Benjamin Fulford: “De Illuminati dagen de Wijzen van Sion uit.”

9 augustus 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Nadat de Aziatische geheime genootschappen zich hadden gericht op de Westerse criminele elite, ontstond er een heftig tumult onder de geheime genootschappen. Veel van deze genootschappen hadden millennia lang gefunctioneerd maar bleven meestal onzichtbaar. Nu kwamen ze plotseling allemaal tot leven en mobiliseerden hun leden. Ik ondervond dit uit de eerste hand omdat hun leden me benaderden of me probeerden kapot te maken. 

De werkelijke trigger hiervoor was een interview dat ik eind 2007 had met David Rockefeller. Rockefeller was naar Japan gekomen om een Japanse versie van zijn autobiografie te promoten. Als onderdeel van deze promotie arriveerden een paar mannen in het zwart bij een grote boekhandel en sloten alle uitgangen af voordat Rockefeller verscheen en beschikbaar was om zijn boek te signeren. Iemand nam een foto van deze gebeurtenis en stuurde die naar me toe met de opmerking “Rockefeller is in de stad”.

Als langdurig buitenland correspondent in Japan, wist ik dat belangrijke personen als hij typisch verbleven in het Okura Hotel tegenover de Amerikaanse ambassade. Dus wachtte ik tot tien uur ’s avonds, een tijd waarop ik dacht dat zijn begeleiders de kamer wel verlaten zouden hebben maar hij nog wel wakker was, belde de receptie en vroeg naar David Rockefeller. Ik werd direct met hem doorverbonden. Ik vertelde hem wie ik was en mijn achtergrond en vroeg hem om een interview. Hij stemde toe.

Dit interview vond de volgende ochtend plaats. Maar het feit dat ik in staat was om rechtstreeks contact op te nemen met het hoofd van de Bilderberg, de Council on Foreign Relations en de Trilaterale Commissie kort nadat de Aziatische geheime genootschappen de leden van deze groepen hadden gedreigd, liet de wereld weten dat dit de werkelijke deal was.

De “Wijzen van Sion” d.w.z. de Rothschilds en hun lakeien stuurden Michael Greenberg, de sleutelpersoon die ze gebruikten om Japanse politici onder controle te houden, om de bazen van de  Aziatische geheime genootschappen in Japan een bezoek te brengen. Greenberg vertelde ze dat ik vrouwen mishandelde en verslaafd was aan amfetamine en dat ze me zouden moeten vermoorden. Toen de Aziaten mij hiermee confronteerden raadde ik ze aan het te vragen aan mijn ex-vrouw of welke andere vrouw ook waarmee ik intiem was geweest om te bevestigen dat dit complete lasterpraatjes waren.

Dit was de eerste hint dat ze van plan waren om drugs te gebruiken om me uit de weg te ruimen. Het was rond deze tijd dat Sasha Zaric, ook bekend als Alexander Romanov, me benaderde. Zaric zei dat hij was gestuurd door een groep die bekend staat als de Gnostische Illuminatie. Hij zei dat hun wortels tenminste terugvoerden naar de Griekse wiskundige Pythagoras.

https://en.wikipedia.org/wiki/Pythagoras

De Gnostische Illuminatie zeiden dat ze de top 6000 genieën van elke eeuw hadden opgespoord en dat ze tegen bloedlijn regering waren. Ze beweren de Amerikaanse, Franse en Russische revoluties te hebben veroorzaakt.

Zaric vertelde me dat hij de kost verdiende als drugsmokkelaar, en iedere maand ongeveer 100 kg hasjiesj Japan binnenbracht. Hij zei dat hij naar Pattaya, Thailand was geroepen waar hem een 500-megaton nucleair wapen was getoond en hem werd verteld dat dit één van de vier was die werden gestolen van de Russische onderzeeër Kursk toen die in 2000 tot zinken was gebracht. Hem werd ook 70 kg marihuana getoond die hij Japan moest binnensmokkelen.

Zaric gaf me wat van de marihuana en zei dat als ik hem niet introduceerde bij de Japanse gangsters, ik vermoord zou worden. Hij zei dat als ik die introductie realiseerde mij $ 10.000 per maand zou worden gegeven als een commissie. Ik vertelde dit aan Kawase Takamasa van de Japanse militaire politie. Hij zei me dat dit een val was en dat ik er beter van weg kon blijven.

Hij had gelijk. Het was rond deze tijd dat, volgens mijn MI6-bronnen, voormalig Premier Tony Blair van de UK liep op te scheppen dat ik binnenkort in de gevangenis zou belanden wegens een telastlegging van drugshandel. De marihuana was ook vermengd met een gevaarlijke chemische stof, hoogstwaarschijnlijk PCP of “angel dust”.

Zaric begon zijn verstand te verliezen nadat hij het zwaar begon te roken. Maar het bleek dat hij ook een agent was voor de Australische Geheime Inlichtingendienst. Rond 2010 vertelde hij me dat het nucleaire wapen dan hem was getoond in Thailand, Japan was binnengesmokkeld en was gestationeerd in Hinode, Tokyo op het grondgebied van voormalig Japans Premier Yasuhiro Nakasone.  

Zaric werd een klokkenluider en ging naar de Australische Ambassade in Tokyo om alarm te slaan, en te waarschuwen dat Japan getroffen zou worden door een nucleaire terroristische aanslag. Rudd probeerde blijkbaar actie te ondernemen op deze informatie maar werd “door de Federal Reserve Board” gedwongen om ontslag te nemen als Premier, volgens ASIS-bronnen. [ASIS = Australische inlichtingendienst] 

We zullen volgende week op dit nucleaire wapen terugkomen, maar eerst moeten we kijken naar wat er gebeurde met de mensen van het Aziatisch geheim genootschap die ik het eerst heb ontmoet. Nadat de blokkering van Aziatisch geld de Lehman crisis en een plotselinge economische crisis in het Westen had veroorzaakt, maakte het Aziatisch Geheim genootschap achter mijn rug om een deal met de Rockefellers en de Bushes.  

Hen werd verteld dat Barack Obama, een zwart persoon, president van de Verenigde Staten zou worden gemaakt en dat alles zou veranderen. Om deze reden, werd een geheime deal gesloten waarbij de Federal Reserve Bank 700 ton goud kocht van een Aziatische royal met de naam van Yohannes Riyadi. Lord James Blackheath vertelde dit uitvoerig aan het Britse House of Lords. 1

Gebaseerd op informatie van Lord Blackheath en anderen, werd de 700 ton goud door Alan Greenspan van de Federal Reserve Bank gebruikt om goud-gedekte bonds [obligaties] ter waarde van 750.000 ton goud uit te geven. Dit creëerde US $23 biljoen dat werd gebruikt om het Obama regime te financieren. De Chinezen werden beloond met de Olympische Spelen van 2008 in Peking en veel officials kregen Iraaks oliegeld als deel van hun beloning om mee te gaan met deze zwendel.

Het was ook rond deze tijd dat vertegenwoordigers van het Aziatisch Geheim Genootschap hun bescherming van mij terugtrokken wegens “ongehoorzaamheid”. De Ninja Shiramine vertelde me toen dat ik op het punt stond vermoord te worden. Mijn seniorcontact met de Japanse Yakuza bendes vertelde me ook dat ik officieel was gesanctioneerd en aangewezen om vermoord te worden. Daarom was ik gedwongen om naar het hoofdkwartier van Japans grootste Yakuza bende, de Yamaguchi-Gumi te gaan en een megafoon (en een beschuldigende set van verzekeringsfiles) te gebruiken om ze ervan te overtuigen dat ze mij bescherming moesten geven.

Het was ook rond deze tijd dat Leo Zagami opdook in Japan om me een bezoek te brengen. Zagami zei ook dat hij de Illuminatie vertegenwoordigde. Maar, zijn versie van de Illuminatie was dat ze de afstammelingen waren van de Romeinse keizers. Hij zei dat hun wortels teruggingen naar 26.000 jaar geleden en dat ze toegang hadden tot zeer oude technologie, die vastgehouden was door overlevenden van de grote postglaciale [na de ijstijd] vloeden van 14.000 jaar geleden.

Er zijn nog veel meer dingen die hiermee te maken maar in principe vertelde hij dat zij opdrachten gaven aan de Maffia en het Vaticaan. Hij bewees dit door te zeggen dat ze Paus Meledict (Benedictus XVI) en de Premier van Italië, Silvio Berlusconi gingen ontslaan, wat later ook gebeurde.

Ik werd toen uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de P2 Vrijmetselarij in Italië. Daar ontmoette ik heel wat politici, academici, maffia types, enz. Ook werd mij technologie getoond waardoor zij beelden in de lucht konden projecteren die 40 km breed waren (Project Blue Beam).

Zagami stuurde me daarna naar Milaan om Vincenzo Mazzara te ontmoeten, een Cavalier van de Teutoonse Knights en het hoogste contactniveau dat Zagami had. Toen Mazzara mij ontving, vroeg hij of hij een sigaar mocht roken. Hij blies toen de hele tijd rook van zijn sigaar naar me toe.

Hoe dan ook, hij nam me mee naar de kathedraal in Milaan waar hij me een gebrandschilderd raam toonde dat de Black Sun voorstelde. Hij toonde me ook een houtsnijwerk van een kruis met een slang erom gekronkeld. Hij zei dat dit hun goden waren en dat ze hun instructies kregen door “contact met hen te maken via gamma golven”. Begrijp alsjeblieft dat ik hen citeer en niet zeg dat ik geloof dat wat ze me vertelden waar was.  

Wat ik wel weet is dat die nacht mijn longen het af lieten weten en ik bijna dood ging. Maar ik overleefde het en de volgende ochtend toen ik Mazzara opbelde om hem te vragen waarom hij niet was gekomen om me te ontmoeten, klonk hij verrast en flapte eruit “je leeft nog!?”

Ik keerde ziek als een hond maar hersteld terug naar Japan. Het was kort na dit bezoek dat op 3 juni 2009 het beruchte Chiasso incident plaatsvond. In dit incident werden Bonds ter waarde van $ 134,5 biljoen gestolen van twee Japanse “diplomaten” of vertegenwoordigers van de Dragon Familie, Akihiko “Yamaguchi” en Mitsuyoshi Watanabe.

https://steemit.com/chiasso/@sadcorp/what-is-the-chiasso-incident-d485de9866e9a

Ik ontmoette zowel Watanabe als Yamaguchi later. Watanabe vertelde me dat hij door de Keizer van Japan was gestuurd om de bonds te incasseren om een tunnel die Japan met Korea verbindt te financieren. Yamaguchi zei dat hij zijn bonds had weggenomen uit een partij waarvan de Amerikaanse Vice president Dick Cheney zei dat ze echt waren. Yamaguchi wilde ze in een “handelsprogramma” stoppen om liefdadigheidsactiviteiten te financieren.

Hoe dan ook, de Italiaanse financiële politie overhandigde de in beslag genomen bonds aan Neil Keenan die blijkbaar de Oost-Europese tak van de CIA leidde. Keenan overhandigde ze op zijn beurt aan een bankier van het Vaticaan met de naam van Daniel Dal Bosco. Dal Bosco bracht de bonds naar de Chinese Communistische Partij en naar de Financiële Commissie van de Amerikaanse Senaat, zonder resultaat.

Het was toen dat VN Secretaris-Generaal Ban Ki-Moon naar voren kwam en Dal Bosco US $100 miljoen bood om “het hele geval op te ruimen”. De bonds werden uiteindelijk geretourneerd naar Keenan die een paar jaar later werd vermoord en vervangen door een bedrieger. Een vertegenwoordiger van de Dragon familie (Aziatische royals) verklaarde later dat Keenan nooit volmacht was gegeven om die bonds in te wisselen voor contanten.

Het is ook interessant om te vermelden dat op 6 juni 2009, drie dagen na het Chiasso incident, ik werd gestoken met een gifnaald door een Noord-Koreaanse agent met de naam Okubo Mutsuaki voor het oog van meerdere getuigen. Ondanks dit, weigerde de Japanse politie het te onderzoeken en mijn collega’s bij de Foreign Correspondent’s Club van Japan weigerden om me hierover te laten spreken voor de Westerse pers.

Ik overleefde het, alleen om een van moment tot moment verslag in real-time te krijgen hoe een nucleair wapen was gestolen van de Kursk en werd gebruikt om de Fukushima nucleaire en tsunami massamoordaanslag van 22 maart 2011 te krijgen. Het was deze aanslag en de daarop volgende bedreigingen om Japan onder de golven te laten verdwijnen die maakten dat het eindelijk ten volle tot me doordrong dat we echt te maken hebben met massamoordende psychopaten in de hoogste niveaus van de wereldmacht.

Volgende week zal ik het hebben over Fukushima en de geheime nasleep van die aanslag.

Benjamin

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De Illuminati dagen de Wijzen van Sion uit.”

 1. Dit verhaal omschrijft ook al meer en meer, wat er in werkelijkheid al veel langer gaande is, dan de meerderheid aannemen!
  Ooit zei ene meneer Balkellende on nee, meneer Balkenende, ja die van het CDA. Ooit premier hier, nota bene! Dat het weer goed zou zijn wanneer wij weer gaan doen wat de VOC, ja de Verenigde Oost-Indië Companie, het weer voor het zeggen zou gaan krijgen? Weet je dan ook wel wat dat dan zou gaan betekenen? En dat dit niets te maken heeft met werkelijke Christelijkheid? Ja, die Christelijkheid die Yeshua, bij jullie bekend als Jezus, ooit verkondigde op aarde?
  Want die zogenaamde christelijkheid van die meneer Balkenende, die dus al niet voor de grap vaak als ‘Balkellende’ werd benoemd, heeft ook niets, maar dan ook totaal niets van doen, wat Yeshua deed in zijn tijd op Aarde.
  Wel ook weer jammer genoeg, dat ook nu, de meerderheid op Aarde nog steeds niet in de gaten schijnt te hebben, wat voor een vals en doortrapt satanisch spel hier nog steeds gespeeld wordt?
  Heb je je dat nooit afgevraagd over deze laatste regeringen. Waar de meesten ook nog weer op gestemd hebben, toen ze hun stem weer konden weggeven? Want dat deden jullie schijnbaar maar al te graag, zonder er ooit over na te denken wat jullie daarmee deden, toch?
  Die regeringen die ons nu allemaal als hun slachtvee betitelden en behandelen?

  Kijk maar, en dat wel met een scherpe blik, alleen maar om je heen in deze samen-be-leving, waar je nog geen werkelijke Liefde in tegenkomt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *