Benjamin Fulford: “UFO-onthulling toont dat de Elite Plannen heeft om de Nep-Pandemie op te volgen met een Nep-Invasie van Buitenaardsen.”

10 augustus 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Khazariaanse maffia bereidt het publiek voor op een of ander scenario voor de onthulling of invasie van buitenaardsen nu ze worstelen om aan de macht te blijven; beweren Pentagon en andere bronnen. Het meest waarschijnlijke scenario voor deze herfst is het cancelen van de V.S. Presidentsverkiezingen gevolgd door een UFO-afleiding, zeggen de bronnen. V.S. President Donald Trump zelf zegt dat de verkiezingen uitgesteld moeten worden, terwijl hij tegelijk een “ruimtemacht” blijft promoten.

MI6-bronnen van hun kant zeggen dat alle ruimte-activiteiten recentelijk verboden zijn zodat deze ‘ruimtemacht’ heel goed acteurs kunnen zijn die de “goede jongens” zullen spelen die ons beschermen tegen de “slechte buitenaardsen”. Die zullen dan ook al snel op een TV scherm in je buurt verschijnen.

Een sterkte indicatie voor deze campagne was een artikel in de New York Times waarin o.a. staat dat het V.S. leger “buitenaardse voertuigen bezit die niet op deze Aarde zijn gemaakt”.  

Veel sporen van UFO-bewijzen leiden naar de Rockefeller familie. Om Mathew Ehret van de Strategic Culture Foundation te citeren:

In 1993 werd  het onthullingsinitiatief gecreëerd door niemand anders dan financier Laurence Rockefeller (4e zoon van Standard Oil oprichter John D. Rockefeller). Tijdens het hoogtepunt van het Rockefeller UFO-onthullingsinitiatief verbleven de Clintons op de ranch van Laurence Rockefeller  in Wyoming en gedurende die tijd was een vroeg lid van de “onthullingsmissie” de stafchef van Clinton, John Podesta.

Tijdens de Witte Huis jaren van de Clintons trok Laurence Rockefeller een body building bioloog aan genaamd Stephen Greer om de controller van het onthullingsproject te worden, wat tot op de dag van vandaag voor zijn broodwinning heeft gezorgd. Greer heeft duizenden interviews gegeven met het verhaal dat NASA’s Apollo Lunar projecten in 1972 zijn gestopt enkel en alleen omdat de buitenaardsen die al sinds jaar en dag op de maan zijn gestationeerd niet wilden dat de waarheid over Area 51 in deze periode naar buiten zou komen. Dit verhaal was voor het grootste deel geïnspireerd op het social engineering experiment (pogingen om de houding en het sociale gedrag op grote schaal te beïnvloeden) uit H.G. Wells’ War of the Worlds emergency broadcast dat in 1938 hardop werd voorgelezen. 

Deze radio-uitzending van een roman over een Martiaanse invasie op Aarde bracht een ware paniek onder de bevolking teweeg en diende als model voor een geplande nep-invasie van buitenaardsen, bedoeld om de controle over de bevolking te versterken.

Herinner je je dit beroemde citaat van Rockefellers koerier Henry Kissinger?

“Vandaag zou Amerika verontwaardigd zijn wanneer U.N. troepen Los Angeles binnen zouden gaan om de orde te herstellen (refererend aan de LA rellen van 1991). Morgen zullen ze dankbaar zijn! Dit is vooral waar als hen werd verteld dat er een dreiging zou zijn van buitenaf  (b.v. een invasie van buitenaardsen), echt of bekendgemaakt, dat hun hele bestaan  bedreigde. Op zo’n moment zullen alle mensen van de wereld smeken om van dat kwaad te worden verlost. Het enige waar iedereen bang voor is, is het onbekende. Wanneer ze dit scenario voorgeschoteld krijgen, zullen alle persoonlijke rechten gewillig worden opgegeven voor de garantie van hun welzijn die hen wordt gegeven door de Wereld Regering.” – Dr. Henry Kissinger, Bilderberg Conferentie, Evians, Frankrijk, 1991.

Bron: https://www.physicsforums.com/threads/kissingers-very-strange-remarks.8651/

De informatie-desinformatie site Sorcha Faal van de Marine Inlichtingendienst is een van de vele bronnen die nu agressief het “buitenaardse” thema promoot. Ze bevestigen wat CIA- en Pentagon-bronnen zeggen dat de presidentsverkiezing in november zal worden gecanceld en:

“Dat dan snel zal worden gevolgd door een nog schokkender “oktober verrassing”, waarin President Trump te zien zal zijn die het Amerikaanse volk de waarheid vertelt over wat er in 1947 gebeurde in Roswell-New Mexico. Een onthulling die president Trump zal doen waarbij hij de waarheid aan het licht zal brengen over buitenaards leven niet van onze wereld. Dit blijkt uit een GROe document (GROe is de Russische militaire inlichtingendienst) waarin staat dat President Trump en President Putin dit sinds februari 11 keer hebben besproken tijdens telefoongesprekken  (V.S. bronnen zeggen minstens 8 keer)  inclusief hun laatste gesprek van afgelopen donderdag. Dit GROe document van telefoongesprekken tussen President Trump en President Putin  laat zien dat ze slechts één onderwerp bespraken; een onderwerp dat bekend staat als de “The Kemerovo File”.

Dit is een van de allerhoogste geheime files in het bezit van het UK Ministerie van Defensie en heeft betrekking op een mysterieus UFO-achtig object dat in januari 2015 is ontdekt door Russische mijnwerkers diep onder de grond in het Belovo-Kemerovo district. Heel verbazingwekkend om te weten is dat het bijna een exacte miniatuurversie is van de UFO waarvan wordt gezegd dat die in 1947 is gecrasht in Roswell-New Mexico. 

http://www.whatdoesitmean.com/index3291.htm

Een kleine greep uit de UFO- en ruimte-gerelateerde mediacampagne die nu aan de gang is, is hier te zien:

https://www.adn.com/nation-world/2017/01/31/now-you-can-read-the-cias-once-secret-stash-online/

https://www.thehour.com/news/article/NASA-seeks-to-keep-momentum-going-after-successes-15455827.php

https://www.cnbc.com/2020/08/07/spacex-and-ula-win-2022-pentagon-rocket-launch-contracts.html

https://news.yahoo.com/richard-branson-space-bound-early-2021-says-virgin-084900952.html

Uw correspondent is gebombardeerd met een soort buitenaards-achtige informatie vanaf het moment dat ik naar voren heb gebracht dat de Rockefellers en hun soortgenoten zich gedroegen als zelfzelf opwerpende goden dankzij het bezit van de verkeerd genoemde “Federal” Reserve Board. Toen ik op de zwarte lijst werd gezet door alle Westerse corporate media (voor het schrijven over de FRB, 911, enz.) en in Japan ook nog werd geconfronteerd met een boekverbod, wat voor een groot verlies van mijn inkomsten zorgde, ontving ik plotseling betaalde uitnodigingen van “buitenaardse”- en UFO-groepen om te komen spreken.

Dit gebeurde hoewel ik een financieel journalist was die nog nooit in zijn carrière had geschreven over UFO’s. Deze campagne werd opgevolgd met een systematische fluistercampagne tegen iedereen waarmee ik als professioneel journalist ooit had gewerkt dat “Benjamin Fulford aan de drugs was en sprak over idiote buitenaardse dingen zodat je maar beter niets met hem te maken kon hebben.”

Hoe dan ook, de grote UFO-buitenaardse push is duidelijk een teken van wanhoop van de elite. De reden hiervoor is een golf van criminele onderzoeken die zich rondom hen samentrekken, zeggen CIA-bronnen. Ghislaine Maxwell heeft gezongen als een kanarie over elite-pedofilie en haar bewijsmateriaal impliceert een enorme lijst van elite pedofielen. Dit zou bijvoorbeeld de reden kunnen zijn waarom de vroegere Koning van Spanje Juan Carlos plotseling is verdwenen. 

https://www.bbc.com/news/world-europe-53647170

De voortgaande aanhouding van elite-pedofielen leidt ook af van een serie andere criminele onderzoeken die zich richten op de elite. Bijv.: Er loopt een onderzoek naar Chabad Satanist Trumps schoonzoon Jared Kushner en Trump zelf over verdachte financiële deals met betrekking tot Deutsche Bank.

https://www.zerohedge.com/political/deutsche-bank-launches-investigation-personal-banker-trump-kushner-over-2013-transaction

We zien ook dat farmaceutische bedrijven worden aangeklaagd voor doodslag in een geboortedefect zaak.  

https://www.france24.com/en/20200803-pharma-giant-sanofi-charged-with-manslaughter-in-birth-defects-case

Als ze nu worden aangeklaagd voor geboortedefecten, wat zal er dan gebeuren wanneer de waarheid over voortgebrachte pandemieën naar buiten komt?

Onderstaande e-mail is van een klokkenluider. Als het waar is (zoals het waarschijnlijk is) maakt dit duidelijk dat de voortdurende pandemie zijn wortels heeft in de Satanische Chabad cultus en hun plannen om 90% van de mensheid te doden.

“Zoals velen van jullie gehoord zullen hebben is Moderna in de derde en beslissende fase van hun vaccin-ontwikkeling. Hier is iets dat velen van jullie niet zullen weten. Raad eens wie de eerste CEO van Moderna was?

Een Cornell afgestudeerde met de naam van Anthony Fauci, die een kamergenoot was van niemand anders dan Bill Gates. Let je op? Het was op Cornell dat Bill Gates de RFID (Radiofrequentie identificatie) ontwierp en het patenteerde onder US2006257852. Ben je al wakker? Laten we dan nu diep het konijnendoolhof ingaan. Moderna was een farmaceutisch bedrijf dat begon in Duitsland onder de naam IG Farben.  

IG Farben is berucht vanwege zijn massaproductie van Zyklon-B, het gas dat werd gebruikt om miljoenen mensen te doden tijdens de Holocaust. Nadat Duitsland was gevallen, werd IG Farben ontbonden en zijn bezittingen uitverkocht door een Nazi die Amerikaan werd met de naam, je raad het al, George Soros. Soros veranderde de naam van het bedrijf in Moderna. 

En wie was de belangrijkste aandeelhouder van Moderna tot aan zijn dood? Jeffrey Epstein. Door zijn rol in Moderna maakte hij zijn fortuin en kreeg hij zijn connecties.”

Zodra het nog altijd slapende “schapen”deel van de bevolking achter dit soort elite-misdaden komt, kun je ervan verzekerd zijn dat de reactie heftig zal zijn. Daarom stimuleert de elite de buitenaardse troefkaart en andere bedriegerij.

We horen ook van de NSA over de Israëlische nucleaire aanval op Beiroet. FSB- (Russische veiligheidsdienst) en MI6-bronnen zeggen dat Israëls Crime Minister Benjamin Netanyahu opdracht gaf voor de aanval om te proberen de onderzoeken naar criminaliteit die zich rondom hem samentrekken te ontsporen.

We horen ook van Pentagon Witte Hoed-bronnen dat welke “oktober verrassing” ook van de Khazariaanse bende, beantwoord zal worden met een “november verrassing”. De aard van deze verrassing is niet bekend maar een goede veronderstelling is dat noch Trump noch Biden in 2021 de president zal zijn.

Maar ongeacht wat de verwachting is, de overall politieke impasse die wij nu deze zomer ervaren zal deze herfst op een dramatische manier eindigen. Dit zou een beperkte oorlog in het Midden-Oosten kunnen betekenen, gericht op het dwingen van Israël en de Zionististen om te stoppen met hun constante terrorisme en onruststokerij.  

Elke andere Israëlische nucleaire aanval zoals die op Lebanon (als zodanig bevestigd door zowel het Pentagon als MI6) zal worden beantwoord met iets zoals de destructie van Tel Aviv, zeggen bronnen van de gnostische Illuminati.

DIA (geheime inlichtingendienst)-bronnen namen vlak voordat dit rapport op de site gepost zou worden contact met me op om eraan toe te voegen:

Israëls aanval met atoomwapens op Beirut heeft waarschijnlijk zijn ondergang verhaast en Bibi’s lot als een serie-oorlogscrimineel bezegeld.

Het Internationaal Strafhof kan zijn gerechtelijke vervolging uitbreiden met Beirut, wat niet zo maar een oorlogsmisdaad is maar een misdaad tegen de mensheid.

Trump werd door het leger gedwongen om de waarheidsbom te laten vallen en kan in dezelfde zin het N en I (nucleaire) woord hebben uitgesproken aangezien de raketinslag is onthuld op video en gedeeld op social media.

Trumps oktober verrassing zou verschoven kunnen zijn naar augustus en onder zijn microscoop liggen: de opheffing van geheimhouding van 9/11, Zionistische en Joodse miljardairs als Adelson, Paul Singer, Haim Saban en degenen die de democraten financieren. 

Onder het mom van hulp aan Libanon, kunnen wereldleiders, voorgegaan door de UN, EU, Frankrijk, Denemarken, Rusland en Engeland en de G20 Israël de onontkoombare oplossing opleggen en Trump helpen om de Zionistische vijanden, buitenlands en binnenlands te vernietigen.

Ter vergelding van de kernwapenaanval op de Christelijke sector van Beirut en om verdere kernwapenaanvallen door Zionistische psychopaten te stoppen, zou Rusland Israël als proefterrein kunnen gebruiken voor zijn wapens zoals de Poseidon kerntorpedo. 

Als de Isreali’s een constructief deel van de mensheid willen blijven, zullen ze hun massamoordende Nazi leider Netanyahu en zijn Khazariaanse Zionistische bazen die zich verbergen in plaatsen als Nieuw-Zeeland, de Britse Maagden Eilanden, Zwitserland, enz. moeten verwijderen. Totdat ze dat doen, zullen elite-verdwijningen zoals die van de vroegere Spaanse Koning Carlos alleen maar doorgaan en zich uitbreiden.

Tot slot deze week zou ik willen vertellen dat de plaatselijke meubelzaak dichtbij mijn cottage in Canada zegt dat ze al wekenlang worden aangevallen door hackers. Toen ik daar was gingen de lichten steeds aan en uit en alle elektronische betaalsystemen werkten niet. Het gevolg was dat alleen cash werkte. Wij horen dat dit soort problemen zich door het hele financiële systeem voordoen en niet beperkt zijn tot mijn plaatselijke winkel. Hoe dan ook, dit incident legt belangrijke gebreken in “digitaal geld” bloot; het heeft elektriciteit nodig om te kunnen werken en is kwetsbaar voor hackers.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

3 reacties op “Benjamin Fulford: “UFO-onthulling toont dat de Elite Plannen heeft om de Nep-Pandemie op te volgen met een Nep-Invasie van Buitenaardsen.”

 1. Een Atoombom aanval in Libie? Ik geef toe dat ook ik hèèl even aan een atoombom explosie dacht na de eerste beelden te hebben gezien van de verwoesting. Maarrre een Atoomexplosie moet radio activiteit geven, toch? Tot nu toe geen enkele melding van toegenomen radioactiviteit! Dus dit verhaal kan gevoeglijk naar het land der fabelen worden geschoven! Als dit al niet klopt, wat is er dan waar van de rest van dit ingezonden stuk?

  1. Wow man… Als je niet eens het verschil kent tussen Libanon en Libië… Dat Israël een nieuw wapen (wellicht met mini-kernkop) heeft gebruikt bij de aanval op Beiroet is intussen door verschillende goed ingelichte bronnen bevestigd, van Réseau Voltaire tot Veterans Today. Zelfs Trump sprak over “een soort wapen”. Het nieuwe wapen hebben de Israëli’s eerst uitgetest in Syrië, maanden geleden. Ook daar zag je die bizarre witte paddenstoelwolk. Er is nu aangedrongen op een onafhankelijk internationaal onderzoek. In een zone gecontroleerd door de Hezbollah zal dat niet simpel zijn. De Hezbollah zelf zwijgt, om redenen die alleen zij kennen…

 2. Ohm namo narai !

  Hemel en aarde bewegen.

  Over: Bliksems gedonder en over overdonderend.

  Tip; Lees een aantal van mijn oudere posts op;
  Irma Schiffers schrijft… (Dutch/English) | over politiek en … [de oudere reacties] .
  En op;
  De Demmink doofpot,de verhaaltjes die ik zelf alvast bij de doofpot in heb gepropt.
  [Over Nederlandse media en ‘leugenachtige kwaadsprekerij’]

  En/of; Kijk op Vrije Wereld: Who will find what the finders hide?/Ted Gunderson en het artikel van 12 April j.l.
  Sluit die vervolgens terug kort op Benjamin Fulford, zoals aangegeven.
  Zo kom je in korte tijd alles te weten over Nep Sprookjes…
  Soms uitsluitend en alleen geschikt voor Kinderen!

  Over; duivelsleugenaarskunstenaars en een; Andere Invulling Van Dienstverlening…

  Misschien zijn ze toch te spannend gebleken voor sommige bij naam genoemde grote Mensen.
  Mogelijk heeft één van hen ondanks mijn waarschuwing ze toch stiekem gelezen……..

  In de juiste chronologische volgorde, in samenspraak met het vooraf gemelde, het bovenstaande en andere publicaties in deze strekking toch zeker de Nep-moeite waard!

  Als je dan nóg geen complottheorieën hebt, dan ben je écht hartstikke Gek !

  Bedankt !
  Sri sri Magnitude/Tsunami Giri Babba
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *