Benjamin Fulford: “De oorlog is verklaard nadat de Priorij van Sion het af liet weten.”

24 mei 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De oorlog is verklaard tegen de Priorij van Sion nadat ze weigerden in te stemmen met een campagne om de planeet te redden, zeggen bronnen van de White Dragon Society. Maar er is ook een beslissing genomen om het aanbod af te slaan van de Gnostische Illuminatie om het Meer van Geneve, het NAVO hoofdkwartier en Jeruzalem te treffen met 4e generatie nucleaire waterstof wapens die geen langdurige radioactieve vervuiling veroorzaken. In plaats daarvan zullen speciale militaire eenheden uiterst precieze aanvallen doen om sleutelfiguren en instituten die betrokken zijn bij de voortdurende pandemie en de daarmee samenhangende oorlogsmisdaden te elimineren.

MI6 bronnen zeggen dat een ondergrondse basis in Zwitserland al is aangevallen en niet meer functioneert. Deze aanval leidde tot een noodvergadering in het Vaticaan, volgens bronnen van de P3 Vrijmetselarij. De vergadering werd belegd door de Rockefeller Foundation en het aantal aanwezigen bij de vergadering onthulde precies wie ze nog altijd onder controle hebben. Het antwoord is: de Wereldbank, het IMF, de Afrikaanse Unie (maar geen individuele landen), Argentinië, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje.

Verder dwong de aanval het satanische Wereld Economisch Forum om een speciale jaarlijkse bijeenkomst te annuleren die gepland stond voor augustus in Singapore.

https://www.weforum.org/press/2021/05/media-advisory-special-annual-meeting

Een noodvergadering in het Vaticaan heeft ook de P3 attent gemaakt op het feit dat Paus Franciscus is vermoord en vervangen door een acteur die een rubber masker draagt en het openlijk nodig vindt dat ieder mens op aarde wordt gedood met vaccins.  

Nobelprijs winnaar viroloog Dr. Luc Montagnier zei verleden week “er is geen hoop en geen mogelijke behandeling voor degenen die al gevaccineerd zijn”, na de ingrediënten te hebben gezien van de Covid gen-procedés die worden gebruikt. Wat in principe gebeurt is dat de Khazariaanse Maffia liever probeert zijn gegijzelde slaafmensen te vermoorden dan de macht op te geven.

Bronnen van de P3 Vrijmetselarij zeggen “de geheime dienst van het Vaticaan weet alles, er wordt wraak genomen beginnend met Italië. De P3 zegt dat de moordcampagne Covidot “vaccin” is georganiseerd vanuit Israël en Zwitserland.

Speciale eenheden in de V.S. zullen het hoofdkantoor van de Rockefeller Foundation binnenvallen dat is gevestigd op 420 Fifth Avenue in New York, volgens Pentagon-bronnen. Alle andere filialen van de Rockefeller Foundation zullen ook binnengevallen worden. Daarnaast zullen alle leden van de Rockefeller familie worden opgespoord en gearresteerd, zeggen de bronnen.

De Britse geheime dienst zit ook op de zaak. Dit is hoe een senior MI6-bron de situatie beschreef: “We hebben [George] Bush [Sr.] uitgeschakeld om Netanyahu te pakken te krijgen en zo de Khazariaanse Maffia, de basisoorzaak van wereldterrorisme, te vernietigen. Tref de bron en maak er een eind aan. Alle strijdkrachten van de wereld weten het. MI6 zal alle betrokkenen vinden en doden, jullie weten hoe wij werken zoals iedereen dat weet.”

Een senior Europese Royal beschreef de situatie als: “Het zal goed komen maar er moet heel wat aangepakt en opgeruimd worden. De Neurenberg protocollen zouden deze hele zooi in één klap moeten behandelen.”   

“Alle militairen van de wereld hebben wettelijke volmacht voor schieten om te doden maar als we uiteindelijk terecht komen in rechtszaken moeten we bewijzen tonen dat het schieten om te doden nodig was ter bescherming. Iedereen betrokken bij de zogenaamde pandemie is ter dood veroordeeld. De wereldwijde volmacht is getekend door een senior Europese Royal. Opgeruimd staat netjes.” 

