Benjamin Fulford: “De elite rent rond als een kip zonder kop nu de coronavirus-zwendel instort.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

11 mei 2020

Zo langzamerhand realiseert zelfs de meest gehersenspoelde van de massa zich dat er iets erg mis is met hun overheid. Het is ook duidelijk dat de poging een neppandemie te gebruiken om een staat van beleg af te dwingen een averechtse uitwerking heeft aangezien het voor een perfecte dekmantel voor leger en Witte Hoeden heeft gezorgd om jacht te kunnen maken op de Satanisten die de controle over westerse overheden hadden gekaapt.

“Zie lijsten van coronavirus-besmette politici en beroemdheden in de Verenigde Staten, Engeland, Frankrijk en andere landen! Meer dan 70% van hen zijn Joden!!” zo merkte een FSB-bron op. Hij heeft bijna gelijk, maar het zijn geen Joden, het zijn Satanisten. Ook zijn ze niet besmet met het bewijsbare nepvirus. In plaats daarvan worden ze gearresteerd en/of geëxecuteerd.

Als je nog steeds denkt dat deze pandemie echt is, ga dan eens naar een ziekenhuis en zie zelf dat het niet zo is. Of neem kennis van het feit dat de president van Tanzania monsters van fruit, geiten en willekeurige dingen heeft aangeleverd die allemaal positief zijn getest op dit zogenaamde coronavirus.

https://nypost.com/2020/05/06/faulty-coronavirus-kits-suspected-as-goat-and-fruit-test-positive-in-tanzania/

Mensen die er nog steeds niet bij kunnen dat Satan-aanbidders de controle over het Westen hebben overgenomen, moeten eens goed kijken naar enkele recente nieuwsitems die bewijzen dat het waar is. Bijvoorbeeld: de mensen van Israël hebben op de een of andere raadselachtige manier Satanist Benjamin Netanyahu weer tot hun president gemaakt. Een van de eerste dingen die hij deed was te verlangen dat kinderen gemicrochipt worden met “het merk van het beest” identificatiechips. Vorige week zei Netanyahu:

“Ik sprak met onze hoofden technologie om maatregelen te vinden waar Israël goed in is, zoals sensoren. Bijvoorbeeld: alle mensen, alle kinderen – ik wil dit het eerst bij kinderen – zouden een sensor moeten hebben waarbij een alarm afgaat wanneer je te dichtbij komt, zoals bij auto’s.”

https://www.jpost.com/israel-news/benjamin-netanyahu-suggests-to-microchip-kids-slammed-by-experts-627381

En dan is er het Amerikaanse Congres dat een wetsvoorstel met het Satanische nummer 6666 aanneemt dat het wenselijk maakt dat door de overheid ingehuurde rammers met geweld huizen binnen gaan, mensen testen op het nep-coronavirus en hun kinderen weghalen wanneer ze “positief” testen. Hoe kun je dit soort nonsens verzinnen.

https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/6666?s=1&r=2

We krijgen ook verbijsterende informatie toegezonden over de heersende Satanische Westerse bloedlijnen die de wereldoorlogen en andere weerzinwekkende gebeurtenissen hebben geënsceneerd als deel van hun plan voor totale wereldonderwerping. Bijvoorbeeld: we hebben nu bevestigd gekregen dat Adolf Hitler de kleinzoon was van…

Koningin Victoria van Engeland. Wij ratificeerden het verhaal dat we hierover (voor details zie de link hieronder) toegezonden hadden gekregen met een Europese Royal en de geheime dienst MI6.

Het verhaal is als volgt: In 1868, na de dood van haar man Albert, ging Koningin Victoria naar de “Britse Kroonkolonie Zwitserland” met ene Mr. “John Brown”, die uit de Stuart bloedlijn kwam (dezelfde als Prinses Diana).

Daar werd op 24 augustus Klara Hannover geboren.

Klara werd opgevoed door de Jezuïeten en sprak vloeiend Engels, Frans en Duits.

Toen ze volwassen was, werd Klara Hannover zwanger gemaakt door de ijverige Britse imperialist Houston Steward (Stuart) Chamberlain.

In 1889 arrangeerde Chamberlain een huwelijk tussen Klara en een man genaamd Alois Hitler. Hij werd de surrogaat vader van baby Adolf. Chamberlain was ook de ghostwriter voor Adolfs Mein Kampf.

Laat nu dit maar eens goed tot je doordringen, een van haar nakomelingen was Pamela Digby Churchill – de moeder van Hillary Digby Churchill Clinton!

http://www.reformation.org/victoria-and-adolf-hanover.html

http://www.reformation.org/queen-victoria-unmasked-at-last.html

Dit is wat een senior MI6-bron hierover te zeggen had:

“Ja. Het Huis van Hannover, zoals alle Europese keizers- en koningshuizen, stamt af van wat veelal wordt aangenomen als de Venetiaanse Adel. Er is een overvloed aan forensisch materiaal beschikbaar over dit alles. ‘Chronologia’ van de staatsuniversiteit van Moskou is waarschijnlijk de meest gezaghebbende bron van informatie.”

Vergeet niet dat de heersers over de civilisatie degenen zijn die de beschrijving van de gebeurtenissen onder controle houden en op grond daarvan de tijdlijn.

Houd ook in gedachten dat de Khazariaanse Maffia heel Europa en Rusland infiltreerde en corrumpeerde vandaar het wijd verspreid zijn van Satanisme, enz. De Rothschild dynastie [Saksen-Gotha Hannover], zoals vele andere, is zwaar Satanisch en omhelst een verbasterde versie van het Luciferianisme wat een theosofische expressie is, enz. Wat dit werkelijk betekent is dat alle oorlog een bloedoffer is, enz.

Dit zijn de mensen wiens geheime United States of America Corporation op 16 februari failliet ging. Ze gebruiken dus nu de “pandemie” om te proberen de controle te handhaven.

Het feit dat al deze strikt geheime informatie nu naar buiten komt is de ware reden waarom Koningin Elizabeth in feitelijke thuis-gevangenschap zit in Windsor Castle, zeggen MI6-bronnen.

https://www.the-sun.com/news/808922/queen-unsafe-in-public-for-years-coronavirus/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8305827/Queen-NEVER-return-frontline-duties-Monarch-94-remain-quarantined-Windsor.html

Pentagon-bronnen vertellen ons dat in de pas bevrijde Republiek van de Verenigde Staten van Amerika “tienduizenden kinderen werden gered uit tunnels, [Generaal] Mike Flynn werd vrijgesproken en wellicht zijn baan terugkrijgt [als Trumps National Security Adviser].”

“Trump had op 9 mei, direct na ‘Victory in Europe Dag’, een bijeenkomst met militaire leiders in het Witte Huis. Het schijnt dat Flynn, Steve Bannon, Generaal John Kelly en anderen het Witte Huis nooit echt hebben verlaten”, zeggen de bronnen. “Het hoofd van de Kustwacht was er in plaats van een leider van de Marine vanwege de oorlog tegen drugskartels”, merken ze op. Er kan echter meer achter het verhaal zitten dan we oppervlakkig zien aangezien de monarchistische Marine loyaal is aan de Angelsaksische five eyes alliantie.”

Hoe dan ook, Secretary of State Mike Pompeo “kreeg zijn marsorders over Israël en China in de Spirit van de Elbe”, voegden de Pentagon-bronnen er aan toe, en werd naar Israël gestuurd om de Riot Act voor te lezen aan de overheid daar (om die overheid ernstig te waarschuwen).

De V.S. heeft patriot raketten verwijderd uit Saoedi Arabië en troepen teruggetrokken uit de Sinaï woestijn bij de Israëlische grens met Egypte, zeggen ze. Dit valt samen met grote Saoedische militaire verliezen in Yemen nadat voormalig bondgenoot de Verenigde Arabische Republiek zich keerde tegen de Saoediërs, merken CIA-bronnen op.

De Pentagon-bronnen merken ook op dat er een wereldwijde afkeuring is van de Israëlische plannen om de West Bank te annexeren en die wordt waarschijnlijk gevolgd door EU sancties. Iets anders wat ze opmerkten is dat Irak een nieuwe Premier heeft die een voormalig hoofd van de inlichtingendienst was.

De Pentagon dwingt Israël ook om een water ontziltingsfabriek met Hutchison Whampoa, eigendom van de Chinese miljardair Li Kashing te cancelen. Dit valt samen met “cyber-aanvallen tegen Israëlische waterfabrieken die al of niet van Iran komen.”

Het globale beeld lijkt te zijn dat de Israëlisch/Saoedische alliantie uit elkaar valt en Egypte, samen met andere Soenitische staten, wellicht de controle over de regio tot aan de Turkse en Iraanse grenzen zal bevestigen als deel van een geheime Russisch/Pentagon overeenkomst. Het is een goede veronderstelling dat Saoedi Arabië niet veel langer zal overleven als slavenland dat eigendom is van een familie. Bovendien, zonder Amerikaanse steun, zal Israël geen andere keus hebben dan om vrede te vragen.

We horen nu ook van Russische FSB-bronnen dat de “Russische Federatie”(D-U-N-S © Nummer 531298725) een “criminele private Rothschild-Barucho-Rockefeller handelsorganisatie is, geregistreerd in Engeland. Zij zijn ook de eigenaars van het “Putin” handelsmerk. Totdat hij recentelijk werd vermoord, was de leidinggevende directeur van deze private onderneming Dmitry Anatolyevich Medvedev.

Hoe dan ook, onze FSB-bronnen merken op”

“Russische diplomaten liepen tegen een probleem aan toen ze probeerden het gebouw van de V.N. Veiligheidsraad binnen te komen; het recentelijk geïntroduceerde elektronische passysteem accepteerde hun documenten niet en eiste dat ze hun Sovjet-Russische paspoorten toonden. De technische dienst van de Veiligheidsraad verklaarde dat ze het incident beschouwden als een “kwestie” maar geen fout. Het nieuwe elektronische systeem is volledig gebaseerd op internationale wettelijke documenten, inclusief het handvest van de VN.

Volgens het handvest van de VN, zijn staten zoals China, Frankrijk, de Sovjet Unie, Groot Brittannië en de Verenigde Staten van Amerika permanent opgenomen in de Veiligheidsraad.”

De strijd om Rusland is nog niet voorbij en Putin© is druk met het verspreiden van de coronavirus zwendel in Rusland in een wanhopige poging om de controle voor zijn Satanische meesters te behouden.

De Pentagon-bronnen van hun kant lijken de overwinning op te eisen en zeggen dat “Minister van Financiën Stephen Mnuchin de wereldwijde valuta-reset zal coördineren.”

Maar, aangezien de V.S. de grootste schuldennatie van de wereld is na 40 jaar lang handels- en budgettekorten te hebben, zijn ze niet in een positie om zo’n reset te dicteren. Hiervoor zullen ze een overeenkomst moeten sluiten met Japan, de grootste schuldeisersnatie van de wereld.

Japen is echter nog steeds een Rothschild-kolonie onder slavenpremier Shinzo Abe. Daarom is een gezamenlijke V.S./Japanse militaire stap om de Abe slavenregering te verwijderen een noodzakelijke eerste vereiste voor de wereldwijde valuta-reset.

Een oproep is uitgegaan om dit op 15 mei tot stand te brengen, door het bezetten van de residentie van de premier, het parlement, de NHK nationale omroep en de Bank van Japen. Daarop volgend zal een noodoverheid opgezet moeten worden.

Deze overheid zal aan het Japanse volk en aan de wereld bekend moeten maken dat Fukushima een massa moordaanslag was gesponsord door Rothschild. Ze zullen ook de waarheid aan het licht moeten brengen over de nep-pandemie die is nu wordt gebruikt om te proberen het Japanse volk te onderwerpen.

Wanneer de Khazariaanse maffia bezettingsoverheid eenmaal is verwijderd, zal Japan in staat zijn om zijn extreem succesvolle economische systeem waarmee ze na W.O. II pionierden, weer op te bouwen. Dit zal een economische groei in de dubbele cijfers mogelijk maken en een geboortegolf.

De Westerse landen, en speciaal de Verenigde Staten, zullen ook hun uitgeholde industriële infrastructuur weer op kunnen bouwen door eenzelfde economisch managementsysteem over te nemen en te verbeteren.

Wij hopen dat de mensen van het geheime ruimteprogramma in staat zullen zijn te helpen dit proces een duwtje in de rug te geven door enkele van hun futuristische technologieën te delen met de rest van de wereld.

De Satanisten zullen natuurlijk niet stilletjes in de nacht verdwijnen en we moeten voorbereidingen treffen tegen elektromagnetische aanvallen, nucleaire bedreigingen, informatie-oorlogen, meer bio-wapens en andere rotzooi.

Maar ondanks dit alles, wees ervan verzekerd dat de goede mensen met overweldigende macht zullen vechten totdat de Aarde is bevrijd van duizenden jaren wrede Satanische bezetting.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “De elite rent rond als een kip zonder kop nu de coronavirus-zwendel instort.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *