Benjamin Fulford: “Showdown in Washington DC nu de Demonratten hun Laatste Verdedigingslinie innemen.”

4 januari 2021

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het ligt in de verwachting dat deze week historisch zal worden aangezien tegengestelde krachten op 6 januari een krachtmeting zullen hebben in Washington DC. De uitkomst zal de overleving van de Constitutionele Republiek bepalen met Donald Trump die zijn plaats in de geschiedenis zal vinden als een van haar grootste helden. Het kan ook het begin van het eindspel aankondigen dat hem uiteindelijk tot de laatste president van de United States Corporation zal maken.

De extra bevoegdheden die hem zijn verleend in de huidige noodtoestand zal het spelen van diverse “Trump kaarten” mogelijk maken om zo’n 220.000 Satanisten op te pakken die zich heimelijk de controle van de V.S. hebben toegeëigend. Ze zullen waarschijnlijk worden ondergebracht in FEMA kampen (een soort concentratiekampen) en er zal een begin worden gemaakt met Neurenberg-achtige misdaadtribunalen. Trump zal algemeen worden beschouwd als een bevrijder van de mensheid.

De Ayatollah Khameini heeft openlijk gezegd dat Trump vermoord zal worden en nu heeft deze website, gekoppeld aan de Britse inlichtingendienst onderstaande foto in omloop gebracht.

Daarop staat Trump omringd door beroemde dode mensen met het opschrift 2021. Hebben deze mensen bepaalde inside-informatie? Als — zoals de foto suggereert — hij zal worden vermoord in een ongeluk zoals JFK Jr. of Prinses Diana, zou zo’n executie absoluut een bloedbad en chaos teweeg brengen.

Hoe dan ook, Pentagon-bronnen zeggen dat als Trump wordt vermoord of als het Congres en de Senaat bij stemming ervoor kiezen de frauduleuze verkiezing van Joe Biden te steunen, “zullen de mensen beginnen met het vermoorden van politici en rechters alsmede corporate topfiguren, vaccin-promotors, lockdown-bevorderaars, enz.”

De situatie binnen de strijdkrachten is zodanig dat de kolonels en onderofficieren klaar staan om actie in hun eigen handen te nemen als de generaals zich neerleggen bij de onmiskenbare verkiezingsdiefstal.

Sommige NSA-bronnen denken dat wij te maken hebben met een opsplitsing van de werkelijkheid. Dit zou een metafoor kunnen zijn voor verschillende visies van de wereld of het zou waar kunnen zijn. Terugkijkend op 2020 kunnen we zien hoe Trump in een hoek werd gedreven door de Deep State als gevolg van de wereldwijde nep-pandemie. Ze beraamden het stopzetten van de economieën ter voorbereiding op een financiële reset van het fiat-geldsysteem van de centrale bank.

Als tegenmaatregel — nadat aanvankelijke voorstellen voor het gebruik van preventieve middelen zoals hydroxychloroquine werden tegengehouden door Deep State agenten — heeft hij sterke druk uitgeoefend voor een vroegtijdige vrijgave van vaccins om angst bij het publiek weg te nemen en de economie toe te staan weer volledig actief te worden. De VS-boerderij is het thuis voor vele mens-schapen die een leven lang zijn geprogrammeerd vertrouwen te hebben in vaccins zonder de schadelijke inhoud te kennen. Zelfs zonder voldoende veiligheidstesten zullen ze in de rij staan voor de identificatie vaccin-tatoeage met het “merk van het beest” die hun DNA op onvoorspelbare manieren zal veranderen.

Gezien de beperkte alternatieven tijdens een verkiezingsjaar, realiseerde Trump zich waarschijnlijk dat vaccins een noodzakelijk kwaad zijn voor algemene steun om nog eens vier jaar aan de macht te blijven terwijl hij de angst die mensen psychologisch verlamt wegneemt, en het land economisch weer op gang brengt. Hij zou het kunnen zien als een compromis zodat mensen weer terug kunnen naar hun werk en bedrijven weer open kunnen gaan tegenover schulden en wanhoop die leiden tot zelfmoord en sociale onrust, met uiteindelijk een groter verlies van levens.

De Deep State had waarschijnlijk nooit verwacht dat Trump zo snel een vaccin zou kunnen uitbrengen om hun strategie van pandemische lockdown en economische instorting te verhinderen, belangrijke pogingen om een oorlog te beginnen te doen ontsporen en vredesovereenkomsten in het Midden-Oosten tot stand te brengen.  

Nu ontmaskert hij incompetente politici in de staten die geen orde op zaken kunnen stellen om de vaccins te distribueren, zelfs toen ze al waren geleverd. Dit was ook duidelijk bij de productie van beademingsapparaten die werden gevraagd door psychopaten als Cuomo in New York en daarna nooit zijn gebruikt. Trump speelt misschien 5D-schaak met het distribueren van de vaccins om het hele netwerk van Satanische vaccinverkopers op te jagen en te elimineren, zoals duidelijk is in zijn eigen tweets: “De Federale overheid heeft de vaccins verdeeld over de staten. Het is nu aan de staten om ze te gebruiken. Kom in beweging!. 

Sommige staten zijn heel traag met het vaccineren van de mensen die dat willen ondanks de succesvolle en heel grootschalige distributie van vaccins door de Federale Overheid. Zij zullen het moeten doen!” Tegelijkertijd onthult Trump de fraude waardoor praktisch elke dode, het doet er niet of er enig verband is, wordt gebruikt om de Covid-aantallen op te drijven en enorme betalingen van $ 13.000 te incasseren voor het toelaten plus $ 39.000 voor het gebruik van een beademingsapparaat.

“Wanneer er twijfel is, noem het Covid.” “Nep-nieuws!”

Wat het onderwerp desinformatie betreft: de P3 Vrijmetselaars stuurden ons een foto “afkomstig van de Russen”, waarbij ze claimden dat deze van de microchip is die in het Pfizer-vaccin zit.

Toen we contact opnamen met bronnen van de Russische FSB ter bevestiging, zeiden ze dat de microchip “er een was die wordt gebruikt voor een effectenpedaal op een elektrische gitaar.” We hebben heel wat gelachen toen we het zagen.”

Maar het is waar dat al in 1950 werd ontdekt dat kleine elektrische impulsen in bepaalde delen van de hersenen extreem plezier, pijn, of gevoelens van misselijkheid, enz. konden veroorzaken. Ook is er uitgebreid bewijs dat experimenten met het inplanten van microchips in de hersenen van VS gevangenen, enz. al tientallen jaren hebben plaatsgevonden. Het doel was om in staat te zijn mensen te manipuleren met afstandsbediening die pijn, plezier of andere gevoelens kon veroorzaken. Er zijn nu micro RFID-chips (Radiofrequentie-identificatie) die gebruikt zouden kunnen worden om zulke effecten bij mensen teweeg te brengen.

Als je denkt dat dit bizar is, kijk dan eens maar de patenten die zijn geregistreerd door een zekere Richard A. Rothschild. De patenten maken het mogelijk om “een netwerkinstrument… gevormd om te communiceren met biometrische gegevens van het individu… om tenminste één staat van het individu vast te stellen”, dat dan wordt gebruikt om “een bepaalde actie uit te voeren”. Dit is mogelijk met een injecteerbare RFID chip.

https://patents.justia.com/inventor/richard-a-rothschild

https://nl.espacenet.com/publicationDetails/biblio?II=0&ND=3&adjacent=true&locale=nl_NL&FT=D&date=20200903&CC=U.S.&NR=2020279585A1&KC=A1#

Aangezien er echter zo veel desinformatie is, zal deze schrijver een microscoop kopen en een exemplaar van het vaccin te pakken zien te krijgen en persoonlijk controleren of er een microchip in zit. We zullen daarover verslag uitbrengen aan onze lezers wanneer we dit hebben gedaan.

Hoe dan ook, er is ook een heel wezenlijke machtsstrijd gaande die zich concentreert rondom Covid-19 vaccins, niet alleen in de V.S. maar ook in Rusland, Japan en elders. In Rusland vielen verleden week speciale militaire eenheden een klooster binnen om een prominente monnik, bekend als vader Sergei, te arresteren in een aan Covid gerelateerde strijd.

https://apnews.com/article/riots-arrests-moscow-coronavirus-pandemic-russia-cb61a26ff3824d2512ce8fb155b66de3

https://abcnews.go.com/International/wireStory/coronavirus-denying-russian-monk-detained-police-74948263

Russische FSB-bronnen zeggen dat de problemen met vader Sergei “begonnen in de zomer toen hij het bestaan van het coronavirus ontkende”. Sergei hekelde overheidsopdrachten om kerken en kloosters te sluiten als deel van een “Satanische samenzwering” en zei: “iedereen die kerken en kloosters sluit zal vervloekt worden”.

Maar de Russische FSB-bronnen zeggen dat Sergei ook nonnen aanmoedigde om zichzelf te offeren en dat er in zijn klooster bestraffingen van kinderen plaatsvonden. ”Eigenlijk creëerde hij een sekte. Zijn volgers beschouwden hem natuurlijk als een heilige”, besloten de FSB-bronnen. Andere Russische bronnen zeggen dat het de Khazariaanse Satanische Chebad sekte was die opdracht gaf tot zijn arrestatie en dat het een revolutie tegen het huidige Russische regiem zou uitlokken.

Ondertussen in Japan heeft vorige week de twist over het vaccin en Covid geresulteerd in de gruwelijke moord op Yuichiro Hata, secretaris-generaal voor het Huis van Counselor-leden van de belangrijkste oppositiepartij, de Constitutional Democratic Party van Japan. De eerste nieuwsrapporten zeiden dat hij meerdere keren was gestoken maar nu is dat verhaal verwijderd van het internet en alles wat de enige beschikbare verhalen zeggen is dat hij “is gestorven aan Covid-19”.

Bronnen van de Japanse militaire inlichtingendienst zeggen dat Hata werd vermoord omdat hij een productiegelegenheid van vaccins onderzocht in de stad Ueda in Nagano Prefecture. Hata onderzocht ook een netwerk van kinderhandel daar, zeggen ze. Speciale legereenheden zijn nu op zoek naar Miura Haruna van het talenten- bureau Amuse in relatie tot dit incident. Het is nu ook waarschijnlijk dat Premier Yoshihide Suga geëxecuteerd zal worden in relatie tot deze misdaad, zeggen de bronnen.

Eén WDS-bron in Azië rapporteert dat:

“Jack Ma is verwijderd door de Chinese militaire autoriteiten. Hij is sinds november niet meer gezien. Hij werd gezien als een bedreiging omdat hij kritiek had op de financiële agenda voor 2021 en daarna van de Communistische overheid.” 

https://www.msn.com/en-us/money/news/where-is-jack-ma-alibabas-billionaire-founder-is-reportedly-missing-following-chinas-crackdowns-on-his-companies/ar-BB1crWLm

Dit kan een gevolg zijn van de tegenmaatregelen die zijn genomen door Trump en de patriotten tegen een Chinese overname van Amerika.

Er is ook gekonkel in het Vaticaan met betrekking tot Covid en het vaccin. Herinner je je nog dat Paus Franciscus verscheidene weken was verdwenen en alleen een hologram van hem zichtbaar was. Toen verscheen plotseling een nieuwe Paus Franciscus die de Covid vaccins sterk aanbeveelt. 

Maar Paus Franciscus kwam niet opdagen voor de eindejaarsvespers en de plechtige chanting van het Te Deum op 31 december 2020 in de St. Pietersbasiliek en voor de Heilige Mis voor het feest van de Heilige Maria, Moeder van God op 1 januari 2021.

Dit betekent dat de Katholieke hiërarchie heeft doorgekregen dat hij is vervangen door computergraphics en dat ze al snel een nieuwe paus zullen kiezen, zeggen bronnen van de P3 Vrijmetselarij.

De Katholieke Kerk krijgt ook door dat enorme sommen geld uit hun naam werden verzonden door mensen die geen verbinding hebben met het Christendom of de kerk. Bijvoorbeeld: dit nieuwsverhaal spreekt over $ 1.8 miljard die door de Vaticaan Bank naar Australië werd gezonden zonder dat het Vaticaan daar iets van wist.

Een kerkbeambte merkte op: “dit is ongeveer vier keer meer geld dan het hele jaarbudget van circa 330 miljoen Euro’s van de Heilige Stoel, het lijkt wel sciencefiction”.

https://www.reuters.com/article/us-vatican-australia/vatican-denies-knowledge-of-1-8-billion-transferred-to-australia-idUSKBN2950T6?utm_source=reddit.com

Nu we het over sciencefiction hebben, we hebben nadere bevestiging gekregen over de bron van het probleem verbonden aan de Octagon Trust in Zwitserland. Dit zijn, zoals de P3 het omschrijft, de “buitenaardsen” die de mensheid onder controle houden.

Duitse bronnen zeggen dat de oorspronkelijke “Octagon Trust”, werd opgezet door de Nazi’s in Zwitserland na Wereldoorlog II om in een naoorlogs tijdperk de wederopbouw van de Nazi militaire machine te financieren. Het geld werd doorgesluisd naar Admiraal Wilhelm Canaris van de Afweer, de Duitse militaire inlichtingendienst. Canaris nam het leiderschap over in 1957 nadat Adolf Hitler was omgekomen bij een auto-ongeluk in Argentinië, volgens meerdere bronnen. Canaris werd opgevolgd door George Bush Sr., Bush werd opgevolgd door Angela Hitler (Merkel), zeggen de bronnen.

Dit zijn de mensen die uiteindelijk achter de voortdurende Covid- en vaccinatiesamenzwering zitten om de mensheid tot slaaf te maken. Hun doel is om de mensheid te verdelen in een super ras (zij) en hun slaven (wij). Als de vaccins RFID chips bevatten die op afstand de controle over plezier, pijn, enz. mogelijk maken in de banen van de menselijke hersenen en het zenuwstelsel, zouden ze deze verdeling van de mensheid in een meester- en slavenras werkelijkheid maken. 

Vergeet niet dat elke reële arts je zal vertellen dat Covid-19 niet bestaat. Zelfs het CDC (Centrum voor ziektecontrole en preventie) van Amerika en het MHRA (Medicines and Healthcare products Regulatory Agency) van de UK geven toe dat ze geen enkel specimen hebben van Covid. Dus waarom proberen ze ons dan allemaal te vaccineren?

Onbevreesde artsen over de hele wereld hebben zich uitgesproken. Dr. Heinrich Fiechtner vervloekte recentelijk de Duitse overheid voor het “moordenaarsvaccin”. 

https://theresistance.video/watch?id=5fec3f8067781a1dd7ce3e5f

Eerder in december waarschuwde Dr. Roberto Petrella moedig zijn landgenoten dat Covid-19 over controle en bevolkingsreductie gaat.

https://theresistance.video/watch?id=5fd11dee36e1a46b3ed9b7bc

Tegelijkertijd geven de MSM (meester-slaaf manipulatie) helden van de pandemie-fraude zichzelf een voor een bloot. Fauci maakte bekend dat hij nooit echt het vaccin nam door de praten over pijn in de verkeerde arm.

Daarom moeten we systematisch iedereen die Covid-lockdowns instelt en wetten voor verplichte vaccinatie maakt opsporen en doden. De tijdlijn van de nieuwe Covid-21 agenda werd gelekt door vaderlandslievende politici in Canada en Frankrijk. Daarin wordt aangegeven dat een grote wereldwijde lockdown gepland staat voor de zomer om zo nieuwe beperkingen op te leggen. De nieuwe “corona-varianten” duiken toevallig op in plaatsen in de VS waar geen shutdown is en het leven terugkeert naar normaal — een teken dat de volgende ronde is begonnen en daarom moeten we het gevecht doorzetten en ons nooit overgeven.

Om te eindigen met een positief berichtje: Trump tekende een wetsvoorstel waarbij inlichtingendiensten 180 dagen krijgen om de waarheid over UFO’s te onthullen. Dit zou de eerste stap kunnen zijn naar het besef bij een breder publiek wat een nieuw tijdperk zal inluiden van ruimteonderzoek en de kolonisatie van andere planeten.

https://www.collective-evolution.com/2020/12/30/president-trump-signs-bill-giving-intelligence-agencies-180-days-to-reveal-the-truth-about-ufos/

Benjamin Fulford.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Showdown in Washington DC nu de Demonratten hun Laatste Verdedigingslinie innemen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *