Benjamin Fulford: “Washington DC heeft uitstel gekregen na Zionistisch overgavevoorstel.”

2 november 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Allereerst willen we opmerken dat de volle maan van Halloween 2020 er echt als een pompoen uitzag. In de link hieronder is een foto ervan te zien. 

https://www.space.com/halloween-blue-moon-full-moon-2020

Ik zag het met mijn eigen ogen en denk dat het veelbelovend was.

De aanval op Washington DC is nu uitgesteld volgend op een overgavevoorstel door de Prioriteit van Sion, d.w.z. het hoofdkwartier van het Zionisme in de hele wereld. Dit zijn, volgens hun eigen erkenning, de mensen die de massamoord en terreuraanval uitvoerden op Fuskushima op 11 maart 2011. 

Hier is de brief die we van ze ontvingen:

Mr. Fulford,

Ik neem contact met u op na een belangrijk gesprek met Vincenzo Mazzara. Wij hadden dit belangrijke gesprek eerder in deze week. Dus heb ik Vincenzo een kopie gestuurd van deze e-mail zoals opgedragen. Natuurlijk kent u Vincenzo’s banden in de esoterische wereld. Ik behoor niet langer tot de OSMTJ gemeenschap (Sovereign Militairy Order of the Temple of Jerusalem), maar werk nog altijd met ze samen via het Tempelierskorps, dat hoofdzakelijk uit Tempeliers van die beweging werd gevormd maar ook leden van andere Tempelier Orders en Geheime Genootschappen toelaten. 

Ik ben nu ambassadeur bij de Verenigde Staten voor La Pieta del Pelicano, wat een Tempeliersafstamming is en erkend wordt door het Vaticaan, de Orthodoxe wereld en door Jerusalem zowel als Chivalric Orders (Ridderorden). We zijn ook geallieerd met Ordo Sancti Sepulchri van de White Knights of Seborga OSSCBS. 

(https://www.osscbs.org/?lang=en).

In tegenstelling tot wat algemeen wordt aangenomen was Portugal niet de eerste Tempelier Staat, dat was de Principality of Seborga (Seborga is een gemeente in de regio Ligurië in Italië). Seborga is ook de thuishaven van de “Grand Secret” van de Tempeliers. Bovendien, voor uw informatie, heeft de Priorij van Sion ook een ingrijpende breuk gehad met Groot Patriarch Gino Sandri die is geroyeerd wegens aanklachten naar voren gebracht door Grootmeester Marco Rigamonti en de vorming van een nieuwe Priorij van Sion Rectife die tot stand werd gebracht via een parallelle organisatie, gevormd door Gino Sandri gedurende zijn tijd als Groot Patriarch. 

(https://www.theprioryofsion.org)

(https://portail-rennes-le-chateau.com/news-gazette-rennes-le-chateau/ 

Zie het stukje van 20 oktober op deze site).

Nu we dit hebben afgehandeld, Vincenzo en ik hadden zoals ik al heb aangegeven een belangrijk gesprek. Vincenzo zal het laten vallen van deze naam niet prettig vinden, maar ik was geïnitieerd in de OIV in Italië met Leo Zagami. Het is echter vanwege Zagami dat ik deze nauwe samenwerkende relatie met Vincenzo deze laatste paar jaar heb aangehouden. Het was Zagami die me in contact bracht met Vincenzo. De relatie tussen Leo en Vincenzo concentreert zich rondom Fukushima. 

En nu hebben we, zoals we weten, op de 3de de Amerikaanse verkiezing en u geeft uw verslag op maandagen, wat de 2e zou zijn. We hebben rapporten van inlichtingendiensten dat China zijn strijdkrachten heeft gestationeerd ter voorbereiding op de mogelijke invasie van Taiwan bij elke potentiële verkiezingsongeregeldheid en aanvechting van de definitieve stemuitslag. Wij, Vincenzo en ik, willen duidelijk stellen dat wij namens de Westerse Geheime Genootschappen een beroep doen op de Aziatische Geheime Genootschappen om een potentiële oorlog met China te voorkomen en wij willen deze verklaring uitbreiden met nogmaals een verzoek voor een Jubelfeest.

Verder zouden wij David Robert Steele willen voordragen als onze afgezant namens de Westerse Geheime Genootschappen naar de Aziatische Geheime Genootschappen en dat zij op hun beurt, ook een afgezant voordragen. Wij geloven dat Mr. Steele echt een van de goede mensen is. Wij weten dat u dit contact kunt leggen en contact met hem kan bevorderen en wij hopen dat hij dit belangrijke voorstel aanneemt. In de hoop dat wij welke Chinese agressie ook kunnen ontmoedigen en dat wij eindelijk tot overeenstemming kunnen komen over alle obligaties en het goud tussen ons en voor eens en altijd uitbundigheid hebben vanwege de overeenkomst tussen de Geheime Genootschappen. Dit zou ook een goede timing zijn vanwege de recente vertrouwelijke bijeenkomst van de Chinese Communistische Party. 

(https://amp.scmp.com/news/china/diplomacy/article/3105953/chinese-military-beefs-coastal-forces-it-prepares-possible).

Bovendien heeft Vincenzo in het verleden al eerder de Ark van het Verbond bij mij ter sprake gebracht en u hebt gerapporteerd over de plaatsvervangende locatie van de Ark daar in de Filippijnen. Wij zouden willen dat u eindigt met de hoop om een oorlog te voorkomen en een jubelfeest te hebben. In die kwestie zou Vincenzo willen dat ikzelf en Mr. Steele de Ark gaan terughalen, als Mr. Steele ook met dit deel instemt. Anders zal ik de expeditie leiden.

Met dit alles hopen wij dat u al het materiaal kunt verwerken met wat u hebt over de verhouding en de achtergrond nogmaals met Vincenzo en ik ben er meer dan zeker van dat u ook de Priorij informatie op de een of andere manier kunt verwerken. Dus nogmaals, Vincenzo is aan boord en er is wat achterdeur geklets gaande over dit alles en wij hopen dat Mr. Steele aan boord wil komen en dat wij eindelijk de wereld kunnen veranderen, beginnend maandag. Wij zien uit naar positieve reacties.

V/R

Andrew Heim

Ambassadeur bij de Verenigde Staten

Pieta del Pelicano

Grand Priory of Malta

Een NSA-bron reageerde op dit alles door naar voren te brengen dat “De Vrijmetselaars de werkbijen zijn voor de Italiaanse Bankiersfamilies die de wereld regeren.”

Hier volgt de reactie van de Aziatische geheime genootschappen:

“De Aziatische strijdkrachten denken dat het te vroeg is om een afgevaardigde te selecteren. Na maart in het nieuwe jaar, staan we wellicht open om te onderhandelen maar eerst moeten we zien wat er in het Westen gebeurt na de herverkiezing van Donald Trump.”

Volgens NSA-Bronnen is het waarschijnlijk dat V.S. President Trump herkozen zal worden in een aangevochten resultaat beslist door het Hooggerechtshof, maar hij zal het niet langer uithouden dan februari als hij doorgaat op zijn huidige koers. Ondanks dat veel mensen zich wanhopig vastklampen aan het idee dat Trump “Amerika weer Groot zal maken”, is er geen twijfel mogelijk dat de V.S. momenteel een failliete staat is die onder controle staat van criminele bendes, voegen de NSA-bronnen er aan toe.

We hebben de video’s gezien van de democratische kandidaat Joe Biden’s zoon Hunter die seks heeft met de minderjarige dochter van vroegere president Barack Obama, enz.  

http://www.voterig.com/ubv/ub3.mp4

Corporate propaganda media-artikelen claimen dat de video’s van Hunter Biden computer graphics zijn. Maar, we herinneren ons dat Leo Zagami ons vertelde dat “acterend President” Obama een huisslaaf van de P2 Vrijmetselarij was. Het is aannemelijk dat de video’s echt zijn. Een overvloed aan bewijs werd ook gepresenteerd waaruit duidelijk blijkt dat Biden steekpenningen ontving uit landen als China, Rusland en Oekraïne.

De links hieronder zijn van de site Veteran’s Today die gesponsord wordt door de Rockefellers. Een WDS-lid heeft het gevoel dat Hillary Rockefeller Clinton niet zo overtuigd van de overwinning zou zijn geweest als er geen blackmailfile zou bestaan over Trump. Het verhaal gaat dat Trump miljoenen betaalde om de verkrachting van kinderen, jongens en meisjes, tussen de 11 en de 13 jaar te verdoezelen.

Voor Trump supporters kan dit gewoon als verwarring met Pizzagate klinken, speciaal wanneer het gecombineerd wordt met overgevende politieagenten die keken naar video’s gevonden op Anthony Weiner’s laptop met Hillary en Huma Abedin als de sterren.

Gegeven dat meer mainstream beschuldigingen tegen Trump over Oekraïne en Rusland constant zijn gebaseerd op de misdaden van zijn beschuldigers als een methode om de schijnwerpers af te leiden van de schuldigen, zullen we onze lezers hun eigen conclusies laten vormen na het lezen van deze artikelen. 

We merken ook op dat de website van de Trump-campagne werd gehackt door nog niet geïdentificeerde acteurs die ongetwijfeld vechten voor hun overleving naarmate de jagers de gejaagden worden. 

https://www.zerohedge.com/technology/president-trumps-campaign-website-was-just-hacked

Het volgende werd daarover online gezet:

“Strikt geheime informatie is onthuld die bewijst dat de Trump-overheid is betrokken bij de oorsprong van het coronavirus. We hebben bewijs dat Mr. Trump als president volledig in diskrediet brengt, en dat zijn criminele betrokkenheid en samenwerking met buitenlandse acteurs die de 2020 verkiezingen manipuleren aantoont; de Amerikaanse burgers hebben geen keus.”

We zien ook met bezorgdheid dat Trump lijkt mee te gaan met de agenda voor massavaccinatie tegen de Covid-19 nep-pandemie. Wij hopen dat het slechts een tussentijdse politieke zet is om de voorgenomen Deep State mediakritiek over zijn aanpak van de pandemie af te leiden en zijn succesvolle herverkiezing mogelijk te maken. In aanmerking genomen dat hij niet op de hoogte was van A.G. Barr’s Deep State rol met Bush Sr. totdat Rush Limbaugh hem recentelijk daarover informeerde tijdens zijn live radioshow, is het denkbaar dat Trump een eindzet van plan is tegen de huidige agenda van rasveredelende bevolkingsreductie.

Het artikel hieronder versterkt wat ons al eerder is verteld door meerdere betrouwbare bronnen dat het Covid vaccinatieverklaringsprogramma is bedoeld om microchips te injecteren in mensen zodat ze volledig kunnen worden gecontroleerd en gevolgd. 

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/11/01/operation-warp-speed.aspx?cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art1ReadMore&cid=20201101Z1&mid=DM699746&rid=1001139661

De situatie in Canada is al net zo slecht waar premier Justin Castro ook oproept tot massavaccinatie terwijl hij de democratie van die staat tijdelijk buiten werking stelt.

https://www.cbc.ca/news/politics/trudeau-vaccine-rapid-tests-1.5774309

Dit is wat MI6 daarover te zeggen had:

“De gedachte achter het vaccin is het gebruik van nanotechnologie om het biologische te koppelen aan het technologische. De bezorgdheid concentreert zich op het gebruik van een hybride-methode voor genocide. Het fysieke lichaam van een burger van een soevereine nationale staat is dan hetzelfde als het lichaam van de nationale staat en op grond daarvan zou dit zowel een invasie als een onverklaarde oorlogshandeling betekenen.”

Verder werden we de afgelopen week benaderd door een zichzelf als Satanist beschrijvende klokkenluider, die connecties op hoog niveau heeft met de CIA. De bron zei dat het plan om de “domme schapen” populatie te reduceren is om ze zichzelf als zodanig te laten identificeren door het dragen van mondkapjes ondanks wetenschappelijk bewijs dat die meer schade veroorzaken dan goed doen. “Door mondkapjes te dragen identificeren deze mensen zichzelf als domme schapen of gedomesticeerde dieren en als zodanig hebben wij het recht om ze te slachten”, zei de bron. “Nu we ze geïdentificeerd hebben, is de volgende stap om op kwik gebaseerde nano-giffen op de mondkapjes aan te brengen en wij zullen slagen met onze plannen om het menselijk genoom te verbeteren door mensen met schaapachtige neigingen te verwijderen”, zei de bron.

In het licht van deze uiteenzetting en ander bewijs dat ons is gegeven, is het verontrustend om te zien dat Israëlische bedrijven de controle hebben over Amerikaanse ziekenhuisbeveiliging. Vergeet niet dat het een Israëlisch beveiligingsbedrijf was met op afstand bedienbare controlecamera’s in de vorm van kleine nucleaire wapens in de Fukushima nucleaire Nr. 3 reactor die werkt op MOX-brandstof wat een veelzeggende paddenstoelwolk explosie gaf tijdens het massamoord incident op 11 maart 2011. 

De Gnostische Illuminatie die tegenstander zijn van bloedlijnbestuur, hebben ingestemd om Trump te steunen als hij hun zaak helpt, zeggen sommige bronnen.

Wij zijn op de hoogte van deze brief van Aartsbisschop Carlo Vigano, de vroegere Vaticaan ambassadeur bij de V.S. Hij wijst op het plan om de mensheid te microchippen en ondergeschikt te maken in de naam van een “wereldwijde reset”.  

Daarom roept de White Dragon Society het leger in de V.S. en in Canada op om een noodtoestand af te kondigen. Ze moeten de mensen van Noord-Amerika uitleggen dat de democratie is gekaapt door criminele bendes geleid door glad-pratende fanaten. Ze moeten dan een echt democratische Verenigde Staten van Noord-Amerika opzetten en zuivere hervormingen uitvoeren.

En dan: de White Dragon Society is benaderd door de Russische FSB. Ze informeerden ons dat de echte leider van Rusland Yevgeny Viktorovich Prigozhin is, het hoofd van de Wagner groep en dat de Vladimir Putin acteur zijn employé is. Prigozhin en zijn mensen zijn bereid een verbond te sluiten met de WDS in het belang van de planeet, zegt de FSB-bron.

Alleen een vernieuwd Noord-Amerika samenwerkend met Rusland zal in staat zijn een Chinese overname van de planeet te voorkomen.

Zoals de dingen er nu voorstaan heeft China met zijn meritocratisch leiderschap verreweg de grootste economie op Aarde en die blijft groeien. Het nieuwste 5-jarenplan dat net is aangekondigd laat dit zien.

http://www.xinhuanet.com/english/2020-10/31/c_139479636.htm

Tenzij het Westen zijn systemen en economisch management hervormt, in nauwe samenwerking met Europese bondgenoten als Rusland, zal China uiteindelijk de wereld regeren.

En aan de andere kant Vigano en mensen die nog altijd geloven dat Trump het antwoord is, moet niet worden vergeten dat hij geen oplossingen heeft geboden voor het massale vernietigingsgebeuren dat nu op deze planeet plaatsvindt. Ook heeft hij geen plan gegeven om een eind te maken aan armoede of sociaal destabiliserende inkomensongelijkheid.

Het WDS-plan verlangt dat naties soeverein en vrij blijven maar instemmen met een coöperatief leiderschap voor kwesties die de hele planeet betreffen. Dit leiderschap zou een omvangrijke campagne moeten uitvoeren om een eind te maken aan armoede, vernietiging van het milieu te stoppen en de aanzet moeten geven tot menselijke exploratie van het universum. Dit zou gedaan moeten worden op basis van vriendschap en partnerschap tussen Oost en West en geen nieuwe koude oorlog.

De Russen attenderen ons ook op een heel aantal recente vreemde nieuwsberichten die gerelateerd zijn aan de ruimte, zoals de ontdekking van ondergrondse meren op Mars en enorme waterreservoirs op de maan, enz. Zij zien dit als een teken dat de mensheid spoedig toestemming krijgt om te beginnen met de exploratie van het universum. 

Tot slot, als geheugensteuntje dat deze strijd om planeet Aarde nog altijd voortwoedt op zowel zichtbare als onzichtbare manieren, vermelden we dat vorige week een ondergrondse basis werd vernietigd in Turkije. De seismograaf maakt duidelijk dat deze “aardbeving” geen natuurlijke gebeurtenis was.

https://www.cnbc.com/2017/07/20/strong-earthquake-of-magnitude-6-point-7-strikes-off-turkey-coast-two-reported-killed-in-greece.html

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2020/11/turkey-earthquake-300x169.jpg

De WDS en haar bondgenoten zullen blijven vechten totdat de mensheid vrij is. We zullen alle middelen gebruiken die nodig zijn om dit te doen. Vergeet niet mensen, dat we één planeet hebben en dat we die met z’n allen moeten delen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *