Benjamin Fulford: “De Terugtrekking uit Afghanistan kondigt Begin van Nieuw Anti-Cabal Offensief aan.”

23 augustus 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De ineenstorting van het V.S. regime in Afghanistan is het begin van een belangrijk nieuw offensief tegen de Khazariaanse Maffia, zeggen bronnen van het Pentagon. Het verhaal dat aan het grote publiek wordt verteld is dat het Amerikaanse leger zich terugtrekt uit Afghanistan en het Midden-Oosten om zich te concentreren op China.

Maar Pentagon-bronnen zeggen dat de troepen in feite gehergroepeerd worden in de V.S. en Europa om de leden van de vijfde kolonne aan te pakken die burgerregeringen hebben overgenomen in de G7 landen. Met andere woorden het lang verwachte 2021 herfstoffensief is begonnen.

Kijk eens naar de foto hieronder van een straalvliegtuig dat opstijgt van Kabul Airport. Het draagt het tegenovergestelde nummer van 9/11 of 11/09 om de wereld duidelijk te maken dat het V.S. neoconservatieve beleid van het Midden-Oosten binnenvallen met 9/11 als excuus, radicaal is veranderd. 

Als je kijkt naar video’s van de start van het vliegtuig kun je ook zien dat er geen uitlaatgassen over de mensen worden geblazen zoals dat bij een echt straalvliegtuig zou gebeuren. Met andere woorden, het hele vliegtuigvertrek lijkt in scene te zijn gezet om de wereld te laten weten dat dingen zijn veranderd.

Een ander teken dat de gebeurtenissen in Afghanistan niet waren georganiseerd door het nep-regime van Joe Biden is het feit dat hun zogenaamde minister van defensie werd gedwongen om burgervliegtuigen opdracht te geven om de drugdealers te evacueren van Kabul Airport nadat het Amerikaanse leger dit had geweigerd. 

https://mobile.twitter.com/SecDef/status/1429433762367131658

Dit fenomeen van door Amerika getrainde en uitgeruste Taliban speciale militaire eenheden die in Kabul patrouilleren is een teken dat het Amerikaanse leger de leiding heeft over de Afghaanse situatie.

https://komonews.com/news/nation-world/badri-313-elite-taliban-special-forces-with-us-gear-weapons-seen-patrolling-kabul

We zullen het nog verder hebben over wat er vervolgens zal gebeuren, maar eerst moeten we het onmiskenbare bewijs voorleggen dat de politieke klasse in de meeste Westerse landen is gecompromitteerd en niet langer de democratie of de wil van het volk vertegenwoordigt.

De situatie in Canada waarmee ik deze zomer werd geconfronteerd illustreert de criminele ontaarding van burgerregeringen in de meeste G7 landen. Douane op Vancouver Airport zegt niet langer Canadezen en Buitenlanders, maar zegt nu gevaccineerde en niet-gevaccineerde.

Toen ik de douanebeambte vertelde dat ik niet gevaccineerd was en ook de test niet zou ondergaan en dat ik ze wel in de rechtszaal zou zien, zei ze tegen mij dat ik op geen enkele binnenlandse vlucht toegelaten zou worden. Ze stelde voor dat ik ze een wanguitstrijkje zou laten nemen en gewoon zou betalen voor het door de overheid goedgekeurde quarantaine hotel als ik een probleemloze vakantie wilde hebben.

Uiteindelijk telde ik 1500 Canadese dollars neer voor drie nachten in een “quarantaine hotel”. De staf vertelde me dat hun hotel slechts $129 per nacht kreeg van de $500 die ik betaalde. De rest ging naar allerlei aan de overheid verbonden “bemiddelaars”. Met andere woorden de Canadese douane promoot prijsoplichterij door hotels die aan de overheid zijn verbonden om een nieuw verschenen COVID profiteursklasse te financieren.

In elk geval was de “quarantaine” een aanfluiting en ik verliet het hotel na één nacht (die ik toch in Vancouver moest doorbrengen) en niemand stak ook maar een vinger naar me uit om me tegen te houden. Niemand beboette mij omdat ze wisten dat ik ze voor het gerecht zou slepen en hen zou vragen om te bewijzen dat COVID-19 bestaat, iets wat ze niet kunnen. 

Dichter bij mijn bestemming in Vanderhoof is iets wat lijkt op een quarantainekamp.

Het prikkeldraad buigt naar binnen.

Ondanks dit heeft de Canadese regering waarschijnlijk de regering van Israël overtroffen in het percentage van mensen die zijn geprikt. Maar het ziet er naar uit dat niet alle Canadezen de giftige injecties hebben gekregen. Met andere woorden, we zouden een situatie kunnen krijgen zoals in Israël waarbij veel burgers zijn geïnjecteerd met een zoutoplossing om mensen uit derde wereld landen zover te krijgen dat ze de gevaarlijke experimentele injecties accepteren als “veilig”.

Toch hebben we de volgende brief naar het bureau algemene zaken van het Canadese leger gestuurd:

Geachte heren en dames,

Deze brief is gestuurd om te vragen of het Canadese Ministerie van Defensie onafhankelijk heeft bevestigd dat SARS-Cov-2 bestaat. Wij hebben Health Canada, de WHO en het CDC gevraagd en geen van hen kon bevestigen dat ze een zuiver geïsoleerd virus van SARS-Cov-2 hebben. De PCR test is door meerdere gerechtshoven inclusief dat van Alberta verklaard wetenschappelijk ongeschikt te zijn.

Als de regering niet kan bewijzen dat SARS-Cov-2 bestaat, zijn alle vaccinaties en lockdowns misdaden volgens de Neurenberg-codes.

Op grond daarvan, als het Canadese leger doorgaat met het afdwingen van de staat van beleg en experimentele medische behandelingen gebaseerd op fraude, zullen volgens vele organisaties van advocaten hun bevelvoerende officieren worden aangeklaagd voor oorlogsmisdaden bij het Internationaal Strafhof.

Dus, om mijn vraag te herhalen, heeft het Canadese leger onafhankelijk bevestigd dat SARS-Cov-2 bestaat in een geïsoleerd, gezuiverd monster? Als het dat niet heeft, is hun leiderschap dan klaar om een oorlogsmisdaad tribunaal onder ogen te zien?

Totdat dit verslag online ging hebben we geen antwoord gekregen. In elk geval toont het feit dat Justin Castro in feite verwijst naar Hillary Clinton als de leider van de V.S., dat hij, wat we al wisten, een door de Khazariaanse Maffia ingezette Mantsjoerijse Kandidaat is.

https://www.brighteon.com/62075a11-b79a-4594-b16c-872fbacd5fb4

Castro werd gedwongen verkiezingen uit te schrijven voor 20 september, waarschijnlijk om “gebruik/misbruik te maken” van de populariteit van zijn Covid-19 reactie. Maar onze bronnen zeggen dat deze Rothschild/Rockefeller stille verwijderd zal worden.

De andere Rothschild stille die spoedig zal verdwijnen is President Emanuelle Macron van Frankrijk. Macron’s verborgen $1 miljard dat was weggezet in de Kaaiman Eilanden werd in beslag genomen. Het lijkt erop dat hij binnenkort onder de bus gegooid gaat worden”, is hoe een Mossad-bron de situatie beschreef.

De in radicaliteit toenemende dwang in Australië is ook een teken van regeringswanhoop. Het feit dat in Australië een ceremonie waarbij Satan werd aangeroepen in prime time werd uitgezonden op televisie is een duidelijk teken dat het regime daar de zaak ook aan het verliezen is.

De in hysterie toenemende oproepen tot verdere Covid-19 acties zijn in feite een teken van zwakte. Ze mislukken omdat ze gebaseerd zijn op leugens.

Deze tweets van “voormalig CIA agent” (Er bestaat niet zoiets) Bryan Dean Wright maken duidelijk hoe de manschappen bij de CIA en het Pentagon de situatie zien:

“Er heerst bijna een universele overtuiging dat Amerika en de wereld in zijn voor één van de gevaarlijkste, onvoorspelbaarste tijden in de moderne geschiedenis…Afghanistan heeft de wereld laten zien…vijanden en bondgenoten gelijk…dat ons leger & onze inlichtingendiensten grotendeels irrelevant zijn omdat we ze niet met succes kunnen inzetten. De schuld daarvan ligt bij diverse Presidenten, de Generaals, de Spionnen en het Congres. Het Amerikaanse volk is boos, COVID-moe en verdeeld. 

Als er ooit een tijd was om de Amerikaanse hegemonie opzij te schuiven, dan is het nu… Het bestaande probleem is dat Amerika goed leiderschap nodig heeft om het proces weer in goede banen te leiden maar dat is er niet…Onze federale magistratuur is zwak. Biden is corrupt en oud. Impeachment heeft weinig kans van slagen; Vice President Harris is een onpopulair machteloos mens. De wetgevende macht is een futloze troep van empty suits [personen in een positie van autoriteit die incompetent en ondeskundig zijn]…

Er stroomt angst en woede door voormalige inlichtingenofficieren over het Afghanistan debacle. Amerika is stuurloos. En de wereld weet dat nu.”

Wat deze CIA jongen moet begrijpen is dat het politieke systeem in Washington DC zodanig is geschonden dat het niet meer te repareren is. Er is geen manier waarop een president “Amerika weer Groot zou kunnen maken” omdat het failliet is voor het lieve bedrag van $200 biljoen. Wat we nu hebben is een Rockefeller/Rothschild regime dat wordt gefinancierd door de Chinezen. De Chinezen geven hen geld omdat beloofd is dat ze de controle krijgen over veronderstelde bondgenoten als Japan, Korea en Australië.

Vanuit een militair gezichtspunt is wat nu gedaan moet worden simpel. Ten eerste moeten alle burgerregeringen die oorlogsmisdaden uitvoeren gebaseerd op leugens (d.w.z. de meeste van de G7) worden afgezet.

Ook moet de Rockefeller/Rothschild greep op medische instellingen en farmaceutische bedrijven zo snel mogelijk worden beëindigd.

Vanuit dit gezichtspunt levert de James Bond film “On Her Majesty’s Secret Service”, een goed actieplan. Deze films zijn meestal non-fictie volgens MI6, en als zodanig zorgen ze voor een blauwdruk van inlichtingendienstsuccessen in het verleden. In die film doodt Bond een Zwitserse internationale crimineel die de wereld chanteerde met gen-veranderende biologische wapens. Om hem te doden moest Bond zijn Zwitserse bergtop-laboratorium laten vernietigen. Het is aan de huidige Bond generatie om nu het complex onder de bergen van Zwitserland, Oostenrijk en Lichtenstein te vernietigen.

De corporate media moeten worden bezet door Witte Hoed militairen en worden gedwongen om de waarheid te rapporteren. Dit zal betekenen het bezetten van het hi-tech Google/Facebook/Apple complex in Palo Alto, Californië. Het zal ook betekenen de overname van het CNN/AT&T informatiecomplex in Atlanta, Georgia.

Het inlichtingennetwerk van five eyes, dat de V.S., de U.K, Canada, Australië en Nieuw Zeeland omvat, wacht ook op een bijeenkomst deze herfst tussen de White Dragon Society en de Aziatische Dragon Familie.

Dit zal noodzakelijk zijn om een systeem op te zetten dat het nu hopeloos corrupte Rockefeller/Rothschild systeem vervangt.

Verwacht, tot die bijeenkomst plaatsvindt, een verdere neerwaartse spiraal in het Westen. Dit is noodzakelijk om de resterende kool-aid drinkers [kool-aid is een vruchtendrankmerk] en vaccinslaven wakker te maken. Het systeem heeft ze in de steek gelaten en moet vervangen worden. 

Voor nu echter zullen de militaire- en inlichtingendiensten van het Westen doorgaan met hun op het recht gebaseerde strategie en aan de huidige machthebbers vragen om te bewijzen dat de pandemie echt is. Dat kunnen ze niet en daarom faalt hun medische staat van beleg gambiet.

Vergeet echter niet dat de Satanisten de macht hebben om een Paus te vervangen door een vaccin-pushende gemaskerde man. Dit betekent dat we ze meedogenloos en op de hoogste niveaus moeten aanvallen tot er een volledige overgave is gevolgd door planetaire bevrijding.

Toen we op het punt stonden dit verslag online te zetten had MI6 het volgende te zeggen over de situatie in Kabul:

“We hebben flares [plotseling helder licht] geregeld op alle binnenkomende en uitgaande militaire vliegtuigen op Kabul Airport. Dit komt aan het uiteinde van land-to-air raketten die Russische MANPADS [draagbare luchtverdedigingssystemen] gebruiken.

We verwachten niet dat een van de gevestigde strijdkrachten of burgerregeringen hun toestemming zullen weigeren. We zien dat de ineenstorting van de V.S. Deep State en de CIA op handen is.”

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *