Benjamin Fulford: “‘Biden’ controleurs verzoeken om vrede na geheime Oost/West overeenkomst.”

27 september 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De controleurs van het nep-regime van “Joe Biden” verzoeken om vrede, volgens bronnen van de P3 Vrijmetselarij. Ze vragen om een conferentie in Liechtenstein, “op korte termijn”. De reden hiervoor is dat vorige week in principe een geheime Oost/West overeenkomst werd bereikt om de stop uit het “Biden” regime te trekken, volgens bronnen die waren betrokken bij de onderhandelingen. De gecontroleerde implosie van dit weerzinwekkende regime zou gevolgd moeten worden door een omvangrijk Oost/West biljoenen-dollar-project om de kwaliteit van de planeet te verbeteren, zeiden de bronnen.

Hier is een boodschap van een Aziatisch geheim genootschap waar President Xi Jinping lid van is: “Wij willen haast maken met onze discussies om de deadline van 30 september te halen [om het Biden-regime af te sluiten] maar de timing is onverwacht en dus, – hoewel er wellicht niets gebeurt dat zichtbaar zal zijn voor de gewone samenleving – zullen onder de oppervlakte zeker grote stappen plaatsvinden.”



([WDS]とお話したことはさっそくこちらで協議し30日がタイムリミットとして急がせるので、一般社会では現れることはないかもしれないが、大きな動きが水面下である起きることでしょう).

Meer details over de WDS [White Dragon Society] onderhandelingen en de overeenkomst met de Aziaten zullen verder in het verslag worden vermeld.

Maar het is interessant om te vermelden dat Canadese banken op 30 september gesloten zullen zijn vanwege “nationale waarheids- en verzoeningsdag”. Onze bronnen zeggen dat het is om te voorkomen dat ze geplunderd zullen worden door Biden’s controleurs aangezien die wanhopig proberen om aan hun betalingsverplichtingen te voldoen.

Hoe dan ook, deze overeenkomst volgt in principe op allerlei internationale drogredenen en real-life spionageverhalen die zeker voor de komende tientallen jaren voer voor films zullen opleveren.

Laten we beginnen om nog eens te kijken naar wat er zat achter de zogenaamde Australische onderzeeërdeal die op zo’n mysterieuze wijze Peking razend maakte.

Amerikaanse, Australische en Britse autoriteiten in Australië namen maatregelen nadat was gebleken dat allerlei politici waren gechanteerd en/of omgekocht om het land te overhandigen aan China door een combinatie van Chinees Communistische en Rothschild/Rockefeller intriges. Dit maakte deel uit van een deal die ze hadden gemaakt om Australië te overhandigen aan China in ruil voor de voortdurende ondersteuning van het “Biden-bewind”. 

Hier is een concreet voorbeeld: Premier Daniel Andrews van de staat Victoria tekende voor het Nieuwe Zijderoute initiatief van China achter de rug om van de federale regering. Eveneens bracht hij, na last te hebben gehad van “een rugblessure door een val van de trap”, zijn staat onder de langste en meest weerzinwekkende “Covid” beperkingen van de wereld.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8359583/Victorian-Premier-Daniel-Andrews-secretly-signed-controversial-deal-Beijing.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9631549/Wild-conspiracy-theories-emerge-Victorian-Premier-Dan-Andrews-pushed-stairs-bashed.html

Dit is het ware verhaal zoals onthuld door Australische inlichtingenbronnen:

“Daniel Andrews heeft een Chinese maffia zakenpartner op de achtergrond. Vele miljoenen zijn naar Andrews gesluisd voor het geven van groen licht aan talrijke projecten in Victoria (Fondsen van zijn Chinese managers).

Andrews werd betrapt in een hotelkamer met de jonge dochter van zijn Chinese baas. (zou het doorgestoken kaart geweest kunnen zijn?) Hij kreeg een pak slaag tot hij bijna dood was. Zijn hoofd was ernstig gekneusd wat resulteerde in een schedelfractuur. Enkele wervels en meerdere ribben waren gebroken. Hij was bijna verlamd. Hem werd verteld dat hij vanaf die dag hun bediende was en alles moest doen wat hem werd verteld. (Zijn vrouw kent de waarheid van wat er is gebeurd.) Het niet nakomen van opdrachten van zijn CCP managers  betekent een zekere liquidatie van hem en zijn gezin. Zoals Andrews werd verteld: ‘ongelukken gebeuren elke dag’.

Nu begrijp je de reden voor het stopzetten van de constructie-industrie gedurende 2 weken in heel Victoria. Kijk naar de rellen die plaatsvinden. Kijk heel zorgvuldig naar welke groepen terugkeren om te werken. Andrews moet druk uitoefenen op alle inwoners van Victoria om zich te laten vaccineren. Dit zijn de marsorders die hij heeft gekregen.”

https://www.skynews.com.au/australia-news/coronavirus/victorian-construction-industry-forced-into-two-week-rest-to-slow-covid19-transmission/news-story/2f1771c828d412bcc6e7fb2ec42b43b8

Nu weet je waarom zulke niet (in de propaganda media) gerapporteerde scenes als deze in Australië elke dag plaatsvinden.

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=183363

De plotselinge opleving van lichte aardbevingen in Australië houdt er ook verband mee. Pentagon-bronnen zeggen dat de aardbevingen allemaal verband houden met de vernietiging van ondergrondse bases daar. Een bron van een Australische vertegenwoordiging legt uit: “Australië bezit de voornaamste ondergrondse bases in de wereld, die zijn gebouwd als ondergrondse hotels waar de Wereld Elite van plan was om te schuilen nadat ze hun oorspronkelijke wereldwijde vernietigingsplan hadden geïmplementeerd en er pas uit te komen wanneer het stof eenmaal was opgetrokken.” Niet meer dus.

Australië is niet het enige land dat niet is overhandigd aan China zoals was beloofd door de Rockefeller/Rothschild maffia en hun “Biden” avatar. 

Er gebeurt bijvoorbeeld ook in Japan heel veel onder de oppervlakte. Om dat te illustreren is hier een foto van een Amerikaans marine interneringsschip dat aangekomen is bij de Amerikaanse basis in Yokosuka.

Het interneringsschip wordt gevuld met vaccinatie pushers en Chinees Communistische agenten, volgens Japanse conservatieven en MI6-bronnen. Hoewel veel niet kan worden gezegd vanwege veiligheidsredenen, kunnen we wel bevestigen dat Japanse Ninkyo organisaties (geringschattend Yakuza genoemd) zich mobiliseren tegen de Vaccin-maffia en hun managers. Het Japanse leger, van hun kant, heeft duidelijk gemaakt dat ze het Parlement, het kantoor van de Premier, de Bank van Japan en de NHK nationale omroeporganisatie zullen bezetten, als er geen actie wordt ondernomen. Uiteindelijk hebben ze besloten om zelf actie te ondernemen nadat was bewezen dat 3,6 miljoen doses vaccins die waren bedoeld voor de Japanners, gif bevatten.  

https://www.bbc.com/news/world-asia-58338281

https://japantoday.com/category/national/update1-contaminants-found-in-pfizer-vaccine-in-cities-near-tokyo-osaka

Laten we dan nu eens kijken naar waarom Huawei Financieel Directeur Meng Wanzhou in Vancouver Canada onder huisarrest werd geplaatst. Haar detentie had niets te maken met Iran en alles met het witwassen van Khazariaans Maffia geld om over de hele wereld gevaarlijke 5G inrichtingen te plaatsen. China werd wijs gemaakt dat de aanval op Huawei was gericht op China. Veel invloedrijke Chinezen waren ook betrokken bij een cover-up operatie om hun deelname aan de massamoordaanval op Wuhan, China, in het begin van 2020 te verbergen. De Wuhan doden die waarschijnlijk in de miljoenen lopen, vielen alleen in de gebieden waar 10.000 5G-transmissietorens werden geactiveerd. Als het een pandemie was geweest die de doden veroorzaakte, zouden mensen in de voorsteden en in naburige steden en dorpen ook zijn gestorven, maar dat gebeurde niet. Meng werd vrijgelaten omdat China dit eindelijk doorkreeg en ermee instemde om te stoppen met het pushen van 5G, volgens CIA-bronnen. 

Aziatische geheime genootschappen hebben ook het bewijs gekregen dat de hele pandemie een aanval was op alle mensen en niet alleen de Chinezen. Ze hebben gedetailleerde organisatiekaarten gekregen van de groepen achter de nep-pandemie en de heel wezenlijke en gevaarlijke vaccinatiecampagne.

https://clubderklarenworte.de/wp-content/uploads/2021/09/Netzwerkanalyse-Corona-Komplex.pdf

“Dit is de Westerse Hoogverraad analyse – ze zullen allemaal geëxecuteerd worden”, belooft MI6.

De aftreding van de Duitse Bondskanselier Angela Hitler heeft de laatste belangrijke bescherming verwijderd die deze criminelen hadden. Om degenen op de hoogte te brengen die nog altijd niet weten waarom wij haar Hitler noemen, heeft de Mossad ons hun analyse van haar stamboom/genealogie gegeven.

Een fotoreeks van mensen uit haar stamboom

 “Killary Rockefeller Clinton is een halfzuster van Angela Hitler Kastner Merkel”, voegen Mossad bronnen er aan toe.

Dit is wat een Britse royal over haar te zeggen had: “Goede verlossing van waardeloos tuig. [een term die wordt gebruikt voor het verwelkomen van iemands verdwijning] Een afschuwelijk monster, een misdadiger, een dwingeland, en nog lelijk om te zien ook. De problemen die die vrouw ons door de jaren heen heeft bezorgd, ik hoop dat ze naar de verdommenis gaat”.

Foto van Angela Merkel en Koningin Elizabeth

In elk geval heeft haar verwijdering de zuivering mogelijk gemaakt van de vaccin pushers door de Khazariaanse Maffia’s politicus van het hoogste niveau te verwijderen, zeggen bronnen. Je kunt ervan verzekerd zijn dat haar slaafje Emmanuelle Macron haar spoedig zal volgen in de politieke vergetelheid (zo niet onmiddellijke executie). 

Onnodig te zeggen dat Duitse en Franse miljonairs in drommen naar Zwitserland vluchten nu hun Führer is vertrokken. 

Daarom hebben de controleurs van de nep-Biden, inclusief Killary Rockefeller gevraagd om een bijeenkomst in Liechtenstein, voorgezeten door een groep die bekend staat als Guilderberg. “Guilderberg is een 570 jaar oud geheim genootschap van voorname personen in het vorstendom Liechtenstein, Europa.”  

 http://www.guilderberg.com/

foto van het wapen van  Guilderberg

De WDS heeft een beleid om vertegenwoordigers het hol van de leeuw in te sturen, dus zullen ze wel iemand hebben om de bijeenkomst bij te wonen. We zullen onze lezers op de hoogte houden of en wanneer zo’n bijeenkomst plaats vindt. 

Laten ons nu een wat gedetailleerder verslag geven van de vorige week gehouden bijeenkomst tussen de WDS en het Aziatisch geheim genootschap, zoals geleverd door een getuige bij de bijeenkomst: 

Onderhandelingen vorige week tussen een vertegenwoordiger van de White Dragon Society en een vertegenwoordiger van een belangrijk Aziatisch Geheim Genootschap liepen goed. Er was algemene instemming om samen te werken voor wereldvrede en om een grote campagne te starten die een eind moet maken aan armoede en de vernietiging van het milieu. 

Maar de Aziatische vertegenwoordiger zei dat vorige discussies over een toekomst- planningsbureau voor de wereld bij velen weerstand ondervonden omdat, ik citeer: “Europeanen spreken met een dubbele tong en kunnen niet vertrouwd worden. In plaats daarvan wilden ze verder gaan via de BRICS en bestaande Aziatische ontwikkelingsbanken. Er werd hen uitgelegd dat de meeste zogenaamde BRICS leiders slechts dienaren waren en dat via hen gaan niet mogelijk was.

De WDS onderhandelaar reageerde verder met de parabel van de kikker en de schorpioen. Het verhaal is dat de schorpioen bij een rivieroever aankwam en een kikker vroeg hem op zijn rug naar de overkant te brengen. De kikker zei “maar je zult me niet steken, he?” De schorpioen beloofde dat hij dat niet zou doen, en dus droeg de kikker hem op zijn rug over de rivier. Toen ze halverwege waren, stak de schorpioen de kikker. De kikker zei “Waarom deed je dat?” De schorpioen antwoordde: “omdat dat mijn aard is”.

Dus, verklaarde de WDS vertegenwoordiger “Jullie moeten begrijpen dat wanneer je te maken hebt met een schorpioen je ervoor moet zorgen dat hij de kans niet krijgt om te steken.” De Aziatische vertegenwoordiger lachte en zei: “natuurlijk, dus zullen we een gifkikker gebruiken om ons ervan te verzekeren dat ze allebei sterven als de een de ander bedriegt”.

Het eindresultaat was dat de Chinese President Xi Jingping spoedig een voorstel krijgt aangeboden om een nieuwe internationale organisatie op te zetten om zorg te dragen voor kwesties die invloed hebben op de hele planeet. De details zullen worden uitgewerkt door diplomaten. 

De vertegenwoordiger van het Aziatisch genootschap stemde er ook mee in om feiten te controleren en juiste actie te ondernemen om te bevestigen dat de nep-pandemie een excuus was om de mensheid te vaccineren met DNA-veranderende en wellicht zelfs fatale vaccins. Ze zeiden ook dat de Chinezen en andere Aziaten spoedig zouden stoppen met het dragen van mondmaskers. Ze kwamen ook overeen dat om de bron van het probleem aan te pakken het noodzakelijk zou kunnen zijn om Zwitserland gewoon met kernwapens uit het bestaan te verwijderen.

De vertegenwoordiger van het Aziatisch genootschap had ook wat interessante informatie over de V.S. Ze zeiden dat een beslissing al was genomen om de stop uit de nep-Biden-regering te halen zelfs voordat de WDS er om vroeg. De Chinezen zeiden dat ze verwachtten dat Donald Trump zou terugkeren als VS President.

De WDS raadde aan dat het eruit trekken van de stop voor de hele V.S.-regering op 30 september nodig was om “het moeras tot op de bodem leeg te maken”. Ze opperden dat de terugkeer van Trump een goede zaak zou zijn maar alleen als hij zijn volharding in het pushen van vaccins zou laten vallen. Anders werd Generaal Mike Flynn aanbevolen als de volgende VS president om de leiding te hebben over een grote schoonmaak van de rotzooi die het land is geworden. 

Iets anders dat werd bevestigd door Japanse conservatieven zowel als de Aziatische vertegenwoordiger was dat Takaishi Sanae de volgende premier van Japan zou zijn. Ze zou Japans eerste vrouwelijke Premier worden. De WDS zei dat Sanae Premier zou kunnen zijn maar alleen als ze gezag zou uitoefenen over echte verandering.

De WDS, om te verzekeren dat dingen echt zullen veranderen, zullen in de komende dagen bijeenkomen met vertegenwoordigers van andere geheime genootschappen zoals de three-legged crow [de kraai met 3 poten] en de dragon familie, volgens de bron.

Op een meer esoterisch niveau kreeg deze schrijver vorige week een versleutelde boodschap toegestuurd die zei dat “parasiterende entiteiten die zich voeden met angst, haat en andere negatieve emoties” recentelijk uit de kast waren gekomen omdat ze wanhopig, hongerig en de controle aan het verliezen waren over de mensheid. Zelfs als je dit als een metafoor ziet, is het zeker dat een omslagpunt is bereikt waarop positief denken en liefde de strijd om de aarde winnen.

Blijf afgestemd mensen.

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “‘Biden’ controleurs verzoeken om vrede na geheime Oost/West overeenkomst.”

 1. Hier is dan ook maar een middel om de mensheid te redden, en dat is het Goddelijke Licht in jouw zelf!

  En zelfs dat kun je al op deze manier behalen door vooral in Jouw Werkelijke Zelve vanaf nu te gaan geloven. Geen ander weet hoe jij precies in elkaar zit. Wat wel of niet in jouw werkt.
  Ook zelfs voor hen die zich al op een of andere manier zich verkocht heeft aan het duister in jouw, doordat je de een of andere andere duister agent ging geloven. Of omdat zij jouw in hun duistere tang kreeg en dat je jouw daarmee meer en meer benadeelden. Zelfs tot het allerergste aan toe!
  Zo kan ik noch wel even doorgaan, maar dat is eigenlijk niet nodig. Wat ik wel meegeef is deze spreuk, maar ook die werkt alleen maar wanneer JIJ werkelijk in jouw Zelve weer gaat geloven!

  Het Licht is de enige werkelijke redder van de Hele Mensheid ook van Covid-19 injecties:

  Ik Ben het Licht – Ik Ben de Liefde – Ik Ben de Waarheid – Ik Ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *