Benjamin Fulford: “Wereldwijde arrestaties en executies nu afbraak van de Khazariaanse Maffia versnelt.”

25 oktober 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Een serie arrestaties, executies en aftredingen wereldwijd maken duidelijk dat een belangrijk offensief tegen de Khazariaanse maffia gaande is, bevestigen verschillende bronnen. Het hoofd van de Duitse Centrale Bank, de Dalai Lama, Klaus Schwab en vele anderen behoren tot degenen die verwijderd worden of al zijn, zeggen de bronnen. Daarnaast zijn de geheime regeringen van Engeland, Duitsland, Ierland en Japan vervangen.

Hier is informatie die we van meerdere bronnen ontvingen, inclusief sommige bronnen in de top van de G7 Westerse politieke structuur: “De militairen in de hele wereld hebben het groene licht gekregen om in actie te komen. Ze zullen actief zijn in elk land. Het zijn de goede jongens die de laatste slechte jongens verwijderen. Het begon dit weekeinde en zal de komende 2-3 weken worden uitgerold… er kunnen fluctuerende onderbrekingen zijn van stroom, water, internet en telefoons… wees voorbereid.”

Simon Parks, die zijn eigen bronnen heeft, zegt dat Europese hotels volgeboekt zijn met soldaten. Hij zegt ook dat inwoners van Nieuw-Zeeland verteld is om binnen te blijven en te verwachten “explosies, schoten en gillende kinderen” te horen.

Voordat we naar het bewijs gaan van veranderde regeringen in andere landen, willen we eerst eens kijken naar het bewijs dat het Satanische “Biden” regime elk moment kan worden verwijderd. Herinner je je nog de Q-anon post over “Rode oktober”?

https://twitter.com/dcevering/status/1047215446959804417?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1047215446959804417%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sfgate.com%2Fpolitics%2Farticle%2FQAnon-Trump-Q-presidential-emergency-alert-test-13279513.php

Wel, CIA-bronnen vertellen ons dat het breed gepubliceerde neerschieten van Halyna Hutchins door filmregisseur Alec Baldwin met een “met losse flodders geladen vuurwapen” een signaal is. Laten we enkele punten met elkaar verbinden: Alec Baldwin was hoofdrolspeler in de film “The Hunt for Red October”, waarin hij meehelpt een Russische nucleaire onderzeeër op te sporen die oorspronkelijk lag afgemeerd in Moermansk bij een Sovjet basis in de noordpoolcirkel. Hutchins groeide op in Moermansk op een Sovjetbasis in de noordpoolcirkel “omringd door nucleaire onderzeeërs”.

Ze was een Oekraïense spion en haar man is een advocaat die de Clintons verdedigt. De set waar ze werd neergeschoten ligt circa 30 minuten van Epstein’s 33000 vierkante voet grote Zorro ranch in New Mexico – dezelfde die computerzalen had met ‘afmetingen van een huis’ om zo gasten te bespioneren inclusief Prins Andrew, toen hij daar naar verluid een weeklang verbleef.

Foto’s Prins Andrew, J. Epstein en plattegrond Zorro ranch

Dave Hills, de assistent-regisseur die het vuurwapen aan Baldwin overhandigde, was de eerste assistent-regisseur van het tweede unit [een apart team dat opnamen filmt die minder belangrijk zijn] bij The Crown Salvation, het vervolg op de film waarin Bruce Lee’s zoon Brandon Lee in 1993 werd gedood bij een vuurwapenongelukje op de set. Gewoon toeval?

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10121545/amp/Production-crew-walked-Alec-Baldwin-movie-set-hours-tragic-shooting.html

In wat er ook mee te maken kan hebben, zegt een Pentagon-bron dat Grant Woods (een procureur-generaal voor de staat Arizona die door de federalen uit zijn functie werd verwijderd) die een klusjesman was voor de verrader John McCain, vandaag dood werd gevonden, oorzaak onbekend. “Dit was een ontzettend slechte vent”, merkt de bron op. Voor degenen onder jullie die de voorkeur geven aan meer concreet bewijs, willen we wijzen op een recent Pew opinieonderzoek dat zegt dat 85% van de Amerikanen denkt dat hun politieke systeem grote veranderingen nodig heeft of volledig opnieuw moet worden gevormd.” Soortgelijke percentages waren te zien in landen als België, Frankrijk, Griekenland, Italië, Japan, Spanje en Zuid-Korea. Je kunt er zeker van zijn dat de militaire/inlichtingendienst-gemeenschap daar aandacht aan besteedt.

Dit is hoe de Britse MI6 inlichtingendienst de situatie ziet. “De Federal Reserve families zijn absoluut failliet, maar faillissement is niet uitgesproken. Alle regeringen moeten verdwijnen vanwege heimelijke in bezit neming door [satanische] leden van de vijfde colonne. Er kan absoluut geen sprake van zijn dat de zittende regeringen kunnen aanblijven.”

Als dat zo is, is de grote vraag wat er gaat gebeuren met de Chinese Communistische Partij. “De CCP zou de trigger kunnen zijn die het wereldwijde financiële systeem onderuit haalt. China’s schuld is nu 270% van het BNP. De verborgen schuld van plaatselijke Chinese staatsoverheden is meer dan $4 biljoen. Ze leven van “leningen buiten de boeken”. Het zou het dubbele bedrag kunnen zijn. Niemand buiten de kring van vertrouwelingen van de CCP heeft daar enige kennis over”, zeggen CIA-bronnen in Azië.

Terwijl dit wishful thinking zou kunnen zijn, maakt het officiële CCP Xinhua Nieuwsagentschap duidelijk dat CCP stroman Xi Jinping werkt voor de Federal Reserve families die de VN bezitten: “In de wereld bestaat slechts één internationaal systeem… Er bestaat slechts één internationale orde… en er bestaat slechts één set regels…” benadrukte Xi.

http://www.news.cn/english/2021-10/24/c_1310265336.htm

Vlak voordat dit rapport online zou worden gezet, werd ons vertelt dat de eigenaars van de Federal Reserve, in wat een wanhopige poging om te overleven lijkt te zijn, nu proberen om historische Duitse obligaties van de Weimar republiek in cash om te zetten. Ze hebben ook een denkbeeldige nieuwe set dollarbiljetten beloofd, hoewel op dit moment niet duidelijk is of die gesteund wordt door de landen van de wereld of alleen de failliete VS Corporation.

Wat er ook gebeurt de Aziatische geheime genootschappen van hun kant beloven dat de Rothschilds enz. die Xi opdrachten geven hun macht en controle over het wereldwijde financiële systeem zullen verliezen.

“Zodra het stof is opgetrokken zal China weer een onafhankelijk land worden en vreedzaam verenigd worden met Taiwan”, beloven de bronnen.

CIA-bronnen voegen er van hun kant aan toe dat Doug Emhoff, de man van Kamala Harris, de vicepresident van de VS Corporation, lid is van de Chebad “dood 90% van de mensheid, en maak de rest tot slaaf” sekte. Hij is ook een agent van de CCP met uitgebreide financiële investeringen in China, zeggen ze.

In wat een maatregel kan zijn die er verband mee houdt, zeggen Aziatische geheime genootschapsbronnen dat de Dalai Lama “gestorven kan zijn”. Ondanks dat hij een beeld van een levende heilige heeft ontwikkeld, was de Dalai Lama een vriend van de Nazi’s die aan het hoofd stonden van een van de meest afschuwelijke slavenregimes in de geschiedenis. Hij gaf ook opdracht tot het vermoorden van mijn 5-maanden oude ongeboren kind, volgens getuigen in Nepal. Hij gaf waarschijnlijk ook opdracht tot het vermoorden van Matuzaki Tomomi, de moeder van dat kind (zij is zonder enig spoor achter te laten verdwenen).

Hoe dan ook, een gevecht over zijn opvolger is al gaande zoals dit nieuwsberichtje toont:

China heeft totaal geen recht om zich te mengen in het kiezen van de volgende Dalai Lama, heeft Gyangbung Rinpoche, het hoofd van de Tawang monastry in Arunachal Pradesh gezegd.

https://www.ndtv.com/india-news/china-has-no-role-in-choosing-next-dalai-lama-head-of-tawang-monastery-2586414

Als er enige rechtvaardigheid bestaat in het universum, zal de Dalai Lama de dood van zijn ziel ondervinden en niet gereïncarneerd worden.

Het doet er echter allemaal niet toe, de val van het door de CCP/VN/het Rochschild gecontroleerde VS Corporate regime vindt plaats in het hier-en-nu. Ter aanvulling op de breed gerapporteerde economische ineenstorting, zien we nu een controleverlies over de grens met Mexico. Hier is wat onbewerkte informatie over de situatie daar:

Kartels zijn noord-Maverick county en zuid-Kenney county binnengedrongen, zijn al betrokken in vuurgevechten met plaatselijke bewoners en hebben deze avond een kleine stad op VS grondgebied overgenomen, in wat wordt gezien als een voorbereiding op de invasie. Alle ordehandhavings- en Amerikaanse Grensbewakingstroepen hebben het gebied verlaten. Verwachtingen zijn: 380.000+ illegalen zullen binnen minder dan 72 uur vanaf 23.00 uur op 22-10-2021 bij de grens aankomen… 150.000 (de helft) zal de noordelijke Texas toegang (Del Rio) bereiken om de toegang te overstromen en een bres te slaan, waardoor de Grensbewaking en de Nationale Garde er naartoe gestuurd zal worden… 150.000 (de helft) zal de zuidelijke Texas toegang bereiken (Laredo) om de toegang te overstromen en een bres te slaan waardoor meer Grensbewaking en Nationale Garde er naartoe gestuurd zal worden… 80.000 gewapende Haïtianen zullen het midden bereiken waar dan geen bescherming meer is en doorgaan met een invasie… Zware gevechten worden verwacht, vanaf maandag (25 oktober 2021) die naar verwachting in de loop van de week in intensiteit zullen toenemen.

https://projectcamelotportal.com/2021/10/23/breaking-invasion-of-us-texas-border/

Toen we hierover vroegen, zeiden Pentagon-bronnen “Dit is bevestigd. De schuld wordt gegeven aan de kartels. Geweld is sterk toegenomen. Niet alleen illegale buitenlanders komen het land binnen, maar het drugsverkeer is de pan uit gerezen. Heel veel Chinese fentanyl [een morfinomimeticum dat sterker werkt dan morfine]. Heel veel Mexicaanse methamfetamine [ook bekend als meth of crystal meth, een sterk verslavende harddrug] met een hoog gehalte aan zuiverheid. Gevallen van drugs-overdosis in het Phoenix gebied zijn heel hoog. Bij bushaltes worden elke dag doden gevonden.”

De koppen hierover met het satanische 666-codewoord maken allemaal duidelijk wie hierachter zit: “Grensbewakingsagenten arresteerden in het fiscale jaar 2021 in totaal 1.666.167 illegale immigranten langs de zuidwest grens… Federale ambtenaren “hebben onder president Joe Biden de controle over de zuidwest grens volledig verloren”. 

https://www.theepochtimes.com/mkt_morningbrief/border-patrol-arrests-shatter-all-records-at-southern-border_4064208.html

https://www.theepochtimes.com/us-has-lost-operational-control-of-southwest-border-senate-gop-panel-told_4061287.html

Maar dit is niet de enige grens die afbreekt. Een soortgelijke situatie vindt plaats aan de EU grenzen.

https://www.lrt.lt/en/news-in-english/19/1526638/belarus-sends-truckloads-of-asylum-seekers-to-poland-baltics-bbc

In elk geval is de EU aan het instorten nu hun leider Führer Angela Hitler uit de macht is verwijderd. De meest recente dominosteen die gaat vallen is Bundesbank President Jens Weidmann, die “Bondskanselier Frank-Walter Steinmeier vroeg om hem per 31 december 2021 ontslag te verlenen uit zijn ambt.”

Weidmann zinspeelde in zijn ontslagbrief op de terugkeer van de Deutsche Mark door te schrijven: “De reorganisatie van banksupervisie in Europa heeft niet alleen geleid tot compleet nieuwe toezichtstructuren bij de ECB maar ook tot een sterkere rol voor de Bundesbank.

https://www.bundesbank.de/en/press/press-releases/statement-by-bundesbank-president-dr-jens-weidmann–877830

De uittreding van Polen uit de EU lijkt nu ook steeds waarschijnlijker te worden. De premier van Polen Mateusz Morawiecki zegt: “Als we zouden hebben ingestemd met het centrale principe zou dat betekenen dat de EU ophoudt een unie van soevereine staten te zijn en als voldongen feit zou de EU zijn overgegaan in een centraal geregeerde Europese staat waar Europese instituten de zogenoemde provincies kunnen dwingen te doen wat de centrale macht wil. Dit is niet wat we in de verdragen overeengekomen zijn.”

https://www.theguardian.com/world/2021/oct/19/polish-prime-minister-escalates-war-of-words-with-eu-over-rule-of-law

De EU dreigt de bevoorrading van Euro’s aan Polen af te sluiten wat het in toenemende mate waarschijnlijk maakt dat de Poolse Zloty weer ingevoerd gaat worden.

In nog een ander teken dat de geheime EU regering op instorten staat is dat de politie op 20 oktober gelijktijdig 46 residentiële en bedrijfsgebouwen binnenviel als onderdeel van een onderzoek naar de Italiaanse “Ndrangheta” maffia. Dit is een groep waarvan de P3 Vrijmetselarij-bronnen zeggen dat ze gedurende de afgelopen 26.000 jaar de wereld hebben geregeerd.

https://english.alarabiya.net/News/world/2021/10/20/Police-raid-homes-businesses-across-Germany-Italy-Bulgaria-in-Italian-mafia-probe

Dit mag misschien een mythe zijn maar de voortdurende nep-pandemie en vaccinatiecampagne is een heel wezenlijk bewijs van een kwaadaardige geheime regering. Een MI6-bron zegt: “Wij kregen video’s toegestuurd van prachtige kinderen die waren onthoofd en de Federal Reserve familie die seksorgies heeft met het bloed van de onthoofde kinderen. Ze zijn ongelofelijk satanisch. Het is net als een dolle hond, je moet ze afschieten.”

De nep pandemie is “Hoogverraad en gaat lijnrecht in tegen de Tien Neurenberg Codes van het internationale medisch/industriële complex. Als vergelding zullen we het hele parlement ophangen en indien nodig elke generaal die we hebben. Maak die verklaring maar wereldwijd bekend”, zegt MI6. 

Deze schrijver neemt ook persoonlijk actie zoals te lezen is in deze brief die ik heb gestuurd naar de Foreign Correspondent’s Club van Japan:

Rechtszaak tegen de Foreign Correspondent’s Club van Japan 

Deze brief is bedoeld om de FCCJ te laten weten dat ik ze gerechtelijk zal vervolgen voor 10 miljoen yen wegens belastering, reputatieverlies en voor het mij verhinderen persconferenties bij te wonen. Het FCCJ-bestuur deed dit om zo te proberen mij te dwingen een mondmasker te dragen zonder wetenschappelijke rechtvaardiging te leveren voor de noodzaak ervan. Als u een rechtszaak wilt voorkomen – die de club zal verliezen – zult u een openbaar excuus aan mij moeten maken voor het proberen mij te dwingen mondmaskers te dragen en zult u het mondmaskerbeleid en andere maatregelen die met de “pandemie” samenhangen moeten beëindigen.

Aangezien u wordt verondersteld een persclub te zijn, raad ik u aan dat een van uw leden het Japanse Ministerie van Gezondheid opbelt (net zoals ik deed) en vraagt of ze wetenschappelijk bewijs hebben dat het COVID 19 (Certificate Of Vaccine ID 2019) virus, dat de rechtvaardiging is voor het dragen van mondmaskers, bestaat.

En voor uw informatie, de reden waarom “COVID” op mysterieuze wijze in Japan verdween is omdat ik criminele aanklachten indiende bij de Marunouchi Police Department tegen het hedgefonds KKR [Amerikaans wereldwijd functionerend investeringsbedrijf]. De politie werd voorzien van bewijs dat alle “COVID positief” testresultaten op frauduleuze wijze door hen werden gecreëerd. Daarnaast kregen ze bewijs te zien dat alle COVID patiënten in ziekenhuizen liggen die zij bezitten en dat daar de patiënten sterven. Ze kregen ook bewijs geleverd dat een zekere Robert Rothschild in 2016 (drie jaar voordat de veronderstelde pandemie begon) een patent indiende om COVID 19 te constateren. Verdere wetshandhavingsactiviteit heeft hen en hun zelfingenomen overheidshulpjes gedwongen om te stoppen met een nep pandemie om het Japanse volk vaccins op te dringen.

Wij zullen ook criminele aanklachten indienen tegen de Japanse regering omdat het uitvoeren van medische behandeling (vaccinatie) gebaseerd op leugens een oorlogsmisdaad is volgens de Neurenberg code. Ik zal deze brief ook op mijn website zetten (die meer dan 30 miljoen page views [een verzoek om een enkel HTML-bestand te laden] per maand heeft) om er zeker van de zijn dat u deze affaire niet onder het vloerkleed veegt.

Hoogachtend,

Benjamin Fulford

Wekelijks Geopolitiek nieuws en analyse

MI6 en Japanse conservatieven die dicht bij de Keizer staan bevestigden dat volgens forensisch onderzoek het bovenstaande waar is.

Je kunt ook bevestigen dat KKR oprichters Kravis en Roberts recentelijk aftraden.

https://www.barrons.com/articles/kkr-kravis-roberts-step-down-ceos-51633966103

Tot slot deze week: We hadden contact met het geheime ruimtevaartprogramma via Willis Byrd, de neef van Admiraal Byrd. Zij zeggen dat het Atlantische Eiland La Palma onder een aanval ligt van haarp maar dat die is geneutraliseerd, en dus is het niet nodig om je zorgen te maken over een tsunami.

Ze zeiden ook dat “Het Starlink systeem het Odin-programma van het leger zal gebruiken om de Mossad satellieten die de Mainstream media besturen uit te schakelen. Dit is wat eerder als test Facebook uitschakelde. 

https://odin.tradoc.army.mil/

Zoals gewoonlijk met zulke informatie, is het zien pas geloven. Maar, we kunnen bevestigen dat de goede jongens in de aanval zijn en de bevrijding van de mensheid nabij is.

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “Wereldwijde arrestaties en executies nu afbraak van de Khazariaanse Maffia versnelt.”

  1. Er is zoveel desinformatie en controlled opposition heden ten dage maar waar ik nog wel steeds vertrouwen in heb is Benjamin Fulford, die volg ik al een aantal jaren. Bedankt voor het vertalen.

  2. Dit lijkt het goede en betere nieuws te kunnen zijn. Ja, we blijven nog ‘even’ in afwachtende tijd, want ze kunnen mogelijk toch nog wel rare zaken doen met de werkelijke mens=geest op aarde. Zeker in dit eigenlijk reptielenlandje dat wij nederland dan noemen.
    Nou wanneer de ‘neder’ ook staat voor ‘duister’, dan is dat zeker waar hier. Ze hebben immers decennia de mensheid misleid en voor het grootste deel tot het mensDOM gemaakt, zonder dat de onwakkeren dat ooit door hebben gehad.\
    Want kijk maar hier hoe men zich maar bijna massaal hebben laten voorzien van deze inentingen? Dan kun je het toch niet anders zien dat dat ook dit voortgekomen is uit hun geloof in die ander en daarmee ‘neder’land hebben laten afzakken in het ‘duister’!
    Mogelijk heb je er toch een andere kijk op dan mijn wezen doet, maar volgens mij is ook dit niet eens meer te weerleggen.
    Dus vanaf nu op naar een echte Nieuwe Wereld van Licht, Liefde en Waarheid, I AM!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *