Benjamin Fulford: “Mensenoffers op de Tempelberg zullen de Satanisten niet redden.”

17 mei 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Misdaadminister Benjamin Netanyahu van Israël en zijn mede-Satanisten voerden  een mensenoffer uit op de Tempelberg in een wanhopige poging om de macht te behouden en oorlogsmisdaad-tribunalen te voorkomen, volgens Mossad-bronnen. De Britse inlichtingendienst bevestigt ook dat een massamoord-gebeuren plaatsvond maar details van wat er precies is gebeurd zijn schaars.

MI6-bronnen zeggen dat er “zoiets als een bloedbad was in de Al-Aqsa Moskee op de Tempelberg. We hebben een aanwijzing dat dit allemaal zonder meer Khazariaanse Maffia is met wat CIA erbij gevoegd.”

We hebben eerder gerapporteerd dat de originele Netanyahu al lang is verdwenen en dus, volgens de Mossad, is de persoon die nu de leiding over de afslachting van Palestijnen heeft “Bibi de kloon”.

MI6 voegt eraan toe “Jala Tower in Gaza werd aangevallen om de servers met bezwarend bewijs met betrekking tot de massamoord van de Palestijnen te vernietigen.”

Om aan de macht te blijven en de gevangenis te vermijden gaven de Satanisten achter Netanyahu ook opdracht voor raketaanvallen op Israël en gaven de schuld ervan aan de Palestijnen. De aanvallen waren beraamd om weinig of geen slachtoffers te maken. En dan begint “wraak” als deel van een beslissende stoot om de niet-Joodse bevolking van Israël te vernietigen. Dit maakt ook de staat van beleg mogelijk zodat hij en zijn idioten aan de macht kunnen blijven.

https://www.bbc.com/news/live/world-middle-east-57099013?ns_mchannel=social&ns_source=twitter&ns_campaign=bbc_live&ns_linkname=609d402bdcb43402eaf618f0%26Netanyahu%20accused%20of%20deliberately%20stoking%20tensions%262021-05-13T16%3A04%3A38.218Z&ns_fee=0&pinned_post_locator=urn:asset:3d293c55-61f7-4728-92cc-9ca9f1b21574&pinned_post_asset_id=609d402bdcb43402eaf618f0&pinned_post_type=share

https://thehill.com/policy/international/middle-east-north-africa/553424-rockets-fired-from-lebanon-land-off-israeli

Vergeet niet dat deze mensen religieuze fanaten zijn die denken dat, zodra ze alle Palestijnen wreed vermoorden en Israël etnisch zuiveren, ze hun tempel kunnen herbouwen en de mensheid voor altijd tot slaaf maken.

Het feit dat een kleine meerderheid van de Israëlische bevolking wakker is geworden en stemden om het criminele regiem van Netanyahu te verwijderen is wat deze moordenaars dwong tot hun wanhopige last-minute gambiet.

Netanyahu wordt nu ook openlijk beschuldigd van de moord op Premier Yitzhak Rabin. 

https://www.jpost.com/Israel-Elections/Gantz-blames-Netanyahu-for-Rabin-assassination-585263

“Netanyahu” en zijn bende moeten gearresteerd en gedood worden.

Persoonlijk, als een genetische Jood, vind ik het diep beschamend om religieuze Joden, die ritueel zijn gecastreerd (besneden), te zien aanbidden bij de muur van een Romeins fort in een verkeerd begrepen eerbetoon aan hun slavenbazen. Als de derde tempel dan toch gebouwd moet worden, moet dat ergens anders worden gedaan.

In elk geval zeggen P3 Vrijmetselaars en anderen dat hun geduld op is en dat actie ondernomen zal worden tegen Israël. Pentageon-bronnen zeggen dat de nucleaire wapens die door Israël worden gebruikt om de rest van de wereld te chanteren met hun “Sampson optie”, inmiddels geneutraliseerd zijn. Dit betekent dat het volk van Israël zal worden gedwongen een keuze te maken tussen de vernietiging van Jeruzalem of het uit de macht verwijderen van de Satanisten die Netanyahu als hun avatar gebruiken.

Er is nog een andere reden waarom de wanhopige bloedbaden in Israël doorgaan en dat is de ontwikkeling in Zwitserland met betrekking tot de Priorij van Sion, de Maltezer Ridders, de Draken familie en vele andere machtige groeperingen. Deze groeperingen staan op het punt om een overeenstemming te bereiken die de menselijke geschiedenis zal veranderen. In de laatste ontwikkeling op dit front stuurde de Draken familie de volgende boodschap naar de Westerse machtsgroeperingen.

Beste mensen,

Wij willen ons graag introduceren bij jullie allemaal.

Wij vertegenwoordigen de Chinese Koninklijke Familie, de zogenoemde Rode Draak Familie, die wordt genoemd in de Wereldbank documentatie van alle banken in de wereld.

Wij hebben toegang tot verschillende vormen van financiële instrumenten zoals, Bonds, Bankgaranties en Stand-By Letters of Credit.

Wij hebben ook toegang tot roerend onbewerkt goud en cash deposito’s over de hele wereld.

We hebben ook een paar verschillende historische boxen [een soort spaarpotten] die we te gelde kunnen maken als iemand van jullie toegang heeft tot dit soort instrumenten om ze te gelde te maken. 

Ik zal jullie allemaal kunnen ontmoeten in Zwitserland of welke andere locatie ook waar jullie en ik naartoe kunnen reizen, gezien de Covid-19 reisbeperkingen.

Ik ben dankbaar dat de White Dragon Society ons bij jullie allemaal heeft geïntroduceerd.

Ik zou jullie allemaal heel dankbaar zijn wanneer jullie terugkomen met wat voor vorm ook van financieel instrument of cash fondsen jullie kunnen werken.

We hebben ook erfgoed rekeningen waar we volledig toegang toe hebben als dat iets is waarmee we enkele regelingen zouden kunnen treffen zodat we al de projecten waaraan deze wereld zo’n behoefte heeft kunnen financieren.

Met vriendelijke groeten,

De ambassadeur van de Red Dragon familie.

De vertegenwoordiger van de Drakenfamilie opperde dat de Westerse bankenfamilies hun schulden, die lopen in de “biljarden dollars”, afgeschreven kunnen hebben als ze hebben ingestemd met het opzetten van een toekomstplanningsorganisatie en die gezamenlijk financieren. Hij zei:

“Wij hebben bijvoorbeeld een Verdrag van Versaille Box met een waarde van $33 biljoen die we hen kunnen geven voor 1% van de nominale waarde [wat nog altijd $330 miljard is] en dat te gebruiken om de organisatie op te zetten.”

De Drakenfamilie kan ook bieden: fysiek goud, cash of om het even welke uit een collectie obligaties/schuldbekentenissen, voegde hij eraan toe.

De vertegenwoordiger had ook een interessant verhaal over de voormalige Filipijnse leider en Drakenfamilie hoofd Ferdinando Marcos. “Marcos overleefde zijn zogenaamde dood en hertrouwde een Chinese vrouw”, zei hij. Ook had Marcos een zoon, Emota genaamd, uit zijn huwelijk met een lid van de Drakenfamilie dat plaatsvond voordat hij trouwde met de beruchte Imelda. Deze zoon heeft veel bezittingen die ook gebruikt kunnen worden, merkte de vertegenwoordiger op. 

De Drakenfamilie zegt dat ze in het Westen alleen willen werken via de White Dragon Society. Ze waarschuwden ook dat als een lid van de drakenfamilie wordt gedood, de mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn en hun familieleden tot 9 generaties terug als vergelding zullen worden gedood.

Er is ook overeenstemming dat als de groepen in Zwitserland weigeren tot een deal te komen, er geen andere keus is dan militaire actie inclusief nucleaire wapens, daar zijn bronnen van de Drakenfamilie, MI6, het Pentagon en de P3 Vrijmetselarij het over eens. De beurt is nu aan hen.

Wij realiseren ons dat deze groep, via Klaus Schwab (zie foto hieronder) van het Davos Wereldeconomisch Forum, hun eigen “grote reset” aanbieden.

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Als je hun woorden leest, klinken ze over het algemeen goed, vol met frasen over het verminderen van inkomensongelijkheid, bescherming van het milieu, enz. Maar er zit een addertje onder het gras: “We zullen jullie alle prettige dingen geven, maar eerst moeten jullie je vaccinatie accepteren.”

Ze proberen de hele bevolking van de Aarde te vaccineren met god weet wat om een ziekte te bestrijden waarvan ze zelfs het bestaan niet kunnen bewijzen. Het is een soort “drink je cool-aid [een limonademerk] en dan kun je naar de hemel gaan”.

Er is ook een duidelijke ontaarding van de hele Covid-19 business in een schijnvertoning. De verhalen hieronder zijn goede voorbeelden die zeggen dat “Dracula’s kasteel gebruikt zal worden om vaccins toe te dienen” en “China heeft troepen gestationeerd op de top van de Mt. Everest om Covid te stoppen”, en dat “Covid je penis zal binnengaan om je onvruchtbaar te maken”.

https://www.zerohedge.com/markets/700-year-old-romanian-castle-inspired-dracula-has-been-turned-free-covid-vaccination-site

https://www.zerohedge.com/covid-19/china-enforces-new-boundary-nepal-summit-everest-keep-infected-climbers-out

https://www.studyfinds.org/virility-the-virus-covid-found-in-penile-tissue-may-even-lead-to-erectile-dysfunction/

Maar hoeveel cool-aid drinkers in de wereld zullen deze video over het verkrijgen van een dagelijks Covid paspoort geloven? 

Het feit echter dat zo veel kuddemensen mondkapjes dragen en in de rij staan voor vaccinatie toont aan hoe arglistig het controlenetwerk van de Khazariaanse Maffia in werkelijkheid is.

Hier is een voorbeeld van hoe deze groep de meeste zogenaamde burgerregeringen van de wereld onder controle heeft. Vorige week las slavenpremier Yoshihide van Japan het verkeerde script toen hem de volgende vraag werd gesteld door “oppositielid” Renho:

“In heel Japan arriveren mensen in ambulances bij ziekenhuizen en worden niet toegelaten… De situatie wordt steeds slechter… Dus, premier als de Olympische spelen worden gehouden en zowel Japanse burgers als Olympische atleten tegelijkertijd bij het ziekenhuis komen, aan wie wordt dan prioriteit gegeven?“

In plaats van de vraag te beantwoorden, las slavenpremier een script voor over hoe Pfizer zou zorgen voor vaccins voor de Olympische atleten zodat het de vaccinvoorraden van Japan niet zou beïnvloeden. Renho vroeg toen boos of de premier de juiste pagina van het script getoond kon worden, zodat hij dat kon voorlezen.

Dit bevestigt wat veel barkeepers die de catering voor politici verzorgen mij al jarenlang hebben verteld en dat is dat wanneer ze dronken zijn, politici toegeven dat ze acteurs zijn die worden betaald om een script voor te lezen.

Kijk alsjeblieft eens naar onderstaande video om zelf te zien wat een schijnvertoning de zogenaamde “democratie” in Japan is.

Video Player – werkt helaas niet.

00:00

En dit is niet alleen in Japan zo. Hetzelfde geldt voor de V.S., Canada, Engeland en vele andere landen. Democratische processen zijn in het geheim ondermijnd door de Khazariaanse maffia.

Dit is wat een senior Europese Royal te zeggen had over de situatie:

“We hebben kennis genomen van de sessie van het lager huis van de Japanse wetgevende macht. Alle burgerregeringen van de wereld zijn onderworpen aan de Neurenberg Protocollen. De vraag naar bewijs gaat door in Duitsland. Alleen Duitsland kan tot op het bot de angstaanjagende herinneringen van de geschiedenis kennen en daar hebben ze niet aan kunnen ontsnappen noch een ieder van ons die heeft gezworen geen wereldoorlog en de verschrikkingen ervan meer.”

We zien dat de militairen in Frankrijk, de V.S., Canada en elders eindelijk actie beginnen te ondernemen tegen het heimelijk kapen van overheden door de Satanische maffia.

https://www.theepochtimes.com/120-retired-generals-military-officers-sign-letter-warning-of-conflict-between-marxism-and-constitutional-freedom_3813043.html

https://www.zerohedge.com/geopolitical/new-military-letter-warning-civil-war-france-gains-160000-signatures

Ondanks het ontslaan van een hele massa Canadese militaire officieren op valse aanklachten, zal premier Justin Sinclair Castro van Canada de gevangenis ingaan en dat geldt ook voor veel van zijn gangstermaatjes.

WATCH | Crimes Against Humanity Charges against Justin Trudeau and others will be heard by the Supreme Court

Een militair onderzoek is al begonnen: 

https://www.ctvnews.ca/health/coronavirus/maj-gen-dany-fortin-no-longer-leading-vaccine-campaign-pending-military-investigation-1.5428928

De nep Biden administratie in de V.S. is ook aan het instorten. Hun poging om populariteit te kopen door geld uit te delen, wat leidde tot een record van 8.1 miljoen banen die niet ingevuld konden worden (waarom werken als je gratis geld kunt krijgen?).

https://www.zerohedge.com/markets/nobody-wants-work-job-openings-soar-record-high-81-million-smashing-wall-street

De Rockefeller misdaadfamilie achter het nep Biden-presidentschap legt ook gaspijpleidingen stil, saboteert bruggen en bewerkstelligt voedseltekorten, enz., alles in een tot mislukking gedoemde poging om de macht te behouden. 

https://www.infowars.com/posts/pipeline-inspector-calls-in-to-the-alex-jones-show-its-100-a-manufactured-collapse/

https://www.msn.com/en-us/money/markets/high-gas-prices-and-shortages-hit-trucking-industry-as-nation-critically-needs-gasoline-and-goods-transported/ar-BB1gLeWe

https://www.msn.com/en-us/money/markets/a-dry-pipeline-asks-who-wants-an-electric-car-now/ar-BB1gLrzV

We zien ook dat China de draak steekt met NASA (Not A Space Agency) door een onmiskenbare Computer Graphics Marslanding aan te kondigen.

http://www.xinhuanet.com/english/2021-05/15/c_139947203.htm

Misschien laten ze ons daarna de landing van buitenaardsen op het Tien An Men plein zien.

Zoals de oude vloek luidt: “Moge u leven in interessante tijden.”

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor Wakkeremensen.org

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *