Benjamin Fulford: “BIS Misdaadsyndicaat klampt zich vast aan de macht via Moord en Omkoping.”

22 maart 2021 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De bron van de voortdurende corrupte, slecht functionerende maatschappij in het Westen is getraceerd naar de Bank for International Sins [Bank voor Internationale Misdaad] in Bazel, Zwitserland. Dit Nazi Khazariaanse Maffia instituut heeft Europese Koninklijken en anderen vermoord terwijl ze tegelijkertijd probeerden de Aziatische Dragon families om te kopen tot samenwerking; volgens bronnen van de NSA en Aziatische geheime genootschappen. Dit zijn de misdadigers achter het nep-presidentschap van Joe Biden en de waarschijnlijke moord op Koningin Elizabeth II, zeggen de bronnen.

Wat meer gedetailleerd: een senior Nazi agent met de naam van Michael Cottrell is opgedoken als sleutelfiguur achter deze misdaden; zeggen de bronnen. Nu de Bush familie en de meeste senior Nazi’s zijn vermoord, heeft Cottrell met moorden zijn weg gebaand tot hoogstgeplaatste Nazi, zeggen ze. Hij is nu waarschijnlijk ook de oudste nog actief zijnde agent van de met opium en drugsgeld gefinancierde Skull and Bones Society.

Cottrell zelf kwam op 19 maart uit het verborgene te voorschijn om openlijk te proberen aanspraak te maken op de controle over het Westerse financiële systeem. Ga naar 14:00 voor zijn interview opmerkingen.

Er is enige achtergrondinformatie nodig om te begrijpen waarom de arrestatie van deze man en hem gedetailleerd te ondervragen of, als dat niet mogelijk is, hem onmiddellijk te doden, sleutel is tot beëindiging van de financiële crisis.

Deze schrijver heeft een persoonlijke geschiedenis met Cottrell en zijn Nazi vrienden omdat ze door de jaren heen verschillende malen hebben geprobeerd mij te drogeren, vals te beschuldigen en me te vergiftigen. De reden waarom ik erbij werd betrokken was dat ik de Japanners probeerde te overtuigen om de $7 biljoen die ze sinds WO II hadden verdiend, te gebruiken voor de financiering van een gigantische campagne om een eind te maken aan armoede en de vernietiging van het milieu te stoppen. Ze verdienden dat geld met het exporteren van auto’s, TV’s enz. aan de rest van de wereld en dus stelde ik me voor dat ze het recht hadden om te beslissen hoe ze dat geld konden besteden.

Wat ik me niet had gerealiseerd is dat zo lang als de opium oorlogen aan de gang waren de Aziaten het spul naar de rest van de wereld hadden gestuurd en daar niet voor betaald waren.

In plaats daarvan werden hun dynastieën omver geworpen en werd hun goud systematisch geroofd en naar Zwitserland gestuurd door Westerse Skull and Bones moordenaars en drugdealers. De Skull and Bones op hun beurt rapporteren aan de Satanisten in het Vaticaan. En zo stapte ik onbedoeld in een oorlog die in het geheim al honderden jaren woedde.

Om terug te komen op Cottrell, zijn vriendje Vaticaan Satanische agent Michael Greenberg belasterde mij door aan de bazen van de Aziatische geheime genootschappen te vertellen dat ik vrouwen sloeg en een drugsverslaafde was. Het idee was om me te vervreemden van de Aziatische oudsten die een diepgewortelde afkeer hebben van drugsgebruikers vanwege de Aziatische ervaring met opium.

Het grote verhaal achter dit alles is dat de BIS en de Federal Reserve Board werden opgericht met Aziatisch goud. De Aziaten werd beloofd dat ze in ruil voor dit goud uiteindelijk de controle zouden krijgen over de wereld. Toen de Aziaten tegen de eigenaars van de BIS en de FRB een rechtszaak aanspanden bij het Internationale Gerechtshof om óf het goud terug te krijgen óf de controle te krijgen over de Westerse valuta’s gedekt door dit goud, wonnen ze. De westerse oligarchen zouden op 12 september 2001 het goud moeten overhandigen. In plaats daarvan, zoals we allemaal weten, staken ze de middelvinger op met 9/11 en probeerden ze hen te vermoorden met bio-wapens als SARS. Ondertussen werd de V.S. een Nazi fascistische staat via gestolen verkiezingen en de Patriot Act.

Maar om terug te keren naar Cottrell en zijn Nazi vrienden, onder hun Führer George Bush sr. begonnen ze naast hun “war on terror” met een campagne om systematisch de controle over het Westerse financiële systeem te stelen van de Europese Koninklijken.

Dit is de reden waarom Christopher Story in het openbaar begon met George Bush sr. te beschuldigen van het stelen van $7 biljoen van Koningin Elizabeth. De Bushes stuurden Cottrell voor een bezoek aan Story in een poging om hun kring van vertrouwelingen verder te infiltreren. Maar het duurde niet lang of Christopher Story beschuldigde Cottrell ervan hem te vergiftigen met een kankerverwekkend middel. Cottrell zelf zegt dat op 14 juli 2010 Christopher Story stierf aan een “zich snel ontwikkelende kanker”, maar dat “er geen gewelddadigheid bij betrokken was”.

Deze schrijver en twee leden van mijn staf werden ook vergiftigd met een als wapen dienende kankerverwekkende stof. Maar collega’s van Story zeiden me dat als ik onmiddellijk begon met het innemen van 5000 IU’s vitamine D elke dag en één gram vitamine C elk uur ik de kanker kon overleven, en dat deed ik ook. Jammer genoeg ontwikkelden mijn beide assistenten kanker in het lymfvatenstelsel en slechts een overleefde het na meerdere operaties en jarenlange peperdure behandelingen.

Hoe dan ook, Cottrell eist nu het eigendom op van de Britse Koninklijke financiële instrumenten die onder het beheer van Story waren. Cottrell eist ook het eigendom op van de $500 biljoen Delmara Timber Trust. Dit is heel interessant omdat V.K. Durham van de Delmara Timber Trust herhaaldelijk claimde dat Bush sr. en zijn kompanen haar echtgenoot van zijn gazon wegrukten, hem ophingen aan vleeshaken en hem martelden om toegang te krijgen tot deze trust.

Elke vermelding hiervan is zorgvuldig verwijderd van het Internet wat betekent dat Cottrell en zijn collega’s onder één hoedje spelen met de mensen die de Google censuur uitvoeren en het nep-presidentschap van Biden regisseren.

Cottrell besloot om zijn voormalige baas George Bush sr. en zijn club te verraden uit zelfzuchtige beweegredenen, want ze zijn allemaal geëxecuteerd wegens verraad en hij wil zich niet bij hen aansluiten aan de galg.

Willen we echt dat deze moordenaar en lasteraar aan de leiding komt van het Westerse financiële systeem? Cottrell moet zo spoedig mogelijk worden gearresteerd en voorgeleid voor ondervraging, hij weet waar veel lichamen zijn begraven.

Om dit een beetje beter te begrijpen, laten we eens kijken naar de koppen van het Iraanse Tasnim Persbureau van zo maar een dag vorige week:

Iran’s topgeneraal: Capaciteit ontwikkeld voor de vernietiging van het Zionistische regime.

Iran onthult nieuw vaccin voor COVID-19

Meer dan 8300 nieuwe coronavirus gevallen gemeld in Iran 

Deze angst zaaiende koppen maken duidelijk dat de Iraniërs orders krijgen van dezelfde mensen als de Israëli. Verhalen vol met onderwerpen als “de Russen/Noord-Koreanen/Chinezen enz. komen eraan om ons te overmeesteren” of “de plaag heeft de dood tot gevolg!” zijn typerend voor hoe de heersende klasse probeert ons onder controle te houden met angst. Het tegengif is liefde en dat is de boodschap die de Britse tak van de Rothschilds eindelijk begrepen lijkt te hebben.

Overigens lijkt het alsof de Communistische Chinezen ook deel uitmaken van dezelfde controlestructuur zoals te zien is in dit citaat van het officiële Xinhua Persbureau:

“De Chinese delegatie maakte het de V.S. kant duidelijk dat China niet de intentie heeft om de status en invloed van de V.S. te betwisten of te vervangen.”

http://www.xinhuanet.com/english/2021-03/20/c_139824274.htm

Aangezien de V.S. overheid niet langer bestaat, is het duidelijk dat ze refereren aan de controleurs in Zwitserland. Als je kijkt naar het begeleidende plaatje, kun je ook zien dat beide delegaties aan de recente nep V.S./China gesprekken in Alaska slavenmaskers droegen als symbool van blinde gehoorzaamheid.

Maar de Chinese gedelegeerden in deze bijeenkomst maakten ook een paar goede punten. Bijvoorbeeld: CCP chef buitenlandse zaken Yang Jiechi waarschuwde de V.S. gedelegeerden:

“Wij geloven niet in binnenvallen met een militaire strijdmacht, andere regimes omverwerpen of een bloedbad aanrichten onder mensen van andere landen. Landen moeten verenigd samenkomen om bij te dragen aan de toekomst van de mensheid.”

Nu we het over de toekomst van de mensheid hebben, we moeten beginnen met de Fransen na te volgen, die het .fr [code voor het Franse internet] deel van het internet opbliezen en zich zorgen begonnen te maken over een schurken artificiële intelligentie.

Er zijn steeds meer tekenen dat dit de werkelijke bedreiging is. Bijvoorbeeld: vorige week deed de Russische president Vladimir Putin een oproep voor een persoonlijke ontmoeting met de V.S. Resident Joe Biden. Maar elke vermelding hiervan is verwijderd van het Internet en alles wat we nu zien – zelfs bij het officiële Russische persbureau Tass – zijn voorstellen voor een teleconferentie. Al de zogenaamde wereldleiders zijn voor onze ogen vervangen door computer graphics vertegenwoordigers die elkaar alleen online ontmoeten.

Als voorbeeld van schadebeperking wanneer er iets misgaat, in reactie op Resident Joe’s virale green screen video [green screen of blue screen is een techniek om de studio achtergrond te vervangen door iets anders] die we vorige week aanhaalden, re-ensceneerde Mick West van Metabunk.org trots de hoofdscene met het microfoongegoochel.

Jammer genoeg, dient dit alleen om iedereen eraan te herinneren dat focus en belichting de dingen zijn die onthullen, ondanks dat hij zijn best doet en beweert dat alles is zoals het moet zijn. Joe’s maskerkoordjes en hand zijn beide scherp in beeld, maar de microfoon is onscherp. En daarbij zie je in het beeld ernaast dat de witte microfoon gelijk met of boven de donkere microfoon is. Maar bij het beeld vanaf de zijkant hieronder zie je dat het koordje van het mondmasker van de geluidsman en Joe’s hand scherp in beeld zijn maar de microfoon niet. Bovendien lijkt de witte microfoon helemaal te zijn verdwenen en hoewel beeldenstromer Mick zijn uiterste best heeft gedaan om de scene voor ons aan te passen, kunnen we zien dat de Cabal op zoek zou moeten gaan naar een nieuwe FX staf die iets weet over ononderbroken opeenvolging.

Als voorbeeld van hoe een echte, met de media pratende president eruit ziet, kunnen we zien hoe belichting en focus van de microfoons overeen komen met Trumps hand en mouw.

Wat dichter bij huis is de Foreign Correspondents Club van Japan te laf geweest om in te gaan op mijn uitdaging tot een gesprek over de feiten van de bewijsbare nep-pandemie. In plaats daarvan proberen ze een virtuele algemene vergadering te houden. Interessant daarbij is dat al mijn e-mails die mij informatie zouden moeten geven over deze bijeenkomst van mijn computer werden verwijderd en ik hiervan pas hoorde toen ik een gesprek met een collega had over een landlijn.

Als teken dat mensen wakker worden kwamen protesteerders in Londen, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Nederland, Australië, België, Japan, Wenen, Canada, de V.S. en elders op voor de Wereldwijde Rally voor Vrijheid.

Ons advies is om je mondmaskers niet alleen weg te gooien en de DNA-veranderende vaccins te weigeren maar ook de hoeveelheid tijd die je achter een scherm doorbrengt te beperken.

Tot slot deze week: we hebben gesproken met Russische FSB-bronnen en bronnen binnen het V.S. geheime Ruimteprogramma. Beiden zeggen dat de geheime Space Force waarschijnlijk spoedig aan het publiek geopenbaard wordt. We hopen spoedig naar de Thule luchtmachtbasis in Groenland te kunnen gaan om de geheime Space Force eindelijk met onze eigen ogen te kunnen zien. Stay tuned.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “BIS Misdaadsyndicaat klampt zich vast aan de macht via Moord en Omkoping.”

 1. Heel het systeem kan maar door 1 iemand geneutraliseerd worden, en die iemand noemt “Jezus Christus”, we zitten, zoals “Benjamin Fulford” het zelf al heeft laten weten, echt in de allerlaatste fase van de eindtijd, zoals die in alle Bijbels omschreven staan, en Christus zal samen met zijn Vader God, heel de aarde herscheppen.
  Het laatste signaal van Christus zijn 2de komst, is dat Jeruzalem over mogelijk enige weken zal aangevallen worden door een wereldleger dat daar in de omgeving al paraat staat, waarvan dit de voorbereiding was : https://derijkstebelgen.be/nieuws/nieuw-1-mei-waalse-wapenfabrikant-fn-stapt-in-amerikaans-militair-contract-van-383-miljoen-dollar , en dat, nadat de bevolking één van de dagen in lockdown zal moeten gaan, hetgeen door de Bijbels als “de schapen in hun hok gedreven” omschreven staat, het zal er dan ook vanaf hangen wanneer het stadsbestuur van Jeruzalem zal beslissen wanneer de lockdown er moet komen.
  Wil u hier meer over weten, dan moet je dit maar eens doornemen : https://www.zoeklicht.nl/artikelen/danil+11+d+de+wederkomst+van+jezus+christus_1825 , dit : https://nl.wikipedia.org/wiki/Wederkomst_van_Jezus , en dit : https://nl.wikipedia.org/wiki/Wederkomst_van_Jezus , er is dus een hele hoop op komst.

  1. Ohm namo narai !

   Over aanslagen uit en met noodweer en over Nep sprookjes.
   En de lieve HEER met zijn Hemelhagelgeweer.
   [ Legt de lieve HEER ze neer met zijn Hemelhagelgeweer ? ]

   Binnen één dag, een maand en een jaar is ook het laatste verhaal weer rond. Net als corona zijn ook nep sprookjes uitsluitend en alleen geschikt voor kinderen. Grote mensen vinden het soms te spannend en dan kunnen ze niet meer rustig slapen [5/6 juni 2020 in Amerika bijvoorbeeld ook vermeld op deze site] . . .

   Als een geschenk uit de Hemel was het precies een jaar na dato weer goed raak. Na 12 maart en Pasen was ook het laatste verhaal weer rond. Het begint zoals geëindigd en het eindigt zoals het begon met een beste Hagelbui 12/13 April 2021. Test moest het zijn.
   13 en 28 augustus waren al geverifieerd.
   Geweldig dat God op zo’n manier van zijn bestaan laat weten en blij dat het nog steeds goed uitkomt.

   Donderwetter. Slecht nieuws voor de luciferanen, de moloch en satans aanbidders.

   Nog even voor de goede orde..

   Na ’65/’67 – ’95/’97 [privé. ] .
   Sumatra tsunami 2x .
   7 maart 2004 en 8 maart 2018.
   Zeerijp 2x en Anne Krakautou [Privé].
   Westerwijtwerd / Wellington , binnen een jaar en een dag.
   Nu op 13 April is ook het Engeltje weer een jaar in het rond gefietst.
   Hij had nog meer aan zijn fiets hangen zoals je misschien wel hebt gezien.

   Voor sommige Mensen onbegrijpelijk maar voor anderen heel duidelijk gesteld.
   We hadden een witte Pasen dus op naar een vrolijke Kerst !

   Bedankt en tot ziens !

   Sri sri Magnitude/ Tsunami giri Babba.
   AardbevingsGroninger
   Donder / bliksem en hagelpredikant.

 2. Ik hoop dat de strijd niet alleen intenser maar ook sneller uitgevoerd worden !!

  Hoe langer het duurt hoe rampzaliger het gaat worden , zie volgende headlines in een artikel van

  Dr. Bossche warns the world is creating an “uncontrollable monster” and turning vaccines into “a bioweapon of mass destruction”
  A vaccine industry insider who worked with the Bill & Melinda Gates Foundation

  Bossche explains that vaccines do work on an individual level, but in the aggregate create enormous risks due to “immune escape”
  People who get “fully vaccinated” are breeders for “super strains” of even more deadly covid pathogens
  Warning from Bossche: “Immediate cancellation of all ongoing Covid-19 mass vaccination campaigns should now become THE most acute health emergency of international concern”
  Open Letter to the WHO: Immediately Halt All Covid-19 Mass Vaccinations

  Dr. Vernon Coleman joins in issuing global warning: Covid vaccines may “wipe out the human race”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *