Benjamin Fulford: “Red October Begint met een Wereldwijde Aanval op Militaire Bases Diep Onder de Grond.”

5 oktober 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Het lang verwachte oktober offensief tegen de satanische Cabal is in volle gang gezet, rapporteren Pentagon-bronnen. Dit offensief omvat onder meer aanvallen op militaire bases diep onder de grond in Californië, Zwitserland, Portugal, Spanje, Nieuw-Zeeland, Australië en Duitsland, zeggen de bronnen.

De grootste strijd was een aanval op het ondergrondse basiscomplex in de buurt van Palm Springs, Californië. Dit was de plek waar Leo Zagami die zichzelf als Satanisten-leider beschreef naar toe vluchtte om arrestatie in Italië uit de weg te gaan. Zagami claimde dat hij duivels kon oproepen en gaf toe menselijke foetussen te eten, en was bezig een campagne te leiden tegen Paus Franciscus.

De aanval op de ondergrondse basis werd in het nieuws gerapporteerd als een zwerm van bijna 600 aardbevingen. Deze vertoonden echter de veelzeggende signalen dat ze veroorzaakt waren door explosieven en niet door natuurlijke processen, volgens bronnen van Amerikaanse geologische onderzoeksinstituten. 

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/ci39641528/executive

Pentagon-bronnen zeggen ook dat “meer dan 1600 Israëli’s een onrechtmatige behandeling kunnen hebben gekregen omdat protesten tegen Bibi [Misdaadminister Benjamin Netanyahu] doorgaan”. Verder werd Israël ontmaskerd voor het proberen Wereld Oorlog III te ontketenen door een geschil tussen Azerbeidzjaan en Armenië aan te wakkeren, zeggen de bronnen. Israël wordt gedwongen om het nucleaire non-proliferatie verdrag te tekenen en te denucleariseren als conditie voor vrede in het Midden-Oosten, voegen ze er aan toe.  

https://www.ynetnews.com/article/HJK2bD8ID

“De aanvallen begonnen nadat President Donald Trump een nationale noodsituatie verklaarde op de eerste dag van het fiscale jaar 2021 [1 oktober 2020] en daarna het Witte Huis verliet om commandoposten voor Rode oktober te bemannen”, zeggen de bronnen. Het was ook op deze dag dat Amerikaanse “doemdag vliegtuigen” de lucht in werden gestuurd als teken van voorbereid zijn op een grootscheepse nucleaire oorlog.

https://www.chron.com/news/article/Pentagon-stands-ready-to-defend-our-country-in-15616134.php

Dit offensief werd van te voren gecommuniceerd op de Trump-anon (verkeerd aangeduid als Qanon) website met de volgende beelden. Het eerste toont een Mickey Mouse horloge met wijzers die op 10 en 2 staan, wat duidt op 2 oktober. Het andere spreekt voor zichzelf.

Maar Trump blijft gevaar lopen voor een moordaanslag, zeggen meerdere bronnen. De grootste dreiging komt van zijn schoonzoon Jared Kushner; daar zijn P3 Vrijmetselarij- en MI6-bronnen het over eens. “De Trump kwestie is verwarrend maar er schijnt een theorie over hem rond te zoemen dat een moordaanslag onmogelijk is…; die gevaarlijke Kushner was op de baan met een van de Hicks”, merken MI6-bronnen op. Ze refereerden aan een niet-genoemd familielid van Trumps PR assistent Hope Hicks, die naar verluidt verantwoordelijk was voor het besmetten van Trump met een Mossad vergif, vandaar het Covid-19 positieve testresultaat, zeggen de bronnen.

De P3 Vrijmetselaars zeggen dat ze de voorkeur zouden geven aan Generaal Mike Flynn als President en Mike Pence als Vicepresident. Dat is omdat deze personen hun doelen van een wereldrepubliek en wereldvrede ondersteunen. Jezuïet-bronnen zeggen dat Pence naar Noord-Korea is gevlucht voor persoonlijke bescherming.

Ongeacht hoe het Trump offensief zich ontwikkelt, merkt MI6 op: “De V.S. is een schurkenstaat die op het randje van een volledige burgeroorlog staat met het totale weefsel van de samenleving aan flarden en grote gebieden van het land in staat van verval. Het zou niet onbestaanbaar zijn dat als onderdeel daarvan de zittende president zou worden vermoord.” 

Het verdient ook de aandacht dat op 1 oktober de aandelenbeurs van Tokyo sloot als gevolg van een “storing”; de eerste dag van het nieuwe fiscale jaar van de Verenigde Staten van Amerika Corporation. 

https://edition.cnn.com/2020/09/30/investing/global-stocks/index.html

Volgens de Japanse militaire inlichtingendienst was de werkelijke reden waarom de aandelenbeurs sloot…

het afsluiten van de geldstroom van de Bank of Japan naar de Khazariaanse Maffia. De achtergrond hiervoor: na de Nazi Bush staatsgreep van 11 september 2001 werd Japan gedwongen (onder bedreiging van een aanval met aardbevingswapens) de controle van al zijn genoteerde bedrijven over te geven aan hedge funds die eigendom waren van de belangrijkste bazen van de Khazariaanse maffia zoals de Bush, Rockefeller en Rothschild families.

De Bank of Japan (die noch een bank noch Japans is) heeft daarna altijd geld naar hen witgewassen via de effectenbeurs van Tokyo. Die stroom is nu afgesneden, zeggen de bronnen.

De internationale afsnijding van geld naar de financiële industrie is een van de redenen waarom nu slechts 10% van de mensen die in de financiële industrie van New York werken nog een baan heeft. Goede kans dat 90% van deze grotendeels parasitaire industrie permanent werd gesloten. 

https://www.zerohedge.com/economics/manhattan-offices-are-still-empty-threatening-nycs-recovery

Hieraan gerelateerd is het nieuws dat cheques die van het Amerikaanse Ministerie van Arbeid werden gestuurd geweigerd beginnen te worden. De eerste geweigerde cheques doken op in de Maagdeneilanden waar leden van de Rothschild familie zich schuil hielden.

Vergeet alsjeblieft niet dat het een zaak van officiële feiten is dat toen Trump een zakenman was, telkens wanneer hij dreigde failliet te gaan hij met een financiële injectie van de Rothschilds werd behoed voor faillissement. Is zijn relatie met zijn vroegere financiers echt veranderd? 

https://www.zerohedge.com/economics/department-labor-acknowledges-unemployment-checks-are-bouncing

https://viconsortium.com/vi-government/virgin-islands-department-of-labor-acknowledges-bounced-checks-says-affected-persons-should-redeposit

We realiseren ons dat we tegenstrijdige informatie krijgen van onze bronnen over Trump en die ook rapporteren. Dit weerspiegelt het feit dat we bronnen hebben aan beide kanten van deze voortdurende burgeroorlog in het Westen. Het is bijna alsof er twee kanten zitten aan de zittende president. De ene kant is de patriottische held die we steunen die de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika herstelt en alle satanische pedofielen arresteert.

Maar de andere kant van zijn openbare persona lijkt mee te gaan met de Covid-19 (Certificate Of Vaccination ID 2019) nep pandemie en haar vaccinatie ID agenda. We blijven ons echter afvragen is hij oprecht in deze poging of speelt hij alleen mee in de wetenschap dat het moeilijk zo niet onmogelijk is om met een veilig en effectief vaccin te komen en houdt hij alleen de aandelenbeurs tevreden door de farmaceutische bedrijven gerust te stellen met een positieve visie op hun doelen?

Eén theorie is dat door het verzet te taxeren tegen hydroxychloroquine als preventiemiddel en behandeling toen Trump het steunde, hij door het vaccin te promoten, gezien zal worden alsof hij alles doet wat hij kan om een eind te maken aan de pandemie. Dit als support voor de stemgerechtigden in de aanloop naar de verkiezing. Bovendien legt het handig de Democraten in de luren waardoor ze negatief naar buiten komen tegen een vaccin zoals Kamala Harris al heeft gedaan. 

Onze bronnen in de KGB, MI6, NSA en de geheime dienst van het Vaticaan zeggen allemaal dat Trumps schoonzoon Jared Kushner een top-satanist is. Dus zou het goed zijn om Trump te horen aankondigen dat Kushner is gearresteerd, om te bevestigen dat hij in de eerste plaats handelt in het beste belang van het land.

P3-bronnen vertellen ons ook dat een zekere Paolo Foa, een lid van de Adosso Foundation in Wachington DC, een van de groepen is die nog altijd pusht voor Satanisch leiderschap over de wereld. Ze adviseren om hem zo snel mogelijk te vinden en te neutraliseren.

Ook verbonden met dit alles is het nieuws dat de Amerikaanse Luchtmacht onder het commando van het Amerikaanse Leger is geplaatst. Dit is belangrijk omdat het commando van de Luchtmacht diepgaand geïnfiltreerd werd door religieuze fanaten die proberen het Armageddon te beginnen.

Dit is speciaal relevant voor Japan omdat het land werd geterroriseerd door Satanisten die verborgen zaten in de Yokota Luchtmachtbasis in West Tokyo. Ze werden geleid door een neef van Barbara Bush, Richard Armitage en Rothschild agent Michael Greenberg van het CSIS (Centrum voor satanische (strategische) en internationale studies). 

https://www.upi.com/Defense-News/2020/10/02/U.S.-Army-Air-Force-unite-in-Joint-All-Domain-Control-and-Command-structure/6881601653690/

We maken melding dat V.S. Staatssecretaris Mike Pompeo gedwongen werd om het grootste deel van zijn geplande trip deze week naar Azië te cancelen. Hem werd verteld dat hij geen geld en geen goud zou krijgen zodat hij zijn tijd beter niet kon verdoen met een reis waarop hij tegelijkertijd zou bedelen en dreigementen uiten, zeggen bronnen van Aziatische geheime genootschappen.

Paus Franciscus plaatste vorige week kritische opmerkingen over de financiële situatie in het Westen met de volgende uitspraak:

“Iedereen die denkt dat de enige les die te leren valt de noodzaak is om te verbeteren wat we al aan het doen waren of het verbeteren van bestaande systemen en regelingen, ontkent de werkelijkheid… Het is noodzakelijk om een proactief economisch beleid te voeren dat gericht is op ‘het bevorderen van een economie die productieve diversiteit en zakelijke creativiteit aanmoedigt’ en het tegelijk mogelijk maakt dat banen worden gecreëerd en niet afgebroken.”  

https://apnews.com/article/virus-outbreak-pope-francis-archive-capitalism-bcde0053314e65612add0709fada5519

Franciscus en de P3 steunen een jubelfeest, het creëren van een meritocratische planning agenda voor de toekomst en een massale campagne om een eind te maken aan armoede en vernietiging van het milieu. Daarom verzetten de Satanisten zich zo sterk tegen hem.

Voordat we echter verder graven in de voortdurende burgeroorlog in het Westen, is het tijd om enkele bizarre gebeurtenissen in het zonnestelsel te onderzoeken. Om een idee te krijgen hoe wereld-veranderende gebeurtenissen wellicht ophanden zijn, probeer eens op internet te zoeken met het gebruik van de term “observatory shut down (observatoriums gesloten)”.

Je zult al snel ontdekken dat alle observatoriums over de hele wereld gedwongen gesloten zijn. Naar verluidt is dit als gevolg van “Covid-19” of “technische storingen”, enz. maar in werkelijkheid is het om te voorkomen dat mensen zich bewust worden van dingen zoals de beweging van planeten op manieren die niet verklaard kunnen worden met Newtoniaanse mechanica. 

Bijvoorbeeld: misschien hallucineerde ik (ik gebruik geen enkele drug) maar de volle maan van 2 oktober leek heldergeel en had een vrolijk gezicht. Nu krijgen we een blauwe maan, een jachtmaan (volle maan in oktober) en een supermaan, allemaal tegelijk op Halloween.

Dit moest even vermeld worden hoewel ik er zeker van ben dat er een redelijke verklaring voor gemaakt zal worden. Hoewel blauwe manen niet verondersteld worden echt blauw te zijn, kijk er op 31 oktober eens met je eigen ogen naar. Als hij inderdaad blauw is, zal je weten dat dit inderdaad bijzondere tijden zijn waarin we leven. 

Ook de planeten Mars en Venus lijken elke nacht helder te stralen en dicht bij elkaar te staan. Nieuwsberichten verklaren de helderheid van Mars door bijvoorbeeld zoiets te zeggen als “Mars in oppositie gebeurt ongeveer elke twee jaar, maar dit jaar is het bijzonder opmerkelijk omdat de rode planeet het dichtst mogelijk bij de Aarde staat. 

https://www.cbc.ca/news/canada/toronto/mars-shine-bright-next-ten-days-1.5749742

Natuurlijk kan dit allemaal een gelijktijdige samenloop van omstandigheden zijn, maar waarom worden dan alle observatoria gesloten? NSA-bronnen zeggen ook dat de planeten zich op niet te verklaren manieren bewegen. Maar geloof mij niet op mijn woord, ga gewoon met je eigen ogen naar de hemel kijken. 

Maar terug naar de Aarde, daar zien we veel tekenen dat de goede kant aan het winnen is. Bijv.: de voormalige Franse President Nicholas Sarkozy wordt geconfronteerd met tijd in de gevangenis vanwege corruptie. 

https://www.independent.co.uk/independentpremium/world/nicolas-sarkozy-corruption-trial-france-b747446.html?utm_source=reddit.com

Ook verdachten van de Rwandese genocide werden gearresteerd in België. De Rwandezen werden afgeslacht in opdracht van de Khazariaanse Maffia Cabal omdat ze weigerden opdrachten uit te voeren om hun bevolkingsgroei in toom te houden. Nu hun beschermers van de Belgische koninklijke familie zijn verdwenen, vindt gerechtigheid plaats. 

https://www.aljazeera.com/news/2020/10/3/belgium-detains-rwanda-genocide-suspects

Wat betreft de rapporten die wij ontvingen over het gedood zijn van Nederlandse Koninklijken, zeggen MI6-bronnen dat “ze geen commentaar kunnen geven”. Maar bronnen van de Engelse Koninklijke familie zeiden wel:

“Het huis van Oranje Nassau (Nederlandse Koningshuis) is slechts een van de vele huizen die samen de Venetiaanse Zwarte Adel van Europa vormen. De oorspronkelijke Feniciërs die zich vestigden in Venetië zijn de wortels van de Nederlandse en daarna de Brits Oost-Indische Compagnie, wat het militieleger (burger/handelsleger) van het Britse Rijk was. Ze werden Zwarte Adel genoemd vanwege hun laaghartige, achterbakse handelingen. Trouwens de Koningin van de Royal Standard (heraldische vlag = vaandels, banieren, wimpel, standaards) vertegenwoordigt het huis van Hannover, dat ook een van de Venetiaanse Adellijke Huizen is.”

De bronnen zeggen ook: “Mensenoffers hebben altijd deel uitgemaakt van de menselijke samenleving en er zal tijd nodig zijn om dat te laten uitsterven zoals dat ook is met alle veranderingen van de garde.” We hebben al eerder van verschillende Britse Koninklijken gehoord dat mensenoffers plaatsvonden in Balmoral Castle. Die uit de oudheid stammende Fenicische praktijk is nu beëindigd zeggen de bronnen. 

Of zulke gebeurtenissen nu wel of niet kunnen worden aangepakt door middel van een Vredes- en Verzoeningscommissie is iets wat de mensen zullen moeten beslissen wanneer deze strijd om de Aarde eindelijk over is. Maar het is goed om eraan te denken dat degenen die geboren werden in deze Satanische bloedlijnen geen keuze hadden maar mee moesten doen aan deze praktijken of zelf gedood werden. Hopelijk, zodra de oorlog over is, kan de meerderheid van deze ongeveer een miljoen tellende Satanisten heropgevoed, gerehabiliteerd en ingezet worden om goed werk te doen.   

Einde van het rapport

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Red October Begint met een Wereldwijde Aanval op Militaire Bases Diep Onder de Grond.”

  1. Er gaat de ronde dat Rutte en zijn bende, (Hugo de jonge, Grapperhaus,v Dissel etc) inmiddels ook onder de grasziden liggen en dat wij te maken hebben met clones, gezien het gedrag en gezichtsuitdrukkingen van de heren. Is daar al iets meer over bekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *