Benjamin Fulford: “Enorme anti-China campagne werd ingezet nadat geheime gesprekken mislukten.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

3 februari 2020

Een omvangrijke hybride oorlogsaanval (oorlogsvoering die verschillende vormen van oorlogsvoering combineert) op China is begonnen nadat de onderhandelingen tussen oosterse en westerse geheime genootschappen mislukten. Dat zeggen bronnen die dicht bij de onderhandelingen staan. Volgens meerdere bronnen bestaat de aanval op China uit een combinatie van bio-wapens, propaganda en economische oorlogsvoering. Deze campagne gaat samen met een poging om massale hongersnood te creëren in India en Afrika. Dit is het antwoord van de U.S. Corporate regering nadat het ze niet is gelukt om financiering te vinden voor haar internationale betalingen met de deadline van 31 januari. Dit volgens bronnen uit de Europese koninklijke families.

De aanval op China vertoont veel tekenen van vooruit gepland zijn. In de eerste plaats is het coronavirus dat China aanvalt definitief een bio-wapen. Onderzoekers in India hebben HIV-inserties geïdentificeerd in het coronavirus die daar alleen maar doelbewust ingebracht kunnen zijn. 

Artsen die een verbinding hebben met de CIA zeggen dat de inserties zijn gedaan zodat een vliegende honden-virus overdraagbaar zou zijn op mensen.

Intussen hebben Chinese artsen ontdekt dat het coronavirus is ontworpen om longreceptoren aan te vallen die vijf keer meer voorkomen in Aziatische mannen dan in Afrikaanse of Indo-Europese mannen. Aziatische vrouwen hebben ook minder dan de helft van deze receptoren dan Aziatische mannen.

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.26.919985v1.full

De CIA-arts pochte: “Ze wisten al dat dit ging komen. Het is het Nipah-virus, en raad eens wat, BLANKEN zijn er in wezen immuun voor omdat wij de acetylcholine remmer hebben tegen het virus. Ze WETEN dat het Nipah is. De pleures zal uitbreken zodra mensen het mortaliteitscoëfficiënt (aantal sterfgevallen per jaar per 1000 levenden) leren kennen.” Hieronder een aantal links die de CIA-arts toestuurde.

https://www.researchgate.net/publication/335187960_Potential_novel_inhibitors_against_emerging_zoonotic_pathogen_Nipah_virus_a_virtual_screening_and_molecular_dynamics_approach

https://www.infectioncontroltoday.com/viral/model-predicts-bat-species-potential-spread-nipah-virus-india.

Voor het geval je nog enige twijfel mocht hebben of deze aanval ver vooruit gepland was schenk dan even aandacht aan dit CNN-artikel dat probeert de schuld in de schoenen van China te schuiven; en wel speciaal van het Wuhan Instituut van Virologie.

https://www.ccn.com/could-the-deadly-coronavirus-actually-be-a-man-made-killer-disease/

 “Het logo van de Wuhan Biotech Company is hetzelfde als het logo van de Umbrella Biotech Company uit de Resident Evil filmseries (een actie/horror sciencefiction filmserie). Er zijn geen toevalligheden in onze wereld”, merkt onze CIA-bron op. Zie de foto hieronder:

Volgens een Mossad-bron:

“Een ding is zeker. Het virus is gewijzigd en er kunnen allerlei soorten ziekteverwekkers in gemengd zijn. Het is vrijgekomen, zoals wij zeggen, per ongeluk expres. Dit is de laatste stelling voor de Cabal. De wereld wordt zich bewust van hun leugens, manipulaties, nooit-eindigende oorlogen en Babylonische geldmagie (de Babylonische kunst van zwarte magie om geld te maken).

Hier hebben we de Zionistische Cabal-woordvoerder weer aan het oreren.”

https://sputniknews.com/world/202001301078180161-pompeo-brands-china-central-threat-of-our-times/

Aziatische geheime genootschappen hebben al beloofd dat “hun antwoord onvoorspelbaar zal zijn en erger dan je je voor kunt stellen”.

De Chinezen zullen zich haast zeker richten op het regiem van Shinzo Abe in Japan aangezien dat geïdentificeerd is als de toeleverancier voor deze aanval op China, volgens Japanse militaire inlichtingendienst-bronnen. Hoewel foto’s van een glimlachende Abe met Nazi-symbolen op de achtergrond verwijderd zijn van het Internet, is het welbekend dat hij een Nazi is.
https://www.theguardian.com/world/2014/sep/09/neo-nazi-photos-pose-headache-for-shinzo-abe

Zodra Abe in de macht was gezet (door verkiezingen die werden gestolen door de Khazariaanse maffia) begon hij met het opzetten van een fabriek voor biologische oorlogsvoering, vermomd als het Kake Gakuin Veterinary College, zeggen Japanse bronnen. Dit werd bemand door volgelingen van de beruchte Japanse fascistische Eenheid 731¹⁾ biologische oorlogsvoeringbranche. Ze hebben ook een bedrijf opgezet in Wuhan, volgens Japanse ondergrondse bronnen. 

Uiteraard waren de Nazi’s bekend om hun plan om alle “niet-arische”     rassen uit de weg te ruimen. (De Japanners werden beschouwd als achtenswaardige Ariërs). Daarom wordt de aanval op China uitgevoerd samen met een plan om massale hongersnood te creëren in Afrika en India.

Deze operatie wordt geleid vanuit bases in Antarctica, waar…

… weerveranderingstechnologie gebruikt is om regen in de woestijnen van Saudi Arabië te creëren, volgens CIA-bronnen. Dit leidde tot een enorme vermenigvuldiging van woestijnsprinkhanen. Nadat de regens waren gestopt, gingen de sprinkhanen zwermen en gingen door naar Ethiopië en Soedan waar ook onnatuurlijke regens een plotselinge weelde in de woestijn hadden gecreëerd, wat de sprinkhanen in staat stelde zich 20-voudig te vermenigvuldigen. Nadat deze woestijnen weer opgedroogd waren begonnen ze te zwermen naar de korenschuur-landen van Afrika juist op het moment dat het gewas werd geplant. Een soortgelijke aanval nadert nu ook India. Dit betekent dat massale hongersnood dreigt in de twee delen van de wereld die de grootste groei in bevolking beleven. De artikelen hieronder beschrijven het proces, hoewel er niet in genoemd wordt dat weerveranderingstechnologie hoogstwaarschijnlijk de aandrijver is.

https://www.scientificamerican.com/article/unprecedented-locust-invasion-approaches-full-blown-crisis/

https://www.wsj.com/articles/africas-worst-locust-plague-in-decades-threatens-millions-11580475600

https://apnews.com/854648cd0a9f634ec0473f7442469295

https://www.thenational.ae/world/africa/somalia-declares-locust-outbreak-a-national-emergency-1.972860

CIA-bronnen zeggen dat de Nazi’s de dreiging van hongersnood gebruiken om te trachten de Indiërs en de Afrikanen te forceren hun banden met de Chinezen te verbreken.

https://news.yahoo.com/africa-mobilises-against-coronavirus-fears-mount-023022451.html

Dit maakt deel uit van een enorme campagne om de Chinezen te demoniseren en te isoleren, zeggen de bronnen. Deze campagne wordt zichtbaar in de onvoorstelbare en sensatiezoekende, angst zaaiende campagne in de Westerse corporate-propaganda media. 

Maar laten we nu even een dosis realiteit nemen. Tot zo ver, toen dit blog op het punt stond uitgestuurd te worden, zijn er in China 17.205 bevestigde gevallen van het virus en 361 doden. Dat is ongeveer 2% mortaliteitscoëfficiënt; dat is lager dan bij een gebruikelijke griepgolf die een mortaliteitscoëfficiënt heeft van ongeveer 3%. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Influenza

Laten we dat even in het juiste perspectief plaatsen: Alleen in januari 2019 hadden 608.000 mensen in China een gebruikelijke griep te pakken. Vlak daarvoor, in 2018 stierven in de V.S. 80.000 mensen aan de griep. Hoe komt het dan dat er over deze veel grotere pandemieën geen paniek in de media publiciteit was? 

https://www.washingtonpost.com/national/health-science/last-years-flu-broke-records-for-deaths-and-illnesses-new-cdc-numbers-show/2018/09/26/97cb43fc-c0ed-11e8-90c9-23f963eea204_story.html

Deze kop van de onder controle van de Rothschields staande A(ssociated)P(ress) zegt het helemaal: “Angsten voor nieuwe virussen brengen over de hele wereld anti-China sentiment teweeg.”

https://apnews.com/04f18aafe1074a1c06b4203edcbdc661

De reden is natuurlijk dat deze angstcampagne gekoppeld is aan een economische campagne gericht op het isoleren van China. De Amerikaanse Minister van Economische Zaken, Wilbur Ross(child) heeft het juiste antwoord gegeven en zei dat het coronavirus de economie van de V.S. zal helpen. Hij zei:

“Het geeft bedrijven iets anders om te overwegen wanneer ze bezig zijn hun kring van toeleveranciers te beoordelen. Afgezien van alle andere zaken – hadden we SARS, hadden we het Afrikaanse varkensvirus daar, en nu hebben we dit – het is nog weer een extra risicofactor waar mensen rekening mee moeten houden… Ik denk dat het zal helpen om de terugkeer van banen naar Noord Amerika te versnellen, een aantal naar de V.S. en ook een aantal naar Mexico.”

https://www.zerohedge.com/political/wilbur-ross-says-chinas-coronavirus-outbreak-will-help-bring-jobs-back-america

De campagne tegen China brengt ook met zich mee het cancelen van luchtvluchten naar dat land en het evacueren van niet-Chinezen uit China.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/china-outraged-world-cancels-flights-and-shut-borders-amid-coronavirus-outbreak

Er zijn ook tekenen dat de Amerikanen klaarstaan om hun al lang bestaande dreiging te gaan realiseren en China’s olie af te sluiten. Dit was te zien in een aanval tegen een olietanker buiten de kust van de Verenigde Arabische Emiraten. 

https://www.zerohedge.com/markets/us-navy-confirms-incident-coast-uae-oil-tanker-burns

De Chinezen hebben een pijplijn over land opgebouwd en olievoorraden aangelegd met precies zo’n scenario in het achterhoofd. Daarom is de vraag naar Chinese olie met 20% afgenomen sedert de laatste hybride oorlogsaanval op hun land begon.

https://www.straitstimes.com/business/economy/china-oil-demand-has-plunged-20-on-wuhan-virus-lockdown-biggest-shock-since-global

Bedreigend voor de Chinezen echter is de reactie die de Russen laten zien, dat als ’t puntje bij ’t paaltje komt, ze zich aansluiten bij hun mede-Europeanen. De Russen hebben hun landsgrens met China gesloten en alle treinverkeer gestaakt in reactie op deze zogenaamde pandemie.

https://tass.com/society/1115523

Tegelijkertijd zijn de V.S. ogenschijnlijk bezig massale voorbereidingen te treffen voor een oorlog tegen Rusland maar insiders weten dat dit in werkelijkheid deel uitmaakt van gezamenlijke Russisch/Amerikaanse voorbereidingen voor oorlog tegen China.

https://www.newsweek.com/exclusive-cold-war-back-focus-iran-military-prepares-war-russia-1485088

De Chinezen zijn niet dom en weten dat ze aangevallen worden. Dus hoe zal een Chinese tegenaanval er uit gaan zien? In het verleden heeft een oude Chinees mij eens verteld dat ze alternatieve plannen hebben in geval dat nodig mocht zijn om India, het Koreaanse schiereiland en Zuidoost Azië (minus Vietnam) binnen enkele weken te bezetten. Ze hebben ook het slavenregiem van Shinzo Abe in Japan als een zwakke schakel geïdentificeerd. Ze zouden met gemak zijn regiem lam kunnen leggen met een nachtelijke campagne van sluipmoorden. Het zou heel goed kunnen dat door de hele wereld veel top Khazariaanse maffiabazen opeens gaan sterven.

We zien ook, zoals voorspeld, de wereldwijde ineenstorting van de aandelen- en goederen markten. Chinese aandelenindexen, bijvoorbeeld, gingen op de eerste dag van handel na de vakantieperiode van het Chinese Nieuw Jaar met 9% naar beneden. 

https://sputniknews.com/business/202002031078210259-chinese-stocks-fall-nearly-9-on-opening-after-extended-holiday-amid-coronavirus-outbreak/

Dit is een teken dat de geplande implosie van het wereldwijde financiële systeem goed onderweg zou kunnen zijn.

Wat verontrustend is bij deze laatste ontwikkelingen is dat zowel het Pentagon als de Aziatische geheime genootschappen op deze crisis hebben gereageerd met het afsluiten van contacten met neutrale derde partijen zoals de White Dragon Society. Deze totale stopzetting van informatie is een teken dat voorbereidingen gaande zijn voor oorlogsvoering. Dit zou een verlies-verlies uitkomst en een ramp voor de planeet zijn.

De White Dragon Society heeft in plaats daarvan een open wereldfederatie voorgesteld waar nationale staten hun traditionele onafhankelijkheid behouden, maar landen samenwerken in kwesties die de hele planeet betreffen. De P3 Vrijmetselaars, met 1,5 miljard Katholieken onder hun invloed, samen met de 2,3 miljoen leden van het Britse Gemenebest, ondersteunen zo’n maatregel. Chinese haviken echter hebben druk uitgeoefend voor een door China gedomineerde wereld en hebben tot dusver geweigerd om deel te nemen aan de bijeenkomsten die gericht zijn op wereldvrede.

Tot slot: Er zijn ook steeds meer tekenen dat oorlog al woedt in de ruimte en onder de grond. Er zijn een groot aantal rapporteringen van onnatuurlijke aardbevingen over de hele wereld. Er bestaat ook een groeiend bewijs dat een soort oorlog woedt in de ruimte zoals te zien is in de links hieronder.

https://www.foxnews.com/science/experts-try-to-identify-mysterious-light-that-streaked-over-southern-california

¹⁾ Eenheid 731 was een geheime divisie van het Japanse leger vermomd als onderdeel van het bureau van watervoorziening en deed onderzoek naar biologische wapens door middel van experimenten op mensen. Zie Wikipedia voor meer informatie onder Eenheid 731.  

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com.


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *