De COVID-19-machtsgreep van de Khazariaanse maffia is mislukt, Bill Gates nu een “Dead Man Walking”.

25 mei 2020

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

De greep naar de macht van de Khazariaanse maffia met behulp van een COVID-19 pandemie is op spectaculaire wijze mislukt en nu begint de vergelding, zeggen bronnen van het Pentagon en Aziatische geheime genootschappen. De Witte Hoeden zijn onmiddellijk een offensief begonnen met het doden van de militaire leider van de Jezuïeten en Zwarte Paus Adolfo Nicolas, zeggen bronnen van de White Dragon Society. De dood van Nicolas opende de weg naar de bevrijding van Japan. Dit wordt gevolgd door de bevrijding van Duitsland. Pas dan zal het mogelijk zijn om de Verenigde Staten te bevrijden en dus de Aarde.

Laten we beginnen met de dood van de Zwarte Paus op 20 mei. Nicolas, hoewel naar verluid een aardige kerel, was het hoofd van een organisatie die de 2011 Fukushima massamoord-aanval op Japan plande en uitvoerde. Hoewel zijn voorganger Peter Hans Kolvenbach de leiding had over die operatie liet Nicolas na om deze oorlogsdaad toe te geven, excuses aan te bieden en schadevergoeding te betalen.

Zijn dood heeft de weg vrijgemaakt voor regime-verandering in Japan omdat hij de top-bevelhebber was van het Center for Strategic and International Studies (CSIS) dat dit land in werkelijkheid leidt. De dag na de dood van Nicolas, werd Hiromu Kurokawa, het hoofd van het Tokyo-bureau van openbare aanklagers, gedwongen om af te treden vanwege een “gok-schandaal”.  

https://sputniknews.com/asia/202005211079375994-tokyos-top-prosecutor-quits-over-gambling-scandal—reports/

Daarna dienden 662 juristen en wetenschappers een misdaad-aanklacht in tegen Premier Shinzo Abe bij het bureau van openbare aanklagers van het Tokyo-district.  

http://www.asahi.com/ajw/articles/13392161

Met Nicolas verwijderd was ook de weg eindelijk vrij om de volgende misdaad-aanklacht over Fukushima in te dienen bij het Internationaal Strafhof:

“Mijne  heren,

Op 11 maart 2011 werd Japan aangevallen met nucleaire bommen die voor de kust van Fukushima Japan in de zeebodem waren geboord, wat resulteerde in minstens 15.899 doden.

Wij hebben een veelvoud aan getuigen voor deze daad van terrorisme. Hiertoe behoren:

Australische ANSUS agent Sasha Zaric, een klokkenluider die betrokken was bij het binnensmokkelen van het 500-kiloton nucleaire device dat bij deze aanval is gebruikt.

Een lid van de Japanse zelfverdedigings-strijdkrachten die was betrokken bij de technische operatie om het nucleaire wapen te verdelen in 5 kleinere devices die in de zeebodem werden geboord door het diepzee boorschip Chikyu. Hij is momenteel in beschermde detentie maar zal beschikbaar zijn voor verhoor/rechtszaak.  

Een andere getuige is Naoto Kan die Premier van Japan was ten tijde van de aanval. Israëlische Premier Benjamin Netanyahu bedreigde Kan de dag na 11 maart 2011 met meer aanvallen tenzij Japan de in hun bezit zijnde deviezen overhandigde aan de Khazariaanse maffia. De NSA (Bureau Nationale Veiligheid) en de Japanse zelfverdedigings-strijdkrachten bezitten opnamen van deze conversatie.

Premier Kevin Rudd van Australië kan ook getuigen dat hij uit de macht werd gezet door agenten van de U.S. Federal Reserve Board toen hij probeerde te waarschuwen voor een op handen zijnde aanval op Japan.

Er zijn nog veel meer getuigen die zonder enige twijfel kunnen bewijzen dat de tsunami en nucleaire ramp bij Fukushima het gevolg waren van een opzettelijke aanval.

Wij kunnen ook bewijzen dat de volgende personen betrokken waren bij de aanval (sommigen zijn overleden):

Peter Hans Kolvenbach, voormalig hoofd van de Society of Jesus (Jezuïetenorde). Kolvenbach werd door de NSA opgenomen terwijl hij de eer opeiste voor de aanval.

Benjamin Netanyahu, Premier van Israël. Netanyahu, zoals hierboven gezegd, is opgenomen terwijl hij de verantwoordelijkheid voor de aanval opeiste.

Leo Zagami. Zagami dreigde dat de aanval zou plaatsvinden volgens een boek dat in Japan is gepubliceerd vóór 11 maart 2011.

Het Israëlische veiligheidsbedrijf Magna BSP, die een klein nucleair wapen installeerde in de Fukushima nucleaire elektriciteitscentrale, dat was ingesteld om tegelijk af te gaan met de onderzeese aanval met nucleaire wapens. De toenmalige gouverneur van Fukushima bevindt zich onder de velen die van hun betrokkenheid kunnen getuigen. 

Er waren nog veel meer personen en organisaties betrokken bij deze aanval maar wij denken dat bovenstaande informatie voldoende aanleiding is voor een verkennend onderzoek.

Als het Internationaal Strafhof nalaat op deze zaak in actie te komen, zal de White Dragon Society alle officials van het hof die betrokken waren bij de beslissing om deze enorme oorlogsmisdaad in de doofpot te stoppen, opjagen en doden.”

De huidige president van het Internationaal Strafhof is Chile Eboe-Osuji. Als Osuji samen met de twee andere toprechters nalaat om de oorlogsmisdaad-aanklachten met betrekking tot Fukushima voor het gerecht te brengen, zijn zij als de leiders van vermoedelijk de hoogste gerechtelijke organisatie op Aarde schuldig aan het toedekken van oorlogsmisdaden. Oorlogsmisdadigers zijn onderhevig aan standrechtelijk krijgsrecht, d.w.z. de doodstraf. Het is tijd voor het Internationaal Strafhof om te laten zien dat het meer is dan slechts een Westers instituut dat alleen onbenullige derde wereld dictators kan vervolgen. Doe je fact-checking rechters, dit is serieus: Doen of Sterven!

Dit is pas het begin van het tegenoffensief. Laten we dan nu kijken naar waar massamoordenaar Bill Gates en zijn criminele maten in het medische kartel voor komen te staan. Hieronder staan 2 beroemde portretfoto’s uit het politiedossier toen hij in zijn jonge jaren was gearresteerd.

Het officiële verhaal is dat hij was gearresteerd voor een verkeersovertreding. CIA-bronnen zeggen echter dat “de werkelijke aanklacht betrekking had op het feit dat Gates werd aangetroffen op de achterbank van zijn auto met een minderjarige jongen in een compromitterende positie.”

Herinner je je dit nieuwsbericht over een man die werd gearresteerd op het Bill Gates Buitenverblijf voor kinderporno? 

https://www.kiro7.com/news/man-arrested-bill-gates-estate-reportedly-trading-/43531857/

CIA-bronnen zeggen dat hij in werkelijkheid probeerde beschuldigend bewijs tegen Gates te verwijderen. Ze zeggen nu dat Gates ook betrokken was bij het martelen en doden van jonge kinderen om adrenochrome te verkrijgen.

Gates heeft zich recentelijk weten te handhaven door het betalen van $200 miljoen smeergeld aan de triads (Chinese bende) volgens bronnen van de Aziatische geheime genootschappen en volgens de P3, een enorme afkoopsom aan de Maffia voor bescherming. De militaire White Hats van de V.S. kunnen echter niet omgekocht worden en zijn nu actief op jacht op de ten dode opgeschreven Gates. 

Bill en Melinda Gates hebben al honderdduizenden mensen gedood en verminkt door geïnfecteerde vaccins. Kijk even naar dit Bill Gates’ Dr. Strangelove moment waar hij zijn vrolijkheid niet kan verbergen bij de gedachte aan het injecteren van genetisch gemodificeerde vaccins in de aderen van de armpjes van kleine kinderen.

 Dr.StrangeGates

Laten we dan nu meer in detail kijken naar wat er precies was gepland met de nu aflopende COVID-19 neppandemie-show. We weten nu dat een bio-wapen werd gecreëerd met de bedoeling om miljoenen mensen te doden maar de immuniteit van de menselijke massa veranderde het kennelijk naar impotent. Daarom werden ze gedwongen om de natuurlijke dood van meestal oudere mensen te wijten aan COVID-19.

We vernemen van meerdere inlichtingendienst-bronnen inclusief MI6, P3 vrijmetselaars en de NSA wat het werkelijke plan was met het ID vaccinatie-certificaat (COVID). De bronnen zeggen dat het plan was om de bevolking te injecteren met microchips die ontworpen waren om in wisselwerking te staan met 5G elektromagnetische golven om zo de mensen onder controle te houden. Dit klinkt vergezocht maar het bewijs is overweldigend. Houd in gedachten dat Bill Gates zijn fortuin afkomstig was van de IBM Watson familie die berucht was voor het gebruik van tatoeages om holocaust slachtoffers te traceren.

Volgens P3 vrijmetselaars zijn naar alle 700 leden van het Duitse Parlement bewijzen gestuurd van dit geheime plan voor deze meer dan Orwelliaanse bevolkingscontrole. Onze lezers kunnen iets ervan zien zoals dit patent voor een cryptovaluta die werkt door gebruik te maken van netwerk-verbonden sensoren gekoppeld aan “de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker”. 

https://patentscope2.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&fbclid=IwAR01AjQNs5ow5WWY9577Takel84VOo90aAX0vJpVu47KD7yn5bi71FBOewE

Eerder vertelden Chinese vrijmetselaars ons dat de Chinese overheid hun hele bevolking wilde live-monitoren en ze een “sociale kredietstand” geven om hun controle te maximaliseren. De poging in Wuhan om dit naar het volgende niveau te brengen met behulp van 5G was overduidelijke een Chernobyl-achtige ramp. NSA-bronnen zeggen nu dat wel 20 miljoen mensen gestorven kunnen zijn als gevolg ervan.  

De Duitse Parlementsleden werd ook bewijs getoond dat 5G transmissie-knooppunten waren bedoeld om de sensoren te controleren die in mensen waren geïnjecteerd. Hieronder kun je een video zien van een technicus van British telecom die ontdekte dat de 5G-apparatuur die hij aan het installeren was, was gemerkt met COVID-19. 

En kijk dan nu eens naar deze clip van de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen en je kunt zien dat deze zogenaamde Coronavirus pandemie al meer dan 8 jaar geleden was gepland. 

Deze tweet van Henry Makow toont dat de planning waarschijnlijk nog veel verder terug gaat:

“’De Dead Zone’ TV-show, vanaf 2003, vermeldt corona virus, praat over de hydroxychloroquine als zijnde de remedie, en ‘lockdown’.” 

Dit betekent dat de Khazariaanse maffia werkt volgens lange termijn plannen. Zagami zei eens dat het allemaal berekend was overeenkomstig planetaire bewegingen. Dus, om ze ten val te brengen  moeten we hun plannen verstoren door directe, onvoorspelbare hier en nu aanvallen.

Behalve de legitieme aanvallen genoemd bovenin dit artikel en de geheime oorlog om hun leiderschap te verwijderen, heeft de COVID campagne nog een andere sleutel voor hun omverwerping onthuld: televisie. Een wetenschappelijke studie toont aan dat voor de bevolking als geheel “de ratio overall van TV tot online nieuws – inclusief desktop en mobiele apparatuur – meer is dan 5 tot 1 (54 minuten versus 9.7 minuten)”. 

https://advances.sciencemag.org/content/6/14/eaay3539

Aangezien deze TV netwerken voor meer dan 90% worden gecontroleerd door de Khazariaanse maffiafamilies, moeten ze fysiek worden bezet door militaire eenheden om het grootste gedeelte van de bevolking de waarheid te brengen. Zonder hun controle over TV hadden de Khazrianen deze hele mensenmassa nooit hebben kunnen dwingen om oncomfortabele mondkapjes te dragen voor geen enkele goede reden. 

https://advances.sciencemag.org/content/6/14/eaay3539

Tot slot kregen we de volgende foto toegestuurd door een Australische bron die zegt:

“Wanneer in de UK de Koningin het Parlement toespreekt, moet ze gekleed zijn in haar koninklijke outfit, zoals op de foto links is te zien. Die moet bevatten een kroon, een sjerp, de koninklijke pelerine en ereketen. De Koningin moet een lange japon dragen en haar handen moeten bedekt zijn met handschoenen. Een Koning zou zijn militaire uitrusting moeten dragen met een zwaard, een ereketen en zijn kroon. 

Als haar of zijn titel en eer van een Koninklijke is afgenomen, kan de Koningin of Koning, onder oude Engelse wet, de kroon van Engeland niet meer op haar of zijn hoofd dragen. Wanneer ze bij publieke aangelegenheden verschijnen, kan de ereketen niet langer gedragen worden en is nu alleen gewone kleding toegestaan. Wanneer ze het Parlement moeten toespreken kunnen ze nooit meer gezien worden als staatshoofd, maar moeten door de gebaren van zulke acties gaan.”

Vandaag de dag lijkt het erop dat het hoofd van het Comité van 300 is ontdaan van macht. “De Koningin werd ontlast van haar verplichtingen vanwege het hoge niveau van criminaliteit en corruptie”, zegt een bron van een Europese Koninklijke familie.

Er gebeurt heel wat meer achter de schermen om de mensheid te bevrijden. Dit vraagt tijd omdat we moeten vertrouwen op analoge communicaties vanwege operationele veiligheid. Dit komt doordat de gnostische illuminatie de waarheid vertelden toen ze zeiden dat de werkelijke vijand een misdadige artificiële intelligentie was. Deze artificiële intelligentie heeft geen toegang tot analoge communicaties. Alleen de schepper en de schepping hebben dat.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

6 reacties op “De COVID-19-machtsgreep van de Khazariaanse maffia is mislukt, Bill Gates nu een “Dead Man Walking”.

 1. Goed verhaal redelijk geloofwaardig, sommige stukken en filmpjes lijken mij vergezocht. Olympische spelen bijvoorbeeld. Maar plausibel

 2. Het hele artikel booide me enorm en hoopte vooral een bewijs te krijgen van Bill Gates zijn ‘dood’….. totdat deze video in beeld kwam en de video’s daarna….

  https://streamable.com/k5cxkb
  Deze is zo fake als maar zijn kan, dan ga je twijfelen aan alle info… maar de bewijzen moet ik eerst nog verder doornemen.

  Ik twijfel geen monent aan de samenhang tussen 5G en Covid en dat 5G een wapen is. Maar deze video is heel fake. Het moederbord is veel te groot, lijkt wel uit een TV. Hij houdt het ook niet stil….

  Ik twijfel geen moment aan de Deep State en aan dit valse misdadige spel ik twijfel niet aan de opzet van 9/11, Fuckushima en andere misdadige oorlogsdaden maar wees voorzichtig waar je de bewijzen vandaan haalt.

  En ik vrees dat Bill Gates nog lang niet dood is,.. COVID19 is mogelijk ook een false flag operation, daar lijkt het voor mij het meest op. Een mogelijk bewijs daarvoor gevonden

  https://gedachtenvoer.nl/2020/06/01/corona-is-voorbij-de-valse-vlag-is-mislukt/

  Ze houden ons binnen tot september want
  wees alert op Covid20 mogelijk in septermber de uitbreek als de griepprikken gezet worden…

  Laten we uitzoeken wat daar inzit… en het voor zijn…

  Samen staan we sterk tegen deze georganiseerde misdaad.

  Sterkte allemaal.

 3. De foto van de koningin is genomen in december 2019, toespraak Brexit.
  Ik zou heel graag geloven dat alles waar is, maar hier klopt iets niet.

 4. Je kan met de mainstream definitie van een virus d.w.z. een ziekte die besmettelijk is van mens tot mens of dier tot mens, er niet uitkomen waarom corona een valse vlag is.

  Ik ben toen maar eens het woord virus op internet gaan zoeken; wat is de definitie van virus?

  late 14c., “poisonous substance,” from Latin virus “poison, sap of plants, slimy liquid, a potent juice,” from Proto-Italic *weis-o-(s-) “poison,” which is probably from a PIE root *ueis-, perhaps originally meaning “to melt away, to flow,” used of foul or malodorous fluids, but with specialization in some languages to “poisonous fluid” (source also of Sanskrit visam “venom, poison,” visah “poisonous;” Avestan vish- “poison;” Latin viscum “sticky substance, birdlime;” Greek ios “poison,” ixos “mistletoe, birdlime;” Old Church Slavonic višnja “cherry;” Old Irish fi “poison;” Welsh gwy “poison”). The meaning “agent that causes infectious disease” is recorded by 1728 (in reference to venereal disease); the modern scientific use dates to the 1880s. The computer sense is from 1972.

  Met andere woorden, een virus betekent vergif of een giftige stof, die ons lichaam uitstoot wanneer het wordt herkend in het lichaam.

  Voor degene die helemaal niet weten wat exosomes zijn;

  Als een cel in je lichaam wordt vergiftigd, dan scheidt het een eiwit uit, die door de bloedbaan gaat en uiteindelijk uitkomt in de hersenen. De hersenen geven een signaal door welke stof het lichaam moet afstoten. En de giftige stof wordt massaal uitgestoten door het lichaam d.m.v. zweet, hoesten, niezen etc.

  In wintertijd wanneer het griepseizoen is, dat is de tijd dat de meeste mensen exosomes door hun bloedbanen hebben lopen en ook dus uitstoten. Dus dan is dat ook de tijd dat velen symptomen voelen van griep.

  Zeg mij eens, wanneer was corona “ontdekt”? December? Oh wat toevallig, dat is namelijk precies het griep seizoen!

  Daarbij omdat ze het als een killervirus verkochten en de uitkomst was een gewoon griepje, hebben ze elke dode die is gevallen vanaf het begin van de corona “crisis” tot aan nu, gerekend tot corona dode.

  Ik hoor Rutte nog zeggen: “Er gaan 2 miljoen mensen besmet worden” Dat is bijna 12% van de bevolking. In werkelijkheid 47,903 dat is (als ik goed reken, vebeter mij maar als ik het mis heb) 0.28% besmet. Dan heb ik het niet eens over de doden, want de meeste doden met “corona” zijn de meeste dood gegaan aan onderliggende ziekten dan corona. (zoals kanker etc.)

  Dus deze hele plandemic valt als een kaartenhuis inelkaar als je het met feiten en logica gaat bekogelen.

  Voor degene die een betere uitleg willen hebben over exosomes etc. hier is een interview met David Icke.

  https://jensen.nl/het-interview-dat-je-niet-mag-zien-van-youtube/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *