Benjamin Fulford: “De Rockefeller-Biden zwendel stort in omdat de wereld hem mijdt.”

29 maart 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De coup die in de Verenigde Staten is gepleegd door de Rockefeller familie en hun slaven van de Council on Foreign Relations stort in nu de wereld deze afschuwelijke misdaadfamilie uit de weg gaat. Volgend op het vertrek van Donald Trump is er een groeiende opvatting onder de machtselite dat Joe Bidens nep-presidentschap een rampenfilm aan het worden is. Daarom wordt er op de hoogste niveaus van de wereldmacht gewerkt aan een derde alternatief; zeggen bronnen van meerdere geheime genootschappen.

Zoals de dingen er nu voorstaan zijn de Dragon familie, de P3 Vrijmetselaars, de Maltezer Ridders, het Britse Gemenebest, de Lotus Vrijmetselaars, de Russen en andere groepen het eens geworden dat een planningsorganisatie voor de toekomst met een meritocratisch personeelsbestand en biljoenen dollars aan fondsgelden nodig is voor de planeet. Het Thule genootschap is ook benaderd om te zien of zij bereid zijn te voorschijn te komen en hun anti-zwaartekracht en andere technologie beschikbaar te maken voor de mensheid in zijn geheel.

Zoals MI6 het stelt “achterdeur-besprekingen zijn de allerbelangrijkste diplomatieke besprekingen in de wereld op dit moment zo niet in de geschiedenis als we bereiken wat we voor ogen hebben”. Aangezien – wegens veiligheidsredenen – deze besprekingen plaatsvinden via analoge middelen, zal het minstens drie weken duren voordat enig resultaat in de openbaarheid zal komen, zeggen de bronnen ook. 

Intussen degenereert de nep-Biden psy-op steeds verder. We kunnen nu bevestigen dat geen enkele Amerikaanse militaire bevelhebber een ontmoeting heeft gehad met de zogenaamde Amerikaanse Minister van Defensie Lloyd Austin toen hij medio maart een bezoek bracht aan Japan. We kunnen ook bevestigen dat de Zuid-Koreaanse regering zowel Austin als de pseudo Minister van Buitenlandse Zaken Anthony Blinken heeft gemeden toen ze dat land bezochten na Japan.

De zogenaamde president Joe Biden had vorige week ook wat was aangekondigd als zijn eerste persconferentie. Maar die vond niet plaats in het Witte Huis en er waren geen buitenlandse journalisten bij. Noch was het grootste deel van de Witte Huis verslaggevers van de Trump administratie er bij. Met andere woorden, het was een volledig geënsceneerde gebeurtenis met propaganda slaafverslaggevers die gemakkelijke vragen afvuurden op de mentaal op de proef gestelde Biden-dubbelganger die amper zijn afleesapparaat kon lezen.

Terwijl deze pathetische charade het imago van de V.S. nog verder verslechtert, woedt er een economische oorlog met aanvallen zowel door als op de Rockefeller maffia en hun marionetten. Het duidelijkste teken hiervan is natuurlijk het schip de Evergreen dat het Suezkanaal blokkeert na het navigeren van een “ermee kappen” teken.

Evergreen is de geheime dienst-code voor Hillary Rockefeller Clinton, wat betekent dat deze blokkade een duidelijke boodschap was voor de Rockefellers. Daarom noemen corporate propagandakanalen, zoals de New York Times het schip de “Ever given”.

Zoals elders op grote schaal is gerapporteerd werd een belangrijke Chinese verkeersweg geblokkeerd met een vrachtwagen waarop het loge Evergreen staat.

De boodschap is duidelijk, de deal van de Chinese communistische partij met de Rockefellers om het nep-Biden presidentschap te financieren moet beëindigd worden anders zullen de Chinese handelsroutes geblokkeerd worden.

De Chinezen hebben de blokkade van het Suezkanaal opgevat als een oorlogshandeling en reageerden met het neerschieten van 2 Amerikaanse militaire satellieten, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen. De korte videoclip hieronder toont hun vernietiging, zeggen de bronnen.

https://video.wixstatic.com/video/bcb736_616b35e912434434ae6e1350cfa7d746/720p/mp4/file.mp4

https://video.wixstatic.com/video/bcb736_fec7871c89a843e1baf413d4f84fdfa8/480p/mp4/file.mp4

De blokkade van het Suezkanaal en het neerschieten van satellieten waren slechts de meest zichtbare tekenen van een voortdurende hybride-wereldoorlog. Bijvoorbeeld: de automobielindustrie, een resterend bolwerk van de Rockefeller industriële macht, wordt nu langzaam gewurgd door een tekort aan halfgeleiders.

Bij NXP Semiconductors en Infineon Technologies, de nummers 1 en 3 van de wereldspelers in chips voor de automobielindustrie, werd in februari de productie uitgeschakeld door de onnatuurlijke stormen in Texas. Nu zegt de Japanse chipfabrikant Renesas Electronics, de nummer 2 speler in chips voor de automobielindustrie, dat hun fabriek vorige week door brand werd verwoest. En zo komt de automobielindustrie van de wereld knarsend tot stilstand.

https://asia.nikkei.com/Business/Tech/Semiconductors/Chip-starved-automakers-shudder-at-Renesas-plant-s-1-month-halt

We zien ook aanvallen op olie- en gasraffinaderijen over de hele wereld. En ook dit zijn sleutelbastions van de Rockfeller macht. Met name werden beschadigende aanvallen op Rockefeller olie-installaties in Saoedi-Arabië nu gevolgd door aanvallen op installaties in plaatsen die zich uitstrekken van Mozambique tot Indonesië.

https://www.nzherald.co.nz/world/homes-evacuated-after-massive-explosion-fireball-obliterates-indonesian-oil-refinery/SI6QCMSLN6Y5KQSUOHRYFMI3VE/

https://sputniknews.com/asia/202103281082475776-massive-explosion-hits-balongan-oil-refinery-in-indonesia/

https://www.reuters.com/article/us-mozambique-insurgency/dozens-killed-in-besieged-mozambique-gas-town-idUSKBN2BK0JF?il=0&utm_source=reddit.com

Er is ook een nieuwe stroom van moordaanslagen en executies gaande. Tom Heneghan, die de foto publiceerde van Nazi CIA agent Mike Cottrell, rapporteerde vorige week kort dat Cottrell was gedood. Het rapport is sedertdien volledig verwijderd van het Internet.

Hij rapporteerde ook dat Cottrells advocaat Al Hodges had samengewerkt met bemiddelende Witte Hoeden door “interne communicaties tussen Cottrell, Dana Wilcox van de Delmara Timber Trust, voormalig Amerikaanse Minister van Financiën Henry ‘Hank’ Paulson en kinderverkrachter Nazi Duitse junior George W. Bush  FRAUDScherff over te dragen.” Ook dit is nu volledig verwijderd van het Internet.

Het afgelopen weekeinde vernamen we ook de dood van de Gnostische Illuminatie Grootmeester Sasha Zarik, ook bekend als Alexander Romanov. Zarik werd augustus vorig jaar gedood door een trein op het Hanakoganei station in Tokyo, volgens zijn vrouw. We vernamen dit pas verleden week omdat de informatie opzettelijk van ons was weggehouden door de groep gangsters die zich schuilhoudt op de tweede verdieping van het Koganei politiebureau in Tokyo.

Zarik was een agent van de Australische geheime dienst die infiltreerde in Oost-Aziatische drugsmokkel activiteiten van de zich met drugshandel bezig houdende factie van de CIA. Hij maakte in juni 2010 zijn ware identiteit bekend toen hij naar de Australische ambassade in Tokyo ging om te waarschuwen dat een nucleair device Japan was binnengesmokkeld voor gebruik in een nucleaire terreuraanval. De volgende dag werd de Australische premier Kevin Rudd door de “Federal Reserve Board” gedwongen om ontslag te nemen, volgens Zariks collega’s van de Australische geheime dienst nadat Rudd deze waarschuwing had doorgegeven aan de Amerikaanse inlichtingendienst.

Zarik kreeg ook de opdracht om deze schrijver te bezoeken en mij te vertellen dat hij 70 kg contrabande had en dat ik hem moest introduceren bij de Japanse Yakuza onderwereld of anders dat ik gedood zou worden. Hij zei dat als ik de introductie had gedaan ik een inkomen van circa $10.000 per maand zou krijgen. In plaats daarvan introduceerde ik Zarik bij een agent van de Japanse militaire inlichtingendienst Takamasu Kawase, die waarschuwde dat het een val was. De contrabande bleek doorspekt te zijn met mind-vernietigende chemicaliën en Zarik onderging een volledige mentale degeneratie nadat hij het gedurende een periode van enkele maanden had gebruikt.

Zarik was door de schurken van de Koganei politie ook gevraagd om meineed te plegen door onder ede te verklaren dat ik het brein achter de deal was. Hij weigerde, waarna zijn voormalige collega’s van de geheime dienst hem begonnen te mijden. Het was ook rond die tijd dat de Britse premier Tony Blair begon te pochen dat ik spoedig in de gevangenis zou komen wegens drugsaanklachten. Omdat Zarik uit de school klapte over gepland nucleair terrorisme en weigerde om meineed te plegen werden zijn paspoort en alle identificerende documenten hem afgenomen, wat hem stateloos en failliet achterliet.

Je kunt ervan verzekerd zijn dat de hele Koganei politie gebrandmerkt zal worden als oorlogscriminelen, alsmede gearresteerd en gedood zal worden tenzij ze de mensen overhandigen die Zarik vermoordden, inclusief, zeggen onze bronnen, Hirofumi Nakasone, de zoon van Yasuhiro Nakasone (die stierf terwijl hij werd verhoord in Guantanamo).

In het grotere verband, waar Zarik en ik in terecht gekomen waren was een Nazi staatsgreep tegen Westerse macht uitgevoerd door Duitse DVD agenten. Daartoe behoorden George Bush sr. en jr., Paus Ratzinger, Tony Blair, Jezuïet Generaal Hans Kolvenbach, Baron Fritz Thysen, voormalig Japanse Premier Yasuhiro Nakasone, Premier Benjamin Netanyahu van Israël, Henry (Heinz) Kissinger, President Nicolas Sarkozy van Frankrijk en de Koninklijke Habsburg familie, die zich onder andere verbergen achter het Wereld Economisch Forum in Davos.

Zarik sluit zich aan bij Neil Keenan, Jane Burgermeister, Christopher Story en vele anderen in de rangen van degenen die de marteldood zijn gestorven voor het ondernemen van actie tegen deze genocidale schurken. Maar heel wat meer van de slechte jongens, inclusief de meesten van de hierboven genoemden, zijn gedood, gevangengezet of uit hun ambt gezet. Elke nog in leven zijnde persoon zal dat niet lang meer zijn. Genocide is geen misdaad waar je gemakkelijk mee weg kunt komen.

En nu we het over genocide hebben; een Mossad-bron informeert ons dat de echtgenoot van de zogenaamde Vice President Kamala Harris, Doug Emhof lid is van de “dood 90% van de mensheid en maak de rest tot slaaf” Chabad doodssekte. Doordat deze doodssekte heeft gefaald om ons te doden met bio-wapens probeert ze ons nu te doden met vaccins zoals talloze klokkenluiders zeggen.

https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4747291/pg1?c1=1&c2=1&disclaimer=Continue

“Ik ben welingelicht over de wereldwijde misdaden tegen de menselijkheid die worden bedreven tegen een groot deel van de wereldbevolking…

Ik twijfel er absoluut niet aan dat wij in de aanwezigheid zijn van het kwaad (geen vaststelling die ik eerder heb gemaakt in mijn 40-jarige onderzoekcarrière) en gevaarlijke producten ….als iemand de komende paar jaar een belangrijk deel van de wereldbevolking schade zou willen berokkenen of doden, zullen de systemen die op nu hun plaats zijn gebracht het mogelijk maken. Het is mijn weloverwogen visie dat die gebruikt zullen worden voor een ontvolking op zeer grote schaal.”

https://brandnewtube.com/watch/covid-19-vaccines-are-weapons-of-mass-destruction-and-could-wipe-out-the-human-race_GcjtJu9dY1RcSNh.html?fbclid=IwAR3wBXvglHEGJdhzXReN9nTGZiJ3jzRIJ5FWdz7xxDEqRwCTtu0hlwFLR6k

Het gerechtelijke spoor naar het hoofd van deze octopus of de Octogon groep blijft naar Zwitserland leiden. Vergeet niet dat toen ik een bezoek bracht aan de P2 (nu P3) Vrijmetselarij in Italië, zij me vertelden dat ze paus maledict en premier Berlusconi gingen ontslaan en dat deden ze ook. Nu zegt een lid van deze groep, Leo Zagami, dat paus Franciscus (of waarschijnlijker zijn dubbelganger) “spoedig zal terugtreden”. 

https://leozagami.com/

Zagami en zijn collega’s zeiden ook dat ze hun orders kregen van “buitenaardsen in Zwitserland”.

De White Dragon Society heeft aangeboden om een vertegenwoordiger te sturen om deze “buitenaardsen” in Zwitserland te ontmoeten en te onderhandelen over een verandering in hoe deze planeet wordt geleid. Gedetailleerde voorstellen zijn naar de BIS gestuurd via verschillende inlichtingendiensten. Zoals hierboven al aangegeven, is ook contact opgenomen met de Thule Society, die volgens interne bronnen opereert vanuit ondergrondse bases in Zwitserland en Groenland. 

De Dragon familie heeft de White Dragon Society ook het gebruik van de talloze I Owe You’s (obligaties met hoge waarden, enz.) die ze door de jaren heen van deze Zwitserse “buitenaardsen” hebben gekregen in ruil voor hun goud. Deze IOY’s ter waarde van ontelbare biljoenen dollars zouden meer dan genoeg zijn voor de financiering van een massaal project om deze planeet in een paradijs te veranderen voor alle levende wezens.

De schepper van het Quantum Financiële Systeem, die op het punt staat zijn rechten over het systeem te krijgen dat is teruggenomen van de Rothschilds (die het van hem hadden gestolen) heeft ook zijn steun aangeboden en heeft contact opgenomen met de BIS. De BIS moet deze “buitenaardsen” overhandigen aan een Neurenbergachtig tribunaal. Vergeet niet dat deze mensen actief hebben geprobeerd – en dat nog steeds doen – om het grootste deel van de mensheid te vermoorden.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *