Benjamin Fulford: “Eerste schoten van WO III aan de Poolse/Wit-Russische grens nu EU begint in te storten.”

11 oktober 2021  

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Gebeurtenissen ontvouwen zich nu met een enorme snelheid met geweldige veranderingen in Europa, Japan, China en elders. Dit zou op niet al te lange termijn moeten leiden tot de bevrijding van de Verenigde Staten. De meest wereldschokkende gebeurtenis was dat het Wit-Russische leger schoten loste op het Poolse leger bij de grens tussen deze landen. Onderstaand enkele nieuwsberichten die dit beschrijven:

Anna Mischalska, een woordvoerster voor de Grensbewakers van Polen, zei dat Wit-Russische militaire eenheden donderdag schoten losten op Poolse troepen aan de EU oostgrens… Het gebied langs deze grens is niet toegankelijk als deel van een noodtoestand die Polen begin september instelde. Ze beweerden dat de door Rusland gesteunde Wit-Russische regering mensen aanmoedigt om EU grondgebied binnen te gaan als onderdeel van  een “hybride oorlog” en als vergelding voor Westerse sancties opgelegd door de autoritaire regering in Minsk.  

https://abcnews.go.com/International/wireStory/belarus-forces-open-fire-polish-troops-border-80475689

Dit is een stap van de Russische patriotten-strijdkrachten om het vacuüm op te vullen dat is ontstaan door de val van Angela Hitler en haar Nazi Europese Unie, zeggen Russische FSB en andere bronnen. Het is vergelding voor de Nazi-omverwerping van het Russische spirituele hart, de Oekraïne, en talloze andere misbruiken tegen het Russische volk, zeggen de bronnen.

Wees ervan verzekerd dat het opzettelijk afvuren van wapens tegen een NAVO-land door aan Rusland-gerelateerde militaire strijdkrachten een formele oorlogsverklaring is. Dit is mogelijk omdat de V.S. niet tegen Rusland zal gaan vechten om de fascistische machten die de EU controleren te beschermen. Een voor iedereen zichtbaar teken hiervan is te zien in dit nieuwsbericht:

“Het Ministerie van Justitie en de FBI onderzoeken onder de federale oorlogsmisdadenwet een groep van zeven Amerikaanse strijders voor oorlogsmisdaden [in Oekraïne]… niemand is ooit vervolgd, zeggen experts, laat staan schuldig bevonden onder de VS War Crimes Act”.

https://www.buzzfeednews.com/article/christopherm51/craig-lang-ukraine-war-crimes-alleged

Zonder steun van de V.S. zullen de continentale Europese landen (niet de UK) geen andere keuze hebben dan Rusland te accepteren als hun nieuwe beschermer. Rusland is van plan om gebruik te maken van de uit 47 leden bestaande Raad van Europa 

https://www.coe.int/en/web/portal – de toonaangevende mensenrechtenorganisatie van het continent – als de basis voor een nieuwe organisatie om de EU te vervangen, zeggen Russische en MI6 bronnen.

Er zijn veel andere signalen dat de EU aan het instorten is. Bijvoorbeeld: Er wordt nu door Polen openlijk gesproken over het verlaten van de EU (Polexit) nadat het Poolse Constitutionele Hof verklaarde dat zij boven de EU staat. Het Poolse Constitutionele Hof verklaarde met name – in een overwinning voor de democratie – dat kernartikelen van één van EU’s primaire verdragen onverenigbaar waren met de Poolse wet.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58840076?xtor=AL-72-%5Bpartner%5D-%5Bbbc.news.twitter%5D-%5Bheadline%5D-%5Bnews%5D-%5Bbizdev%5D-%5Bisapi%5D&at_custom3=%40BBCWorld&at_custom1=%5Bpost+type%5D&at_medium=custom7&at_campaign=64&at_custom4=B6396134-288C-11EC-9525-D1B04744363C&at_custom2=twitter

Een ander groot signaal dat de EU aan het instorten is, is de bijna-gelijktijdige val van regeringen in Oostenrijk en Tsjechië. In iets dat rechtstreeks uit een Hollywood scene zou kunnen komen, werd de Tsjechische president Milos Zeman naar het ziekenhuis gebracht nadat premier Andrej Babis’s ANO-partij de verkiezingen daar had verloren. Het Pandore Papers onderzoek onthulde dat Babis in 2009, voordat hij de politiek in ging, in het geheim $22 miljoen wegsluisde via buitenlandse bedrijven om een landgoed aan de Franse Riviera te kopen. Zeman werd ongetwijfeld naar het Ziekenhuis gebracht als stap om de installatie uit te stellen van een nieuwe regering die zeker naar deze criminele transacties zou gaan kijken.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58863671

En in Oostenrijk stapte Kanselier Sebastian Kurz op vanwege een corruptieschandaal.

https://www.bbc.com/news/world-europe-58856796

Wat deze landen gemeen hebben is dat ze deel uitmaakten van het Oostenrijk-Hongaarse Keizerrijk. Weet je het nog, het was in de allereerste vergadering van het Davos Wereld Economisch Forum dat Oostenrijk-Hongarije de keizer zou zijn en de erfgenaam van de Habsburg familie Otto von Habsburg introduceerde Klaus Rothschild (Schwab) als zijn woordvoerder. Schwab is de man achter de “grote reset” en de nep-pandemie.

Het zal nu ook niet lang meer duren voordat Rothschilds handlanger Emmanuelle Macron de volgende dominosteen wordt die gaat vallen, beloven Franse patriotten. De guillotine werd uitgevonden voor mensen als hij. Het is interessant dat in dit verband de EU de handelsgesprekken met Australië heeft afgezegd; naar men beweert omdat ze niet langer onderzeeërs en helikopters van ze kopen. In werkelijkheid betekent dit dat de Rothschilds nu ook Australië verliezen.

https://www.abc.net.au/news/2021-10-09/us-to-sell-12-attack-helicopters-to-australia-aukus-/100526744

Hier is een van de vele tekenen dat ook de Canadezen wakker beginnen te worden.

Justin Castro’s dagen zijn vast en zeker geteld.

Oké, laten we dan nu eens kijken naar de situatie in de V.S. Daar zien we een openlijke revolte in de vorm van proefaanvallen, een militaire zet in de hoofdkwartieren van Facebook en nog veel meer.

Wat mensen echter nog altijd moeten beseffen is dat Donald Trump niet de man is om de V.S. terug te leiden naar democratie en onafhankelijkheid. Vergeet niet dat open-bron informatie in bijvoorbeeld Forbes of Wall Street Journal laat zien dat hij door de Rothschilds uit de penarie werd geholpen telkens wanneer hij als zakenman failliet ging. Trump riep ook openlijk iedereen op om zich te laten vaccineren voor een niet-bestaande pandemie.

Generaal Michael Flynn heeft gezegd dat de Amerikaanse krijgsmacht Trump een kans bood om de gestolen 2020 verkiezing te doen omslaan en Trump liet hen in de steek door te weigeren. Daarom stuurde de White Dragon Society een vertegenwoordiger naar Flynn om hem persoonlijk te ontmoeten. Het idee was om Flynn de taak als interim president van de V.S. aan te bieden na het formele faillissement van de USA Corporation.

Volgens dit lid van de Dragon familie is Michael Flynn niet te vertrouwen. Flynn vertelde de WDS vertegenwoordiger dat hij nog nooit had gehoord van de drakenfamilie of van deze schrijver en zijn werk. Aangezien hij hoofd van de militaire inlichtingendienst (Defense Intelligence Agency) was, betekent dit dat hij liegt, stom, niet up-to-date is of in het geheim voor de Khazariaanse Maffia werkt.

De Russische inlichtingendienst ondersteunde twijfels over Flynn door ons bewijs te sturen dat hij is verbonden aan een sekte van frauduleuze spiritualisten waar Adolf Hitler mogelijk ook mee verbonden was.

Daarom beveelt de WDS nu Robert F. Kennedy Jr. aan als mogelijke interim president volgend op het Chapter 11 [Amerikaanse code voor faillissement] faillissement van de USA. Maar hier moet ik even bekennen dat deze schrijver een verre verwant is van Kennedy aangezien hij afstamt van mijn overgrootmoeder van vaderskant McCarthy’s zuster (volgens mijn grootmoeder). Kennedy is evenwel zeker intelligent, welbespraakt en goed geïnformeerd, wat deze dagen een zeldzaamheid is in de Amerikaanse politiek. In elk geval is de Rothschild/Rockefeller clan achter het nep Biden regime verre van uitgerangeerd en ze vechten met hand en tand om aan de macht te blijven. Ze hebben elke truc uit hun arsenaal gebruikt om te voorkomen dat ze op 18 oktober failliet verklaard zouden worden.

Ze probeerden bijvoorbeeld $1 miljard aan “muntgeld” in circulatie te brengen, gesteund door de SDR [Special Drawing Rights = Speciale trekkingsrechten], om solvabel te blijven, volgens MI6-bronnen en mediaberichten. 

https://www.axios.com/trillion-dollar-platinum-coin-mint-janet-yellen-223e7722-d7ba-47c9-b5f6-49a841d181de.html

Ze schijnen ook te proberen om Japan’s Norinchukin Agricultural Bank te plunderen voor overlevingsgeld. Volgens verschillende nieuwsberichten was een groep met de naam “Octagon Investment Partners” vorige week in staat om “Collateralized Loan Obligations of CLO’s [een soort door activa-gesteunde obligatie en gestructureerd krediet-product gevormd uit een portfolio met activa die een vast inkomen geven] ter waarde van $500 miljoen van deze bank te krijgen. Dit betekent, volgens MI6 en andere bronnen, dat ze echt geld dat in bewaring is gegeven bij Norinchukin, als onderpand gebruiken en het speculatief 100 keer opkrikken om $50 miljard te creëren”. Dit maakt deel uit van het geld dat ze kennelijk gebruikten om het faillissement een paar weken uit te stellen.

https://www.bnnbloomberg.ca/japan-s-nochu-tiptoes-back-into-clo-market-after-long-absence-1.1661616?fr=operanews

Maar aangezien de V.S. een record handelstekort van $73,3 miljard bekendmaakte alleen al in augustus is duidelijk dat je zelfs met $50 miljard niet ver komt.

De mensen achter het nep Biden-regime hadden vorige week ook urgente gesprekken met de Chinezen in Zurich, Zwitserland in een wanhopige poging om te proberen de Chinezen te chanteren en overmatig te prijzen om hen weer te financieren. 

De gesprekken “die werden gehouden achter gesloten deuren in een Zurich luchthaven hotel” werden geleid door de Amerikaanse adviseur voor staatsveiligheid Jake Sullivan en zijn Chinese collega, topdiplomaat Yang Jiechi. Openbare verklaringen van beide kanten gebruikten termen als “openhartig” en “van grote omvang”. De Amerikaanse kant zei ook dat China “verkeerde inschattingen zou moeten vermijden die rivaliteit zouden kunnen veranderen in conflict”. Sullivan zei later “Ik denk niet dat hij [Yang] per definitie ons standpunt accepteerde.” Met andere woorden, bedreigingen en beloften werden gedaan maar er was geen overeenkomst bereikt.

http://www.news.cn/english/2021-10/07/c_1310229525.htm

https://www.zerohedge.com/political/biden-xi-hold-virtual-summit-years-end-us-china-talks-zurich-end-positive-tone

https://www.axios.com/biden-xi-summit-china-taiwan-17a175db-b102-4447-9a1d-36c17e3298cd.html

Dit is het soort officiële commentaar dat na de gesprekken is uitgegeven door China:

“Het verhogen van het schuldenplafond geeft niet het recht om nieuwe federale uitgaven te doen, maar laat alleen toe dat het Ministerie van Financiën extra fondsen leent om uitgaven die al door het Congres zijn goedgekeurd te dekken, maar met een verlenging voor meerdere weken, staat de Verenigde Staten nog altijd voor de werkelijke mogelijkheid dat het zijn betalingsverplichtingen niet nakomt… “Omdat de Verenigde Staten zijn betalingsverplichtingen nog nooit is nagekomen, is het te verwachten dat het verstrekkend en catastrofaal zal zijn voor de V.S. en de (wereldwijde) economie” zeiden economen in de Raad van Economische Adviseurs van het Witte Huis eerder deze week in een blog. 

http://www.news.cn/english/2021-10/09/c_1310235039.htm

En de Amerikaanse kant begon kennelijk ook haar dreigementen om een fabriek die de materialen levert voor de Russische gaspijpleiding naar China te gaan uitvoeren. Dit is een herhaling van hun oude dreigement “u snijdt ons geld af en wij sluiten uw energie af”.

https://www.zerohedge.com/commodities/gazprom-plant-connected-russia-china-gas-pipeline-shuttered-due-fire

Er is ook een campagne geweest om Rusland te belasteren en de schuld te geven voor het opdrijven van de gasprijzen in Europa. Wat is gebeurd is dat de spotmarkt [of de contante markt wat een centrale goederen of effectenbeurs is waar wordt gehandeld in goederen, grondstoffen of effecten die direct van eigenaar wisselen tegen betaling] is gemanipuleerd om het te laten lijken alsof gasprijzen met honderden procenten omhoog gaan. Maar het meeste gas is verkocht op lange termijn contracten en deze manipulaties van de spotmarkt hebben weinig echt effect. Volgens Ruslands FSB drijven de oligarchen die zich in Zwitserland schuilhouden de voedsel- en energieprijzen in de hele wereld op omdat mensen weigeren om schuldenslaven te worden door geld te lenen dat is gecreëerd uit lucht. “Ze proberen geld te persen uit de gewone mensen door de prijzen van noodzakelijke dingen te laten stijgen om hun schulden te betalen”, verklaarde de bron.

https://www.zerohedge.com/commodities/global-food-prices-hit-fresh-decade-high

Er is ook heel wat gekonkel in Zwitserland rondom pogingen om historische Aziatische en andere obligaties in circulatie te brengen, volgens bronnen van de Aziatische drakenfamilie. Het blijkt dat een zoon van de voormalig leider van de Filippijnen, Ferdinant Marcos, (uit een eerder huwelijk met een Aziatische royal) de Rothschilds en de Rockefellers toestemming had gegeven om historische obligaties om te wisselen in contanten via UBS [een Zwitserse investeringsbank] en Goldman Sachs.

Dit was wat er uiteindelijk achter het Maleise 1MBD [1Malaysia Development Berhard] schandaal zat, volgens de bron. 

https://www.malaysiakini.com/news/594084

https://www.reuters.com/business/finance/kpmg-denies-alleged-breaches-negligence-after-reported-1mdb-lawsuit-2021-07-09/

https://www.ft.com/content/dc8bae40-2a8a-46c6-8ae5-b3bd8938c5d4

Kennelijk is deze Marcos nazaat nu dood en zijn alle dienovereenkomstige fondsen “uit het systeem gehaald” zegt hij. “Het Marcos tijdperk is over”, stelde de bron vast.

De bron zei ook: “Er zijn deze week heel wat arrestaties geweest in Zurich en heel wat zogenaamde obligatiehouders zijn vermoord.”

Ook zei de bron dat de Bank van China, de Bank van Amerika, Wells Fargo en HSBC [Hongkong en Shanghai Banking Corporation] nu betrokken zijn bij het opzetten van een nieuw en niet-corrupt kwantum financieel systeem.

Hoe dan ook, nog een andere reden waarom het geld van de Khazariaanse maffia opraakt is dat ze kennelijk de heroïne opbrengsten uit Afghanistan verliezen. Daarom probeert “ISIS” (Rockefeller/Rothschild huurlingen) Afghanistan te terroriseren maar de Taliban vecht terug:  

Taliban woordvoerder Zabihullah Mujahid zei maandag dat de Taliban een schuilplaats van de Afghaanse ISIS tak, bekend als ISIS-K, waren binnengevallen in een “beslissende en succesvolle aanval”.

Dit bracht Michael Kugelman, plaatsvervangend directeur van het Asia Program bij het in de VS gebaseerde Wilson Center ertoe om te dreigen dat “de aanval van vrijdag [op een moskee in Afghanistan] een voorbode zou kunnen zijn van meer geweld”.

https://www.ctvnews.ca/world/taliban-say-they-won-t-work-with-u-s-to-contain-isis-1.5617631

Taliban woordvoerder Suhail Shaheen vertelde evenwel aan The Associated Press dat er geen samenwerking met Washington zou zijn over het in bedwang houden van de steeds actiever wordende “ISIS” groep. Met andere woorden, ondanks de dreigementen “geen heroïnegeld meer voor jullie”.

De Khazariaanse bende maakt zich nu klaar om een paniekvergadering te houden met hun topdienaren om te proberen de slag te winnen. Daarom had nep Paus Franciscus op zaterdag een ontmoeting met de Speaker van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi

Foto van Nancy Pelosi en Eva Barbara Fegelein
die sprekend op elkaar lijken

Pelosi is in Rome voor een paniekvergadering van G20 slaven.

We hebben ook dit ogenschijnlijk verontrustende nieuwsberichtje gezien, dat hier mogelijk verband mee houdt:

Privékapitaal zou geblokkeerd worden voor ondernemingen die nieuws vergaren en distribueren, volgens een algemeen overlegdocument gepost op de website van de National Development and Reform Commission, China’s top-economisch planbureau.

https://www.straitstimes.com/asia/east-asia/china-proposes-bans-on-private-capital-participation-in-media

Maar CIA-bronnen in Azië zeggen dat het doel van deze zet de Rockefellers kunnen zijn. Ze merken op dat een zekere “Jeff Shell werkt bij Rockefeller Plaza en achter China staat. Hij is de ENIGE EMPLOYE bij Peacock TV LLC, die 2.428 bedrijven controleert.”

https://corporate.comcast.com/news-information/leadership-overview/jeff-shell

Hier is meer over MSNBC & NBC en hun Chinese Partnerschap. (Vergeet niet dat de letters MS in MSNBC staan voor Microsoft.) [MSNBC is een Amerikaanse nieuwszender en NBC is een Amerikaans Televisie- en radionetwerk.]

“MSNBC en NBC News worden beide bestuurd door NBC Universal, een bedrijf met uitgebreide financiële banden met de CCP. In november 2010 tekende NBC een overeenkomst met China’s door de staat gecontroleerde mediaorganisatie Xinhua, om een zakelijke samenwerking op te zetten in het via radio en televisie uitzenden van internationaal nieuws. Dit was de laatste marktexpansie door de CCP in Amerikaanse media.

Sinds de ondertekening van het zakendeal, identificeerde het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken Xinhua en vijf andere door de Chinese staat gecontroleerde mediaorganisaties als een soort “gezantschappen”. Ze zijn geïdentificeerd als rechtstreekse CCP-operaties en functioneren niet als onafhankelijke nieuws outlets.

Dit betekent dat de Rockefellers proberen om in zaken te blijven door hun Amerikaanse netwerken van corporate propaganda over te dragen aan China.

Als de Chinezen alleen maar proberen om de Rockfellers te verwijderen, dan is dat fantastisch. Als ze proberen de vrije pers aan banden te leggen, zullen ze eindigen met het onderdrukken van de waarheid en dus, uiteindelijk zichzelf.

In Japen is ondertussen de Rockefeller/Rothschild heerschappij duidelijk aan het aflopen. De nieuwe regering van Premier Fumio Kishida is van plan om het economisch planbureau dat de sleutel was tot de groei van Japans naoorlogse hoge groeicijfers weer op te starten. De zogenaamde Covid pandemie is hier ook plotseling over. Dit kan gerelateerd zijn aan het feit dat maanden geleden de Japanse politie documenten kreeg die bewezen dat een zekere Robert Rothschild in 2015 een Covid opsporingsmethode had gepatenteerd. Dit zette een langzame Interpol ontsteker in beweging die nu de overheersing van Rothschild, Rockefeller en de Khazariaanse Maffia wereldwijd tot ontploffing brengt.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *