Benjamin Fulford: “Geopolitieke mega-aardbeving klaar om te exploderen.”

4 mei 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Terwijl de Westerse wereld door de miserabele maatschappij van het nep-presidentschap van Joe Biden en een gefabriceerde pandemie zwerft, broeit er iets groots. Een duizenden jaren oud regime staat voor een systemische ineenstorting en geheime onderhandelingen over de vervanging ervan zijn aan de gang. We kunnen nog niet in details treden over deze onderhandelingen vanwege veiligheidsredenen. Alles wat we kunnen zeggen is dat het de grootste gebeurtenis zal zijn sinds het monotheïsme duizenden jaren geleden begon in het oude Egypte. Wanneer het gebeurt zal het op alle schermen en nieuwsmedia te zien zijn. Tot dat moment is operationele geheimhouding van essentieel belang, dus laten we maar eens kijken naar de symptomen van systemische ineenstorting.

Het grootste, zichtbare feit dat zich voordoet in de V.S. is hyperinflatie. Dit is iets dat je gewoonlijk ziet wanneer een regime bezwijkt. De oorzaak is dat de mensen achter de Biden avatar geld drukken alsof er geen morgen is (wat voor hen waarschijnlijk waar is). Het uitdelen door de overheid explodeerde in maart tot een op jaarbasis berekende $8.1 biljoen, het dubbele van de $4.1 biljoen van februari en $5 biljoen boven het “pre-pandemie” niveau van $3.2 biljoen. 

https://www.zerohedge.com/economics/record-34-all-household-income-us-now-comes-government

Dit is wat dat heeft gedaan met de prijzen voor handelsartikelen ten opzichte van vorig jaar, hoewel het feest nog maar amper is begonnen: Timmerhout: +265%, WTI [West Texaans Intermediate] ruwe olie: +210%, Mais: +84%, Koper: +83%, Sojabonen: +72%, Zilver: +65%, Suiker: +59%, Katoen: +54%, Platina: +52%, Palladium: +32%, Tarwe: +19%, Koffie: +13%. 

Experts van de productieketen zeggen dat ze nog nooit iets hebben gezien als wat er nu gebeurt.

“Er is een volledige, wereldwijde impasse; goederen kunnen in sommige gevallen niet worden verscheept; en aanbod-inflatie op een schaal die we lang, heel lang niet hebben gezien, lijkt op handen te zijn.” Https://www.zerohedge.com/markets/rabo-we-are-edging-closer-biblical-commodity-price-increase-scenario

In de V.S. begint ook een voedseltekort op te treden met voedselprijzen die stijgen en van basisproducten zoals bijvoorbeeld kippenvlees is nog maar weinig voorraad. 

https://www.zerohedge.com/markets/one-bank-warns-soaring-food-prices-will-lead-social-unrest

https://www.msn.com/en-us/money/companies/america-is-running-low-on-chicken-blame-covid-19-a-sandwich-craze-and-huge-appetite-for-wings/ar-BB1gcqVF?ocid=uxbndlbing

In januari hadden 41,8 miljoen Amerikanen voedselbonnen nodig; 13% meer dan een jaar daarvoor. 

https://www.newsmax.com/newsfront/biden-food-stamp-programs/2021/05/02/id/1019794/

Ondertussen is al het Biden monopolygeld dat wordt weggegeven om de massa’s zoet te houden er ook de oorzaak van dat hun stimulans om te werken is verdwenen. De situatie heeft een punt bereikt waarop McDonald’s franchise zaken mensen $ 50 betalen om te komen voor een sollicitatiegesprek en betalen ketens van gemakswinkels voor snelle boodschappen [b.v. bij stations of tankstations] welkombonussen van $500 aan nieuwe medewerkers omdat ze in dienst zijn getreden. 

https://www.zerohedge.com/markets/whatever-it-takes-tampa-mcdonalds-exposes-americas-systemic-labor-shortage-forced-pay

https://www.zerohedge.com/markets/royal-farms-offers-500-signing-bonus-labor-shortage-intensifies

“Hoe we genoeg chauffeurs krijgen, ik weet het niet,” was het antwoord dat de CEO van Covenant Logistics, David Parker verleden week aan analisten gaf toen hem werd gevraagd naar het tekort aan arbeidskrachten. 

https://www.zerohedge.com/markets/70000-part-time-driver

Uber-insider Nathaniel Rothschild heeft in het openbaar hints gegeven – voor degenen die opletten – door dingen te tweette als:

“Wat als morgen de wereld die we kennen verandert? en “De volgende crisis zal je treffen terwijl je slaapt, en je zult arm wakker worden. Het zal bliksemsnel gebeuren, de muziek speelt nog. Weinigen realiseren zich dat elke markt sterk is opgeklopt. Dus wees voorbereid! Koop tastbaar goud en zilver!!” 

#GOLD EN #SILVER!!” 

De vraag die gesteld moet worden in deze omstandigheden is: waarom is de Amerikaanse dollar zo sterk? Het antwoord is natuurlijk, omdat het Biden monopolygeld alleen wordt geaccepteerd in de V.S. Met andere woorden, de U.S. dollar is niet langer Amerikaans.

De Chinezen lenen het Biden regime echt geld om hun spullen te kopen, want de Chinees Amerikaanse Katherine Tai, de U.S. handelsvertegenwoordiger, is de feitelijke president van de Verenigde Staten, volgens bronnen van Aziatische geheime genootschappen.

Hieronder is de avatar die ze gebruiken voor dagelijkse interactie met de corporate propaganda media Jen Psaki, ook bekend als David Rockefeller’s kleinzoon Mark Zuckerberg.

Wat deze familie, die de U.S. Corporate overheid heeft verkocht aan China, zich onvoldoende realiseert is dat, volgens een senior Europese Royal “alle militaire inlichtingendiensten van de wereld zijn verenigd en weten wat er is gebeurd”. Met andere woorden, ze weten dat het Westen geconfisqueerd is door een fanatieke religieuze sekte die probeert iedereen op aarde te vaccineren met gen-veranderende stoffen om ze permanent tot slaaf te maken. 

De bronnen zeggen:

“De beslissing op hoog niveau is gemaakt om een eind te maken aan al deze waanzin en de wereld terug te brengen naar wat normaal is, niet dit zogenaamde nieuwe normaal dat deze sekte van krankzinnigen opdringt aan de bevolking van de wereld.”

En nu we het over krankzinnigen hebben, de publieke dialoog over deze pandemie en het vaccin wordt met de dag gekker en gekker. Er worden nu dingen gezegd als “gevaccineerde mensen zullen degenen die niet gevaccineerd zijn besmetten”, en we hebben zogenaamde Pfizer leidinggevenden die dingen zeggen als de vaccins zullen je steriliseren, je gekkekoeienziekte geven, je in een atheïst veranderen, enz.

Terwijl sommige dingen hiervan zeker angstporno zijn, kan er geen twijfel bestaan dat sommige vaccins echt moorddadig zijn. In India is het nu duidelijk geworden dat hun recente uitbraak van “nieuwe varianten” van Covid-19 direct zijn verbonden aan vaccinaties. Daarom heeft India’s vaccin-tsaar het land verlaten en is naar de UK gegaan vanwege “ongekende” bedreigingen. 

https://qz.com/india/2004105/serums-adar-poonawalla-has-left-india-amid-a-raging-pandemic/?utm_source=reddit.com

En dan heb je een gerespecteerd tijdschrift als Scientific American dat laat zien hoe “de griep is verdwenen”, maar nalaat om de conclusie te trekken dat het is verdwenen omdat de naam ervan is veranderd in “Covid-19”. 

https://www.scientificamerican.com/article/flu-has-disappeared-worldwide-during-the-covid-pandemic/

De griep is niet verdwenen in Japan omdat het medische systeem heeft geweigerd erover te liegen. Daarom komen de enige Covid-19 gevallen in Japan van de ziekenhuizen die eigendom zijn van het cabalfront KKR.

De stap om de pandemie te gebruiken als een excuus voor strikte sociale controle en vaccinatie paspoorten is ook verbonden aan een poging om de aanzet te geven tot een merk-van-het-beest soort financieel system. “Mastercard, Paypal, Visa werken nu allemaal met [in privébezit zijnde] centrale banken”, tweet Nat Rothschild. 

Dit is de echte verklaring voor de pandemie die ons door de CIA werd toegestuurd:

“Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is in het bezit van Glazosmithkline, die eigenaar is van Pfizer! Degene die het vaccin maakt tegen het virus dat begon in het Wuhan biologische lab en werd gefinancierd door Dr. Fauci die het vaccin propageert!

Glazosmithkline wordt geleid door de financiële afdeling van Black Rock, die de financiën beheert van de Open Foundation Company (Soros Foundation), die het in eigendom van Soros zijnde Duitse bedrijf Winterthur bestuurt dat een Chinees laboratorium in Wuhan heeft gebouwd en dat werd gekocht door het Duitse Allianz dat (toevallig) Vanguard als aandeelhouder heeft, die (toevallig) aandeelhouder is van Black Rock, dat (toevallig) de Centrale Banken controleert en circa een derde van het wereldwijde investeringskapitaal beheert.

Black Rock is ook (toevallig) een van de belangrijkste aandeelhouders van Microsoft, dat eigendom is van Bill Gates, die (toevallig) aandeelhouder is van Pfizer (die, weet je het nog?, een wondervaccin verkoopt) en (toevallig) nu de eerste sponsor is van de WHO! Nu begrijp je hoe een dode vleerhond, verkocht op een natte markt in China, de hele planeet heeft geïnfecteerd!”

Op de een of andere manier is dit allemaal te geforceerd, wat de vraag oproept: Wat als dit allemaal gewoon een reusachtige initiëringsceremonie is?

Ons werd verleden jaar verteld dat de mensheid door het equivalent van een soort stammenceremonie bij het volwassen worden zou worden gebracht en dat deze hele situatie zou duren tot aan de herfst van dit jaar. Het idee zou zijn om het soort veranderingen in wereldwijd beheer dat gebruikelijk met een wereldoorlog in praktijk wordt gebracht, dit nu zonder een echte wereldoorlog te doen.

In een teken dat dit waar zou kunnen zijn, zien we steeds meer theatergedoe rond UFO’s en ruimtevaart verschijnen in de “mainstream” corporate media. Hier is een voorbeeld van de afgelopen week, waaraan zelfs het tijdschrift de New Yorker meedoet. 

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/iss-cameras-film-mystery-v-23995955

https://www.thesun.co.uk/news/14572895/skinwalker-ranch-ufo-pentagon-cows-mutilated/

https://www.vice.com/en/article/5dbpea/scientists-spot-yet-another-unexplained-ring-shaped-radio-structure-in-space

https://www.the-sun.com/news/2793810/ufo-america-spy-failure-9-11-pentagon/

https://www.newyorker.com/magazine/2021/05/10/how-the-pentagon-started-taking-ufos-seriously

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/navy-has-discussed-possibility-ufos-24015616

Hoe dan ook, terwijl het Westen door zijn zenuwinzinking gaat en UFO’s ziet, is de rest van de wereld druk met het opnieuw trekken van de grenzen. Dit is in het bijzonder waar in het Midden-Oosten. Het grote verhaal daar dat maar blijft doorgaan is de voortdurende poging van de Turken om het Ottomaanse Rijk weer tot leven te brengen. Hier zijn het soort praatjes die ze in het openbaar verspreiden:

“Ze vertellen ons om af te zien om de orde van na Wereldoorlog I te veranderen, om het Oosterse front van het Westen te blijven en om elke actie te vermijden die de regio naar ons toe zal brengen en de hoofdas van de aarde, die zich uitstrekt van de kusten van de Atlantische Oceaan tot de kusten van de Grote Oceaan, wakker te maken. Turkije is veel effectiever dan alle landen van de Europese Unie samen… het Westen is niet langer het centrum van de wereld.”

https://www.yenisafak.com/en/columns/ibrahimkaragul/how-exactly-is-turkey-threatening-the-us-the-threat-always-emanated-from-the-west-for-the-last-millennium-this-is-the-greatest-force-since-the-ottoman-empire-3571243

Deze woorden worden ondersteund door militaire acties in Libië, Irak. Kazakstan, Oekraïne, enz. 

https://sputniknews.com/middleeast/202105011082775984-just-like-we-did-in-syria-turkey-to-build-new-base-in-iraqi-kurdistan-amid-anti-pkk-offensive/

Het land dat het meest te verliezen heeft is Israël, cryptokolonie van Saoedi-Arabië. “De Saoediërs hebben geen macht meer, zelf niet met al die olie, en kunnen daardoor geen respect meer “kopen”, volgens de CIA. 

In een wanhopige poging om een Turkse overname te voorkomen hebben Egypte, Jordanië, Saoedi-Arabië en andere Golfstaten geprobeerd om vrede te realiseren met Iran. “We streven naar goede relaties met Iran”, vertelde Saoedische Kroonprins avatar Mohammed bin Salman deze week op de Saoedische televisie.

De Saoediërs moeten vrede met Iran maken omdat het Amerikaanse leger niet langer bereid is om toe te zien op hun naleving ervan. Daarom verliezen ze de oorlog met de Houthi’s in Jemen en lopen echt het gevaar om de controle over hun olievelden te verliezen. Het Jemenitische volk, dat meer dan honderd jaar geleden gebouwen met 12 verdiepingen bouwde, ziet de Saoediërs als parvenu kameelhoeders die gewoon het geluk met olie hebben gehad. Ze willen hun historische plaats terugbrengen als de werkelijke krachten in het Arabische schiereiland en zullen daar waarschijnlijk in slagen. De Saoediërs zouden wel eens heel snel uit Arabië verwijderd kunnen worden.

Het andere land dat zijn grensoorlog aan het verliezen is, is de Verenigde Staten. Bronnen langs de grens met Mexico zeggen dat de grens uit elkaar aan het vallen is. “Ik heb nooit zoiets gezien als dit… het is het Wilde Westen aan de steroïden”, zegt de Sheriff van het Goliad district Roy Boyd. 

https://www.theepochtimes.com/texas-counties-declare-disaster-over-border-crisis_3793402.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

Canada houdt zijn grens met de V.S. op dit moment grotendeels gesloten maar de kans is groot dat een gecombineerde V.S./Canadese militaire operatie slechts een kwestie van tijd is om de Satanische sekte-aanhanger Justin Castro uit de macht te verwijderen. Op dat moment zou de bizarre show Biden-Rockefeller/ Communistisch China in de V.S. ook moeten omvallen.

Er is een machtige groep die het Westen weer wil versterken door democratie, het recht, persvrijheid en meritocratie te herstellen. Als het Westen in zijn pogingen faalt, zal de Verenigde Staten een door de Chinezen bezette boerenbedrijf worden waarvan het management onder-aanbesteed is aan een stelletje Khazariaanse gangsters als de Rockefellers. Uiteindelijk zal dan de hele planeet voor altijd in een gigantisch boerenbedrijf met dieren veranderen. We moeten allemaal meedoen met het gevecht om ervan verzekerd te zijn dat dit nooit gebeurt. We zullen winnen maar het vraagt behoorlijk wat hard werken en dappere vastberadenheid.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Geopolitieke mega-aardbeving klaar om te exploderen.”

  1. Wanneer worden wij dan NU EEN MET ELKAAR? Want alleen op die manier kunnen wij onszelf en de wereld redden van de ondergang die nu al gaande is.
    Wees WEER Ons Werkelijke Zelf en NOOIT MEER hun valse zelven. Want op die manier kunnen we alleen maar ‘slaven van het duister blijven.

    Wordt dus nu wakker en sta op, op de plaats waar je nu woont wereldwijd. Toon dat wij de 99,99 procent WEL de allersterksten zijn en daarom uitgekozen om nu op de Aarde te zijn!

    WIJ ZIJN HET LICHT – WIJ ZIJN DE LIEFDE – WIJ ZIJN DE WAARHEID – WIJ ZIJN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *