Benjamin Fulford: “De zogenaamde Covid-19 Pandemie is getraceerd naar een 1978 geheim plan van de Wereldbank.”

3 augustus 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De Zionisten hebben een buitenkansje door het achterwege blijven van een overeenkomst om de wereldeconomie te herstarten. Ze wakkeren een oorlog aan tussen China en de V.S., promoten hun pandemie- en vaccinzwendel en zorgen voor onlusten in de hele wereld. Als we hen voor eens en altijd willen verslaan, moeten we ons realiseren dat we te maken hebben met een vijand die werkt volgens langlopende plannen, sommige gaan zelfs honderden jaren terug. 

Het laatste voorbeeld hiervan is de aanhoudende Covid-29 en vaccin zwendel. De Britse MI6 geheime dienst zegt nu:

“Het Covid-19 idee is terug te voeren tot een document van de Wereldbank gedateerd 1976. Het is een vorm van rasverbetering waarbij de V.N. en zijn diensten zijn betrokken.” 

Als je kijkt naar de wereldkaart van zogenaamde Covid-19 gevallen in de link hieronder, zal je zien dat het hoofdzakelijk een ziekte is die landen treft die gereguleerd worden door monotheïsme (inclusie geheime groeperingen in India en Japan). Aan Afrika gaat de hele zwendel grotendeels voorbij net zoals aan het grootste deel van Oost-Azië. Dus als het rasverbetering is, zoals MI6 beweert, lijken de mensen van Europese afkomst het belangrijkste doelwit te zijn.

https://coronavirus.jhu.edu/map.html

De P3 Vrijmetselaars zeggen dat de Covid-19 campagne alleen maar zal intensiveren totdat er een overeenkomst is bereikt om een “Wereld Republiek” op te zetten. Ongetwijfeld is de betrokkenheid van de P3-loge gemakkelijker te herkennen in Japan en Korea waar alle positieve testresultaten terug te voeren zijn tot Christelijke (P3) sekten of Khazariaanse Maffia hedgefondsen.  

https://www.dw.com/en/south-korea-church-leader-arrested-over-coronavirus-outbreak/a-54400630

Daarom is het zo verontrustend dat farmaceutische bedrijven nu wettelijke immuniteit is verleend in geval hun “vaccins” schade/letsel veroorzaken. “Dit is een unieke situatie waar wij als bedrijf gewoon niet het risico kunnen lopen als binnen … 4 jaar het vaccin bijwerkingen vertoont”, zei Ruud Dobber, een topmanager bij AstraZeneca. 

https://www.zerohedge.com/political/red-flags-soar-big-pharma-will-be-exempt-covid-19-vaccine-liability-claims

Verder is de statistisch onmogelijke prevalentie van Covid-19 onder politici, beroemdheden enz. een teken dat de elite wordt verteld om coronavirus toneel te spelen om de schapen/het grote publiek bang te houden. Dan is er natuurlijk ook nog het aspect van de Witte Hoeden die het coronavirus gebruiken als excuus voor een grote zuivering van Satanisten, maar dat is slechts een deel van het verhaal.

Het andere grote thema waar de Zionisten druk op uitoefenen is een escalerend conflict tussen de V.S. en China. De propagandamachine van het V.S. Ministerie van Buitenlandse Zaken verspreidt een vervalst document, bekend onder de naam “De geheime redevoering van Generaal Chi Haotian”, dat geheime Chinese plannen zou bevatten om de V.S. binnen te vallen, vrouwen en kinderen te doden en biologische oorlogsvoering te gebruiken. 

Natuurlijk is het tegenovergestelde waar, aangezien iedereen die het Project voor een Nieuwe Amerikaanse Eeuw leest weet dat het Zionistische regime ras-specifieke of etnisch-specifieke biologische oorlogsvoering als een “bruikbaar politiek instrument” heeft aangeprezen. De Zionisten hebben ook de beruchte Japanse biologische oorlogvoeringdivisie unit 731 overgenomen en hebben al sinds die tijd biologische wapens ontwikkeld. Ze hebben bijvoorbeeld in de Koreaanse oorlog, wat goed is gedocumenteerd, bio-oorlogvoeringmiddelen gebruikt zoals gewapende insecten. Sinds 9.11 hebben ze onderzoekinstituten voor biologische oorlogvoering opgezet in de hele wereld, inclusief Wuhan, China.

De anti-China cheerleader is V.S. Zionistische Secretary of State Mike Pompeo die dingen heeft gezegd zoals: “Het oude paradigma van onvoorwaardelijke overeenkomst met China is mislukt. We moeten daar niet mee doorgaan. We moeten daar niet naar terugkeren”, en “De waarheid is dat ons beleid – en dat van andere vrije naties – China’s falende economie weer heeft doen herleven, enkel om te zien dat Peking zijn internationale weldoeners beledigt.”

De Amerikanen hebben ook een onaangename schok gekregen tijdens hun laatste expeditie naar de Zuid-Chinese Zee om China te provoceren. Een cruciaal Chinees rapport, niet voorhanden voor en niet naar verwezen door Westerse media, en vertaald door analist Thomas Wing Polin die zijn basis heeft in Hong Kong, is essentieel om de samenhang te begrijpen.

Het rapport heeft betrekking op Growler elektronische gevechtsvliegtuigen van de V.S. die volledig onbestuurbaar werden door elektronische blokkeringsapparatuur die was geplaatst op eilanden en klippen in de Zuid-Chinese Zee.”

https://www.zerohedge.com/geopolitical/escobar-heart-matter-south-china-sea

De kwetsbaarheid van V.S. elektronica werd recentelijk ook benut door de Russen toen ze een V.S. Aegis oorlogsschip in de Zwarte Zee veranderden in een gemakkelijk doelwit dat tot zinken gebracht had kunnen worden door een 19e-eeuws oorlogsschip.

De Zionisten gebruiken kennelijk ook weer-oorlogvoering in een poging om China’s Three Gorges Dam te breken. Als die dam zou breken, zou dat 400 miljoen Chinezen overspoelen en minstens 500.000 mensen doden. Maar degenen die dat soort wapens gebruiken moeten zich realiseren dat China wraak zou nemen en iets zou doen als b.v. de Yellowstone Caldera opblazen.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/rumors-structural-faults-chinas-three-gorges-dam-could-be-verge-collapse

De Chinezen op hun beurt zien dat “structurele veranderingen” hebben geleid tot een “V.S. terugtrekking uit wereldkwesties en een afzien van verantwoordelijkheden” en “de Covid-19 pandemie is waarschijnlijk de eerste wereldcrisis in meer dan een eeuw waarin niemand zelfs maar kijkt naar de Verenigde Staten voor leiding.  

http://www.xinhuanet.com/english/2020-08/02/c_139259170.htm

Hoe dan ook, ondanks al het geredetwist tussen het regime van V.S. President Donald Trump en de Chinezen, gaat de wereld nu een tijdperk in waar noch de V.S. noch China dominant zal zijn. Dat komt doordat zowel het V.S. militair-industrieel complex als de Aziatische geheime genootschappen die China besturen zich realiseren dat ze beide tegenover een gemeenschappelijke vijand staan: de Khazariaanse Maffia – ook bekend als de Zionisten.

De situatie die de aandacht van de V.S. corporate overheid eist is het grimmigst. De wereld is zich hiervan bewust en daarom is het de Zionistische slaafmensen, bekend als de Amerikanen, verboden om de meeste landen te bezoeken inclusief het buurland en veronderstelde bondgenoot Canada, zogenaamd vanwege “Covid-19.” Met uitzondering van het Verenigd Koninkrijk, kunnen Amerikanen nu alleen een paar Caribische en Oost-Europese landen zoals Wit-Rusland en de Oekraïne bezoeken.

De werkelijke reden waarom Amerikanen niet meer mogen reizen is dat het regime van President Donald Trump de Federal Reserve Board heeft genationaliseerd. Dit betekent dat ze binnen de V.S. geld kunnen creëren uit niets en dat direct kunnen overhandigen aan Amerikaanse burgers en bedrijven. Maar dat geld kan, enkele uitzonderingen daargelaten, niet gebruikt worden buiten de V.S. Daarom is het Amerikanen verboden om naar de meeste landen in de wereld te reizen deels om te voorkomen dat ze hun Amerikaanse fiat dollars meenemen en ze buiten de V.S. gebruiken.

Binnen de V.S. hebben de Trump mensen geld gepompt in lokale kampioenen zoals Tesla, Amazon.com Inc., Apple Inc., Alphabet Inc.’s, Google, Facebook Inc. en Microsoft Corp. in een poging om hun economie weer op te bouwen. Het probleem is dat 40 jaar verlies van industrie en de grootste schuld in de geschiedenis van de mensheid niet opgelost kunnen worden met kortlopende liquiditeitsinjecties in een paar Amerikaanse bedrijven. Dit is vooral waar als je bedenkt dat geen van deze bedrijven feitelijk veel producten binnen de V.S. produceren. In plaats daarvan doen deze bedrijven de V.S. economie kwaad door FRB waardeloos geld te gebruiken voor het opkopen van dozijnen ondernemingen die zich zouden kunnen ontwikkelen als concurrenten voor deze giganten. Met andere woorden, het zogenaamde antwoord op de pandemie is het sluiten van tienduizenden echte bedrijven, terwijl rijkdom en macht zich concentreren in een paar door de Khazariaanse Maffia gecontroleerde hightech oligopolies.

De toenemende vermogensongelijkheid binnen de V.S. creëert ook een enorme sociale instabiliteit. In de laatste 48 uur zijn er uitbarstingen van geweld geweest in grote steden zoals Seattle, Portland, Atlanta, Chicago, New York, Los Angeles, Oakland, Louisville, Austin en Richmond. Op dit punt hebben we bijna twee maanden aan een stuk aanhoudende protesten en oproeren gezien, en het ziet er naar uit dat de chaos niet op korte termijn gaat verdwijnen.

Het feit dat bijna 40% van de Amerikaanse bedrijven en particulieren hun leningen of huur niet betalen is een teken dat de dingen eerst slechter zullen gaan voordat ze beter worden. Het is tragisch om te zien dat de situatie al is gedegenereerd tot het punt waarop 30 miljoen Amerikanen de afgelopen week niet voldoende voedsel om te eten hadden.

https://www.msn.com/en-us/finance/markets/almost-30-million-in-us-didn-e2-80-99t-have-enough-to-eat-last-week/ar-BB17ldBN

Een teken dat hyperinflatie op komst is in de V.S. is dat er een tekort is aan munten. Argentinië ondervond hetzelfde probleem toen zij hyperinflatie hadden omdat munten gesmolten meer waard waren dan hun muntwaarde. Je kunt er van verzekerd zijn dat iemand zaken doet met het smelten van penny’s enz. en het metaal verkopen. Als de dingen verder degenereren zullen spoedig putdeksels gestolen gaan worden. 

https://www.zerohedge.com/personal-finance/americas-coin-shortage-getting-worse

Steden als New York, Los Angeles en San Francisco kunnen zelfs het ophalen van vuilnis al niet meer aan. De straten vullen zich met weggegooide spuiten, menselijke uitwerpselen en junkies.

Binnenlandse onrust en internationaal gedrag betekenen dat de “V.S. nu een schurkenstaat is” zeggen bronnen van de MI6 inlichtingendienst. Het feit dat zelfs een getrouwe bondgenoot  als de U.K. de V.S. stiekem ziet als een schurkenstaat betekent dat nieuwe wereldsancties tegen V.S. ambtenaren slechts een kwestie van tijd zijn. Volgens de V.N., bij voorbeeld, was de moord op de Iraanse generaal Qasem Soleimani een “onwettige en eigenmachtige moord”. In het bijzonder omdat er, volgens de V.N. conclusies, geen bewijs was dat Soleiman een dreigende aanval op de Verenigde Staten of haar personeel van plan was.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/us-blasts-un-whitewashing-terrorists-calls-soleimani-bloodiest-terrorist-world

De V.S. verwarring met zijn faillissement blijft een vacuüm creëren op het wereldtoneel en dat kan aanleiding zijn voor verschillende regionale oorlogen. De belangrijkste speler blijft Turkije, die sterke druk uitoefent om een nieuw kalifaat te creëren en afstevent op een  botsing met Frankrijk, Egypte en Rusland. In dit verband zijn de plotselinge ziekenhuisopnames van de koningen van Koeweit en Saoedi Arabië een aanwijzing dat de slag om het Midden-Oosten en zijn oliereserves intensiveert.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/message-turkey-france-egypt-conduct-joint-naval-exercises-mediterranean

https://www.straitstimes.com/world/middle-east/elderly-rulers-of-oil-rich-saudi-arabia-kuwait-in-hospital

Informanten van de Turkse inlichtingendienst benaderden ons om uit te leggen dat de Turkse Premier Recep Erdogan een crypto-Satanist is die voorgeeft een Moslim te zijn. Als bewijs daarvoor wijzen ze op het feit dat Turkije genetisch gemanipuleerd zaad waarvan de 2e generatie vaak onvruchtbaar is stimuleert en milities steunt (ook gesteund door Tel Aviv) die betrokken zijn bij orgaanhandel.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/syrian-army-uncovers-organ-trading-hub-turkish-backed-militants-southern-idlib

Erdogan heeft net Hagia Sophia weer tot een Moskee gemaakt als onderdeel van zijn rol om de Moslim/Christelijke oorlog te stimuleren.

https://www.rt.com/news/494407-turkey-hagia-sophia-mosque/

Het is interessant om te zien dat Erdogans zogenaamde vijand, de Libische krijgsheer Khalifa Haftar naar verluidt ook een Mossad agent is. Kennelijk zijn ze bezig om een Russische militaire beweging in het Midden-Oosten uit te lokken. “Wat bijdraagt aan de intrige zijn corresponderende beweringen dat Iran – Israëls gezworen vijand in de regio – Haftar ook militaire hulp heeft gegeven in zijn campagne om het VN-erkende “Government of National Accord (GNA)” in Tripoli ten val te brengen.”

https://www.blacklistednews.com/article/77612/new-reports-suggest-libyan-warlord-khalifa-haftar-is-working-with.html

Het voortdurende conflict tussen Egypte en Ethiopië over een dam die Ethiopië bouwt in de Blauwe Nijl, de bron van 80% van Egyptes water, zou ook in een felle regionale oorlog kunnen uitmonden.

https://www.zerohedge.com/markets/quarter-all-household-income-us-now-comes-government

Interessant is dat de Russen deze Zionistische poging om hun land betrokken te krijgen in een soort Midden-Oosterse Gog tegen Megog oorlog beginnen te begrijpen. In het bijzonder omdat wij veel rapporten binnenkrijgen van onze Russische bronnen over boosheid tegen Vladimir (Zeev) Putin vanwege plannen voor een vaccinatieregime in oktober.

https://www.zerohedge.com/health/russia-expects-its-1st-covid-19-vaccinations-begin-october-amid-global-skepticism

https://isaak-rozovsky.livejournal.com/262181.html

Russische FSB-bronnen zeggen dat de Mossad hen heeft verteld dat twee van hun agenten, Vladimir (Zeev) Putin en Ksenia Sobchak (Putins aangewezen opponent) “gedegradeerd zijn”. Als dit waar is, kun je deze herfst een of ander soort met Putin samenhangend incident verwachten. 

Hoe dan ook, totdat een nieuw financieel systeem is bekend gemaakt en de naoorlogse Wereld-constructie is vernieuwd, zullen de Zionisten het vacuüm blijven vullen met hun misdadige intriges.

Het laatste nieuws aan dit front is dat het werk aan het nieuwe systeem serieus hervat zal worden in september. Hopelijk een mooie oktober-verrassing?

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *