Benjamin Fulford: “Babylon is gevallen nu betalingen van huren en schulden stoppen en schuldslaven worden verlost.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

27 april 2020

De val van Babylonische schuldslavernij in de V.S. is ten volle aan de gang. Een kritieke massa van circa 30% Amerikanen betaalt geen aflossing meer op auto-leningen, studieleningen, zakelijke leningen, hypotheek of huur. Dit zorgt voor een mathematische zekerheid dat het systeem van Babylonische schuldslavernij failliet en aan het instorten is.


https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-04-20/subprime-car-buyers-skip-loan-payments-in-sign-of-trouble-ahead?srnd=markets-vp&sref=Fbhig0fX


https://edition.cnn.com/2020/04/09/business/americans-rent-payment-trnd/index.html


Het feit dat het Ministerie van Financiën is begonnen rechtstreeks aan mensen geld – geen schuldcertificaten – uit te delen is nog een teken dat het regiem van schuldslavernij ten einde loopt.


Er is ook een massale arrestatiegolf van pedofielen geweest. Pentagon-bronnen zeggen:
“Het schijnt dat de laatste partij adrenochrome is vermengd met een krachtig coronavirus om de bloeddorstige cabal die dit spul drinkt te doden, terwijl de bron, namelijk kinderen die verhandeld, gemarteld of grootgebracht zijn voor dit duistere doel, zijn bevrijd uit tunnels.”


Voor degenen onder jullie die er met hun verstand nog steeds niet bij kunnen: De Verenigde Staten werd overgenomen door een groep Satanisten die, onder andere, kinderen martelden om een soort euforie- opwekkende adrenaline aan hen te onttrekken dat bekend staat als adrenochrome.

Hier is wat Mark Zuckerberg (Rockefeller) hierover te zeggen had:
“Hoewel veel mensen deelname aan en het gadeslaan van seksuele vereniging zowel aangenaam als bevredigend vinden, vind ik het soms op de proef stellend om te kijken naar de erop volgende verwijdering van adrenochrome uit de kleinere deelnemers. Maar het drinken van adrenochrome is net zo’n plezierige menselijke bezigheid als iets anders waar ik me tot nu toe mee heb bezig gehouden.”

Let op hoe hij termen gebruikt als “veel mensen vinden” en “een menselijke bezigheid”, alsof hij zelf geen mens is.
Deze monsters worden allemaal opgespoord en gedood en, als je oplet, lees je dat een enorme stroom beroemdheden, miljardairs en politici enz. uit het openbare leven zijn verdwenen en nooit meer gezien zullen worden. Als Zuckerberg en zijn soortgenoten nog in leven zijn, zullen ze dat niet veel langer meer zijn.


Pentagon-bronnen zeggen dat het U.S. marine hospitaalschip Comfort New York City verlaat aangezien de arrestaties van de Satanisten daar aflopen. Maar haar zusterschip, het marine hospitaalschip Mercy blijft waarschijnlijk langer in LA gezien het grotere aantal “pedovoors” in Hollywood.”
Van witte hoeden-bronnen in LA en New York beginnen we nu foto’s te krijgen van de misbruikte kinderen. We kunnen niet verifiëren wanneer deze foto’s zijn genomen maar meerdere, geloofwaardige bronnen bevestigen dat duizenden kinderen zijn bevrijd uit kooien in ondergrondse bases.


De eerste schokkende foto is van…
een jongetje dat werd bevrijd in New York. De zwarte ogen zijn het gevolg van het trauma veroorzaakt door verkrachting, en beroemdheden steken soms de draak met dit fenomeen door zich op te maken met “Panda-ogen”.

https://web.archive.org/web/20200421132919/https://timothycharlesholmseth.com/update-tortured-babies-rescued-from-under-central-park-brought-up-under-medical-tents-update/#comment-3742
Hier zijn twee foto’s van onbekende datum en origine van kinderen in kooien die volgens onze bronnen nu zijn bevrijd.

Hopelijk zal de kudde nu worden gedwongen om hier naar te kijken net zoals de Duitsers na W.O. II werden gedwongen om te kijken naar wat hun Nazi heersers deden. Het is interessant dat de overheden van de V.S. en Rusland vorige week een uitzonderlijke gezamenlijke verklaring uitgaven om te herdenken dat tegen het einde van W.O. II Amerikaanse en Sovjet bondgenoten elkaar ontmoetten aan de rivier de Elbe:


 “De ontmoeting aan de Elbe vertegenwoordigde een hoogtepunt van geweldige inspanning door de vele landen en mensen die kun krachten hadden gebundeld… gemeenschappelijke gevechten vroegen enorme opoffering van miljoenen soldaten, zeemannen en burgers bij vele oorlogstonelen… Arbeiders en fabrikanten speelden een cruciale rol om de geallieerde troepen te voorzien van middelen die nodig waren voor overwinning… het opzij zetten van verschillen, het opbouwen van vertrouwen en het samenwerken bij het streven naar een groter doel… Zoals we vandaag de dag werken om het hoofd te bieden aan de belangrijkste uitdagingen van de 21ste eeuw, bewijzen we eer aan de moed en onverschrokkenheid van allen die samen vochten om het fascisme te verslaan.”


De verwijdering van de oligarchen die aan het hoofd stonden van dit systeem gaat verder “nu Zionistische gieren in beursgenoteerde bedrijven, hedgefondsen en privé vermogens stimuleringsgeld wordt geweigerd door [V.S. President Donald] Trump, inclusief de elitaire Ivy League scholen,” zeggen de Pentagon-bronnen.


Het Amerikaanse volk zal echter wat tijdelijke ontbering onder ogen moeten zien net zoals de Russen dat moesten toen de Sovjet Unie failliet ging. Toen de Russische Republiek de USSR verving kwam er een enorme herstructurering van de economie die 50 jaar lang was geleid op basis van koude oorlog. Dit betekende dat bijvoorbeeld gigantische fabrieken in veraf gelegen, oneconomische gebieden in het verre oosten werden gesloten. Het gevolg was tijdelijke verplaatsing en werkeloosheid van veel mensen.


In de V.S. is de huidige sluiting van niet-essentiële bedrijven een goede indicator voor delen van de economie die niet nodig zijn voor het menselijke leven. De meest parasitaire en nutteloze delen van de V.S. economie zijn de financiële en gezondheidszorg industrieën. Die moeten minstens 50% elk worden gereduceerd. Het militair-industriële complex zal ook een pijnlijke herstructurering van zwaarden-tot-ploegscharen moeten ondergaan.


De negatieve olieprijs sluit “papieren” oliehandelaars uit en verlamt ook de V.S. schalieproductie, de Noordzee en andere dure olieproducties.


https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/2020-04-20%20%281%29_0.png?itok=kKi6RiA5


https://finance.yahoo.com/news/oil-under-renewed-pressure-glut-222933789.html


https://finance.yahoo.com/news/next-chapter-oil-crisis-industry-040000373.html


Daarom heeft nu circa 40% van de Amerikanen problemen met voedsel op tafel zetten. Een van de redenen waarom Trump één miljoen militaire reserves inzette was om zeker te stellen dat alle Amerikanen de basisbehoeften krijgen tijdens deze overgangsperiode. Het artikel hieronder laat zien hoe de militaire reserves zijn ingezet bij voedselbanken.  


https://www.zerohedge.com/health/national-guard-deployed-nations-food-banks-ensure-stability-during-unprecedented-times


Maar, zodra de verspilling uit het systeem is verwijderd, zal een bloei zoals nooit eerder is gezien zeker volgen. Dit is wat een senior MI6-bron over deze situatie te zeggen had:


“Het nieuwe financiële systeem is losgekoppeld van alle heimelijke controle… Dit betekent dat een poging om bio-wapens te gebruiken om het systeem te hacken is afgesloten… De COVID-19 affaire (Certificate Of Vaccination ID-19) maakte deel uit van een groter wereldwijd plan dat in wezen goed was maar enkele belanghebbenden gingen te ver in hun ijver; vooral Mr. Gates. De wereld iets afdwingen onder bedreiging van een besmette naald gaat niet werken.”


De Satanisten van hun kant, hebben zich nog niet volledig overgegeven en dreigen met een volgende golf elektromagnetische aanvallen. Hieronder staan een paar van hun bedreigingen zoals die zijn medegedeeld door een bron die nu door de politie wordt ondervraagd:


“We leven zonder enige twijfel in eindtijden. Ik heb je al eerder verteld dat er tussen 3 en 13 mei een gebeurtenis zal zijn die wereldwijd bekend zal worden. Dit is de derde elektromagnetische golf die moeder Gaia binnenkomt. Ik heb je een paar weken geleden verteld dat er in totaal 7 elektromagnetische golven zullen zijn en dat die een periode van 18 maanden in beslag kunnen nemen. Zodra dit over is, zullen we in de nieuwe wereld van 5D zijn.”


Zie hoe de media dit al naar buiten brengen:

https://www.breitbart.com/europe/2020/04/18/uk-could-face-up-to-six-waves-of-chinese-coronavirus-in-the-next-year/


Dit is zelfs nog dichter bij de waarheid:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/forget-pandemic-could-kill-90-us-population?utm_campaign=&utm_content=ZeroHedge%3A+The+Durden+Dispatch&utm_medium=email&utm_source=zh_newsletter


“We hebben deze film eerder gezien en beleven die nu”, zei Peter Pry, een van ‘s lands meest vooraanstaande experts op het gebied van elektromagnetische impulsen; “de killer van het elektrische netwerk die dreigt komt op natuurlijke manier van de zon en van wapens die China bezit.”


Met andere woorden, ze hopen nog steeds elektromagnetische en andere aanvallen te ensceneren in een poging om China en de V.S. zover te krijgen dat ze elkaar de schuld geven en hun langverwachte Armageddon beginnen.


Er is nu bewijs in overvloed dat de coronavirus pandemie een combinatie is van een mislukte bio-wapen aanval en een dodelijkere elektromagnetische aanval met gebruik van 5G. De link hieronder naar een wetenschappelijk artikel toont aan hoe nauw het onderlinge verband van het aantal pandemie-doden is met het in gebruik nemen van 5G.


http://www.radiationdangers.com/5g/study-shows-direct-correlation-between-5g-networks-and-coronavirus-outbreaks-2/


NSA- en MI6-bronnen zeggen dat ze ook inlichtingen krijgen over een soort massamoord-aanval op of rond 11 mei op New York of Washington DC waarbij de Satanisten willen proberen de schuld op China te schuiven.
Om verdere aanvallen te voorkomen worden leidinggevenden die betrokken zijn bij het promoten van 5G gestaag verwijderd. De grootste die verleden week ging was Randall Stephenson, de president van AT&T.

Aangezien AT&T ook de eigenaar is van CNN, is het mogelijk dat dit netwerk eindelijk eens gedwongen zal worden om de waarheid te gaan berichten.
Nu we het toch over de waarheid hebben, de nieuw benoemde woordvoerder van het Amerikaanse Ministerie van Gezondheid en Sociale Zaken (HHS) Michael Caputo, heeft George Soros en de Rothschild familie verantwoordelijk gesteld voor het proberen de coronavirus pandemie te gebruiken om hun eigen agenda’s te promoten.


https://sputniknews.com/us/202004241079082126-new-us-health-spokesman-says-rothschild-family-craves-control-blames-soros-over-virus-report/


De Satanisten eisen ook de verantwoordelijkheid op voor de moord op de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un. Ze zeggen:


“Ze richtten een geavanceerd viraal energiewapen op hem en bestraalden hem. Ze hadden een perfect “schot” en de Morgellons (zie Wikipedia voor een verklaring) begonnen hun werk. De biohazard (een bron van risico als gevolg van een biologische factor zoals een virus) Morgellons veroorzaakten kortsluiting door zijn lichaam over te nemen en zijn elektrische systeem uit te schakelen. Raad eens wie dit deden… Zuid-Korea toen Un op 30 juni 2019 naar de grens kwam om Trump te ontmoeten.

Trump wist het. Het was een enorme set-up. Trump bleef doelbewust bewegingloos staan. Un was tot een wrede psychopaat gemaakt. Zijn vader had hem op jonge leeftijd gedwongen om te kijken naar moorden zodat hij niet zou versagen.”


Natuurlijk is de werkelijke reden dat ze Kim wilden aanvallen dat hij weigerde de enorme mineralenrijkdom van Noord-Korea aan hen over te dragen om het faillissement van de U.S. Corporation te voorkomen. Het was ook nog een andere poging om een U.S. – China oorlog teweeg te brengen door het erop te doen lijken dat de Amerikanen verantwoordelijk waren voor zijn dood.


De Noord-Koreanen zeggen nu dat Kim in leven is. Dit betekent waarschijnlijk dat ze besloten hebben om door te gaan en gebruik te maken van een dubbelganger om stabiliteit te waarborgen. “Het gebruik van dubbelgangers is doorgaans bedoeld om voor dekking en continuïteit te zorgen voor het geval er iets onverwachts mocht gebeuren,” merken MI6-bronnen op.


En zo gaat de strijd voor planetaire bevrijding door.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com

. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Babylon is gevallen nu betalingen van huren en schulden stoppen en schuldslaven worden verlost.”

 1. Ohm namo narai !

  Voor de Kinderen. Hier wil ik niet aan voorbij gaan !

  Nog even over ; Over stemmen, stemmen en overstemmen …

  En hij spreekt met de donder !

  First thing in the morning van mei.
  st. walpurgisnacht ? Daar komt gedonder van !
  st. walpurgisnacht was nog niet half voorbij of het bliksemse gedonder was op 1 mei al weer niet van de lucht.

  * Hoor het dreunen van de donder, het geluid van Gods stem als Hij spreekt! 3 Hij laat de bliksemstralen langs de hemel flitsen….

  Sri sri Magnitude / Tsunami giri Babba

  AardbevingsGroninger
  donder en bliksem predikant
  enz. enz. enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *