Benjamin Fulford: “Instorting van het wereldwijde systeem en massa-arrestaties gaan door; reset onvermijdelijk.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

6 april 2020

Het gebruik van de pandemie of “infodemie” om de huidige structuur van de wereldmacht ineen te doen storten gaat rustig door; daar zijn vele bronnen het over eens. Er zijn veel verslagen over massa-arrestaties van de elite. Sommige daarvan kunnen worden bevestigd door nieuwsberichten over leiders zoals de Duitse Bondskanselier Angela Merkel en UK Premier Boris Johnson die in quarantaine is “omdat hij de corona-virusinfectie heeft”. 

https://news.yahoo.com/merkel-isolating-pressure-mounts-her-040052387.html

https://news.sky.com/story/coronavirus-prime-minister-admitted-to-hospital-for-coronavirus-tests-11969053

De wereld is ook aan het ontdekken dat Angela Merkel de dochter van Adolf Hitler is. De Italianen, die zich net hebben losgemaakt van de Duitse (EU) controle, stuurden ons een kopie van de enige bekende foto van Hitler met zijn dochter Angela. De boodschap die erbij staat luidt: “en wanneer je groot bent Angela, vernietig dan heel Europa.”

Bovendien heeft de White Dragon Society contact gelegd met de Amerikaanse marinebasis Yokosuka, Japan om aanklachten van oorlogsmisdaden in te dienen tegen marionet Premier Shinzo Abe voor zijn rol in de Fukushima massamoord en andere misdaden. Meerdere geloofwaardige getuigen – inclusief twee vorige premiers – zullen zorgen voor een schuldig-uitspraak. Dit is mogelijk gemaakt door de verwijdering (eindelijk) van top-cabalagenten in Japan zoals Richard Armitage en Michael Greenberg, zeggen Pentagon- en CIA-bronnen. Abe, in tegenstelling tot zijn oorlogsmisdadige grootvader KishiNobosuke, zal niet aan het gerecht ontkomen. Zoals de Japanners zeggen: “Zama Miro”.

CIA-bronnen in Azië bevestigden dit, opmerkend:

“De man die verantwoordelijk is voor Japan staat op de lijst om tijdens deze ronde te worden opgepakt. Het officiële verhaal zal zijn dat hij positief is getest voor het coronavirus en daardoor in zelf-quarantaine is. Dit is het codewoord dat wordt gebruikt wanneer deze satanisch occulte leden eenmaal zijn aangehouden.”

Intussen is het binnen de V.S. “bijna een zekerheid dat er een burgeroorlog zal komen en velen zullen sterven”, voorspellen CIA-bronnen.

Dit is wat Pentagon-bronnen te zeggen hadden over de gaande zijnde militaire campagne tegen de Satanische Khazariaanse maffia in de V.S.:

“Nu cabal-ondergrondse bases zijn vernietigd in Utah, New York, Idaho, Californië en elders… gaan bevrijde kinderen aan boord van de hospitaalschepen Comfort en Mercy, onder bescherming van mariniers.”

(Voor degenen onder jullie die nog steeds niet op de hoogte zijn van de ondergrondse strijd die woedt, kijk eens naar deze 29 minuten durende video. https://www.youtube.com/watch?v=l5cUsNTr4Yw&feature=youtu.be)

De medische staat van beleg krijgt vorm nu [V.S. President Donald] Trump een miljoen reservisten en recent gepensioneerde militairen heeft opgeroepen in actieve dienst. De oorlog is verklaard tegen Mexicaanse drugkartels, 5G-netwerken zijn afgesloten, het Federal Emergency Management Agency (FEMA) is onder militaire controle en de Inspecteur Generaal van het Pentagon houdt toezicht op $2 triljoen aan coronavirus-hulp.  

Bovendien, nu 170.000 aanklachten ontsloten worden met massa-arrestaties, zal er melodrama zijn met slachtoffers van militaire operaties, “zelfmoorden” en adrenochrome ontwenning.

De nog steeds gehersenspoelde en slaapwandelende menselijke schapen zullen geschokt zijn wanneer ze vernemen dat meer dan 40.000 kinderen die in de V.S. elk jaar verdwijnen (FBI-statistieken), door de elite werden gemarteld tot de dood erop volgde om een vorm van adrenaline te verkrijgen die bekend staat als adrenochrome. Het feit dat je op Wikipedia kunt lezen over adrenochrome is een teken dat dingen echt aan het veranderen zijn. https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome

De Khazariaanse maffia geeft echter niet op zonder gevecht. De White Dragon Society ontving vorige het volgende bericht van ze:

“Wij hebben duizenden jaren over deze planeet geheerst en wij zullen hem eerder vernietigen dan opgeven.”

Wees er echter van verzekerd dat de White Dragon Society hun pogingen om de planeet te vernietigen heeft verhinderd en zal blijven verhinderen.

De laatste truc die ze hebben gebruikt is het proberen een oorlog teweeg te brengen tussen de V.S. en China door de Amerikanen te vertellen dat het de Chinezen waren die de pandemie hebben veroorzaakt en de Chinezen te vertellen dat de Amerikanen het hadden gedaan.

De grote meme (een soort besmettelijke informatiedrager) die ze in het Westen verspreiden is dat “alle sporen leiden naar het Wuhan bio-laboratorium”.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/all-trails-lead-back-wuhan-bio-lab

In feite kan de uitbraak in China getraceerd worden naar de Wuxi Pharmaceutical corporation in Wuhan. Maar dit is het interessante deel ervan, raad eens wie de eigenaar is van Wuxi. Het is de Soros stichting. Als je de lijst van bedrijven afloopt die ze bezitten in de SEC database hieronder, zal je hem vinden als Wuxi Pharmatech Cayman Inc.  https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1029160/000101143811000207/form_13f-soros.txt

“Misschien zou iemand de infectieverspreiding in de V.S. eens moeten vergelijken met de plaatsen van hun Wuxi Amerikaanse laboratoria in Texas, Maryland, New Jersey, Californië, Minnesota enz.” zoals een alerte lezer opperde die ons deze informatie toestuurde.

Natuurlijk is de Soros stichting een façade voor de Rothschild familie en andere Khazariaanse bonzen, waarvan velen zich schuil houden in o.a. Zwitserland, Nieuw Zeeland en de Britse Maagdeneilanden. 

Laten we nu eens kijken naar wat aarts-cabalist en Rockefeller loopjongen Henry Kissinger over de situatie te zeggen heeft: 

“Veel landelijke instellingen zullen worden gezien als te hebben gefaald… De werkelijkheid is dat de wereld nooit meer dezelfde zal zijn na het coronavirus… De verspreiding ervan is exponentieel: Gevallen in de V.S. verdubbelen elke vijf dagen. Terwijl ik dit schrijf is er geen geneesmiddel. Medische voorraden zijn onvoldoende om tegen de steeds breder wordende golven van gevallen opgewassen te zijn. Intensive care units staan op het punt om overbelast te worden of zijn dat al. De crisis-inspanningen, hoe geweldig en noodzakelijk ook, moeten de urgente taak niet wegschuiven om een vergelijkbaar initiatief  te lanceren voor de overgang naar de na-coronavirus orde, een wereldwijde gezamenlijke visie en agenda… Marshall Plan en het Manhattenproject ¹⁾… De periode van economische achteruitgang ontketend door het coronavirus is, in zijn snelheid en wereldwijde schaal, anders dan iets ooit gekend in de geschiedenis. Mislukking zou de wereld in brand kunnen zetten.”

https://www.wsj.com/articles/the-coronavirus-pandemic-will-forever-alter-the-world-order-11585953005

Hier is hoe MI6 Kissingers breed uitgemeten opmerkingen analyseerde:

“We pakken de thema’s op zoals brand, wild om zich heen grijpende introductie, enz. allemaal heel meedogenloze vormen van overlevering in gehoorzaamheid door middel van zeer traumatische bedreiging. Echt MK ultra-CIA soort nonsens.” (Het MK-ultra proces is het mind-control programma van de CIA)

En dan hebben we V.S. Surgeon General Dr. Jerome Adams die zegt dit is “ons Pearl Harbor moment”, eraan toevoegend “Het gaat ons 9.11 moment worden”.

https://www.zerohedge.com/political/surgeon-general-next-week-will-be-our-pearl-harbor-and-911-moments

Een senior CIA-bron zegt:

“Er zal binnen een maand een totale wereldwijde ineenstorting komen. En daarna een reboot van het hele systeem… Trump zal instemmen om $5 triljoen helikoptergeld in de economie te pompen maar dat zal niet helpen. Hij zal de Nikola Tesla zero-point energie vrijgeven aan Amerikaanse industrieën, die gebruikt zal worden om Amerika weer in beweging te brengen. Nadat de Satanisch occulte leden zijn gearresteerd.” 

Een andere bron voorspelt:

“De mensheid zal opstaan tegen de corruptie in de wereld en ALLE overheden zullen ten val worden gebracht. Dat is slechts maanden weg en geen jaren. Ik geloof dat in juli 2020 het ergste over zal zijn.”

MI6 zegt van hun kant:

“Wij zien de pandemie als een poging om de volledig samenhangende hoog-technologische wereldheerschappij, Fascisme van hoge kwaliteit, en Nationaal Socialistisch gedoe te versnellen.”

De persoon die het kwantum financiële systeem ontwikkelde zegt van de komende financiële overgang:

“Migratie weg van op Stochastisch (willekeurige) Equilibrium (balancering) naar Recursieve C