MI6-bronnen zeggen dat een verborgen oorlog al woedt sinds: “In de DVD Dachau werd ontdekt dat ze Adnan Sakli bij de BIS in Bazel hadden gedood, volgens de wet vermoord. Het was wellicht het ernstigste geval in de geopolitiek. Alle Watergate affaires zijn erger vanwege de cover-up [dekmantel] dan de oorspronkelijke misdaad. In dit geval, betekende de cover-up gebeurtenissen als 9.11 en Fukushima.” 

Lezers kunnen helpen in het gevecht tegen deze massamoordenaars door specifieke informatie over oorlogsmisdaden te sturen naar het Internationaal Strafhof. De contacten zijn als volgt:

<Fadi.El-Abdallah@icc-cpi.int> and <otp.informationdesk@icc-cpi.int>

In dit opzicht zouden we een boodschap willen sturen naar Generaal Michael Flynn. Generaal Flynn heeft gesproken tegen Christelijke groepen over het hebben van vertrouwen/geloof. Wat hij moet begrijpen is dat hoewel het een goed ding is om de andere wang toe te  keren, als ze die andere wang dan raken, heb je geen andere wangen meer om toe te keren en is het tijd om actie te ondernemen. Elke actie moet afdoend en definitief zijn.

Daarom vragen wij patriottische V.S. strijdkrachten de infrastructuur van AT&T telecommunicatie over te nemen om een eind te maken aan het nep corporate nieuws inclusief het nep Biden presidentschap. 

Een van de sleutelgevechten zal worden het afbreken van high-tech bedrijven die voor het grootste deel zijn gevestigd in de buurt van Palo Alta, Californië. Hier zal je Google en Facebook vinden. Net is ontdekt dat Covid vaccin fact checkers [feiten-controleurs] van Facebook worden gefinancierd door de vaccin bedrijven, volgens CIA-bronnen. Met andere woorden Facebook, geleid door David Rockefellers kleinzoon Mark Zuckerberg, is medeplichtig aan massamoord. Zijn vrouwelijke kloon speelt nu de rol van woordvoerster Jen Psaki voor het nep Biden presidentschap.

Ook Google heeft actief pandemiewaarheid gecensureerd en is dus bestempeld als een transnationale genocide organisatie. Alle Google medewerkers die betrokken zijn bij vaccin- en pandemiecensuur moeten geëxecuteerd worden.

Een andere plaats die binnengevallen moet worden is de ondergrondse basis en communicatiecentrum rondom het CNN hoofdkantoor in Atlanta, Georgia.

Totdat deze criminelennesten zijn aangepakt, zullen censuur en leugens de Westerse beeldschermen en het nieuws van de corporate media blijven domineren.

We kunnen ook bevestigen dat super vaccin pusher Bill Gates is geëxecuteerd voor oorlogsmisdaden. Microsoft zowel als de Bill en Melinda Gates Foundation zijn nu in handen van Witte Hoeden. Dit kan bevestigd worden door de verhalen rondom de scheiding tussen Melinda Watson (van de Watson IBM familie) en Bill Gates. Een campagne om de reputatie van Bill Gates te ruïneren door hem te verbinden met Jeff Epstein en ander obsceen gedoe is verdere bevestiging dat deze bron de waarheid vertelt. Als Gates nog in leven zou zijn, kun je ervan verzekerd zijn dat hij zijn leger van advocaten en PR agenten zou gebruiken om dit te bestrijden. 

https://www.zerohedge.com/technology/how-bill-gates-carefully-curated-tech-savior-image-unraveled

https://www.thenation.com/article/society/gates-me-too-divorce/

We weten ook dat leden van de Nederlandse koninklijke familie zijn geëxecuteerd. Dit is wat de senior Europese Royal te zeggen had over hun Nederlandse verwanten:

“De Nederlanders waren zwaar satanisch, de voormalige koningin, Beatrix was een verschrikking. Bloeddorstige satanische sekte.”

De bron liet doorschemeren dat de Davos mensen ook zijn aangepakt door te zeggen: “Je ziet wat er is gebeurd met dit stelletje gekken in Davos.”

Andere mensen die al zijn verwijderd of dat spoedig zullen worden omvatten Justin Castro in Canada, Henry Kissinger, Heizo Takenaka, David Rockefeller Jr., en vele anderen.

Als je naar de ceremonie van de Oscar filmprijsuitreiking dit jaar hebt gekeken zou je opgemerkt kunnen hebben dat bijna geen enkele gebruikelijke beroemdheid aanwezig was. Dit is een goed teken dat de zuivering daar heel grondig is geweest. 

We horen ook dat een zuivering van de V.S. strijdkrachten, de CIA en de FBI verder gaat. CIA-bronnen vertellen ons dat voormalig CIA baas John Brennan’s militaire tribunaal deze week begint.

We zagen ook dat Israël werd gedwongen zich terug te trekken uit hun afslachting van de Palestijnen. Blijkbaar hebben verschillende landen, inclusief Rusland (FSB-bronnen bevestigden dat Russische burgers vorige week opdracht kregen om delen van Israël te verlaten) hen verteld het vuren te staken en ermee op te houden want dat anders Tel Aviv vernietigd zou worden. 

Boze Israëlische burgers demonstreerden vorige week ook voor het huis van voormalig premier Benjamin Netanyahu. Mossad-bronnen van hun kant, houden vol dat Netanyahu die recentelijk in het openbaar verscheen een “kloon” was.  

https://www.jpost.com/israel-news/anti-netanyahu-protesters-to-gather-blame-pm-for-gaza-escalation-668825

De Satanisten in Israël blijven echter gevaarlijke, in een hoek gedreven ratten en het zou nodig kunnen zijn om alle Joden en Palestijnen uit Israël te evacueren voordat het hele nest daar wordt weggevaagd.

Ondanks constante weerstand kan er geen twijfel mogelijk zijn dat de goede jongens aan de winnende hand zijn. Dit kan bevestigd worden door een plotselinge afbouw van de nep pandemie in Engeland, Duitsland en de V.S. [ook in Nederland].

In de U.K. gaven leden van een commissie die de Britse regering adviseert over pandemie respons verleden week toe dat een “totalitair” en “onethische” Covid-19 response gebruik maakte van angst om het gedrag van mensen te manipuleren.  

Dit werd gevolgd door een openbare aankondiging dat het overall sterftecijfer in de U.K. op het laagste niveau stond sinds ze 20 jaar geleden begonnen zulke statistische gegevens te verzamelen. Verder was het percentage doden toegeschreven aan Covid-19 in april slechts 2.4% van het totaal, minder dan een kwart van het maartniveau.

https://sputniknews.com/uk/202105211082950788-death-rate-in-england-at-20-year-low-as-covid-19-pandemic-dwindles/

Ook in Duitsland verminderde grote delen van het land vrijdag de pandemie beperkingen, aangezien de gerapporteerde aantallen ook daar scherp daalden. Dit ondanks pogingen van Angela Hitler om de beperkingen gaande te houden.

https://www.usnews.com/news/world/articles/2021-05-21/germany-lifts-more-restrictions-merkel-urges-caution

https://www.msn.com/en-us/news/world/germanys-covid-19-case-rate-falls-below-key-threshold/ar-BB1gJ6yM

Ook in de V.S. zien we koppen verschijnen als: “Hoop neemt toe nu de virusgevallen sterk afnemen.”

https://www.gulftoday.ae/opinion/2021/05/23/hope-rises-as-us-virus-cases-drop-sharply

Soortgelijke terloopse opmerkingen worden ook in andere landen gerapporteerd. Dit is een teken dat de aanhoudingen en executie van vaccin- en pandemie pushers effect beginnen te hebben.

We zien ook dat de Chinezen hebben besloten om de steun aan de nep Biden regering van Rockefeller te stoppen. De volgende tekst van Reuters was hiervan het bewijs: 

“V.S. Minister van Defensie Lloyd Austin is tot dusver niet in staat geweest om met China’s topgeneraal te spreken ondanks meerdere pogingen om gesprekken op te zetten, zeiden V.S. defensiefunctionarissen vrijdag.”

https://www.reuters.com/world/china/pentagon-chief-unable-talk-chinese-military-leaders-despite-repeated-attempts-2021-05-21/

“We praten niet met hem omdat hij geen invloed heeft op de V.S. strijdkrachten”, legde een bron van een Aziatische geheime dienst uit. Wij zetten onze vriendschappelijke relaties met de echte strijdkrachten op het hoogste niveau voort”, voegde de bron eraan toe. Op dit niveau vechten de Amerikaanse en de Chinese strijdkrachten tegen een gemeenschappelijke satanische vijand.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor Wakkeremensen.org

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *