Benjamin Fulford: “Het nep Biden-regime smeekt China om geld nu de betalingsdeadline van 30 september opdoemt.”

13 september 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het nep V.S. regime van de rubbermasker dragende oplichter “President” Joe Biden zit in ernstige problemen. Ze zien de uiterste betalingstermijn van 30 september op zich afkomen waaraan ze niet kunnen voldoen. Aangezien er na de vervaldag een termijn van 2 weken uitstel is als de V.S. zijn betalingsverplichtingen niet is nagekomen, betekent dit dat een herhaling van de marktimplosie van 16 februari 2020 te verwachten is rond 15 oktober. Daarom waarschuwt Janet Yellen, Minister van Financiën van de V.S. openlijk dat de V.S. in oktober in gebreke zal blijven de betalingsverplichting van zijn nationale schuld na te komen; zeggen MI6-bronnen.

https://thehill.com/policy/finance/571237-yellen-us-on-track-to-default-on-national-debt-in-october

Dit is ook de reden waarom “Biden” China’s President Xi Jinping verleden week opbelde. Toen hij niet de toezegging kreeg voor nieuwe fondsen, belde zijn baas Angela Hitler en ook haar werd verteld dat het geld alleen zou komen als zij een verklaring van volledige gehoorzaamheid aan China zou afleggen, zeggen bronnen van het Aziatische geheime genootschap. Dit is hoe China’s staatskrant de Global Times pochte over de conversatie:

“Het eerste telefoongesprek tussen de twee leiders in zeven maanden tijdens oplopende spanningen… dat plaatsvond op verzoek van de V.S., markeerde Washingtons groeiende ongerustheid en behoefte aan China’s samenwerking op essentiële wereldwijde kwesties.”

China gaf “Biden” te kennen dat de “V.S. meer actie zou moeten nemen om China’s basisbelangen te respecteren, zich te ontdoen van illusies China te onderdrukken” en Xi Jinping vroeg Washington dringend om de verantwoordelijkheid op zich te nemen de banden weer op het juiste spoor te brengen” plus dat de “V.S. meer actie zou moeten ondernemen in het corrigeren van eerdere onrechtmatige daden en China’s basisbelangen te respecteren en niet te verwachten dat China zou samenwerken terwijl het als vijand wordt beschouwd.” De Global Times gaf ook aan dat “de Biden administratie in het binnenland voor hoge druk komt te staan” dus moet het niet “uitdagen, zwartmaken of zelfs proberen het pad en systeem van socialisme met Chinese kenmerken te ondermijnen.”

De Global Times merkte verder op dat “Uren na het Xi/Biden telefoongesprek, Xi ook met Duitslands Bondskanselier Angela Merkel sprak” en haar gelaste “om de EU dringend te verzoeken zich aan de juiste gedragslijnen ten opzichte van China te houden.”

https://www.globaltimes.cn/page/202109/1233921.shtml

Het “Witte Huis” reageerde met het uitgeven van de volgende, bedekte dreiging:   

“De twee leiders bespraken de verantwoordelijkheid van beide naties om ervoor in te staan dat concurrentie niet verandert in conflict.”

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/statements-releases/2021/09/09/readout-of-president-joseph-r-biden-jr-call-with-president-xi-jinping-of-the-peoples-republic-of-china/

China reageerde later door te opperen om het terrorisme als een internationale dreiging en “een gemeenschappelijke vijand van de mensheid” te erkennen.

Van hun kant onderhandelt de White Dragon Society een alternatief voor het “Biden” regime met de Aziatische Dragon Familie die gebruik maakt van de Xi Jinping avatar. Het voorstel dat wordt besproken verlangt … het beëindigen van “terrorisme” door de stop eruit te trekken en het hele Amerikaanse nep-regime te laten imploderen. De gesprekken zullen deze week doorgaan nadat de onderhandelaars van de Dragon familie overleg hebben gepleegd met hun oudsten over de volgende zet, zeggen bronnen van de Aziatische Dragon familie en de White Dragon Society.

Hoe dan ook, patriotten in het Westen moeten zich realiseren dat het van essentieel belang is om de Khazariaanse Maffia ten val te brengen voordat ze de Westerse bevolking verkopen in Chinese slavernij.

Zoals V.S. Generaal Michael Flynn verleden week zei: “Wij zitten in het gevecht van ons leven”. Hij merkt op “er is niemand in het Witte Huis”, en geruchten over dingen als “Donald Trump in 2024” zijn nonsens aangezien “er geen volgende eerlijke verkiezing zal zijn voordat we de verkiezing van 2020 opgehelderd krijgen”. Flynn merkte ook op dat er een voortdurende psy-ops gaande is tegen het Amerikaanse volk. Hij spoorde patriotten aan om naar voren te komen terwijl hij er de aandacht op vestigde dat tijdens de Amerikaanse revolutionaire oorlog slechts 3% van de Amerikaanse bevolking van 4 miljoen vocht.

We hebben een kritische massa in het Amerikaanse leger, de inlichtingendiensten, de milities, enz. om een nieuwe revolutionaire oorlog in te gaan. Winnen betekent het identificeren van de werkelijke vijand. Laten we allereerst eens kijken naar de acties van President Donald Trump en overwegen of de cavalerie er nog altijd aankomt. Fanatieke Trumpers moeten zich afvragen waarom hij het Amerikaanse leger afwees toen die hem een kans bood om de 2020 verkiezingsdiefstal te doen omslaan. Ten tweede moeten ze uitleggen waarom hij opriep tot vaccinatie van iedereen hoewel, zoals Flynn opmerkt, “waarom gaan we met een 99,5% genezingspercentage door met deze krankzinnigheid”. Vergeet niet dat Trump ook naliet om de waarheid over 9/11 te onthullen. Met andere woorden, Amerikaanse patriotten moeten zich aansluiten bij Flynn en niet bij Trump.

Dus, wie is de vijand waar we ons op moeten richten? Het forensische spoor wijst, zoals gewoonlijk, naar Zwitserland en de Octagon groep. Deze mensen controleren 90% van internationale bedrijven via circa 700 medewerkers van hoog niveau. We weten dat Klaus Schwab (wiens moeder een Rothschild was) van het “Grote Reset” van het Wereld Economisch Forum rapporteert aan Carl von Habsburg.

https://en.wikipedia.org/wiki/Karl_von_Habsburg

We weten ook dat de Agnelli broers, die samen met de Rothschilds de Economist bezitten, rapporteren aan Vittorio Emanuele. Dit zijn de mensen die de controle hebben over de rubbermasker dragende vervanger van Paus Francis die nu wil dat alle mensen worden gevaccineerd met DNA-veranderende brouwsels.

https://en.wikipedia.org/wiki/Vittorio_Emanuele,_Prince_of_Naples


We weten ook dat Biden’s baas Angela Hitler van Duitsland ook lid is van het politbureau van de Octagon groep (het echte Spectre van de James Bond bekendheid).

Deze mensen trekken nu alle registers open om aan de macht te blijven. Daarom publiceerde hun dienaar, V.N. Secretaris-generaal Antonio Guterres (vergeet niet dat hij door niemand is gekozen) vorige week een afschrikwekkende waarschuwing dat de wereld voor “een cruciaal moment” staat.” Guterres waarschuwt dat “complottheorieën en leugens [Orwelliaans jargon voor waarheid] voeding geven aan diepgaande verdeling binnen samenlevingen.” Hij verlangt nu een onmiddellijk wereldwijd vaccinatieplan geïmplementeerd door een speciale nood-eenheid om “nu $50 miljard te investeren in vaccinaties” en “een wereldwijd bestuur van digitale technologie te versterken [d.w.z. censuur]”. Guterres onthult ook dat zijn meesters de controle hebben over de G20, de Economische en Sociale Raad van de V.N. en de leiders van internationale financiële instituten inclusief het IMF en de Wereldbank.

Als indicatie voor wat een schaamteloze hypocrieten deze mensen zijn, stelde hij ook “wereldwijde actie” voor om “desinformatie en complottheorieën aan te pakken en om feiten, wetenschap en integriteit in openbare gesprekken te promoten”. Oké Gutterface, waarom niet te beginnen met het verstrekken van wetenschappelijk bewijs dat SARS-Cov-2 en Covid-19 echt bestaan, iets dat niemand tot noch toe heeft gedaan; zoals bewezen door meerdere rechtsuitspraken. 

https://apnews.com/article/technology-health-coronavirus-pandemic-united-nations-covid-19-pandemic-dcabfc7526f46940dc5a992d52737c8b

Hoe dan ook, als je een patriot bent en mensen wilt beschermen, schiet dan zodra je iemand ziet die DNA-veranderende vaccins pusht voor deze nep-pandemie.

We zien dat een massale opstand tegen de pandemie en vaccin-pushende criminelen plaats vindt in alle Westerse landen. Kijk eens even naar het geweldig grote publiek bij voetbal wedstrijden die scanderen “fuck [krijg de klere] Joe Biden”.

https://www.zerohedge.com/political/fk-joe-biden-chants-heard-across-us-college-football-stadiums

Andere nep-leiders zoals Justin Castro van Canada en Emanuelle Macron van Frankrijk kunnen niet in het openbaar verschijnen uit angst om belachelijk gemaakt te worden of zelfs ter plaatse opgehangen te worden. Er zijn ook stakingen van vrachtwagenchauffeurs in de UK, Australië, de V.S. en elders gericht op het afdwingen van regimeverandering.

https://www.rt.com/news/534591-paris-clashes-health-pass-protests/

In de UK zegt Minister van Volksgezondheid Sajid Javid dat Covid-vaccinatie-paspoorten niet geïntroduceerd zullen worden en dat hij niet verwacht dat het land nog meer lockdowns zal zien.

https://news.trust.org/item/20210912090529-5m6aq

Ook beginnen meerdere rechtszaken tegen de nep-pandemie en vaccin-pushers invloed te hebben . Bijvoorbeeld: een gerechtshof in Berlijn besliste ten gunste van een discotheek die een rechtszaak had aangespannen over het verbod van de stad op indoor dansen, wat de Senaat van Berlijn dwong om de clubs toe te staan weer open te gaan. De New York Times probeerde dit te interpreteren als alleen van toepassing te zijn op “gevaccineerden” maar dat was een schaamteloze leugen.

Zelfs nog indrukwekkender was dat Duitse openbare aanklagers zowel het Ministerie van Justitie als het Ministerie van Financiën binnenvielen vanwege “geld witwassen”. Dit is een teken dat de naoorlogse bezetting van Duitsland op het punt staat te eindigen, beloven Duitse patriotten.

https://www.reuters.com/world/europe/german-prosecutors-search-ministries-over-money-laundering-probe-2021-09-09/?utm_source=reddit.com

In Japen trotseren bars en restaurants openlijk de bevelen van de overheid om geen alcoholhoudende dranken te schenken en om 8.00 uur ’s avonds te sluiten. Japanse gangsters hebben gedetailleerde informatie gekregen over hoe hun nep-overheid probeerde haar eigen mensen te vermoorden met behulp van vervuilde Moderne vaccins en hebben beloofd om actie te ondernemen. Het zal niet lang meer duren voordat de afgevaardigden van de Khazariaanse Maffia zoals David Atkinson, Michael Greenberg, Kurt Campbell en hun soortgenoten gedwongen zullen worden het land te ontvluchten, beloven Japanse conservatieven.

Er zijn ook signalen dat Khazariaanse ratten proberen het schip te verlaten. Dit werd gezien toen de al lang dood zijnde “George Soros” (een Rothschild gevolmachtigde) de verplaatsing van fondsen naar China door BlackRock hekelde als een “tragische fout” die de “nationale veiligheidsbelangen van de V.S. en andere democratieën schade zou berokkenen”.

Een BlackRock woordvoerder reageerde op Soros’ opmerking door CNBC [Consumer News and Business Channel = een televisiebedrijf] te vertellen dat “de Verenigde Staten en China een veelomvattende en complexe economische relatie hebben,” eraan toevoegend dat “de totale handel in goederen en diensten tussen de twee landen in 2020 over het bedrag van $600 miljard heen ging”. 

https://www.zerohedge.com/markets/blackrock-responds-soros-scathing-op-ed-ray-dalio-also-chimes

De krant van de Chinese overheid, de Global Times reageerde door Soros een “wereldwijde economische terrrorist” te noemen. Aangezien de Chinezen “terrorisme” de vijand van alle mensen noemen, kun je raden wat er vervolgens zal gebeuren.

MI6 zegt “Ze zijn allemaal door de mand gevallen en vechten het onderling uit” en voegt er aan toe “de Rothschilds zijn gewoon tuig en dit is bekend in de hele wereld”.

Natuurlijk zijn deze criminelen niet van plan om rustig in de nacht te verdwijnen. Ze proberen voedseltekorten te veroorzaken, een oorlog met Iran te beginnen en god weet wat ze nog meer zullen proberen om aan de macht te blijven.

Teneinde de pogingen om wereldoorlog III te beginnen te verhinderen merken we dat we de Aziatische oudsten herhaaldelijk waarschuwen dat het Iraanse leiderschap voor dezelfde mensen werkt als het Israëlische leiderschap:

“President Rouhani en Minister van Buitenlandse Zaken Zarif zijn ratten die de bevelen van de jongens van het Rothschild Chatham House [Chatham House is officieel het Koninklijk Instituut van Internationale Zaken] uitvoeren.  

Rouhani bracht 6 jaar door in Schotland om zijn Ph.D. in Sharia Wetgeving (hoe gek kan het zijn) te halen, rondhangend met Jack Straw en Lord Levy, één rang lager dan Rothschild in de hiërarchie.

Zarif was 20 jaar in Amerika en erg bevriend met globalist John Kerry. Men zegt dat half het Iraanse parlement (de piramide met 33 vensters) een V.S. Green Card [een verblijfsvergunning in de V.S. voor onbepaalde tijd] heeft.”

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=182314

Het ziet er ook in toenemende mate naar uit dat de Khazariaanse Maffia het internet gaat platgooien in een zinloze poging de doorgaande wereldwijde ontwaking tegen te houden. Daarom hebben ze het over een “eens in de eeuw voorkomende superstorm die het internet zou kunnen uitschakelen”.

Tot slot willen we de volgende woordenuitwisseling delen die we hadden met Sean Stone, die zichzelf beschrijft als de zoon van filmregisseur Oliver Stone, over de dood van Robert David Steele:

Mijn vraag: “Het onderzoek naar de dood van RDS heeft uitgewezen dat hij werd vermoord met een injectie omdat hij bezig was de verduistering van $300.000 van zijn fondsen te onderzoeken. U blijkt een “person of interest” te zijn. [person of interest is in Amerika en Canada iemand waarvan de politie denkt dat hij mogelijk betrokken is bij de misdaad of belangrijke informatie kan geven voor het onderzoek naar de misdaad]. Wat weet u over dit alles?” 

Dit was zijn nietszeggende antwoord: “Werkt u met Gordon Duff? Zo ja, vraag hem dan alsjeblieft om Jack Heart contact met mij op te laten nemen aangezien ik met hem wil praten over zijn werk…”

Als iemand mij betrok bij een moord, kun je ervan verzekerd zijn dat ik zou reageren. Vergeet niet dat Oliver Stone zich heeft bewezen als een gecontroleerd oppositieman toen hij een film maakte waarin wordt gezegd dat bijna iedereen was betrokken bij de moord op President John F. Kennedy, maar het echter liet afweten toen vrijgegeven documenten aantoonden dat de Israëlische President David Ben-Gurion opdracht gaf tot de moord. 

Tot besluit: genoeg is genoeg mensen, de tijd om te praten is al lang voorbij, dit is oorlog. Dat betekent doden of gedood te worden.

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *