Benjamin Fulford: “Het Westen staat voor het moment van de waarheid nu de Khazariaanse Maffia zich overgeeft aan de Chinezen.”

14 december 2020 

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Westerse wereld staat tegenover zijn grootste crisis ooit nu zijn heersende elite zich heeft overgegeven aan China. Of het Westen verwijdert deze elite uit de macht en creëert een eendrachtig front of westerlingen zullen Chinese slaven worden die werken voor onderaannemers van de Khazariaanse Maffia. Het is deze strijd waarin de Chinezen en het Westen zijn betrokken die de ware reden is waarom de uitkomst van de V.S. Presidentiële verkiezing in het ongewisse blijft.

Voordat we hier verder in graven is het belangrijk om naar voren te brengen dat, gezien de huidige omstandigheden, het er met een mathematische zekerheid naar uitziet dat Donald Trump de laatste president zal zijn van de United States Corporation in zijn huidige vorm; daar zijn meerdere bronnen het over eens. Die geven ook aan dat hij wellicht een plan achter de hand heeft om de situatie positief op te lossen; alleen de tijd zal het ons leren. 

Om de huidige situatie beter te begrijpen laten we eens kijken naar de cijfers die 10 december jl. werden gepubliceerd door het Amerikaanse Ministerie van Financiën.

https://www.fiscal.treasury.gov/files/reports-statements/mts/mts1120.pdf

Die laten zien dat de V.S. in het fiscale jaar dat eindigde op 30 september $6.5 biljoen uitgaf, maar dat alleen kon doen door $3.1 biljoen te lenen. Het tekort voor oktober, de eerste maand van het fiscale jaar 2021, ging 111% omhoog op jaarbasis tot $284 miljard.

Wanneer we globaal tientallen jaren van fiscale- en handelstekorten alsmede niet-gefinancierde pensioenverplichtingen bij elkaar optellen, dan heeft de V.S. een schuld van meer dan $200 biljoen of meer dan 20 keer het bruto binnenlands product, als je het schulden-gefinancierde bruto binnenlands product niet meetelt. Dus, als je $10.000 per jaar verdient, meer dan $20.000 per jaar uitgeeft dankzij je credit card en een schuld hebt van meer dan $200.000 zou je meer dan 20 jaar lang je hele inkomen moeten gebruiken (en intussen dood gaan van de honger) om je schulden af te lossen.

Noch Donald Trump, noch iemand anders kan dit oplossen met conventionele middelen, wat het concept van een reset ondersteunt om de financiële problemen op te lossen van talloze landen, wiens schuldenlast werd gecreëerd onder het fiatsysteem van de centrale bank.

Daarom boden de huidige eigenaars van de U.S. Corporation (meest Europese aristocraten met hun basis in Zwitserland) de Chinezen een Joe Biden/Kamala Harris slavenpresidentschap aan in ruil voor een opschorting van hun schuld. Maar dat was niet genoeg, dus boden ze de Chinezen ook Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, het Koreaanse Schiereiland en de ASEAN landen aan.

Als je mocht denken dat de voornamelijk in Zwitserland gebaseerde eigenaars van de V.S. zich niet hebben overgegeven aan de Chinezen, kijk dan eens naar dit nieuwsbericht (en steun alsjeblieft de Guardian terwijl je het leest) dat in een deel ervan zegt: “Een geheime overeenkomst tussen Zwitzerland en China die Chinese veiligheidsbeambten toegang geeft tot het land op kosten van de Zwitserse belastingbetalers, is onthuld.” 

https://www.theguardian.com/world/2020/dec/09/secret-deal-reveals-chinese-spies-free-rein-switzerland

In wezen zegt het dat de Zwitsers Chinese agenten carte blanche hebben gegeven om te doen wat ze willen in Zwitserland. Dit betekent dat ze iedere Davos-elite daar die niet naar hun pijpen danst kunnen vermoorden. Vergeet niet dat dit de elites zijn die 90% van de internationale bedrijven onder hun controle hebben.

Nu kun je begrijpen waarom de huidige eigenaars van de failliete United States Corporation het Amerikaanse volk hebben verraden. Ze hebben Chinese troepen het recht aangeboden om Canada en Mexico te bezetten om mee te helpen de Verenigde Staten in kleine stukjes te breken waarbij de Canadese en Mexicaanse vazalstaten elk een groot brok van de voormalige Verenigde Staten krijgen.

De Chinezen zijn nu woedend omdat het Amerikaanse volk en de Amerikaanse en Canadese strijdkrachten deze deal afwijzen. Daarom vertelde bijvoorbeeld het Canadese leger Justin Castro te verdwijnen (en wellicht nooit meer terug te komen zoals zijn broer) toen hij hen opdracht gaf om het Chinese leger binnen te laten en ze te trainen in winterse krijgskunst.

In reactie daarop zou ik een beroep willen doen op de spirit van Chief Pontiac 

https://en.wikipedia.org/wiki/Pontiac_(Ottawa_leader)

Mijn grootvader was het Parlementslid dat Pontiac County, Canada, vertegenwoordigde. Dus door dit te doen doe ik ook een beroep op de spirit van mijn voorouders. De Canadezen splitsten zich af van de V.S. omdat we de vriendschap en de integratie met de First Nations bevolking (de inheemse bevolkingsgroepen) prefereerden; geen onderwerping en uitroeiing. Daarom zijn er nu meer First Nations mensen in Canada dan toen de eerste Europeanen arriveerden, terwijl er in de V.S. minder dan een kwart zijn. Wij roepen op tot de creatie van een Nieuw Verenigde Staten van Amerika dat zich uitstrekt van Argentinië tot Alaska. Door zo’n onafhankelijke staat uit te roepen, kunnen we de schulden van de failliete U.S. Corporation van nul en gener waarde verklaren en de Chinezen vertellen bij wie ze die neer moeten leggen. Zo’n land zou ook toegang hebben tot de hulpbronnen van Canada en Brazilië en die kunnen gebruiken om de uitgeholde Noord-Amerikaanse industriële basis te financieren en weer op te bouwen.

Een Biden presidentschap betekent het opbreken van de huidige Verenigde Staten in drie of meer armzalige brokken: Chinese slavenstaten. China Joe is een bewezen Deep State crimineel. Voor zover wij kunnen zeggen, inclusief getuigenissen van vrienden die probeerden naar de echte evenementen van de Biden campagne te gaan, is de “President-elect Biden” een Computer Graphics compositie die speeches voorleest die zijn opgesteld door de corporate PR-afdelingen.

We zullen hier niet al te diep in graven want noch het Amerikaanse volk noch de Amerikaanse strijdkrachten zullen een Biden-presidentschap accepteren. Het feit dat Hunter Biden wordt geconfronteerd met een dagvaarding wegens meerdere misdaden zou je moeten waarschuwen voor de realiteit dat er geen Biden-presidentschap kan zijn. 

https://apnews.com/article/joe-biden-politics-business-ukraine-subpoenas-b5245760245d5dee3e011f0df5e1868e

Wij steunen veel van wat Donald Trump heeft gedaan en onderschrijven volledig het idee van “Maak Amerika Weer Groot”. Het probleem ligt in de huidige structuur van de U.S. Corporate. Zijn schulden zullen terugbetaald moeten worden en Amerikaanse troepen in de hele wereld zullen zonder geld komen te zitten terwijl Amerikanen een catastrofale terugval in inkomen ondervinden.

De situatie is al zo slecht dat meer dan 50 miljoen Amerikanen geen voldoende toegang hebben tot voedsel. Ook, gebaseerd op de Q4 Inkomens Poll van vorige week bij 9201 eigenaren van kleine bedrijven, zou 48% zijn zaak waarschijnlijk permanent moeten sluiten voor het einde van het jaar.

https://www.alignable.com/forum/alignable-48-of-small-businesses-risk-closing-for-good-new-poll

http://theeconomiccollapseblog.com/archives/48-of-u-s-small-businesses-fear-that-they-may-be-forced-to-shut-down-permanently-soon

Dus zelfs met Trumps buitengewone prestaties in de eerste 3 jaar van zijn bewind, heeft de door de Wereldgezondheidsraad/Fauci geleide Covid-sluiting in 2020, het schadelijkst in door Democraten geregeerde staten, de situatie gecreëerd waarin 50 miljoen Amerikanen op de rand van verhongering staan en bijna 50% van de Amerikaanse kleine bedrijven op het punt staat failliet te gaan.

Recentelijk tweette Trump:

“Vaccins worden verzonden en zijn op weg, VIJF JAAR VOORUIT OP HET SCHEMA. Word beter Amerika. Word beter WERELD. Wij mogen jullie allemaal graag!” 

Dit komt nadat het Witte Huis opdracht gaf aan het hoofd van de FDA om het Pfizer vaccin uiterlijk de komende vrijdag goed te keuren of ontslag te nemen.

https://www.msn.com/en-us/news/politics/white-house-orders-fda-chief-to-authorize-pfizer-biontech-vaccine-friday-or-submit-his-resignation/ar-BB1bR9AC

Is dit hetzelfde vaccin waarvan Pfizer’s eigen hoofd-wetenschapper en anderen zeggen dat het vrouwen onvruchtbaar maakt doordat hun immuunsysteem hun eigen placenta aanvalt? Nu willen we niet Deep Space Nine (uit een Star Trek televisieserie) ingaan met onze lezers, maar we moeten wel nadenken over de mogelijkheid dat we te maken hebben met een aantal verschillende tijdlijnen.

In mijn realiteit is de “Covid-19 pandemie” een reuzenbedrog ontworpen om het publiek zodanig angst aan te jagen dat ze de DNA veranderende vaccins accepteren die RFID nano-chips bevatten, ontworpen om de mensen te onderwerpen in permanente slavernij.

Hier is bijvoorbeeld een lid van het Oostenrijkse Parlement dat voor zijn collega’s demonstreert hoe een blikje Coca Cola “positief test” op Covid-19.  

Intussen maken de main stream media wereldwijd veel ophef over een dodelijke pandemie met vaccines als de enige hoop op redding. Dit is duidelijk een enorme propagandaleugen en de werkelijkheid is dat Covid-aantallen met verschillende middelen worden vervalst om de indruk te wekken van een echte pandemie.

Over dit onderwerp, in een les over hoe ver en wijdverspreid het Khazariaanse Maffia netwerk van steekpenningen en chantage reikt, vertellen Pentagon-bronnen ons dat Gordon Duff van Veteran’s Today Covid-angstporno en anti-Trump gif aan het spuien was omdat hij was gechanteerd over oorlogsmisdaden die hij had begaan in El Salvador.

We vroegen Duff twee keer op de man af of dit waar was maar hij weigerde te antwoorden. In plaats daarvan zei hij: “Ik heb twee dochters die werken op intensive care units; alles wat je krijgt is deep state propaganda; alle anti-vaccin materiaal komt van Russische inlichtingendiensten; dat is bevestigd; wij ondervinden een massale sterfte hier; ziekenhuizen worden overstroomd.” 

Dus hier is iets wat iedere lezer van deze nieuwsbrief kan doen: ga naar een ziekenhuis en zie voor je zelf of het “overstroomd” wordt met Covid-patiënten. Als je ze ziet stuur dan alsjeblieft je bevindingen met foto’s naar het “reader’s blog”. Ik heb verschillende ziekenhuizen bezocht en gesproken met veel artsen die zeggen dat het allemaal nep is. 

Andere voorbeelden van mogelijke desinformatie of tijdlijnverschuivingen zijn rapporten dat alle leden van de Britse Koninklijke Familie geëxecuteerd zijn. Aangezien dit een eeuw van hyperrealistische Computer Graphics is, gebruiken wij handgeschreven brieven en vragen om analoge foto’s om te bevestigen dat de leden van het koningshuis nog altijd bij ons zijn. Nogmaals, of we hebben te maken met grote leugens, of met een alternatieve tijdlijn waarin ze geëxecuteerd zijn. Bevestiging zal tijd vragen maar we zullen onze lezers laten weten wanneer we die hebben gekregen.

Hoe dan ook, het is belangrijk in deze dagen, waarin het Westerse leiderschap duidelijk het zicht op het doel heeft verloren, om je te concentreren op tastbare/concrete dingen die het dichtst bij je zijn: je familie, je huis, je huisdieren, je voedselvoorraad, je veiligheid, enz. Als die oké zijn, maak je dan geen zorgen over de hysterie die je op je digitale schermen ziet. Die zou heel goed slechts de doodsstrijd kunnen zijn van een minderwaardige digitale Artificiële Intelligentie gemeenschap, die een standaard YouTwitFace robot heeft afgestemd op je persoonlijke profielgegevens. 

Als we kunnen bevestigen dat Covid-19 slechts echt is in de gedachten van de door de mainstream media gehersenspoelde mensen, dan hebben we een duidelijk pad naar de overwinning in deze strijd om Planeet Aarde. Als ze echt proberen om ons te vaccineren met een ID tatoeëring die “Luciferase” (een enzym uit een groep enzymen die bioluminescentie produceert door de oxidatie van luciferase) en een RFID-chip bevat voor verbinding met een digitaal geldsysteem, dan is er echt een typische antichrist onder ons, of die nu een Artificiële Intelligentie van nature is of niet.

We moeten accepteren dat deze antichrist zich heeft gemanifesteerd als een op handen zijnde dreiging voor de mensheid en geïdentificeerd kan worden door het arresteren van de mensen die de vaccins pushen gebaseerd op een gefabriceerde pandemie.

Het spoor kan heel goed leiden naar Jared Kushner. Vergeet niet dat hij de eigenaar was van 666 Fifth Avenue, waar “Lucent (Lucifer) Technologies” bezig was met het ontwikkelen van microchips die in mensen ingeplant konden worden. Van daaruit zal het spoor hoogstwaarschijnlijk leiden naar Zwitserland. Daarom moeten de Zwitsers voor de keuze worden gesteld om hun leiderschapsgroep over te leveren of de consequenties te aanvaarden.

Denk eraan dat onder hun slecht functionerend leiderschap, 2020 “Eindigt met het inkrimpen van 93% van de Wereldeconomie… En met Beurzen op het Hoogste Punt ooit.” 

https://www.zerohedge.com/markets/2020-ending-93-global-economies-contracting-and-markets-all-time-highs

Dit betekent dat de profiterende heersende klasse steeds rijker wordt terwijl alle andere mensen steeds armer worden.

Voor zover het de Chinezen betreft, hun echte Dragon familie leiderschap (in tegenstelling tot het communistische front met de nep-CGPing) zegt dat ze bereid zijn alle schulden af te schrijven en een nieuw begin te maken zodra de genocidale Khazariaanse Maffia is verdreven.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

Update: Benjamin Fulford – Lezersvraag: Omgaan met de Khazariaanse Maffia en China

Benjamin Fulford – 15 December 2020

Beste Mr. Fulford,

Uw huidige nieuwsbrief begint met de K-maffia die zich overgeeft aan het CCP dan aan het eind “The Real Dragon Family” bereid om opnieuw te beginnen als de K-maffia is uitgeschakeld.  Ik begrijp het niet.  Als we in zo’n situatie verkeren, waarom oefent de “Real Dragon Family” dan niet zijn macht uit en ontdoet hij zich van hen en de nep-CGPing.  Waarom bundelt Trump’s elitebataljon dat Haspel zou hebben gedood niet zijn krachten met de Dragons en maakt het karwei af?

Je bent al een tijdje bezig met de eliminatie van de elites van de K-Maffia.  Is dit niet het moment?  En zijn de K-Maffia de SCOTUS aan het hameren omdat ze niet toestaan dat het bewijs van de stemfraude aan het publiek wordt getoond?   En waarom worden de servers waar iedereen, behalve u, over praat niet getoond aan verkiezingsfunctionarissen, wetgevers, het congres en de SCOTUS?  Ze zouden de info hebben gekregen. maar niemand heeft er iets van gezien!

Met vriendelijke groet,

Antwoord Benjamin

R

Dit zijn zeer goede vragen.  De Dragon-familie heeft de controle over enorme fondsen, maar ze hebben geen controle over het leger of de inlichtingendiensten van het Westen.  We hebben veel Khazariaanse maffia-echo’s verwijderd, te beginnen met David Rockefeller, de Bush-familie, paus Maledictus en een stel koningen.  De eliminatie van Haspel laat zien dat we nog steeds op de zaak zitten en dat zullen we blijven doen tot de overwinning.

We hebben echter te maken met een familie maffia die al duizenden jaren over het Westen heerst en niet van plan is om rustig de nacht in te gaan.  De Japanse militaire inlichtingendienst schat dat er ongeveer 1 miljoen K-Maffiosi in de VS zijn, ze zijn geconcentreerd in synagogen, evangelische en andere religieuze sekten en aan de top van professionele organisaties zoals de American Medical Association.   Ze controleren ook de meeste grote bedrijven.  Daarom is de strijd nog niet voorbij.

Wat de Amerikaanse verkiezingsdiefstal betreft, heb ik gemeld wat mijn eigen bronnen zeggen, overigens, heb ik niet veel van waarde toegevoegd om niet te herhalen wat zoveel anderen over deze verkiezingsdiefstal melden. Mijn mening is dat het Amerikaanse volk op Trump heeft gestemd en daarom zou hij president moeten zijn. Hij zal echter wel president zijn van een failliete onderneming en niet van de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika. Dat betekent dat ofwel de VS failliet gaat, ofwel de plotselinge daling van de levensstandaard, zoals eerder dit jaar, slechts een voorproefje zal zijn geweest van wat er nu gaat gebeuren.

Daarom stel ik voor een Verenigde Staten van Amerika in het leven te roepen om de schuld van nul en generlei waarde te verklaren. Dat betekent dat de eigenaars van de huidige Amerikaanse corporatie worden verwijderd omdat zij chantage, omkoping en covid angstporno en allerlei andere zaken gebruiken om aan de macht te blijven.

De strijd zal doorgaan, maar we zullen blijven vechten tot de overwinning. We vragen iedereen die dit leest om geen leunstoel strijders te zijn, maar om persoonlijk te doen wat ze kunnen.

Benjamin Fulford

Vertaling: Martien, http://wakkeremensen.blogspot.nl


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *