome en vervolgens in Schotland om te poseren voor foto’s en te doen alsof ze de wereld leiden. Maar het zogenaamde $150 biljoen COP26 plan waarvoor ze bijeengekomen zijn, is tot mislukken gedoemd. De meesters waarvan ze opdracht kregen dit plan te volgen worden opgejaagd en gearresteerd en zullen al snel hun macht verliezen; daar zijn bronnen van de CIA, de Mossad, MI6 en Aziatische geheime genootschappen het over eens.

“De G20 wordt het prachtigste voorbeeld van een slecht functionerende wereldorde” is hoe de vertolker van de gevestigde orde, de Washington Post, de situatie beschrijft.

https://www.greenwichtime.com/news/article/The-G-20-becomes-the-showpiece-for-a-16573910.php

Feit is dat de families die de zogenaamde “wereld architectuur” bezitten zoals de VN, de BIS, de Wereldbank, Het IMF, de Chinese Communistische partij, de United States Corporation enz. failliet zijn.

Een groep van Venetiaanse adel en Aziatische Koninklijke families zijn tot overeenstemming gekomen dat deze families moeten worden verwijderd uit de macht en de controle over zogenaamde wereldinstituten. In plaats daarvan zal het volk van de Aarde de controle worden gegeven, en zo, zoals lang geleden was voorspeld, “zullen de zachtmoedigen de aarde erven”.

Een zichtbaar teken hiervan is dat Koningin Elizabeth, het hoofd van het comité van 300 (vaak de geheime regering van het Westen genoemd) de COP26 niet bijwoont.

“De geheime dienst, de politie en de rechtscolleges zeggen genoeg is genoeg” zegt een Ambassadeur voor de Venetiaanse en Aziatische adel. “In wezen is de Koningin weg. Ze staat onder huisarrest voor 2 weken {Oké paleisarrest] en is uitgesloten van Cop 26”, aldus de Ambassadeur. “De act of succession [opvolgingswet] zal Charles afvoeren vanwege de moord op Diana”, zegt hij. “Charles moet nooit koning worden dat is een breed geaccepteerde norm”, voegt hij er aan toe. Verder zal ook Prins William geen koning zijn omdat hij “een kruiperige kleine gluiperd is en wij hem absoluut niet mogen”. In plaats daarvan, zegt de bron, “gaat de wet van installatie naar Koning George VII of Williams zoon”.

https://www.royal.uk/prince-george

“We verwijderden de koning van Spanje omdat hij absoluut de grootste drugshandelaar van de wereld was.” voegde hij er nog aan toe.

Een ander teken is dat de spreektrans Jens Psaki (bijna zeker een transvestie van David Rockefeller’s kleinzoon Mark Zuckerberg) ondanks gevaccineerd te zijn “Covid 19 heeft opgelopen” en onder quarantaine is geplaatst voor 10 dagen en mogelijk voor altijd.

CIA-bronnen zeggen dat Mark Rockefeller Zuckerberg ook van de controle over Facebook is verwijderd, vandaar dat het een andere naam heeft gekregen, namelijk Meta en het is geen toeval dat dit in het Hebreeuws “dood” betekent.

https://www.timesofisrael.com/facebooks-new-meta-handle-means-dead-in-hebrew/

Het feit dat Kamala Harris “wanhopig probeert er uit te komen voordat de waarheid over haar en haar man onthuld wordt en ze met het schip ten onder gaat,” onderstreept de voortgaande ineenstorting van het nep Biden regime, merken CIA-bronnen op.

https://www.foxnews.com/media/harris-shunning-public-events-with-the-big-guy-biden-after-receiving-no-fun-jobs-the-five

Meer Clinton (Rockefeller/Hannover) marionetten worden langzaam maar zeker opgepakt, zegt de CIA. “Ze zullen allemaal zingen als kanaries voor een lagere veroordeling”, voegen ze er aan toe. 

https://resistthemainstream.org/former-clinton-operative-charged-arrest-warrant-issued/?utm_source=telegram

Een ander groot gebeuren dat al snel komt zal de openbare bekendmaking zijn van de dood van voormalig VS vicepresident en hoofd van de CIA Dick Cheney, vervolgen de bronnen. “Hij stierf op 29 juni. Men zegt vanwege hoge leeftijd. Deze informatie werd pas vier dagen geleden intern vrijgegeven. Het is nog niet bekendgemaakt aan burgers of de mainstream media,” zeggen ze, en voegen er aan toe: “Wacht totdat het naar buiten komt, dat zal een echte spelveranderaar zijn.”

Een andere slechte jongen die in het openbaar in het stof bijt is de in ongenade gevallen ex-gouverneur van New York, Andrew Cuomo – die donderdag werd aangeklaagd voor het betasten van een voormalige assistente in Albany’s Executive Mansion – een misdaad die hem voor een jaar naar de gevangenis kan sturen als hij wordt veroordeeld.

https://nypost.com/2021/10/28/andrew-cuomo-to-be-charged-over-alleged-groping-of-former-aide-source/

“Mij is verteld dat hij op het punt staat verwijderd te worden, permanent,” zegt een Mossad-bron.

Een teken van doorgaande arrestaties in Washington DC is de wekelijkse vlucht vanaf het dichtbij gelegen Baltimore Airport naar de Thule luchtmachtbasis in Groenland. “Dit is een wekelijkse vlucht die nu al vele maanden plaatsvindt. Elke vlucht kan plaats bieden aan 280 passagiers. Tel dit bij elkaar op gedurende minstens 6 maanden [26 weken x 280 = 7280]. Dat zijn heel wat gevangenen,” zegt een Pentagon-bron.

Er kan geen twijfel bestaan dat slechte jongens verdwijnen, uit de rechterkant, de linkerkant en het midden en dit proces zal doorgaan totdat ZE ALLEMAAL WEG ZIJN, beloven Pentagon-bronnen.

Laten we dan nu eens kijken naar de laatste tekenen van de economische ineenstorting van hun systeem. Het handelstekort van de VS bereikte een nieuw record van $96,3 miljard in september, van $88.2 miljard in augustus [het augustuscijfer werd omhoog bijgesteld van $73.3 miljard). 

https://www.bloombergquint.com/global-economics/u-s-merchandise-trade-gap-widens-to-record-as-exports-decline

Het feit dat lege containers zich opstapelen terwijl winkelschappen leeg worden zijn tekenen dat de US Corporation afgelopen oktober niet in staat was om geld te lenen om te blijven betalen voor zijn tekorten. Het volgende citaat vat het huidige VS systeem heel goed samen:

“We betalen letterlijk mensen in de vorm van cash bijstand, huisvesting en andere diensten om in tenten op straat te leven, hard drugs te gebruiken, in het openbaar te poepen en misdaden te begaan,” zegt Michael Shellenberger.

https://www.zerohedge.com/political/shellenberger-root-cause-americas-homelessness-epidemic-why-term-homeless-misleading

Maar de ineenstorting van de VS wordt goed gerapporteerd. Waar niet zo algemeen over wordt gesproken is de dreigende ineenstorting van het financiële systeem in communistisch China. Als dat gebeurt, zal dat de dominosteen zijn de er echt voor zorgt dat het huidige systeem implodeert.

Deze schrijver heeft lange tijd geruchten over een Chinese ineenstorting naast zich neergelegd, maar nu zijn de signalen onmiskenbaar. Het probleem is onroerend goed.

Er gaan heel wat geruchten over het faillissement van de Chinese onroerend goed gigant Evergrande. Deze geruchten werden tijdelijk tot zwijgen gebracht toen ze het niet nakomen van hun betalingsverplichtingen voorkwamen door op het laatste moment een borg te betalen. Maar het bleek dat ze de betaling niet deden en dat het slechts nep-nieuws was wat was bedoeld om een domino-achtige ineenstorting van het hele wereldwijde financiële systeem te voorkomen, zeggen CIA- en andere bronnen.

Het feit is dat China geen gemakkelijke manier heeft om eruit te komen. Het grondprobleem is dat hun onroerendgoedmarkt de voeling met de werkelijkheid heeft verloren – hoe hard je ook probeert om het te voorkomen, de werkelijkheid heeft een manier om je in te halen.

Het Chinese financiële systeem is gebaseerd op onroerend goed, net als het Japanse systeem dat was totdat hun bubbel tientallen jaren geleden in de beginjaren negentig barstte. De situatie in China is griezelig gelijk aan die in Japan toen. Op dit moment zit 74,7% van het Chinese huishoudelijke vermogen in onroerend goed. Maar net als in Japan – toen mensen een lening met een looptijd van 99 jaar nodig hadden om een huis te kopen – kosten appartementen in China 30 tot 40 keer het jaarsalaris van een gemiddelde Chinese arbeider.

Tot het probleem draagt nog bij dat er circa 100 miljoen leegstaande koopflats zijn in het bezit van mensen die er niet wonen. Ze kunnen die niet verhuren want als ze dat doen verliest de koopflat waarde omdat hij is “gebruikt”.

Iets anders wat er gebeurt in China is dat de bevolking aan het vergrijzen is en dat ze niet voldoende kinderen hebben. Als je ooit hamsters hebt gehouden dan weet je dat hoeveel voedsel je ze ook geeft, ze geen jongen zullen krijgen wanneer hun kooi te klein is. Dat is wat er in China gebeurde met de bevolking die opeens in kleine appartementen werd gepropt. 

Met andere woorden, dit zijn bestaansproblemen die niet opgelost kunnen worden zonder faillissement en daarna een volledige herstart van het financiële systeem. Dit zal invloed hebben op de hele wereld.

Het andere probleem is dat het huidige wereldwijde financiële probleem niet alleen wordt gesteund door leningen van China maar door schuldenslavernij in de ontwikkelingslanden. Bijvoorbeeld: 34 van de armste landen in de wereld besteden $29.4 miljard per jaar aan het aflossen van hun schulden, terwijl ze slechts $5.4 miljard aan hulp krijgen. Daar bovenop plunderen multinationale bedrijven (90% daarvan wordt gecontroleerd door 700 mensen) routinematig hun olie, mineralen enz. zonder daarvoor iets meer te betalen dan leuke omkoopsommen aan corrupte leiders.

https://www.theguardian.com/environment/2021/oct/27/poorer-countries-spend-five-times-more-on-debt-than-climate-crisis-report

Een teken hoe disfunctionerend de dingen zijn geworden is dat 2% van Elon Musk’s weelde een einde zou kunnen maken aan de honger in de wereld, volgens David Beasley, directeur van de VN wereldvoedselprogramma.

https://edition.cnn.com/2021/10/26/economy/musk-world-hunger-wfp-intl/index.html

Het huidige westerse financiële systeem bestaat uit oligarchen die de centrale banken, die ze bezitten, gebruiken om geld te pompen in de bedrijven die ze ook bezitten. Daarom verdwijnen de rijkdommen van de wereld in een zwart gat dat zijn hoofdkwartier heeft rond het Meer van Geneve, Zwitserland, het thuis van de Octagon-groep; de echte James Bond schurken van de wereld.

Deze misdadigers, zich bewust dat hun controlenetwerk aan het instorten was, hebben wanhopig geprobeerd om de wereld te vaccineren tot gehoorzaamheid met een nep-pandemie. Ze hadden plannen gemaakt om mensen te injecteren met een merk van het beest ID (Certificate Of Vaccine ID) dat door een machine te lezen is en hun vermogen om de kost te verdienen afhankelijk maakt van dat ID, volgens een klokkenluider van de Rothschild familie.

In plaats daarvan is hun zwendel uit elkaar aan het vallen.

Japan was het eerste grote G7-land dat rebelleerde, maar vele andere volgen. Er vinden over de hele wereld rellen en demonstraties plaats. Het feit dat 4 van de top 10 recente iTunes hits waren gebaseerd op “Fuck Joe Biden”, is een duidelijke indicatie van deze populaire woede.

Deze woede wordt weerspiegel in alle landen die nog worden gecontroleerd door de Khazariaanse Maffia. Bijvoorbeeld: we kregen het volgende verslag uit Italië:

De media zijn stil MAAR… Er is in Italië een VERBAZINGWEKKEND aantal grote demonstraties tegen de Green Pass, aangezien sinds vorige week werkgevers worden beboet (Euro 5000??) voor elke ongevaccineerde medewerker die naar kantoor of werkplaats komt en sinds 2 maanden soortgelijke boetes voor eigenaren van openbare ruimten zoals restaurants en musea, sportscholen, enz.

Demonstraties vinden plaats op de volgende locaties:

AGRIGENTO: Piazza Cavour

ALESSANDRIA: Piazza Della Libertà

ALGHERO: Via Vittorio Emanuele incrocio Via Cagliari

ANCONA: Piazza Cavour

AOSTA: Piazza Chanoux

AREZZO: Piazza S. Agostino

ASCOLI PICENO: Piazza Del Popolo

ASTI: Piazza San Secondo

AVELLINO: Piazza Libertà

BARI: Piazza Ferrarese

BARLETTA: Piazza Aldo Moro

BASSANO DEL GRAPPA: Piazza Libertà

BELLUNO: Piazza Dei Martiri

BERGAMO: Davanti La Procura

BIELLA: Piazza Martiri Della Libertà

BOLOGNA: Piazza del Nettuno

BOLZANO: Piazza Walther

BRESCIA: Piazza Della Vittoria

BRESSANONE: Piazza Duomo

BRINDISI: Piazza Della Vittoria

BRUNICO: Piazza Municipio

BUSTO ARSIZIO: Piazza San Giovanni

CAGLIARI: Piazza Garibaldi

CAMPOBASSO: Piazza Vittorio Emanuele II

CASALE MONFERRATO: Piazza Castello

CASERTA: Piazza Carlo Di Borbone

CASTELFRANCO VENETO: Piazza Giorgione

CATANIA: Fontana Dell’Elefante

CATANZARO: Piazza Matteotti

CERVIA: Piazza Garibaldi

CESENA: Piazza Del Popolo

CIVITANOVA MARCHE: Piazza XX Settembre

CIVITAVECCHIA: Piazza Della Vita

COMO: Piazza Cavour

COSENZA: Piazza Bilotti

CREMONA: Piazza Stradivari

CROTONE: Piazza Resistenza

CUNEO: Piazza Galimberti

FELTRE: Piazza Maggiore

FERRARA: Piazza Trento

FIRENZE: Piazza Della Signoria

FOGGIA: Piazza Umberto Giordano

FORLÌ: Piazza Della Vittoria

GELA: Piazza San Francesco

GENOVA: Varco Etiopia

GROSSETO: Piazza Dante

IGLESIAS: Piazza Lamarmora

IMPERIA: Piazza San Giovanni

JESI: Piazza Federico II

LA SPEZIA: Piazza Europa

LADISPOLI: Piazza Rossellini

L’AQUILA: Piazza Duomo

LATINA: Piazza Del Popolo

LECCE: Piazza Sant’Oronzo

LECCO: Piazza Cermenati

LIVORNO: Piazza Del Municipio

LODI: Piazza Della Vittoria

LUCCA: Piazza Napoleone

MANTOVA: Piazza Sordello

MASSA: Piazza Aranci

MATERA: Piazza Vittorio Veneto

MESSINA: Piazza Cairoli

MILANO: Piazza Fontana

MODENA: Piazza Grande

MONTEBELLUNA: Piazza Del Municipio

MONZA: Piazza Trento

NAPOLI: Piazza Dante

NIZZA MONFERRATO: Piazza Garibaldi

NOVARA: Piazza Puccini

NUORO: Piazza Sebastiano Satta

OLBIA: Piazza San Simplicio

ORISTANO: Piazza Roma

OSTIA: Piazza Cesario Console

PADOVA: Piazza Duomo

PALERMO: Piazza Castelnuovo (Palchetto Della Musica)

PARMA: Piazza Garibaldi

PAVIA: Piazza Della Vittoria

PERUGIA: Piazza IV Novembre

PESARO: Piazza Del Popolo

PESCARA: Piazza Della Rinascita (Piazza Salotto)

PIACENZA: Pubblico passeggio (lato Respighi )

PINEROLO: Piazza Luigi Facta

PIOMBINO: Piazza Verdi

PISA: Piazza Vittorio Emanuele II

PISTOIA: Piazza Del Duomo

PORDENONE: Piazza XX Settembre

POTENZA: Piazza Mario Pagano

PRATO: Piazza Del Duomo

RAGUSA: Piazza Libertà

RAVENNA: Piazza Del Popolo

REGGIO CALABRIA: Piazza Italia

REGGIO EMILIA: Piazza Della Vittoria

RIETI: Piazza Vittorio Emanuele II

RIMINI: Piazzale John Kennedy

ROMA: Piazza del Popolo

ROVIGO: Piazza Vittorio Emanuele

SALERNO: Piazza Portanuova

SANREMO: Piazza Colombo

SASSARI: Piazza D’Italia

SAVONA: Piazza Sisto IV

SIENA: Piazza del Campo

SIRACUSA: Piazza Santa Lucia

SONDRIO: Piazza Campello

TARANTO: Piazza Garibaldi

TERNI: Piazza Europa

TORINO: Piazza Castello

TRAPANI: Piazza Vittorio Veneto

TRENTO: Piazza Dante

TREVISO: Piazza Dei Signori

UDINE: Piazza Della Libertà

VARESE: Piazza Monte Grappa

VENEZIA: Campo San Geremia – Palazzo Della Rai

VERCELLI: Piazza Cavour

VERONA: Piazza Bra

VIAREGGIO: Piazza Mazzini

VICENZA: Campo Marzo

VIGEVANO: Piazza Ducale

VITERBO: Piazza Del Plebiscito

VOGHERA: Piazza Meardi

We vernemen soortgelijke berichten uit Australië enz.

Zelfs de Israëli’s – zo’n beetje het meest gehersenspoelde volk in de menselijke geschiedenis – worden wakker. De aan de Mossad-gelinkte propaganda-site DEBKA erkende dit door op te merken dat niemand meer aandacht schonk aan hun tientallen jarenlange chant over Iran die luidde: “slechts weken verwijderd van het hebben van een nucleair wapen”.

https://www.debka.com/fading-popular-credibility-in-israel-for-potential-air-strike-to-abort-a-nuclear-iran/.

Met andere woorden de Israëli’s doen niet langer mee met het plan van de Khazariaanse maffia om 90% van de mensheid te vermoorden met een kunstmatig Armageddon, of wel een Derde Wereldoorlog.

Zoals het beruchte gezegde van de nu geëxecuteerde George Bush Sr. was: “als de mensen ontdekken wat we hebben gedaan, zouden we opgejaagd worden in de straten en opgehangen worden aan de dichtstbijzijnde lantaarnpaal”. Wel, mensen, dat proces in nu in volle gang. Om dat te illustreren zullen we dit rapport besluiten met het tonen van foto’s van enkele schatten uit de tunnels onder het Vaticaan die recentelijk door de witte hoeden in beslag zijn genomen. 

Foto’s Vaticaan schatten

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulfort: “G20 Slaaf “leiders” poseren voor foto’s terwijl hun meesters worstelen om te overleven.”

 1. Allemaal tot je dienst . Maar Elizabeth II was toch al lang dood en vervangen?
  En MI 6 zegt dit.
  En bronnen zeggen dat.
  Ik zie geen wijziging op wat voor nivo dan ook.
  Tevens verneem ik niets over de Transgender Agenda.
  En iedereen die goed kijkt.
  Ziet ze Met name in het Brits Koningshuis.

 2. Niet alles wat Benjamin Fulford (be-)schrijft is aannemelijk. Bijv. koningin Elizabeth is uitgesloten van de COP26. Zou zij niet wegens haar hoge leeftijd (in de 90) fysiek afwezig kunnen zijn? Maar e.e.a. via zoomsessies of iets dergelijks kunnen volgen?

 3. Ik lees vrijwel alles wat Benjamin Fulford schrijft, hélaas vind ik geen bewijzen terug dat
  de Bazuinen van de ontketening der mensheid weerklinkt! Integendeel, wel verwacht ik
  ieder moment de “bazuinen” van overvliegende kruisraketten klinken!
  Wat een wereld is dit toch, een gekkenhuis met alle deuren open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *