Benjamin Fulford: “Khazariaanse bende gebruikt virus als ‘fear porn’ in een wanhopige poging om controle te houden over haar 200-plus “nationale staten”.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

27 januari 2020

De Khazariaanse bende vecht voor haar leven en wakkert pandemische angst aan als wraakporno in een wanhopige poging om haar controle-netwerk over de mensheid te behouden. Dat zeggen meerder bronnen. Dit wordt gedaan omdat ze niet kunnen voldoen aan hun betalingsdeadline (tijdelijk verlengd tot in februari) voor de United States of America Corporation¹⁾, zeggen de bronnen die betrokken zijn bij de onderhandelingen. Een van de doelen van die onderhandelingen is het herstel van soevereiniteit voor de mensen en de Republic of the United States of America¹⁾. Dit zal ook resulteren in de onthulling van het geheime ruimtevaartprogramma, voegen ze er aan toe.  

We zullen het daar later nog over hebben, maar laten we eerst eens kijken naar de pandemische overlevingslist van de Cabal. Zoals de meesten van onze lezers zich waarschijnlijk al bewust zijn is het hoogst onwaarschijnlijk dat de uitbraak van het “Coronavirus” in China een natuurlijke gebeurtenis was. Er zijn heel wat aanwijzingen dat deze pandemie vooruit gepland was in een poging om China geld af te persen ten behoeve van de U.S. Corporation.

Allereerst was daar een systematische aanval op alle Internet sites die nieuws brengen dat door de corporate-propagandamedia wordt verzwegen. Natural News, met zijn lange geschiedenis in het blootleggen van schandalen met vaccines, werd afgesloten. Jimstone Freelance werd ook harder aangevallen dan gewoonlijk. Andere journalisten worden aangevallen met valse strafrechtelijke aanklachten. 

https://www.zerohedge.com/geopolitical/empires-war-oppositional-journalism-continues-escalate

Ook deze website heeft te lijden onder hevige aanvallen. Onze vorige webmaster werd plotseling gek en vertoonde symptomen van ernstige PCP-vergiftiging. (PCP is een afkorting voor Fencyclidine (angel dust = een hallucinogene drug.) Nu heeft hij “zelfmoord” gepleegd. Vervolgens hadden we geen toegang meer tot onze eigen site totdat witte hoeden van de NSA (National Security Agency) hielpen om het te herstellen. Ook worden we financieel zwaar aangevallen.

Deze aanvallen kwamen vlak voor de coronavirus pandemie opdook waaraan sensationele, angst-zaaiende en overweldigende publiciteit werd gegeven door de corporate-media. Behalve dat dit chantage is, lijkt het een poging te zijn om angst en haat weer te introduceren als het controlerende verhaal in onze maatschappelijke conversatie.  

Het lijkt erop dat ze op 18 oktober 2019 een generale repetitie hadden toen een gigantisch grote oefening werd gehouden in de V.S. met een gesimuleerde pandemie en de eruit voortvloeiende economische ineenstorting. De sponsors van deze gebeurtenis waren: het World Economic Forum (Davos), de Bill and Melinda Gates Foundation, de Bloomberg School of Public Health van de John Hopkins universiteit. Met andere woorden: Cabal Centraal. En juist toen het World Economic Forum zijn jaarlijkse bijeenkomst had in Davos van 21-24 januari 2020, brak een echte pandemie uit en kreeg overweldigend veel publiciteit.

http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/

Deze samenzwering echter, als het er een is, zal noodlottig mislukken, want alternatieve nieuwssites zoals Prepare for Change heeft enkele van de omvangrijkste bewijzen die bestaan naar buiten gebracht die aantonen dat de U.S. Corporate-overheid bio-wapens heeft geproduceerd en verspreid vanaf de tijd dat George Bush jr. in 2000 de verkiezing stal. Vergeet niet dat dit mannen zijn die zeiden dat een etnisch-specifiek bio-wapen een “bruikbaar politiek gereedschap” zou zijn.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_bioweapon

Hier is bijvoorbeeld een U.S. overheidspatent op coronavirussen:

Britse geheime diensten doen ons verslag dat ze horen dat het een “longontstekingsvirus is dat voortkwam uit een slecht beheerde bio-site.”

De volgende verklaring werd naar buiten gebracht door de Aziatische geheime genootschappen inclusief de 55 miljoen leden tellende Hongmen (Ook genoemd Tiandihui, een broederschap afkomstig uit China) en het Blauwe Draak Genootschap met zijn vele miljoenen leden:

“Als dit virus kunstmatig was of in omloop werd gebracht als onderdeel van een aanvalscomplot en het geen natuurlijk virus is, dan zullen wij, Hongmen, het grootste geheime genootschap in Azië samen met het onbuigzame geheime Blauwe Genootschap, zweren dat we zonder een moment te twijfelen de vijand zullen opsporen, achtervolgen tot aan het einde van de aarde en ervoor zorgen dat zelfs geen enkele haar van hen op deze planeet achterblijft.” 

「もし、このウィルスが人為的なまたは謀略的な、侵略的なもので、自然に発生したものではない場合、我々アジア最大派の秘密結社洪門宗家と鉄の掟秘密結社青幇は敵を必ず探し出し、地の果てまで追いかけ見つけ出し、毛髪の一本でさえ地上に残さないことを誓う」

Nu is er enorme campagne gaande om de boodschap te verspreiden dat dit een natuurlijk voorkomend virus is of dat het was verspreid door de Chinezen.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/did-china-steal-coronavirus-canada-and-weaponize-it

https://www.zerohedge.com/health/chinese-government-forces-tv-host-who-popularized-eating-bats-apologize

Zonder enige twijfel duiken virussen inderdaad op natuurlijke wijze op, vooral op het Chinese platteland waar eenden, varkens en mensen dicht in elkaars nabijheid leven. Dit is wat de hoofdarts van een groot universiteitsziekenhuis die gespecialiseerd is in ziekte-overdracht van dier op mens over de uitbraak te zeggen had:

“Het is het betreurenswaardige gevolg van die afschuwelijke diermarkten, met dieren die normaliter nooit zo dichtbij andere dieren of mensen zouden komen. Het is het perfecte doemdag-scenario voor het opduiken van een nieuw virus. We zagen het met SARS, we zien het nu en we zullen in de toekomst andere soortgelijke infecties zien opduiken.”

“Veel van deze virussen die mensen besmetten hebben een dierlijke oorsprong. Wat nu anders is, is de omvang van onze bevolking en moderne transportmiddelen, waardoor nieuwe ziekten zich veel sneller kunnen verspreiden.”

De Cabal kan maar beter hopen dat de ziekte natuurlijk was. Hoe dan ook, het is duidelijk dat de Chinezen ons niet de hele waarheid vertellen over hoe ver het zich al verspreid heeft. Het officiële Xinhua nieuwsagentschap zegt dat de provincie Hubei in het epicentrum “1052 bevestigde gevallen van longontsteking telt met 52 doden en 129 gevallen in ernstige conditie.”

Als dat waar is, waarom heeft dan “meer dan een half miljoen medisch personeel zich aangesloten bij de epidemische preventie, controle en behandeling van patiënten in Hubei?”  

http://www.xinhuanet.com/english/2020-01/26/c_138735415.htm

En ook: als er slechts een paar meer dan een duizend patiënten zijn, waarom zijn dan in Wuhan, “een miljoenenstad met een aantal nationaal bekende grote ziekenhuizen” mensen “de klok rond bezig om twee noodziekenhuizen te bouwen in het buitengebied van Wuhan?”

http://www.xinhuanet.com/english/2020-01/26/c_138735285.htm

Vlak voordat deze nieuwsbrief uitgestuurd zou worden, nam een klokkenluider met CIA-connecties contact met ons op om te zeggen:

“Dit is geen coronavirus. Het is …

… het Nipah virus. Overgebracht door vliegende honden(vleermuizen). Er bestaan ketens van nog veel dodelijker stammen van het Nipah virus. De Wereldgezondheidsorganisatie (waarmee ik onderzoek doe) wist dit al in augustus 2018. Het is zoonotisch (een dierziekte die overdraagbaar is op mensen zoals b.v. hondsdolheid).”

“China zal spoedig naar een volledige “lockdown” gaan. Hong Kong zal economisch kapotgemaakt worden. Dit virus gaat de hele wereld door. De pandemie is er al. De Wereldgezondheidsorganisatie stelt het benoemen ervan uit omdat ze het in hun broek doen van angst.”

In mijn professioneel medische opinie, is dit het werkelijke programma, mijn vriend. De waarheid wordt zoals gewoonlijk in de doofpot gestopt door de Cabal die de controle over de hele wereld heeft.”

“De werkelijkheid is niet meer dan een weefsel van leugens en bedrog dat laat zien dat de controllers de controle aan het verliezen zijn.”

“Als China in een volledige ’lockdown’ gaat, zal dat de aanzet zijn voor een vrije val van de wereldeconomie. Dan is het spel uit en zal een ’reset’ plaatsvinden.”

Iedereen met enige reële marktervaring zal je vertellen dat een zwarte zwaan gebeurtenis zich aan het ontvouwen is. (Een zwarte zwaan in de financiële wereld is een onverwachte gebeurtenis die niemand van tevoren heeft zien aankomen of voorspeld. Zo’n gebeurtenis ontwricht alle bestaande economische modellen en kan zeer schadelijk zijn voor de welvaart.) Als je kijkt naar de charts hieronder, kun je zien dat de financiële markten geconfronteerd worden met de mathematische zekerheid van een ineenstorting.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/bfmCC52_1.jpg?itok=3t5omPV0

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/world%20trade%202.png?itok=nTYr2gEf

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/global%20pmi%20mfg_0.png?itok=pNu5e0Yn

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/aggregate%20equity%20futs%20vs%20ISM_2_0_0.jpg?itok=rhRkg-HA

Bovendien zoals de cabal-oefening van oktober voorspelde, zal de pandemie de aanzet zijn doordat de werkelijke wereldhandel en economische activiteit worden bevroren.

Nog enkele andere stukjes nieuws tonen aan dat niet alles zijn gewone gangetje gaat. Al was het maar dat we een enorme sprinkhanenplaag hebben in Afrika’s korenschuurregio in dezelfde tijd dat China een pandemie bestrijdt. Toeval?

https://www.scmp.com/news/world/africa/article/3047674/skies-go-black-africas-worst-locust-swarm-attack-decades

En dan hebben we nog NAVO voorbereidingen voor een oorlog tegen Rusland.

https://tass.com/politics/1109995

En intussen lijkt het of het U.S. Central Command²⁾ opdrachten van Washington negeert en zichzelf versterkt in het Midden Oosten en zichzelf financiert met de olievelden daar.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/20000-us-troops-have-surged-mideast-last-spring-counter-iran

Ook staat U.S. Corporate president Donald Trump op het punt om een arrogant Israëlisch vredesplan aan te kondigen dat al dood is bij aankondiging.

https://www.ynetnews.com/article/BJyqRUobU

Hoe dan ook, negatieve energie die voortgebracht wordt door de pandemie en de daaraan verbonden campagne is niet in staat om een enorme golf van positief nieuws dat naar buiten komt te verjagen. Bijvoorbeeld: Trump, die recentelijk deelnam aan nog een andere poging om het kunstmatige Armageddon te beginnen in Iran, maakte een draai van 180˚ in Davos waar hij zei: “Om de mogelijkheden van morgen te omarmen moeten we de eeuwige profeten van ondergang en vernietiging en hun voorspellingen van de Apocalyps afwijzen.”

Bij hetzelfde evenement, gaf de onpopulaire Prins Charles van de U.K. in feite een paar heel goede beleidsvoorstellen. Hij riep in het bijzonder op om “de vele miljarden dollars die nodig zijn” om de planeet weer op orde te brengen “echt” te mobiliseren.

https://www.princeofwales.gov.uk/speech/keynote-speech-delivered-hrh-prince-wales-world-economic-forum-davos-switzerland

Het grootste nieuws is dat de quarantaine van planeet Aarde op het punt staat om beëindigd te worden en de mensheid toegestaan wordt om de ruimte in te gaan, volgens senior leiders van het geheime ruimtevaartprogramma. Het is geen toeval dat de recentelijk  aangekondigde U.S. Space Force een logo heeft dat heel veel lijkt op het logo van Star Trek.

https://www.bbc.com/news/world-us-canada-51245262

Dit is omdat er een overeenkomst op top niveau is bereikt tussen Oost en West voor een meritocratisch nieuwe organisatie die opgezet moet worden om toe te zien op de menselijke expansie in het universum. Star Trek levert het model. 

Om van hier naar daar te komen in concrete termen is de taak die nu voor ons ligt. Een senior lid van het geheime ruimtevaartprogramma heeft het originele geheime verdrag tussen Koning George III en de Republiek van de United States of Amerika in zijn bezit. Hij zegt dat een voorwaarde voor het onthullen van het geheime ruimtevaartprogramma en de 5000 patenten die geheim zijn “wegens redenen van nationale veiligheid” is het herstel van soevereiniteit van de American Republic en haar onderdanen. Een andere voorwaarde is, zegt hij, het vervangen van Admiralty Law (maritieme wetgeving) voor Common Law (uniform landelijk rechtstelsel) voor de bevolking.

Bovendien heeft deze persoon in zijn bezit de documenten van het Heilige Roomse Rijk dat de controle heeft over het financiële systeem van de wereld en de 206 landen die daaronder functioneren. Hij zegt dat in de hele wereld “de mensen in het land” bevrijd zullen worden van de “200 corporate-landen die bestuurd worden door mensen van de donkere kant.” P3-vrijmetselaars die het Heilige Roomse Rijk vertegenwoordigen zijn het ook eens met deze doelen.

Once this is accomplished, vast funds can be released to finance a massive campaign to end poverty, war, environmental destruction, disease, and even mortality.  Then the quarantine on the planet will end.

Zodra dit is bereikt, kunnen enorme fondsen vrijgemaakt worden om een massale campagne te financieren om een einde te maken aan armoede, oorlog, milieudestructie, ziekten en zelfs sterfte. Dan zal de quarantaine van de planeet eindigen.

¹⁾ De “United States of America Corporation” en de “Republic of the United States of America” zijn 2 verschillende dingen en moeilijk om precies te omschrijven en uit elkaar te houden. Kort gezegd is de 1ste de overheid en de 2e de confederatie (het verbond) van de staten (de oude vorm).

²⁾ U.S. Central Command (USCENTCOM) is een van de 11 verenigde deelstrijdkrachten van het Ministerie van Defensie. Het is verantwoordelijk voor het Midden Oosten incl. Egypte en Afrika en Centraal Azië, in het bijzonder Afghanistan en Irak.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com.


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *