Benjamin Fulford: “Arrestatie van Cabal-agent in Japan zal verandering in de strijd brengen.”

23 november 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Terwijl de V.S. geblokkeerd blijft in een gevecht om de macht, doet zich in Japan een kans voor om de strijd te veranderen. Op donderdag 26 november zal Doctor Ryuichi Morishita in het openbaar een vaccin promoten dat menselijk DNA verandert om het aantoonbaar niet-bestaande “Covid 19” virus te bestrijden. Morishita rapporteert aan senior Khazarian Maffia agent en ex Goldman Sachs medewerker David Atkinson. Atkinson schijnt te denken dat hij Japan regeert namens zijn Rockefeller en Rothschild meesters.

Wij zullen het Amerikaanse leger op de Yokota Luchtmachtbasis en de Yokosuka Marinebasis bellen om te vragen de militaire politie in te zetten om deze man te arresteren. Wij verzoeken lezers dringend om hetzelfde te doen. Het nummer voor Yokota is 0425-53-6611 voor lokale gesprekken en 81-425-53-6611 voor internationale gesprekken. De corresponderende nummers voor Yokosuka zijn 0468-16-1110 of 81-468-16-1110. 

Vraag naar een vertegenwoordiger van openbare zaken en informeer hem of haar dat een oorlogsmisdadiger, die deel uitmaakt van een geheim plan tot genocide, op 26 november om 3.00 p.m. Japan Standard Time zal verschijnen bij de Foreign Correspondent’s Club van Japan. Wanneer je de basis belt, zeg hen dan om via hun hiërarchische structuur omhoog te gaan totdat ze iemand bereiken bij de Joint Chiefs of Staff die de feiten kan controleren en kan verifiëren dat inderdaad een poging tot genocide gaande is en dat het arresteren van Morishita zal helpen om de leiders van dit geheime plan tot genocide te vinden. Een echt op feiten gebaseerd wettelijk onderzoek zal natuurlijk nodig zijn volgend op zijn arrestatie.

Dit is allemaal aantoonbare informatie. Een trip naar een willekeurig ziekenhuis zal duidelijk maken dat het coronavirus een gigantisch bedrog is. Voor degenen die het nog steeds niet begrijpen, hier kun je Dr. Mike Yeadon zien, voormalig Hoofd Wetenschappelijk Adviseur voor Pfizer die toegeeft:  “we gaan uit van een overheidsbeleid, een economisch beleid, een burgerlijk vrijheidsbeleid, in termen van het mensen beperken tot zes mensen in een bijeenkomst… allemaal gebaseerd op, wat heel goed compleet vervalste gegevens over dit coronavirus kunnen zijn.” 

https://www.zerohedge.com/medical/pandemic-over-former-pfizer-chief-science-officer-says-second-wave-faked-false-positive

Luister voor aanvullende bevestiging hoe toppatholoog Dr. Roger Hodkinson de werkelijkheid uitlegt aan overheidsfunctionarissen in Alberta, Canada in een briljante 5 minuten durende samenvatting  https://www.bitchute.com/video/hWPjDdXOWkOo/  van waarom we ons niet zouden moeten laten testen of vaccineren en hoe de hele zaak een grote zwendel is.  

https://www.zerohedge.com/medical/top-pathologist-claims-covid-19-greatest-hoax-ever-perpetrated-unsuspecting-public

Dus waarom proberen ze ons dan te vaccineren voor iets waarvan zelfs het CDC (Centrum voor ziektecontrole en preventie) openlijk toegeeft dat ze het bestaan ervan niet kunnen bewijzen?

Als dat het Amerikaanse leger niet kan overtuigen om actie te ondernemen, zouden ze moeten luisteren naar de getuigenis van de Ambassadeur van de Red Dragon Familie, die verslag uitbrengt over de mensen die werkelijk aan het roer zitten van communistisch China.

Aan de Ambassadeur, in een uur durend gesprek met mij en de staf van Goldfish report, werd gevraagd waarom China in februari was gestopt met het exporteren van alle items naar de V.S. en daar toen in augustus weer mee begon. Hij zei dat de Cabal ze betaling had aangeboden in onroerend goed, inclusief Australië en Nieuw-Zeeland. 

https://rumble.com/vbbjln-the-goldfish-report-no.-609-geopolitics-w-the-red-and-white-dragons.html?mref=7vwkz&mc=86oah.

We hebben ook herbevestigd met de Aziatische geheime genootschappen dat China een Verenigde Staten van China, inclusief Korea en Japan kreeg aangeboden, in ruil voor steun aan een Joe Biden/Kamala Harris presidentschap.

Met andere woorden het arresteren van Morishita en zijn bazen Heizo Takenaka en David Atkinson is noodzakelijk voor de veiligheid van Amerikaanse strijdkrachten in Japan en Korea, om niet te spreken van Australië en Nieuw-Zeeland. Nalaten om in actie te komen op deze bewijsbare, strafbare inlichtingen zal leiden tot krijgsraad en mogelijk criminele aanklachten. 

Laten we dan nu eens kijken naar wat er elders in de wereld gebeurt. 

De V.S. blijft vastzitten in een bittere strijd om de macht. Aangezien de details van deze worsteling elders gerapporteerd zijn, zullen we er hier nu niet op ingaan. Maar we zouden de Amerikaanse patriotten graag willen informeren dat de Japanse militaire inlichtingendienst schat dat de Khazariaanse Maffia in Amerika circa 1 miljoen aanhangers heeft. Hun leiderschap bevindt zich hoofdzakelijk in de topmanagement-niveaus van de Fortune 500 bedrijven. Veel van hun voornaamste aanhangers ontmoeten elkaar in Synagogen van Satan vermomd als Joodse plaatsen van verering. Concentreer je op de mensen die in de raad van bestuur van diverse multinationale bedrijven zitten om zo hun leiderschap lam te leggen en hun geld af te snijden.

De aanpak om de fondsgelden van de Khazariaanse Maffia af te snijden verloopt soepel. Zoals we al eerder rapporteerden hebben ze reeds de controle over het SWIFT internationale interbancaire systeem voor financiële transacties verloren. De mogelijkheid wordt ze nu ook ontnomen om geld wit te wassen via de effectenbeurzen. Dit wordt door het nieuws gebracht als “storingen” die de oorzaak zijn dat beurzen in Europa, het verre Oosten en nu Australië moeten sluiten.

https://www.zerohedge.com/markets/first-europe-then-japan-now-australia-hit-unprecedented-full-day-trading-halt-due-software

https://www.nasdaq.com/articles/australias-stock-exchange-to-not-reopen-on-monday-after-data-issue-2020-11-15

Er is ook een strijd gaande van Russische, Turkse en andere machten om te voorkomen dat de Khazariaanse Maffia de olie-opbrengen in het Midden-Oosten stelen.

Russische FSB-bronnen zeggen dat Turkije en Rusland een of andere deal hebben bereikt. Volgens deze bron was de hele zogenaamde oorlog tussen Armenië en Azerbeidzjaan vermoedelijk bedoeld om de Moslims gesteund door Turkije op te zetten tegen Christenen, gesteund door Rusland, gewoon een gebeurtenis die was geënsceneerd “om een reusachtige wapenmarkt in gang te zetten”.

Ruslands Minister van Buitenlandse Zaken Lavrov geeft dit in bedekte termen weer in een commentaar dat gerapporteerd werd op Ruslands officiële Persagentschap Tass.   

https://tass.com/politics/1226403

Ongetwijfeld werken deze landen samen om een vacuüm op te vullen dat in de regio wordt achtergelaten nu de V.S. zijn activiteiten afbouwt. In het laatste nieuws heeft Washington de terugtrekking van troepen aangekondigd tot 2500 in Afghanistan en 2500 in Irak per 15 januari volgend jaar. Hoewel sommige details van de Russisch/Turkse deal verborgen blijven, zeggen onze FSB-bronnen dat Rusland bezig is om veiligheid te verzorgen voor Afrikaanse landen. Het artikel hieronder duidt op een soort Russisch-Turkse opsplitsing van Afrikaanse invloedsferen ten koste van Frankijk, de traditionele top-westerse macht in Afrika. 

https://www.themoscowtimes.com/2020/11/20/macron-accuses-russia-turkey-of-promoting-anti-french-sentiment-in-africa-a72107

Nu we het over Frankrijk hebben, voormalig president Nicolas Sarkozy staat nu terecht voor verschillende misdaden. Hij was een van de oorspronkelijke ontwerpers van de Nazi staatsgreep van 9.11. Hij regeerde ook over Frankrijk van 2007 tot 2012 en weet waar de lichamen zijn begraven. Sarkozy was ook diepgaand betrokken bij de internationale handel in verdovende middelen.  

https://news.trust.org/item/20201122220422-7wpxy

Aan dat front zien we dat Mexico is begonnen met afdoende acties tegen de CIA-geleide drugshandel daar. Hun overheid dreigde om alle V.S. agenten het land uit te zetten tenzij ze een Mexicaanse generaal loslieten die op het punt stond berecht te worden in de V.S. Ze maakten duidelijk dat alleen Mexico het recht had om mensen die misdaden hadden begaan in Mexico gerechtelijk te vervolgen. Het land onderneemt ook stappen om drugs te legaliseren om zo de onderwereld de fondsen te onthouden. Dit omvat natuurlijk een groot deel van de Amerikaanse onderwereld, met name het voormalige Bush misdaadsyndicaat in Texas.

https://apnews.com/article/marcelo-ebrard-mexico-trials-latin-america-united-states-c9e3711e312fea2978827253b445ce62

https://www.msn.com/en-us/news/world/mexico-threatened-all-us-cooperation-over-generals-arrest/ar-BB1b9hgq

https://sputniknews.com/latam/202011191081208591-mexican-government-threatened-to-expel-us-agents-over-arrest-of-ex-defense-chief—reports/

Het met harde hand optreden tegen drugsnetwerken begint ook nieuw licht te werpen op het gebruik van onderzeeërs door transnationale criminelen. De Nazis en Japanse militaristen die aan het einde van Wereldoorlog II ondergronds gingen, gebruikten onderzeeërs om wapens en drugs te smokkelen om het herstel van hun legers in de naoorlogse tijd te bevorderen. Dit herstel culmineerde in de Nazi-staatsgreep van 11 september 2001 in de Verenigde Staten.

Onderzeeërs werden ook gebruikt om de aanval op Fukushima, Japan op 11 maart 2011 uit te voeren. Ook werden onderzeeërs onder controle van de Nazi-factie van de Khazariaanse Maffia de afgelopen jaren gebruikt bij verschillende pogingen om Wereldoorlog III te beginnen. Een heel opvallend voorbeeld hiervan was toen een Israëlische schurken-onderzeeër in 2018 een nucleaire raket afvuurde op Hawaii in een poging om wereldoorlog III te beginnen en de schuld van de aanval op Noord-Korea te schuiven. De raket werd onderschept door Amerikaanse strijdkrachten en de onderzeeër in kwestie werd tot zinken gebracht, rapporteerden Pentagon-bronnen in die tijd.

Hopelijk zal het publiek spoedig hierover geïnformeerd worden, volgens de Israëlische krant Haaretz:

“Minister van Defensie Benny Gantz kondigde zondag aan dat hij een commissie had aangesteld om Israëls aankoop van onderzeeërs en andere marinevaartuigen in de zogenoemde ‘onderzeeër affaire’ te onderzoeken.” 

https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-gantz-announces-he-will-establish-inquiry-committee-into-submarine-affair-1.9322799

Het volk begint hoe dan ook wakker te worden. Hier zijn bijvoorbeeld enkele tweets van Glenn Greenwald, een mainstream corporate journalist die door eenzelfde mentaal proces gaat als waar ik doorheen ging toen ik Forbes Magazine verliet:

“CNN, NBC en anderen maken nu gebruik van kleine assistent professionele watjes wiens enige doel het is om druk uit te oefenen op andere platforms om de meningen die het meest bedreigend voor hen zijn te censureren of te bedreigen. Dat is geen journalistiek, dat is onderdrukking van afwijkende meningen. Dat is hun functie: het is van wezenlijk belang om in te zien dat NBC Nieuws een enorm corporatief conglomeraat is dat altijd heeft bestaan om de propaganda van de V.S. Overheid, de CIA en grote bedrijven te verspreiden.” 

Toen NBC propagandist Ben Collins hem probeerde te bekritiseren, antwoordde Greenwald: “Brengt uw werk daar u er ooit toe te denken dat uw zelfbeeld als een dappere, onverschrokken journalist die corrupte machtscentra het hoofd biedt, bedrog zou kunnen zijn?” – Glenn Greenwald (@ggreenwald)  

November 16, 2020 https://www.zerohedge.com/political/glenn-greenwald-levels-msm-journo-who-claims-hes-endangering-cia-mouthpiece-media

Het is moeilijk voor veel van deze corporate propagandisten om een principieel standpunt in te nemen zoals Mr. Greenwald, omdat ze weten dat ze waarschijnlijk zullen eindigen als die mensen in Texas die in hun auto in de rij staan voor voedsel.

https://www.zerohedge.com/political/largest-distribution-ever-thousands-cars-lined-texas-food-bank

In elk geval zijn het niet alleen de corporate journalisten die wakker worden. Vorige week zei Lin Wood, advocaat voor Donald Trump: “Dit volk zal geschokt zijn om te ontdekken wie gedurende bepaalde perioden de Oval Office hebben bezet. Ze zullen geschokt zijn over het niveau van pedofilie. Ze zullen geschokt zijn over wat naar mijn mening een openbaring zal zijn in termen van mensen die zich bezig houden met duivelsaanbidding.” 

Hoewel we geen operationele details willen onthullen terwijl de strijd nog steeds woedt, kunnen we wel zeggen dat een belangrijke hergroepering plaatsvindt aan de topniveaus van Westerse geheime genootschappen. Dat zijn groepen als de Scottish Rite Vrijmetselaars, de Russische geheime genootschappen, de Illuminatie, de Maltezer Ridders, de P3 Vrijmetselarij enz. Wat we wel kunnen zeggen is dat de Witte Hoeden onmiskenbaar aan de winnende hand zijn en dit zal heel goed nieuws zijn voor de mensen en alle levende wezens op deze planeet.

Maar hier is een teken dat de strijd nog niet over is. Het Davos Economisch Forum, de mensen achter Fukushima enz., probeert beslag te leggen op fondsen die zijn bedoeld voor het redden van de planeet terwijl ze met een vriendelijk gezicht beweren “Wij moeten volledig nieuwe bases ontwikkelen voor onze economische en sociale systemen… Maar in plaats van deze fondsen, zowel als investeringen van private entiteiten en pensioenfondsen te gebruiken om de gebreken in het oude systeem te corrigeren, zouden we ze moeten gebruiken om een nieuw systeem te creëren dat op de lange duur veerkrachtiger, rechtvaardiger en duurzamer is.”

Dat klinkt goed totdat je je realiseert dat ze ook oproepen om de “COVID-19 crisis” te gebruiken om “diagnostiek, geneeskunst en wellicht vaccins, het opzetten van testcentra, het creëren van mechanismen voor het traceren van infecties en het leveren van telemedicine (het Engelse woord telemedicine wordt soms gebruikt als synoniem voor klinische service, zoals diagnose en monitoring op afstand) te pushen.” Aangezien COVID is gefingeerd, lijkt dit een excuus te zijn voor hightech totalitarisme.

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Tot slot deze week: we moeten het zicht niet verliezen op wat ons mens maakt en de veel belangrijker doelen om langer te leven, gezond te leven en deze planeet te veranderen in een paradijs voor alle levende wezens niet vergeten. Wij zien positieve ontwikkelingen die onderzoeken hoe natuurlijke processen ziekten kunnen genezen en de biologische veroudering in mensen kunnen omkeren.

https://www.yahoo.com/news/human-ageing-process-biologically-reversed-153921785.html

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

2 reacties op “Benjamin Fulford: “Arrestatie van Cabal-agent in Japan zal verandering in de strijd brengen.”

  1. Er is maar één manier om dit te blijvend te bestrijden; met Licht, Liefde en Waarheid

    IK BEN HET LICHT – IK BEN DE LIEFDE – IK BEN DE WAARHEID – IK BEN

    I AM THE LIGHT – I AM THE LOVE – I AM THE TRUTH – I AM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *