Benjamin Fulford: “Gecontroleerde implosie van de V.S. gaat door met door de overheid gesteund geweld.”

7 september 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

Vorige week bevestigden verschillende inlichtingendiensten dat de V.S.-overheid midden in een gecontroleerde implosie zit die tot minstens januari zal doorgaan. Russische inlichtingendienst-bronnen zeggen dat Donald Trump de laatste president van de V.S. in zijn huidige vorm zal zijn, en zij weten uit ervaring hoe snel de dingen kunnen veranderen.

Als deze voorspelling uitkomt, is de grote vraag: Zal de V.S. vertegenwoordigd worden door een Khazariaans Satanische overheid (en een door Gates gesponsord RNA vaccine-geïnduceerd, DNA beschadigende uitschifting van de wereldbevolking) of door een hybridische democratie/meritocratie, gecontroleerd door het volk? De strijd tijdens de komende maanden zal de uitkomst bepalen; daar zijn veel bronnen het over eens.

Wellicht de meest verontrustende informatie die vorige week binnenkwam is dat de rellen in de V.S. worden gefinancierd door de Ford Foundation; volgens MI6 en NSA-bronnen. En niet alleen dat, maar “Joe Biden en Kamala Harris zitten in de raad van bestuur en het wordt gefinancierd met V.S. federaal Grant geld”, daar zijn de bronnen het over eens. Biden heeft duidelijk laten zien dat hij een volledig corrupte Zionist-slaaf is.

Ondertussen neemt de nepnieuws-lastercampagne tegen Donald Trump met de dag toe. Met een gezamenlijke inspanning om de verkiezing te stelen door stemming per post en dreigingen van geweld zien Amerikanen januari volgend jaar wellicht geen bekrachtigde president, tenzij Biden met een aardverschuiving wint.

De grote vraag is hoe slecht de dingen moeten worden voordat het Amerikaanse leger van zijn luie kont afkomt en een eerlijke representatieve overheid voor het land herstelt. Goede kans dat ze alleen zullen handelen als en wanneer het Amerikaanse volk dat van ze vraagt.

En die dag is wellicht niet meer zo ver weg. Volgens verschillende ramingen zullen wel 50 miljoen Amerikanen aan het eind van dit jaar met een hongercrisis worden geconfronteerd. Dit komt niet door gebrek aan voedsel maar meer door opzettelijke pogingen van de Khazariaanse maffia cabal om de bevolking te reduceren. In feite is er, zoals gewoonlijk, een absolute overvloed aan voedsel in de V.S. Maar “de helft van de landbouwproductie wordt naar China verscheept, volgens de NSA. Met andere woorden de Khazariaanse maffia is bereid Amerikanen te laten verhongeren om de schulden aan China af te betalen (of ze al het Monsanto GMO voedsel te laten eten als deel van de nieuwe handelsovereenkomst, is de reactie van sommige bronnen). Dit is wat er gebeurde in koloniaal India toen daar grote hongersnood was omdat het voedsel naar het goed gevoede Engeland werd gestuurd.  https://www.bloomberg.com/features/2020-hunger-minnesota-pandemic/

De crisis beperkt zich niet tot voedsel want de V.S. krijgt tekorten met allerlei producten zoals half bewerkt hout, lampen enz. Dit wordt alleen maar erger aangezien dingen die op voorraad waren vóór het V.S. faillissement van 16 februari nu beginnen op te raken. 

Omhoogschietende criminaliteit, crimineel plaatselijk bestuur, draconische beperkingen op private bedrijven, enz. zorgen voor een voortdurende exodus van mensen uit grote Amerikaanse steden. Op dit moment willen 2 van de 5 New Yorkers de stad verlaten. https://www.zerohedge.com/political/two-five-new-yorkers-want-leave-city

Iets anders dat gebeurt is dat de genocidale medische maffia in de V.S. tot het uiterste vecht om het Amerikaanse volk te blijven vergiftigen en beroven. Volgens het prestigieuze medische tijdschrift de Lancet, heeft de V.S. veruit het duurste en slechtste medische systeem van de ontwikkelde wereld.  https://www.zerohedge.com/medical/lancet-study-finds-us-has-far-worlds-most-overpriced-medical-care

De situatie met de medische maffia is nu zo bizar dat een nieuw soort palindroom (omkeerwoord) is verschenen waarbij de vraag “(Who) wie veroorzaakte de pandemie?” hetzelfde is als het antwoord “(WHO) de Wereldgezondheidsorganisatie veroorzaakte de pandemie.” https://en.wikipedia.org/wiki/Palindrome

Het nieuwste in de lange lijst van misdaden tegen de mensheid van die instantie is het bewijs dat ze polio hebben verspreid in Afrika door het toedienen van vaccines. https://www.blacklistednews.com/article/77927/whos-oral-vaccine-sparks-new-polio-outbreak-in-africa-.html

Afrikaanse overheden zijn wakker geworden voor het feit dat de Wereldgezondheidsorganisatie een criminele organisatie is en gooien ze het continent uit. Dat verklaart waarschijnlijk deze perplex klinkende kop in de New York Times: 

“Wetenschappers kunnen het raadselachtige gebrek aan coronavirus-uitbraken in Afrika niet verklaren.”  https://nypost.com/2020/09/04/scientists-cant-explain-puzzling-lack-of-coronavirus-outbreaks-in-africa/

De corporate propagandamedia speelt kennelijk onder één hoedje met de medische maffia. Dit is te zien in hun steun aan de Satan-aanbiddende burgemeesters die mensen dwingen mondkapjes te dragen en bang zijn voor een bewezen niet- bestaande pandemie.

Binnen de V.S. heeft het CDC (Center for Disease Control) zijn management vervangen door Witte Hoeden uit het leger en de overheid en heeft verklaard dat de pandemie voorbij is maar daar hoor je niets over op CNN en je leest er niets over in de New York Times. De nep-pandemie is ook geleidelijk afgebouwd in landen als China, Italië en Japan en zal spoedig overal worden beëindigd. Dat beloven Pentagon-bronnen.

Dit maakt deel uit van een groot tegenoffensief van de Witte Hoeden dat op veel manieren zichtbaar is. Pentagon-bronnen zeggen dat de “COVID-19 pandemie” in Italië werd gebruikt als dekmantel om de hele bevolking onder lock-down te plaatsen terwijl “tonnen aan goud, documenten en …

andere kostbaarheden via de lucht uit het Vaticaan werden gehaald”. De bronnen zeggen: nu is Paus Francis bevrijd van detentie en mag Rome definitief verlaten.

De bronnen gaan verder: “Opgeslagen goud van het Vaticaan, Vietnam en elders in Azië wordt gebruikt om wereldwijd valuta’s te ondersteunen samen met natuurlijke rijkdommen, andere assets en menselijk kapitaal.”

Brazilië heeft laten zien wat mogelijk is als overheden de controle over geld weghalen bij de Khazariaanse bankiers. Ze hebben in slechts een jaar armoede radicaal teruggebracht door de armen van voldoende geld te voorzien om aan hun basisbehoeften te voldoen. (Dit betekent niet dat ik de toenemende destructie van de Amazone door het huidige regime ondersteun.) https://theprint.in/world/brazil-handed-out-so-much-cash-to-people-during-covid-that-poverty-is-nearing-historic-low/494714/

Er is ook een breed weinig-gerapporteerd item van goed nieuws dat uit de UK komt. Mark Sedwill is officieel vervangen als het hoofd van de civiele dienst daar. Sedwill was jarenlang de feitelijke leider van de UK terwijl Premiers slechts clownachtige acteurs waren.

Hier is wat een senior MI6-bron over de situatie te zeggen had:

“Wij hebben het hoofd van de civiele dienst, Sir Mark Sedwill, ontslagen als een DVD Dachau dubbelspion… Alle cabinet secretarissen, sedert ik begon te kijken naar wat er in godsnaam gaande was met Hare Majesteits Overheid, waren DVD Dachau Duitse Dubbelspionnen… die rotte appel is eruit gehaald.” Dus mensen, dat is het achtergrondverhaal bij de Brexit, d.w.z. Britse bevrijding van Nazi-heerschappij.

Zijn vervanger, ‘Simon Case was een dienaar van de Hertog van Cambridge, Diana’s zoon William of Prins William’, zegt de bron. Maar Case zal slechts de helft van de macht van Sedwill hebben. Dat komt omdat Boris Johnson’s hoofd Brexit-adviseur David Frost Sedwill’s baan als nationaal veiligheidsadviseur zal overnemen.”

Frankrijk is de volgende die aan de beurt is voor een definitieve regimeverandering, daar zijn zowel MI6- als Pentagon-bronnen het over eens. Hier is wat Pentagon-bronnen over de situatie te zeggen hadden:

“Frankrijks hoge officieren in het leger en de inlichtingendienst, net als hun Amerikaanse, Italiaanse, Duitse, Engelse en Turkse tegenhangers weten dat Israël een nucleaire bom op Beirut dropte en dwingen wellicht Zionisten slaafje Macron om een toontje lager te zingen en misschien zelfs op te stappen vanwege het dienen van een vreemde macht.”

En dan “In het Middellandse Zeegebied heeft Turkije bekendgemaakt dat Rusland vlootoefeningen houdt om een boodschap naar Frankijk, Italië en Griekenland te sturen dat Israël niet toegestaan zal worden gas te exporteren via de pijplijn.”   https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-turkey-east-mediterranean-naval-drills-a9703531.html

MI6 bronnen zeggen dat de situatie het punt heeft bereikt waarop:

“De Franse tak van de Rothschild Dynastie en de Khazariaanse Maffia tot een schikking willen komen. Als dit het geval is zijn we een stuk verder dan je wellicht hebt begrepen. Door inlichtingendienst geleide campagnes zijn geneigd om zo te werken.”

Maar, zeggen de bronnen, het is veel te vroeg om zelfgenoegzaam te zijn en waarschuwen dat: 

“We te maken hebben met een in wezen religieus fanatisme, en dat is gevaarlijk. Ik denk dat ze eigenlijk bloed willen zien. De dodencultus is precies dat, menselijke bloedoffers. Misschien zijn alle oorlogen alleen maar bloedoffers.” 

In een teken hoe stijfkoppig en fanatiek deze mensen zijn, zagen we verleden week nog weer een andere krantenkop die zegt: “Iran is 3 maanden verwijderd van een nucleair wapen.”  https://freebeacon.com/national-security/iran-caught-stockpiling-enriched-uranium-needed-for-bomb/

Ze zeggen dit letterlijk al meer dan 30 jaar. Je kunt dit soort dingen niet verzinnen.

Nu hun pandemie als een nachtkaars uitgaat, hebben ze ook aanwijzingen verspreid dat ze plannen hebben voor een EMP (elektromagnetische trilling) aanval als hun volgende offensief tegen de mensheid. De Satanische Afdeling van de Homeland (In)Security heeft dit gesignaleerd.  https://www.dhs.gov/news/2020/09/03/dhs-combats-potential-electromagnetic-pulse-emp-attack

Dit is wellicht een goede tijd om ervoor te zorgen dat je weet hoe je je geliefden en andere belangrijke mensen kunt bereiken zonder het gebruik van een mobiel apparaat. Het is ook een goede tijd om ervoor te zorgen dat je iets anders dan elektronisch geld (inclusief credit cards) ter beschikking hebt in geval van een noodsituatie.

Hoe dan ook, in Amerika is het behoorlijk duidelijk dat de Khazariaanse maffia al heeft besloten om met Trump te gaan en Biden als een demente verliezer te bestempelen. Hier is wat MI6 zegt dat het geplande scenario is:

“Trump zal aan het bewind blijven… mits hij niet vergiftigd of doodgeschoten wordt. Al zijn slechte dingen zullen onder het vloerkleed worden geschoven en de alternatieve media zullen hem tot een superheld maken.”

Volgens MI6 bronnen, zei de vrouw van een Russische Ambassadeur vele jaren geleden:

“Jullie domme Amerikanen weten niets. Jullie zullen 8 jaar lang een Zwarte President hebben, 8 jaar lang een blanke Christelijke President, en dan zal jullie volgende president Amerika vernietigen.”

Dingen kunnen zich sneller ontvouwen dan de Russen voorspelden aangezien, volgens NSA, het Bruto nationaal inkomen nu is gedaald tot $ 8 miljard, of minder dan een derde dat van China (in echte verhoudingen). Er zijn nu 80 miljoen werkeloze Amerikanen, wat de situatie veel slechter maakt dan tijdens de grote depressie van de dertiger jaren.

Een artikel in de Atlantic (tegengesproken door Trump en een half dozijn ooggetuigenverslagen van zijn helpers, inclusief Bolton) claimt dat de hoge Amerikaanse militaire officieren Trump grondig zat zijn en de weg bereiden voor een post-Trump militaire interim regering om in de V.S. het gezonde verstand te herstellen.

Hier zijn wat citaten:

Trump zei: “Waarom zou ik naar die begraafplaats gaan? Die zit vol met verliezers.” In een andere conversatie tijdens dezelfde trip, refereerde Trump aan de meer dan 1800 mariniers die hun leven verloren in Belleau Wood als “sukkels” om gedood te worden. “Hij kan het idee om iets voor iemand anders dan voor zichzelf te doen niet doorgronden,” zei een van Kelly’s vrienden [Generaal John], een gepensioneerde viersterren generaal.

“Toen ik de militaire dienst inging, zo’n 50 jaar geleden, heb ik een eed gezworen om de Constitutie te ondersteunen en te verdedigen”, schreef [Generaal James] Mattis. “Ik heb nooit kunnen dromen dat troepen die dezelfde eed hadden gezworen opdracht zouden krijgen om onder alle omstandigheden de Constitutionele rechten van hun medeburgers met voeten te treden – laat staan om te zorgen voor een bizarre foto-rapportage voor de gekozen opperbevelhebber, met militaire leiding naast hem.”

https://www.theatlantic.com/politics/archive/2020/09/trump-americans-who-died-at-war-are-losers-and-suckers/615997/

Hoe dan ook, de tegenstrijdige verklaringen en voorspellingen van verschillende bronnen maken duidelijk dat een machtsstrijd aan de gang is en dat de uitkomst nog bepaald moet worden. Maar buiten de V.S. is de heersende opvatting dat de hele nep- realityshow Democraten tegen Republikeinen gecanceld moet worden.

De corporate propagandadienst AP heeft groeiende cognitieve dissonanties onder de resterende gehersenspoelde schapen laten zien door “tweeledige versies van de werkelijkheid die met elkaar in strijd zijn” te beschrijven. https://apnews.com/780b2edfd25af18c0107ee382356194f

Wat deze cool-aid (limonade) drinkers zich niet realiseren is dat de wereldwijde psyop van de Khazariaanse maffia de bedoeling heeft om de werkelijkheid te demoniseren. Wanneer deze sh-t show eindelijk eindigt, kan de wereld zich op een constructiever pad voor de mensheid begeven.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Gecontroleerde implosie van de V.S. gaat door met door de overheid gesteund geweld.”

  1. men heeft het altijd over grote landen maar wat met Belgie . Brussel is de hoofdstad van EUropa ?? zegt men Denken jullie niet dat hier een Deep State bestaat met ministers die onder meer het Melinda en Bill Gates Foundation hoog in het vaandel dragen Dit land stak miljoenen in testen voor dringende vaccinatie enz. enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *