Benjamin Fulford: “Spanningen stijgen nu de wereld zich bewust wordt dat de V.S.-verkiezingen theater zijn.”

26 oktober 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Geopolitieke spanningen bereiken een kookpunt nu militaire leiders zich bewust worden van het V.S. Verkiezingstheater dat nu in zijn derde akte is; daar zijn meerdere bronnen het over eens. Het is nu duidelijk dat iemand probeert deze verkiezing te gebruiken om een oorlog tussen de V.S. en China teweeg te brengen. De White Dragon Society zal snel in actie komen om de cabal-leden die verantwoordelijk zijn in Shanghai, Peking, New York en Washington DC te elimineren als dat nodig is om het complot te verhinderen. De gnostische Illuminatie beloven ook het gebruik van gerichte wapens tegen het leiderschap in die steden te gebruiken; dus is de inzet hoog om oorlog te voorkomen.

In een teken dat de bedreiging van Washington DC serieus wordt genomen, heeft een speciale helikopter die nucleaire straling detecteert over de stad gevlogen in een systematische zoektocht naar een nucleair apparaat. Ze verdoen hun tijd want elke mogelijke aanval zal waarschijnlijk een kinetisch apparaat gebruiken, d.w.z. een meteoriet met blauwstraal vuurwerk op 2 november, zeggen WDS-bronnen zoals van te voren gewaarschuwd in de snellen(ogentest)kaart op de cover van de Economist aan het eind van 2019.

https://www.zerohedge.com/political/radiation-sniffer-helicopter-deployed-above-washington-dc

Dit is wat er gebeurde onder de oppervlakte. Leo Zagami die zichzelf beschrijft als Satanist en eter van mensenfoetussen stuurde ons de volgende boodschap:

“China zal Taiwan binnenvallen en een derdewereldoorlog teweegbrengen als Trump wint of als de verkiezingen worden aangevochten.”

Toen we bronnen van enkele Aziatische geheime genootschappen hierover informeerden zeiden ze: “We dachten dat Leo Zagami je vriend was.” Leo Zagami heeft op verschillende manieren geprobeerd om mij op misdadige wijze in de val te laten lopen, mijn geest te vernietigen met angel dust (drug gebruikt als narcosemiddel) en me te vermoorden met een longvernietigend gif. Dus – met nadruk – hij is niet mijn vriend.

Het blijkt dat de Chinezen bijna waren gevallen in een heel ingenieuze Satanische valkuil. Hun werd verteld dat als Joe Biden werd gekozen, zij hun droom “een Verenigde Staten van China” zouden krijgen. Met andere woorden, de Rockefeller-factie die Biden gebruikt herhaalde de belofte die was gegeven door Hillary Rockfeller Clinton. Dit betekent dat ze Japan, Taiwan, ASEAN (Associatie van Zuidoost Aziatische naties) en het Koreaanse Schiereiland aan China zouden geven als zij aan de macht zouden zijn.

President Donald Trump maakt deel uit van deze valkuil, bewust of op een andere manier. Dat was op te maken uit het feit dat ooggetuigen zijn dochter Ivanka en schoonzoon Jared Kushner vorige week zagen bidden voor haar vaders verkiezing bij het graf van Rabbi Menachem Mendel Shneerson. 

https://www.timesofisrael.com/ivanka-trump-visits-tomb-of-the-lubavitcher-rebbe-as-election-nears/

Shneerson staat ook bekend als de Lubavitcher Rebbe en is een van de hoofdarchitecten van het Satanische plan om 90% van de mensheid te vermoorden en de overlevenden tot slaaf te maken. Aangezien Trump zijn dochter of Kushner niet openlijk heeft beschuldigd, waren we gedwongen om aan te nemen dat hij zich bewust is van het complot. Hij blijft ook SARS-Cov-2 het “Chinavirus” noemen, wat te vergelijken is met een economische oorlogsverklaring. 

Toen Giuliani uit Oekraïne terugkwam en bekend maakte dat hij het belastende bewijsmateriaal had over de Biden misdaad familie, besloot Joe plotseling om een kandidaat te worden in een wanhopige poging om presidentiële immuniteit te krijgen van vervolging. Kort geleden sprak hij per ongeluk de waarheid toen hij aan het freewheelen was zonder een tekstbord. “We hebben de meest uitgebreide en veelomvattende verkiezingsfraude- organisatie geformeerd in de geschiedenis van de Amerikaanse politiek.” 

https://www.zerohedge.com/political/joe-biden-brags-about-assembling-most-extensive-inclusive-voter-fraud-organization

En dan zijn er nog al de pornovideo’s van zijn zoon Hunter Biden die zijn vrijgegeven. Wat interessant is dat in vele ervan Chinese honingvallen een belangrijke plaats innemen. Het is alsof Zagami en zijn idioten met opzet de Chinezen compromitterende video’s laten maken als een soort garantie dat Biden hun bevelen zou uitvoeren als hij was gekozen.

We vestigen ook de aandacht op wat de nieuwe nep Chinese President Xi Jinping zei:

“Een oorlog moet gevochten worden om invasie te beletten en geweld moet met geweld bestreden worden, Overwinning is nodig om vrede en respect te winnen. China zal nooit buigen voor bedreigingen of getemd worden door onderdrukking.” 

Het feit dat Aziatische geheime genootschaps-bronnen bevestigden dat een Chinese aanval op Taiwan zou plaatsvinden als hun man Biden niet zou winnen, toont aan dat ze toehapten.

Natuurlijk zijn de Chinezen niet dom en hebben ze beide kanten in Amerika bespeeld. Bijv.: Sheldon Adelson, een grote Trump financier, verdient het grootste deel van zijn geld in Macau dat door de Chinezen wordt gecontroleerd. Nu krijgen we berichten dat Trump een geheime Chinese bankrekening heeft.  

https://www.msnbc.com/msnbc/amp/ncna1244505

Intussen informeerde onze Pentagon-bronnen ons dat:

“Met Amy Coney Barret geratificeerd voor het Supreme Court (het Hooggerechtshof) op 26 oktober, is Trump klaar om een verpletterende overwinning te behalen met aanklachten tegen GROTE namen, massa- arrestaties en een financieel/politieke reboot na de verkiezing.”

De White Dragon Society van hun kant werd gedwongen om zowel de Chinezen als de Amerikanen te waarschuwen dat de wereld niet gedwongen wil worden om te kiezen tussen een Amerikaans of Chinees dictatorschap.

Het lijkt er niet op dat Trump en zijn supporters betrokken willen worden in de wereldwijde “financieel/politieke reboot”, omdat ze niet in staat zijn geweest een oplossing te geven voor de voortdurende massale uitsterving, armoede of andere crisis waar deze planeet mee wordt geconfronteerd. Trump heeft alleen een Amerikaans centraal wereldbeeld gegeven en vertelt de rest van de wereld “zich met hun eigen zaken te bemoeien”.  

In deze context zijn bronnen in de Britse, Franse, Chinese en Russische inlichtingendiensten het eens geworden over een plan dat de controleurs van de Rothschild familie en hun medeplichtige wereldleiders zal onthoofden (of uit hun functie zal verwijderen).

MI6-bronnen zeggen in James Bond taal, “ het hele geval stinks to high heaven (stinkt verschrikkelijk),” De Britse, Franse, Chinese en Russische inlichtingendienst-bronnen zijn het erover eens dat de hele COVID-19 affaire een oorlogsdaad is die extreme vooroordelen zal ondervinden.

“We hebben bewijs gezien van opzettelijke massamoorden en dat brengt het hele geval naar sectie 7 van het Internationale wetboek van Strafrecht. Dit betekent dat we dit als een niet-verklaarde oorlogsdaad zien.”

Dit betekent dat er een “mandaat voor militaire interventie” is, zeggen de bronnen. “Zou ik aan de kant van de dader staan, zou ik in deze fase een testament opmaken.” De bronnen gaan verder met te zeggen “vele staatshoofden en overheden zijn medeplichtig geweest aan deze hele misdaad tegen de mensheid.”

Onnodig te zeggen dat de militaire- en inlichtingengemeenschap van de wereld weet dat de hele COVID “noodtoestand van de openbare gezondheid tot stand kwam met het inschakelen van het 5G microgolfnetwerk in China… en dat doodde miljoenen mensen.”

Massale sterfgevallen in de rest van de wereld werden voorkomen nadat de Japanners bevestigden waar de NSA al voor had gewaarschuwd, namelijk dat 5G een moordenaar is. Het feit dat het uitrollen van 5G in het grootste deel van de wereld werd stopgezet heeft talloze levens gespaard en de leidinggevenden van de telecombedrijven die erbij betrokken waren, worden systematisch opgejaagd en gedood.

Natuurlijk is het doel van deze hele operatie het beschermen van de “FIAT-valuta van de Rothschild familie, het witwassen van de landsschuld en de heimelijke staatsovernames door de Khazariaanse Maffia”, bevestigt MI6.

Wij vermelden dat de Japanse Premier Yoshihide Suga onder degenen zal zijn die geëxecuteerd zullen worden want hij probeert een wet te passeren die de farmaceutische bedrijven beschermt tegen de wettelijke verantwoordelijkheid wanneer hun geplande vaccines schade of letsel veroorzaken. Aangezien er geen noodzaak is voor een vaccin tegen wat een elektromagnetische aanval is, heeft Suga openlijk schuld bekend.

Pentagon-bronnen zeggen dat ze Samsung Chairman Lee Kunhee al hebben gedood “die Zuid-Korea lijkt te besturen”. Dit zou een wraakneming kunnen zijn voor de moord op Kim Jong Un, zeggen de Pentagon-bronnen.

De bronnen zeggen ook dat Israëls Premier en massamoordenaar Benjamin Netanyahu is geëxecuteerd. Ze voegen eraan toe “het aantal dodelijke slechtoffers in Israël is nu de 2300 gepasseerd”. We hebben dit niet onafhankelijk kunnen bevestigen maar wat we wel opmerkten is een poging om Netanyahu’s zoon Yair tot zijn aangewezen erfgenaam te zalven. 

https://www.jpost.com/israel-news/politics-and-diplomacy/yair-netanyahu-the-rise-of-the-son-646566

Er dreigen ook grote problemen in de Israëlische kolonie Saoedi Arabië. De Saoedische olie inkomsten en de niet-olie inkomsten zijn in de eerste helft van dit jaar met meer dan 70% gedaald. Dit betekent dat de 2016 voorspelling van de Saoedische onderminister van Economische Zaken Mohamed Al Tuwaijri uit gaat komen:

 “Als wij [Saoedi Arabië] geen hervormingsmaatregelen nemen, en als de wereldeconomie hetzelfde blijft, dan zijn we gedoemd tot faillissement binnen 3 tot 4 jaar.”  

https://www.zerohedge.com/geopolitical/saudi-arabia-suffering-consequences-its-failed-oil-price-war

Lage olieprijzen zijn een geschenk voor China en India maar betekenen problemen voor de grote oliefamilies zoals de Rockefellers. Daarom zullen we zeker toenemende pogingen zien om de olieprijs te verhogen door op te hitsen tot oorlog in het Midden-Oosten. We zien al branden en explosies bij een Iraanse petrochemische fabriek, een typische Rockefeller strategie. 

https://www.rt.com/news/504394-fire-explosion-iran-petrochemicals-plant/

Ondertussen is in Zuid-Amerika de poging van Elon Musk om de lithiumbronnen van Bolivia te stelen erbarmelijk mislukt. Waar deze mensen voor vechten is het voorkomen van waterstof brandstof met zijn aanzienlijk grotere actieradius per kg brandstof tegenover het gewicht van batterijen aan boord.  

https://www.commondreams.org/news/2020/10/19/democracy-has-won-year-after-right-wing-coup-against-evo-morales-socialist-luis-arce

Terugkerend naar de V.S. zien we toenemende signalen dat de burgeroorlog daar intenser wordt. Bijv.: een lezer uit Texas stuurde ons een rapport dat Walmarts in Texas, Arizona en Californië gesloten zijn en niet vanwege de “sanitaire problemen” die ze aan het repareren waren. In plaats daarvan rapporteerde een “vriend die verbonden is aan de constructie” dat ze ondergrondse voorzieningen aan het bouwen waren.

Ze zei ”de Chinezen zijn 1 augustus aangekomen en zijn ondergebracht in deze voorzieningen.” In het geval van een Walmart in Midland, Texas: nadat de plaatselijke sheriff “onverwachts was overleden in zijn slaap, duiken er opeens dozijnen bordelen op. De Chinezen openden een nagelsalon waar het geld wordt witgewassen.” 

Pentagon bronnen zeggen dat ze op de zaak zitten opmerkend dat “Na 2 weken ‘quarantaine’ vanwege COVID, de Gezamenlijke Stafchefs naar hun werk in het Pentagon terugkeerden met een knal, een 7.5 aardbeving voor de kust van Alaska.” De bronnen merken op:

“Veel diepliggende ondergrondse bases, van Australië tot Europa, Azië en Noord-Amerika, zijn ontdaan van kinderen, goud, diamanten, kostbare metalen, schatten en documenten en daarna vernietigd. Dit gebeurt terwijl militaire strijdkrachten grote schoonmaak houden onder verslagen slaafse volgelingen van de cabal die zelfs niet beseffen dat de oorlog over is.”

Er zijn veel openbaar beschikbare signalen dat er echt een geheime oorlog woedt. Bijv.: er zijn overal in de Verenigde Staten stroomonderbrekingen geweest, waarschijnlijk bedoeld om te voorkomen dat tijdens speciale operaties de plaatselijke politie verschijnt. 

https://krebsonsecurity.com/2020/09/whos-behind-mondays-14-state-911-outage/

We vermelden ook dat de elektriciteit werd afgesloten voor miljoenen mensen in delen van Californië waar grote technologische bedrijven zoals Google zijn gevestigd. Deze elektriciteitsafsluitingen vonden plaats nadat het Ministerie van Justitie Google formeel had gedagvaard voor monopolistische praktijken. 

https://www.foxbusiness.com/lifestyle/california-power-utility-1-million-cut-wildfires

https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-sues-monopolist-google-violating-antitrust-laws

Verder zien we toenemende publieke signalen dat de Khazariaanse Maffia een overgave probeert te onderhandelen. Dit is te zien in de toenemende oproepen in corporate mediakanalen voor een Zuid Afrikaanse stijl “waarheid en verzoening”. 

Het toenemende geweld aan de top van de wereldmacht leidt ons ook af van de toenemende hoeveelheden goed nieuws. Bijv.: dat blijkbaar een remedie voor Alzheimer is gevonden.  

https://libin.ucalgary.ca/news/research-team-discovers-breakthrough-potential-prevent-reverse-alzheimers

Als de White Dragon Society en haar bondgenoten deze oorlog winnen (en we zullen winnen) worden vroegtijdige veroudering en kinderziekten behandelbaar.

En dan tot slot nog het volgende berichtje: we horen van esoterische bronnen dat de blauwe volle maan tijdens Halloween pompoen-gekleurd zal zijn. Als dit waar blijkt te zijn, zal dat een duidelijk teken van de hemelen zijn. Als het niet waar blijkt te zijn, betekent het dat we er alleen voorstaan. In elk geval zal de mensheid als overwinnaar uit de strijd komen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *