Benjamin Fulford: “Enorm offensief tegen de Octagon Groep bedoeld om een eind te maken aan het 4de Nazi Rijk.”

28 december 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Een enorm offensief, gericht op het afmaken van de in Zwitserland gevestigde Octagon groep en een eind te maken aan hun 4de Nazi Rijk, is van start gegaan. De leidinggevenden van farmaceutische bedrijven, de hoofden van medische organisaties en andere mensen die zijn verbonden met de Covid-19 terreur en de vaccinatiecampagne zijn doelen met hoge prioriteit. De Zwitsers zal gevraagd worden om alle leiders van de Octagon groep over te leveren of volledige vernietiging van hun land onder ogen te zien, volgens bronnen van de Gnostische Illuminatie.

“De Covid-19 Gladio operatie is Zwitserse Octagon; Gladio is daar een afdeling in”, bevestigen MI6-bronnen. Dit betekent dat een wereldwijde massamoord-campagne wordt georganiseerd vanuit Zwitserland; daarom worden zulke radicale maatregelen genomen.

Wees echter gewaarschuwd, de Octagon groep is in werkelijkheid het politbureau van de circa 1 miljoen sterke Khazariaanse Maffia en die zijn niet van plan om stilletjes in de nacht te verdwijnen.

Eén NSA-bron zegt dat er berichten zijn die erop wijzen dat KM acteurs nu samenspannen tegen Trumps oproep aan patriotten om op 6 januari bijeen te komen in Washinton DC. De bron waarschuwt dat het een dodelijke val kan worden en als patriotten willen helpen moeten ze overwegen om plaatselijk iets te doen tegen politici, artsen, enz., die lockdowns en Covid-19 vaccinaties pushen.

Als je nog altijd gelooft in alle Covid angstpropaganda die de hele dag door wordt geproduceerd, dan is hier wat feitenonderzoek dat je kunt doen: Het Chinese bio-wapen laboratorium in Wuhan, China, waar het zogenaamde Covid virus vandaan kwam, is eigendom van de Soros Foundation zoals te zien is in de oprichtingsarchieven bij de SEC (Securities and Exchange Commission). Deze zelfde foundation is eigenaar van de vaccinmakers. De Soros Foundation is een façade voor de Khazariaanse Maffia.

Iets anders waaraan mensen herinnerd moeten worden is dat Westerse geneeskunde is gebaseerd op militaire geneeskunde en een militaire hiërarchie heeft. Als artsen orders niet gehoorzamen, verliezen ze hun medische licentie. De bevelen komen van medische organisaties die onder controle staan van de Khazariaanse Maffia. 

Bronnen van de Russische FSB bevestigen dat sommige Covid-19 vaccins die nu gepusht worden, microchips bevatten. “We proberen ze nu te decoderen”, zegt één bron. Maar reageren op elke nieuwe gruweldaad van de Khazariaanse Maffia is niet voldoende, en dat is waarom ingrijpende operaties doorgaan. Nu zijn speciale militaire eenheden van Rusland, de V.S., Israël en andere landen actief bezig met het opsporen en arresteren van alle leidinggevenden die verbonden zijn aan dit medische terrorisme in het Westen, voornamelijk de G7 groep van Khazariaanse slavenlanden.

https://www.thehour.com/news/article/Pandemic-and-unrest-fuel-the-biggest-National-15826661.php

Zelfs propaganda nieuwskanalen zoals de Washington Post geven toe dat de grootste mobilisatie van de Nationale Garde sinds wereldoorlog II plaatsvindt. Natuurlijk proberen ze het zo te draaien alsof het gaat om “het bestrijden van de pandemie”, maar in werkelijkheid is het de bestrijding van de KM.

Een ander teken dat alles niet zijn gewone gangetje gaat is dat land- en kustgrenzen zijn gesloten in Japan, Saoedi-Arabië, Brazilië, de V.S. en andere landen, om het ontsnappen van Khazariaanse Maffia bazen te voorkomen. 

In Japans geval zijn de grenzen gesloten voor buitenlanders die proberen het land binnen te komen om zo Khazariaanse agenten, sluipmoordenaars, enz. eruit te houden, volgens de Japanse militaire inlichtingendienst. Het buiten het land houden van deze agenten zal het Japan mogelijk maken om veilig de onafhankelijkheid te verklaren van Khazariaanse Maffia controle. Veel van de zogenaamde Japan agenten van de Khazariaanse Maffia zijn al verwijderd en spoedig zullen er meer volgen, zeggen ze.

Als achtergrond: De Japanners zijn sinds het einde van WO II geregeerd door Koreaanse gangsters, onderaannemers van de CIA, dat op zijn beurt aan het werk was voor de KM. De Japanners zullen — als een onafhankelijk land — een alliantie in stand houden met de V.S., maar alleen nadat de V.S. is bevrijd van KM controle; zeggen bronnen van de Japanse militaire inlichtingendienst. 

Maar er bestaat nu een groep van Japanse rechts-conservatieven die van plan zijn de dingen een stap verder te brengen, volgens bronnen van rechts-conservatief die dicht bij de Keizer staan. Deze groep is van plan om het Filippijnse eiland Cebu te veranderen in een onafhankelijk land dat een goudgedekt muntstelsel gaat uitgeven, zeggen ze. Die valuta zal worden gebruikt om een massale militaire expansie te financieren, ontworpen om de controle over ASEAN landen zeker te stellen, zeggen ze.

Oké, laten we dan nu eens kijken naar de laatste zogenaamde bomexplosie die vorige week plaatsvond in Nashville, Tennessee. Onze eigen bronnen bevestigen wat velen hebben gerapporteerd en dat is dat een NSA faciliteit, waar men bezig was met het controleren van Dominion stemmachines die de stemmen voor President Trump stalen, werd getroffen door een thermobarisch explosief (een explosief dat tijdens de explosie gebruik maakt van zuurstof in de lucht als oxidator; hierdoor is dit wapen sterker dan een gewoon explosief van vergelijkbare grootte en produceert een drukgolf die langer aanhoudt). Een goede video van de raketinslag is te zien op de link hieronder. Let goed op de blauwe flits aan het begin van de explosie. 

https://www.brighteon.com/c336fe5b-b6d0-4506-bad5-560b4c9a798f

Natuurlijk zeggen de corporate propagandamedia dat dit het werk was van een “Blanke racist” Anthony Quinn Warner geheten, maar als je op het net zoekt naar gegevens voorafgaand aan de aanval, wijst het zoeken naar die naam naar een aantal afbeeldingen van Warner brothers Looney liedjes. Hoe dan ook, NSA-bronnen zeggen dat dit een rechtstreekse aanval was op de Amerikaanse strijdkrachten door minderwaardige FBI en andere elementen die werken voor de KM.

Een ander hoofddoel van het offensief behalve de FBI en de farmaceutische bedrijven is de high-tech industrie, in het bijzonder Google, Facebook en IBM; daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Donald Trump sprak vorige week zijn veto uit over de defense bill (wetsvoorstel bescherming) omdat het sectie 230 van de Communications Decency Act (wet communicatie fatsoensnormen) niet intrekt:

“Geen provider of gebruiker van een interactieve computerservice zal worden behandeld als de uitgever of spreker van welke informatie ook die is verschaft door een andere zelfinformatie provider” (47 U.S.C. § 230). (Hierdoor worden zowel de Internet provider als de gebruiker immuun gemaakt voor de verantwoordelijkheid voor onrechtmatige daden die anderen op hun websites of on-line forums begaan.)

Dit is de clausule die het mogelijk maakt dat nepnieuws en disinformatie in eindeloze hoeveelheden worden geproduceerd samen met censuur van de zittende president, zijn perssecretaris en elke persoon met ondersteunende gezichtspunten.

Om een idee te krijgen hoe gevaarlijk deze disinformatie kan zijn, kijk eens naar de volgende deep fake video  van Koningin Elizabeths jaarlijkse Kerstrede hieronder. (deep fake is een kunstmatig communicatiemiddel waarin met behulp van artificiële intelligentie een persoon in een bestaand beeld of video is vervangen door iemand anders die erop lijkt of waarin beelden zijn gemanipuleerd) 

En vergelijk die nu met de echte (?).  

Veel bronnen bevestigen dat de volgende “wereldleiders” nu kunstmatige vervangingen (deep fakes) zijn, gecombineerd met chirurgisch veranderde persoonlijke evenbeeld acteurs: President Vladimir Putin van Rusland, President Xi Jinping van China, Paus Franciscus, V.S. “President-elect” Joe Biden en vele anderen.

Nu we het hebben over Joe Biden, functionarissen in Oekraïne hebben meer gedetailleerde informatie en bewijzen vrijgegeven over hoe hij was omgekocht en gecompromitteerd. Amerikaanse financiële instellingen die erbij betrokken waren zijn ook openlijk geïdentificeerd.

00 PICTURE BELOW

Hoe dan ook, het wijdverspreide gebruik van nep-leiders betekent dat de claim van de Gnostische Illuminatie dat we vechten tegen een schurken Artificiële Intelligentie geloofwaardig is. Het steeds meer werken van mensen via Zoom (software voor video conferenties) en andere afstandstechnieken, betekent dat het gebruik van vergaande vervalsingen zich verder uitstrekt dan wereld ”leiders”. Aan de lichtere kant: sommige entrepreneurs zullen wellicht mensen met deep fake artificiële intelligentie kopieën van zichzelf willen misleiden om deel te kunnen nemen aan videoconferenties terwijl ze zelf gaan golfen.

Het maakt echter niet uit, de nationalisatie of het opbreken van grote technische monopolies zoals Google en Facebook, gecombineerd met strikte reglementering, zal nodig zijn om te garanderen dat vertrouwd kan worden dat het internet de waarheid levert. China is ook begonnen technische giganten te reguleren en te beteugelen, in het bijzonder de Alibaba groep en nu kennelijk ook Tesla. Tesla is waard meer dan de top zeven autobedrijven van de wereld samen dankzij een enorme input van fiat monopoly geld. Aan dit soort input zal spoedig een einde worden gemaakt, beloven NSA-bronnen. 

https://en.pingwest.com/a/8154

In ander nieuws zegt MI6 dat de Brexit overeenkomst tussen de UK en de EU, die vorige week werd getekend, “een zetje lijkt te hebben gekregen van Duitsland door middel van een financiële stimulans voor o.a. de Premier”. De Britse inlichtingendienst heeft een lijst van namen gekregen. Ze controleren die nu en gaan tegelijk met een fijne haarkam door de 2000 pagina’s tellende overeenkomst. “Als dit inderdaad waar is, zal de hele overeenkomst worden gestopt en verlaten we de EU met zijn wereldhandelsvoorwaarden”, zeggen de bronnen.

Het is onwaarschijnlijk dat de EU zelf in zijn huidige vorm nog veel langer zal bestaan aangezien haar Fuhrer Angela Hitler Merkel beloofd heeft om in 2021 af te treden. Hongarije en Polen zetten al stappen naar onafhankelijkheid. Franse militaire bronnen zeggen ook dat ze nu stappen zullen ondernemen tegen Khazariaanse Maffia marionettenleider Emmanuelle Macron om Franse onafhankelijkheid van Duitsland te herstellen.

Een ander land dat op het punt staat om zichzelf te bevrijden van de KM is Israël. Israël zal op 23 maart a.s. zijn vierde algemene verkiezingen houden in twee jaar tijd. Mossad-bronnen zeggen dat Nazi Misdaadminister Benjamin Netanyahu niet langer op deze aarde is. Als dat zo is, zou de verkiezingscampagne het onmogelijk maken om zijn bestaan te vervalsen.

En laten we dan nu eens kijken naar de onderwerpen die ik over het algemeen vermijd, zoals buitenaards leven en UFO’s. De Amerikaanse Marine heeft net een patent gepubliceerd waarin wordt beschreven hoe ze de driezijdige UFO’s maken die zo vaak in vele gebieden zijn gespot en gefilmd.  

https://www.zerohedge.com/technology/us-navy-patent-describes-em-drive-flying-triangle-craft

En nu vertellen NSA-bronnen ons:

“Trump heeft net de buitenaardse verdragen gecanceld die door President Eisenhower waren getekend, alle 12. Hierdoor kunnen andere menselijke soorten naar de aarde komen om de mensheid te assisteren.” 

Zoals gewoonlijk met dit soort informatie, kun je het best voorzichtig zijn want we zien nog steeds geen buitenaardsen in onze straten, op onze luchthavens of in de souvenirwinkels lopen. Maar enorme vuurballen zijn over de hele wereld in de lucht verschenen, waaronder China, Japan, Italië, Engeland, de V.S., Frankrijk. Misschien zijn het slechts meteorieten maar ze lijken er zeker niet op. 

https://www.indiatimes.com/trending/environment/giant-fireball-crash-lands-in-china-530426.html

https://www.eadt.co.uk/news/meteor-in-suffolk-on-christmas-day-6870908

https://english.kyodonews.net/news/2020/11/1630e7941a64-fireball-as-bright-as-full-moon-spotted-in-night-sky-over-japan.html

https://www.startribune.com/streaking-meteor-s-predawn-flash-stars-in-an-arresting-video-for-minnesota-sheriff-s-deputy/573410151/

https://www.ouest-france.fr/pays-de-la-loire/cholet-49300/un-bolide-a-t-il-traverse-le-ciel-du-maine-et-loire-7079549

https://www.3bmeteo.com/giornale-meteo/meteo-e-astronomia–bolide-sopra-i-cieli-dell-alto-adige–foto-422138

Maar het doet er niet toe wat, we moeten de problemen waar onze planeet voor staat zelf oplossen en niet wachten tot god of een of ander buitenaards moederschip naar ons toe komt om ons te redden.

Tenslotte zou ik dit weekverslag willen besluiten met wat goed nieuws voor het herstel van de planeet. Op 1 januari 2021 zal in China een 10-jaar durend verbod op het vissen in de hele stroomgebied van de Yangtze Rivier ingaan. 

https://www.telesurenglish.net/news/Chinas-Yangtze-River-Basin-to-Recover-Biodiversity-20201224-0014.html

Misschien, als we orde op zaken kunnen stellen, kunnen we iets soortgelijks doen voor de oceanen en andere wateren van de wereld. Vergeet niet dat er minder dan 10% van de grote vissen in de oceanen zijn dan 50 jaar geleden.

Wanneer de Khazariaanse Maffia eenmaal is verslagen, hopelijk in 2021, kunnen we een campagne van vele miljoenen dollars starten om een eind te maken aan armoede en milieuvernietiging en beginnen met een exponentiële expansie van aards leven in het universum. Dat, samen met de bevrijding van de mensheid van duizenden jaren slavernij, is waar we allemaal voor vechten.

Zoals gebruikelijk zijn er heel wat dingen die we niet kunnen rapporteren maar wees ervan verzekerd dat de goede kant aan de winnende hand is.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Enorm offensief tegen de Octagon Groep bedoeld om een eind te maken aan het 4de Nazi Rijk.”

 1. Wees dan ook met elkaar en door en voor elkaar, Weer de Scheppers die Wij Allemaal op Aarde behoren te Zijn!

  En dat kan alleen maar via deze mantra van Lichttaal:

  IK BEN HET LICHT

  IK BEN DE LIEFDE

  IK BEN DE WAARHEID

  IK BEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *