Benjamin Fulford: “De Wereldgezondheidsorganisatie krabbelt terug over Covid-19 zwendel nu criminele civiele aanklachten zijn gedeponeerd.”

12 oktober 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is plotseling teruggekrabbeld over de Covid-19 zwendel, nu criminele en civiele aanklachten zijn ingediend tegen hun leiderschap. Dit maakt deel uit van een herfstoffensief van de Witte Hoeden in de aanhoudende strijd om de Aarde, variërend van gecompliceerde intrige in het Vaticaan tot grootschalig gebruik van nucleaire wapens. Aan beide fronten behaalt de goede kant beslissende overwinningen.

Vergeet niet dat we te maken hebben met twee rivaliserende visies voor de toekomst van de planeet. De ene, onder controle van de Khazariaanse Maffia, of de Chabad Doodssekte, verlangt dat 90% van de mensheid wordt uitgeroeid en de rest tot slaaf gemaakt. De andere verlangt een enorme campagne om een eind te maken aan armoede, de vernietiging van het milieu te stoppen en het universum te onderzoeken. 

De wereldwijde situatie lijkt met de dag vreemder te worden omdat de strijd tussen deze twee verschillende visies een climax nadert.

Dit is niet alleen een zaak van de V.S. tegenover China of Trump tegenover Biden. In plaats daarvan gaat het traditionele grenzen ver te boven. Op het theatrale nieuwstoneel bijvoorbeeld, krijgen we twee verschillende persoonlijkheden van Donald Trump en Xi Jinping te zien die beiden de agenda van een andere factie lijken te ondersteunen.

Om dat te illustreren laten we eens kijken naar de plotselinge ommekeer van de WHO. Dit is wat corrupte Directeur-Generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus in maart zei:

“Deze epidemie kan teruggedrongen worden maar alleen met een gecoördineerde en breed uitgevoerde benadering waar het hele regeringssysteem zich aan verplicht.”

https://www.cnbc.com/2020/03/05/who-calls-on-all-nations-to-pull-out-all-the-stops-to-fight-coronavirus.html

Maar toen zei speciaal afgezant David Naborro vorige week:

“Wij in de WHO bevelen geen lockdowns aan als een primair controlemiddel van dit virus.” 

Wat veranderde is dat een kritieke massa van beleidsvormers binnen de inlichtingendiensten en ordehandhavingsorganisaties van de wereld zich hebben gerealiseerd dat de hele Covid-19 campagne een enorme misdaad tegen de mensheid is.

Eén factor daarbij waren de idiote verklaringen van de WHO zelf. Kort geleden zeiden ze dat 780 miljoen mensen Covid-19 hadden gekregen en dat daarvan 1.0610539 mensen waren gestorven. Dat is een mortaliteitscoëfficiënt van 0,14% of een tiende van het gemiddelde sterftecijfer van de hele wereld van alle oorzaken (1,38%).

Nu geeft de Amerikaanse Keuringsdienst voor Waren en Medicijnen toe dat “geen gekwantificeerde isolaties van het Covid-nCoV momenteel beschikbaar zijn…”  

https://www.fda.gov/media/134922/download

Met andere woorden, de hele stillegging van economieën, het dwingen van mensen om mondkapjes te dragen enz. is gebaseerd op een virus waarvan ze zelfs niet kunnen bewijzen dat het bestaat. Of misschien willen de gereguleerde instanties geen gegevens beschikbaar stellen die nauwkeurig onderzocht kunnen worden, sinds een paar Indische wetenschappers in eerste instantie claimden dat een onnatuurlijke combinatie van elementen aanwezig was in de monsters.

Zelfs nog vernietigender is het bewijs dat geleverd is door Dr. Reiner Fuellmich van de Duitse Corona onderzoekscommissie. Reiner zegt dat de Rothschild familie het nep positieve resultaat van Covid-19 tests jaren geleden heeft gepatenteerd. Dr. Reiner bereidt nu een van de grootste schade rechtszaken in de geschiedenis voor tegen de plegers van dit bedrog. 

MI6-bronnen zeggen dat ze een wereldwijd onderzoek zijn begonnen tegen de Rothschilds en hun Khazariaanse Maffia trawanten naar ingewijd handeldrijven gebaseerd op deze zwendel. Short selling van aandelen (het verkopen van aandelen die niet in je bezit zijn) in Maart van dit jaar bracht $ 344 miljard winst op voor bedrijven waaronder Morgan Stanly, Bank of America, Charles Schwab en het farmaceutische bedrijf McKesson. 

https://www.reuters.com/article/us-usa-stocks-shortselling-idUKKBN21811E

https://markets.businessinsider.com/news/stocks/stock-market-short-sellers-billions-profit-coronavirus-economic-decline-tech-2020-3-1029022585#

Hoe verontrustend het bewijs ook is, wat we moeten proberen in overeenstemming te brengen is dat wereldleiders inclusief President Xi Jinping van China, Donald Trump van de V.S. en Vladimir Putin van Rusland lijken mee te gaan met dit bedrog door de oproep tot massale vaccinatie te ondersteunen om een niet-bestaande pandemie te bestrijden. 

Verwachten zij dat hun supporters slim genoeg zijn om een vrijwillige vaccinatie te weigeren en laten ze hun lasteraars gewoon toe zichzelf te vergiftigen met een zelfmoord-injectie die vruchtbaarheid-reducerende en kankerverwekkende ingrediënten bevat?

Weten zij dat het praktisch onmogelijk is om een veilig en effectief RNA vaccin voor SARS-Covid te maken en spelen ze slechts mee en wachten ze hun tijd af met het wereldwijde verhaal uitgegeven door de WHO? Vergeet niet dat COVID-19 staat voor “Certificate Of Vaccination ID-19” en gemerkt is met “de naam van de ziekte” zodat de kudde weet waarmee ze vrijwillig instemmen wanneer ze in de rij staan voor hun “pandemie beëindigende” injectie, die al snel in het schema van de seizoengriepprik zal worden opgenomen. 

Zou het kunnen zijn dat Trumps politieke gemanoeuvreer nadat Xi hem in een poets had gebakken, bedoeld is om zijn stand op te houden wetend dat de democraten zullen proberen hem de schuld te geven in een verkiezingsjaar? Wij kunnen begrijpen dat zijn rivaal bij de presidentiële verkiezing Joe Biden in opspraak en corrupt is, maar beiden roepen ze iedereen op om zich te laten vaccineren tegen deze nep-pandemie.

En toch, in een tegenstrijdige alternatieve werkelijkheid roepen blijkbaar alle Witte Hoeden die Trump, Putin en Xi steunen op tot de-escalatie telkens wanneer de Khazariaanse Maffia probeert Wereldoorlog III te beginnen. Hebben de privé-ontmoetingen die Trump had met Putin en Xi een eerlijke, werkbare relatie opgeleverd waardoor ze door dik en dun zijn verenigd en via geheime achterdeurtjes kunnen communiceren tegen de Khazariaanse Maffia?

Het meest recente voorbeeld is het conflict dat door de Chabad Khazarianen was opgehitst tussen Azerbeidzjaan en Armenië. Alle drie de leiders sprongen erin om deze laatste poging van de Chabad doodssekte om hun lang geplande Armageddon te beginnen tegen te houden. En toch ondersteunen deze zelfde leiders ook publiekelijk massale vaccinatie, waarvan de marionetten meesters willen dat het microchips bevat met het merk van het beest. 

https://www.zerohedge.com/technology/microchipd-darpa-biochip-save-us-covid-can-control-human-dna

Dit alles bekijkend kun je geëxcuseerd zijn als je denkt dat de werkelijkheid, of ten minste de menselijke sociale werkelijkheid bezig is in tweeën te splitsen.

De “Make America Great Again” President Trump bagatelliseert de pandemie als komend aan z’n eind en probeert een einde te maken aan de betrokkenheid van Amerika in buitenlandse oorlogen. Hij verschijnt samen met Melanie in het openbaar. 

Acties spreken luider dan woorden en Trump tekende inderdaad een executive order bedoeld om de prijzen van medicijnen dramatisch te verlagen en maakte zo heel wat rijke en machtige mensen erg ongelukkig zoals hij verklaarde. De order zegt:

“Wanneer de Federale Overheid een medicijn koopt dat verzekerd is bij Medicare – waarvan de kosten worden gedeeld door Amerikaanse senioren die het medicijn gebruiken en Amerikaanse belastingbetalers – dan moeten ze erop staan dat ze de laagste prijs krijgen waartegen de fabrikant dat medicijn verkoopt aan welk ander ontwikkeld land ook.”

Toen verscheen Trump met afgezakte wangen en wit rond z’n ogen en beweerde dat hij het virus had opgelopen. Was dit een geniale politieke zet om de kiezers en de wereld te laten zien dat hij niet bang is om het virus persoonlijk aan te pakken zonder een mondkapje en dat hij snel kan herstellen met de hulp van nieuwe behandelingen zodat het publiek zijn voorbeeld zou volgen en zich niet laat intimideren door het virus?

Hij promoot nog altijd vaccinatie als een oplossing voor de pandemie terwijl hij goedkeurend knikt naar de overheidsaankoop van praktisch de hele voorraad van Fauci en Co’s Remdesivir om een kostbaar verblijf in het ziekenhuis zo kort mogelijk te maken, wat nooit zou gebeuren wanneer in Amerika hydroxychloroquine tegen malaria gewoon over de toonbank te koop was zoals in ontwikkelingslanden.

Waarom lijkt Trump voortdurend te doen alsof hij de beste vrienden is met satanische massamoordenaar Benjamin Netanyahu en oproept tot aanvallen op Iran, enzovoorts ten voordele van Israël? Bij deze gelegenheden is hij nooit te zien met Melania.

Jaren van frontlijn rapportage en ontmoetingen met wereldleiders heeft me geleerd dat ze bijna allemaal acteurs zijn die een script oplezen. Ik vermoed dat de verklaring voor wat we zien gebeuren is dat Khazariaanse Maffia agenten de wereldleiders nog steeds dwingen om in het openbaar hun scripts te lezen om hun ontvolkingsagenda te pushen bij het niets vermoedende publiek, wereldwijd.

Laten we dan nu eens kijken naar de spelers achter de schermen. Hier neemt het forensische spoor ons mee naar de controlecentra van het monotheïsme, namelijk de Chabad doodssekte en de P3 Vrijmetselarij. Deze twee facties strijden om de controle over de Vaticaan Bank en de centrale banken van de wereld, want geld is macht.

De zogenaamde leiders die je op het scherm ziet bij de VN hebben bijna allemaal een omkoopsom gekregen van de Vaticaan Bank bij het overnemen van de macht en hebben te horen gekregen dat óf ze accepteren de omkoopsom en volgen de orders óf ze worden gedood of op een andere manier uit de macht gewerkt. Dit is iets wat ik heb gehoord van leden van de Japanse keizerlijke familie, de P3 Vrijmetselarij en andere bronnen. 

Als bewijs daarvoor laten we de zaak van George Pell eens onder de loep nemen die in februari 2019 schuldig werd bevonden aan het seksueel mishandelen van kinderen. Pell was het hoofd van de Vaticaan Bank totdat hij werd gearresteerd en hij werkte samen met Paus Franciscus aan het zuiveren ervan. Toen hij in de gevangenis terecht kwam, werd hij ontslagen. 

Toen dat was gebeurd, werd door de Vaticaan Bank geld vrijgemaakt voor de Covid-19 pandemie. Het meesterbrein daarachter was Cardinaal Giovanni Angelo Becciu en een kleine groep van gelijkgestemde satanisten.

En toen, in april 2020 werd Pell’s schuldig vonnis nietig verklaard. Het bleek dat Becciu $ 800.000 in geheime fondsen had betaald om Pell in diskrediet te brengen en als gevolg daarvan werd Becciu ontslagen. 

Sprekend over deze intrige zei Aartsbisschop Carlo Maria Viganò:

“Het dient geloofd te worden dat de hinder die werd ondervonden van eerlijke en integere medewerkers tot hun afzetting leidde, net zoals de chantage van immorele en oneerlijke medewerkers als een soort garantie van hun loyaliteit en hun stilzwijgen werd beschouwd. De tijd heeft aangetoond dat eerlijke mensen met waardigheid onrecht hebben verdragen zonder het Vaticaan of de persoon van de Paus in diskrediet te brengen; het dient geloofd te worden dat aan de andere kant de corrupten en de kwaadwilligen, op hun beurt, hun toevlucht zullen nemen tot chantage van hun beschuldigers, zoals hovelingen zonder integriteit altijd hebben gedaan.”  

Pell is nu terug en is weer bezig de Vaticaan Bank te zuiveren.

Deze veranderingen aan de top worden verondersteld de werkelijke motieven te zijn van de WHO’s plotselinge ommekeer over de hele Covid-19 zwendel. Gedurende de komende maanden en jaren zullen deze veranderingen ook geleidelijk leiden tot de verwijdering van veel wereldleiders. 

https://www.lifesitenews.com/news/vatican-cardinal-spent-800000-to-discredit-cardinal-pell-during-sex-abuse-trial-report

Hoewel deze micro-intriges in het Vaticaan de wereld kunnen veranderen, worden andere veranderingen voortgebracht met grootschalige nucleaire aanvallen. De val van de Japanse premier Shinzo Abe is daar een goed voorbeeld van.

Abe werkte voor de Nazi factie van de Khazariaanse Maffia die geleid werd door Führer George Bush Sr. Hij had in het geheim een enorme voorraad tanks en andere wapens opgebouwd die gebruikt zouden moeten worden voor een aanval op China. Dit maakte deel uit van het Khazariaanse Maffia plan om de G7 en Rusland China te laten binnenvallen en het te verdelen in zes kleinere landen, volgens bronnen van de Japanse militaire inlichtingendienst en Aziatische geheime genootschappen.

Dan, in april 2016, werd Kumamoto Prefecture in het zuiden van Japan (de thuisbasis van Abe’s Mitsubishi Choshu clan) getroffen door zes enorme aardbevingen. Elke aardbeving had als epicentrum een Japanse militaire basis. De seismografen gaven ook de veelzeggende tekens te zien dat de aardbevingen waren veroorzaakt door een explosie en niet door natuurlijke tektonische krachten.

Ter herinnering staat hieronder een vergelijking tussen een natuurlijke aardbeving en de aardbeving die werd veroorzaakt door een nucleaire test in India.

Vergelijk die nu met de seismografen van de Kumamoto aardbevingen die uitgegeven zijn door een Japanse overheidsinstelling.

Verder ontdekten leden van de Japanse onafhankelijkheidspartij, die de plaatsen van de aardbevingen bezochten, grote hoeveelheden straling, wat het gebruik van nucleaire wapens aangeeft.

Nu kun je begrijpen waarom het John Raymond, het vroegere hoofd van het V.S. Space Command was die Abe vertelde af te treden “want anders zal Tokyo vernietigd worden.”

Hieraan gerelateerd was de vernietiging door de V.S. van Noord-Korea’s fabrieken van nucleaire bommen. Dit bracht een eind aan alle pogingen van de Khazariaanse Maffia om Noord-Korea te gebruiken om een nucleair Armageddon te beginnen.

De strijd is echter verre van over. De Khazariaanse Chabad Doodssekte pusht nog altijd een massale micro-chipping en een wereldoorlog. Daarom onthulde bijvoorbeeld Noord-Korea net een grotere dan ooit eerder gemaakte nucleaire raket.

Daarom pushen de kandidaten en hun partners Mike Pence en Kamala Harris tijdens deze frauduleuze Amerikaanse verkiezingscampagne allemaal massale vaccinatie.  

https://www.the-sun.com/news/1598671/mike-pence-fly-kamala-harris-debate-video/

En zich daarbij aansluitend is Xi Jinping die eist dat aan het eind van 2021 twee miljard vaccins klaar zijn. 

http://www.xinhuanet.com/english/2020-10/11/c_139432236.htm

En dan hebben we acht van de tien “ondernemingsleiders” die zeggen dat je geen promotie krijgt tenzij het gemicrochipt bent. 

https://www.zerohedge.com/technology/skynet-does-office-citrix-says-2035-workers-implanted-chips-will-have-labor-market

Behalve het pushen van Wereldoorlog III, wakkert deze factie constant onlusten aan en creëert vijanden. Ze zeggen dat de V.S. strijd zou moeten aangaan met Rusland, China, Iran, Venezuela, Noord-Korea en Syria, enzovoorts. Ze proberen ook China de schuld te geven van de Covid-19 zwendel door het “China-virus” te noemen.

Laten we niet vergeten wat er werkelijk is gebeurd. In februari zei China dat ze zouden stoppen met het kopen van V.S. schulden. En toen werd Wuhan in China geraakt door een enorme elektromagnetische aanval waarbij de CIA schat dat circa 20 miljoen mensen omkwamen.

Japan ontkwam ternauwernood aan een soortgelijke ramp door 5G te testen op het cruiseschip de Diamond Princess voordat een geplande gelijktijdige lancering over het hele land zou plaatsvinden. Toen mensen als vliegen begonnen te sterven, stelden ze de lancering van 5G uit en waarschuwden andere landen om hetzelfde te doen. Daarom is het zo moeilijk om te bevestigen of iemand werkelijk sterft door SARS-Covid-2. We kunnen zien dat de wetenschappelijke naam praktisch nooit wordt vermeld in de mediaverslagen.

De Khazariaanse Maffia had gepland om de aandacht af te leiden door de doden te wijten aan een virus met het verhaal dat het ontsnapt was uit een (Rothschild eigendom) biowapen-faciliteit in China. Logisch denkend: als de doden alleen waren gestorven aan een virus, zouden ook andere Chinese steden daardoor getroffen worden. In feite zijn alleen die plaatsen getroffen waar 5G microgoven werden uitgezonden.

Nu is de vergelding begonnen. New York is gesloten voor zaken met zowel Broadway als Wall Street stilgelegd terwijl winkels met luxe goederen systematisch worden geplunderd. 

https://www.zerohedge.com/political/shoplifting-mobs-bulldoze-entire-luxury-ny-stores-security-paralyzed-fears-theyll-be

Dit is waarschijnlijk weer en ander voorbeeld van het proberen de boosheid van de mensen verkeerd te leiden naar de Joden, die het slachtoffer zijn van de satan-aanbiddende Khazariaanse Maffia. 

De echte daders van deze misdaden worden echter ook systematisch opgejaagd en gedood. Zodra je Natanyahu terecht ziet staat voor oorlogsmisdaden, zal je weten dat de oorlog eindelijk op z’n eind loopt.

In elk geval lijkt het erop dat de onderhandelingen van de White Dragon Society z’n vruchten afwerpt en er zijn tekenen dat Witte Hoeden door de hele wereld aan de winnende hand zijn. We hebben nu de legers van het Britse Rijk, China, het Vaticaan en de V.S. die oproepen tot een massale campagne om een eind te maken aan armoede, de vernietiging van het milieu te stoppen en het universum te onderzoeken. We blijven voorzichtig optimistisch wachten op concrete acties die hun woorden bekrachtigen.

Het officiële Chinese Xinhua Nieuwsbureau haalt V.N. Secretaris-Generaal (en een Vaticaan-employé) Antonio Guterres aan die zegt: “We hebben dringend multilaterale instanties nodig die beslissend kunnen handelen, gebaseerd op wereldwijde instemming ten goede van de hele wereld.” 

http://www.xinhuanet.com/english/2020-09/25/c_139394860.htm

Daarna gaf Paus Franciscus een encycliek uit waarin het Oosten en het Westen werden opgeroepen zich te verenigen “in dienst van een toekomst gevormd door onderlinge afhankelijkheid”. Hij riep ook op tot het oprichten van een instantie voor toekomstplanning “uitgerust met de macht om te zorgen voor het wereldwijde algemene welzijn, de eliminatie van honger en armoede”. Hij merkte op dat “iedereen die denkt dat de enige les die te leren viel, de noodzaak was om te verbeteren wat we al doen of de bestaande systemen en verordeningen te verfijnen, ontkent de werkelijkheid”. 

http://www.vatican.va/content/francesco/en/encyclicals/documents/papa-francesco_20201003_enciclica-fratelli-tutti.html

Ongeveer op dezelfde tijd, werd de 2-3 miljoen inwoners van het Britse Gemenebest gevraagd om samen met de rest van de wereld de milieuvernietiging niet alleen te stoppen maar om te keren. Als deel hiervan riep Prins William op tot een milieu-herstelprogramma te vergelijken met Kennedy’s plan om de maan te bereiken door “een decennium lange actie om de aarde te herstellen”. Om dit te ondersteunen biedt hij ieder jaar 5 prijzen van één miljoen pond elk aan voor plannen en acties om het milieu te beschermen.  

https://earthshotprize.org/

Het Pentagon, van hun kant, maakt zich klaar om zijn geclassificeerde technologieën te delen met de mensen van de Aarde. Ze willen graag een hoofdrol spelen in een “Star Trek toekomst”, van menselijke verkenning van het universum, zeggen Pentagon-bronnen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De Wereldgezondheidsorganisatie krabbelt terug over Covid-19 zwendel nu criminele civiele aanklachten zijn gedeponeerd.”

  1. Waarom lijkt Trump voortdurend te doen alsof hij de beste vrienden is met satanische massamoordenaar Benjamin Netanyahu en waarom roept hij nu nog dat hij voor de vaccinnaties staan? En waarom ontkent hij iets te weten van Qanon?
    DE VERKIEZINGEN!! Hij kan niet alles zeggen wat hij wilt zeggen want dan verliest hij stemmers.
    Hij speelt het hele spelletje mee. Hij moet wel!
    En misschien wil Trump juist zo snel met zijn ‘vaccin’ een placebo komen om te voorkomen dat mensen een vaccinatie van de cabal gaan halen waarbij je gechipt word, zware metalen ingespoten krijgt waardoor je ziek word en ook nog eens grote kans hebt dat ze je onvruchtbaar maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *