Benjamin Fulford: “De Rothschilds uit Rusland en Japan geschopt terwijl wereldrevolutie zich ontvouwt.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

20 januari 2020

Een wereldrevolutie ontvouwt zich met historische gebeurtenissen in Afrika, China, Frankrijk, Japan, Rusland en elders nu het oude planetaire controlenetwerk steeds verder instort. Daar zijn meerdere bronnen het over eens.

Laten we beginnen met de revolutie die vorige week in Rusland werd bekend gemaakt. In wezen werd David Rothschild eruit geschopt en de Russische centrale bank genationaliseerd, en dat was de reden waarom de halve regering is ontslagen, vertellen FSB-bronnen (FSB is de geheime dienst van Rusland). Dit is wat onze FSB-bronnen over het onderwerp hebben gezegd:

“Het lag in de verwachting dat dit in november 2019 zou beginnen toen premier Dmitry Medvedev werd gedood in het FSB-hoofdkantoor, maar vanwege de aanwezigheid in het land van een groot aantal van de rijkste Joden in de wereld (de Rothschilds, Sheldon Adelson, enz.) werd de operatie uitgesteld.”

 “Dan aan het eind van december, werd de helft van ons geld gegeven aan één alles omvattende organisatie, die dit plotselinge ‘vertrek’ van Joodse premier Medvedev had geregeld. Deze organisatie zal toezicht houden op verschillende ministeries en alle nieuwe ministers zullen worden aangesteld onder haar supervisie.”

“Op 16 januari, was de president van de Federale centrale bank [Herman] Gref zo dronken geraakt van verdriet dat hij naar het Odintsovo Hospital werd gebracht wegens een acute alcoholvergiftiging. Daarom cancelde hij plotseling zijn rede voor het Gaidar Forum.”

https://en.gaidarforum.ru/

Op 18 januari zei Gref tegen Tass News: “We moeten ons voorbereiden op de ineenstorting van de bestaande wereldorde. Dat zal veel ongemak en problemen geven.”

https://tass.com/top-officials/1043741

De FSB-bronnen rapporteren ook dat toen Elvira Nabiullina, het hoofd van de Russische centrale bank, vorige week werd ontslagen, alle zaktelefoons van centrale bank medewerkers en heel veel verborgen documenten in beslag werden genomen.

Nog een andere zaak die ze ons vertelden was dat Yevgeny Zinichev, het hoofd van het Ministerie van Emergency (Dit Russische ministerie heeft een veelzijdige taak, zoals burgerbescherming, zoek- en redding-service, financiële redding-activiteiten, enz.) het nieuwe hoofd van de FSB zal worden, maar dat dit ook niet voor lang zou zijn.

https://en.wikipedia.org/wiki/Yevgeny_Zinichev

De P3-Vrijmetselaarsloge, die heel veel vreemde dingen rapporteren, vertellen ons dat Medvedev die is verwijderd in feite een “alien” (buitenaards wezen) was.

Rothschild-slaaf President Emmanuel Macron van Frankrijk wordt ook scherp bekritiseerd. Hij werd vorige week gedwongen om voor zijn leven te vluchten uit een theater vanwege rellen die nu al meer dan een jaar doorgaan. Een nieuwe Franse revolutie komt eraan, beloven bronnen van het Franse verzet.

Net zo dramatisch, hoewel minder bekend, waren gebeurtenissen die vorige week in Japan plaatsvonden. Een eerste nicht van de vroegere keizer Hirohito vertelde ons dat de Bank van Japan is genationaliseerd en dat de Rothschilds zowel als de Rockefellers zijn verwijderd uit de controle over dit land.

Bronnen uit de Britse koninklijke familie bevestigen dit en zeggen dat keizer Naruhito en keizerin Masako zijn uitgenodigd voor een bezoek aan de U.K. dit voorjaar waar ze naast andere zaken, de oprichting van een nieuw wereldtoekomst-planbureau zullen bespreken.

https://www.reuters.com/article/us-britain-royals-japan/japanese-emperor-to-make-state-visit-to-united-kingdom-idUSKBN1ZD0LK

Vertegenwoordigers van de P3-loge, het Britse Gemenebest en Aziatische geheime genootschappen plannen voor een ontmoeting in Londen, waarschijnlijk in februari, om de oprichting van dit planbureau te bespreken.

https://www.theatlantic.com/science/archive/2020/01/space-force-trump/604951/

De initiële overeenstemming is dat het planbureau zal worden geleid door een commissie van zeven en dat beslissingen gemaakt worden door meerderheid van stemmen. De zeven zullen bestaan uit één vertegenwoordiger elk van Afrika, de Amerika’s (Noord en Zuid), Azië buiten China, China, Europa inclusief Rusland, India en de Moslim wereld. Veto’s zouden beperkt moeten zijn tot de regio die het geeft. Bij voorbeeld: wanneer de wereld besluit om varkensvlees te verbieden, de Chinezen hier een veto op zouden kunnen geven en varkensvlees blijven eten. 

Nu we het toch over varkensvlees en China hebben, CIA bronnen in Azië zeggen dat een ingrijpend offensief plaatsvindt tegen dat land. “De westerse media hebben het niet over de slachting daar van honderden miljoenen varkens als gevolg van het uitbreken van het nieuwe virustype van de Afrikaanse varkensgriep (gecreëerd in vitro = in de reageerbuis, natuurlijk),” zegt één bron, opmerkend dat: 

“Varkensvlees het hoofdvoedsel van de Chinezen is. Het wordt iedere dag gegeten. Amerika kan het door de massale slachtingen verloren gegane varkensvlees niet vervangen. Je kunt je voorstellen wat er met het Chinese volk zal gebeuren zonder varkensvlees, dat hun hoofdbron van proteïne is. Dit wordt heel stil gehouden om voor de hand liggende redenen. China had de halve wereldvoorraad van varkens met een populatie van meer dan 700 miljoen varkens. Dit voorziet in de hoofdbron van proteïne voor 1,3 miljard mensen.”  

De bronnen vertelden ons ook het volgende:

“Xi Jinping en zijn maten zitten achter de protesten in Hong Kong. Zijn plan is om Hong Kong ten val te brengen en Macau en Shanghai de nieuwe financiële centra te maken. China heeft de protesteerders vanaf het begin gefinancierd.”

“HSBC (Hong Kong and Shanghai Banking Corporation) is bezig zijn hoofdkantoor te verplaatsen naar Singapore.”

“De Chinese overheid maakt plannen om alle huurovereenkomsten die met de U.K. zijn gemaakt te cancelen, wat betekent dat ze het land en de gebouwen in Hong Kong zullen overnemen. Ze maken ook plannen om de HK-dollar te cancelen en zullen 6 maanden de tijd geven om alle HK-dollars om te wisselen voor Yuan. Zoals je kunt zien is China druk bezig Hong Kong kapot te maken. Uiteindelijk hebben ze daar alleen zichzelf mee omdat Hong Kong hun verbinding is met geld van het Westen. China zal van binnenuit imploderen.”

Verder zeggen de bronnen:

“China is Laos, Myanmar en Vietnam uitgegooid. Ze zijn niet langer gewenst of nodig. Datzelfde geldt voor Australië. De Aussies hebben er genoeg van.”

De U.S. heeft ook een geraffineerde aanval op China uitgevoerd via Japan, volgens bronnen van de Japanse militaire inlichtingen. Dit was in het nieuws te zien als een gevecht tussen Zuid Korea en Japan over historische kwesties. In werkelijkheid echter was het een voorwendsel om de Japanse export van halfgeleider-productieapparatuur naar Zuid Korea te stoppen. Dit had vervolgens als resultaat het sluiten van de Chinese halfgeleider-industrie, zeggen de bronnen. 

Een nieuwe stille machtsstrijd is ook gaande met de Chinezen over Afrika. Een voorbeeld daarvan is deze opzettelijk onjuiste informatie die is uitgezonden (vermoedelijk door de Chinezen) over een door Engeland geleide top over Afrika. Deze opzettelijk onjuiste informatie luidt:

“Deze top wordt georganiseerd door Boris Johnson en hij zal als gastheer veel staatshoofden en regeringsleiders, bedrijven, internationale instituten, internationale spionageorganisaties van spionage en contraspionage en geheime genootschappen ontvangen om investeringskansen in Afrika te presenteren en om de implementering van de nieuwe wereldorde te bespreken. Een belangrijke plek in deze top zal worden ingeruimd voor een discussie met het hoofdbestuur getiteld “melanine (donker pigment in de huid) en de controle over zwarte mensen.”   

De werkelijke inhoud van de top die door de Engelse overheid is gepubliceerd gaat als volgt:

De top zal worden voorgezeten door de premier en zal bedrijven, overheden en internationale instituten bij elkaar brengen om de ruimte en de kwaliteit  van investeringskansen in heel Afrika onder de aandacht te brengen en te promoten. De top zal het partnerschap van de U.K. met Afrikaanse landen verstevigen om een stabiele en welvarende toekomst voor alle bewoners op te bouwen. Er zullen nieuwe en solide investeringen worden gemobiliseerd om banen te creëren en wederzijdse voorspoed te stimuleren.”

https://www.gov.uk/government/topical-events/uk-africa-investment-summit-2020/about

Met andere woorden: we zien eindelijk een Westers antwoord op het Chinese initiatief van de Nieuwe Zijderoute.

Hoe dan ook, Chinese vrijmetselaars van hun kant, zeggen dat verhalen over een Chinese implosie al tientallen jaren rondgaan en dat ze altijd onjuist zijn gebleken.

De Chinezen nemen nu ook het voortouw in milieubescherming, zeggen de bronnen. Recentelijke nieuwsberichten ondersteunen dit. De Chinese plannen gaan over een verbod op eenmalig gebruik van plastic en een 10-jarig visverbod op de Yangtze. 

https://in.reuters.com/article/china-environment-plastic-idINKBN1ZI0MR?utm_source=reddit.com

http://www.xinhuanet.com/english/2020-01/02/c_138672069.htm

Het offensief tegen China vindt plaats in samenhang met een zich nog altijd ontvouwende ineenstorting van de U.S. Corporate overheid in Washington, D.C. Het regiem daar is verlamd door onderlinge machtsstrijd en op touw gezette gebeurtenissen. De laatste daarvan is een bijeenkomst in Virginia met in de hoofdrol crisis acteurs, wapen- lobbyisten, idioten, undercover politieagenten, plaatselijke journalisten, enz. Er is ook een schijn-impeachment vertoning gaande tegen U.S. President Donald Trump. 

Deze schijnvertoning leidt af van de heel wezenlijke misdaden van de eindtijd-evangelisten die nu President Trump omringen. We hebben het dan bijvoorbeeld over de recente poging om W.O. III uit te lokken in Iran met de moord op de Iraanse generaal Qasem Soleimani en het neerhalen van een Oekraïens passagiersvliegtuig. 

Het feit dat het vliegtuig op afstand was gekaapt en in de richting van een Iraanse militaire basis werd gevlogen – een uitgesproken oorlogsmisdaad – wordt nu door de voornaamste nieuwskanalen gerapporteerd.

https://ahtribune.com/world/north-africa-south-west-asia/iran/3818-who-targeted-ukraine-airlines-flight-752.html

Nog een teken van een echte breuk in de Angelsaksische wereld is dat premier Justin Trudeau van Canada de U.S. de schuld geeft voor het neerhalen van het Oekraïense passagiersvliegtuig. Dit gebeurt terwijl de Minister van Defensie van de U.K. Ben Wallace zegt dat zijn land het militaire bondgenootschap met de Trump-regering beëindigt.

https://nypost.com/2020/01/14/canadian-pm-justin-trudeau-blames-downing-of-ukraine-jet-on-us-escalation/

https://www.businessinsider.com/uk-abandoning-trump-iran-us-withdraw-leadership-world-qassem-soleiman2020-1?utm_source=reddit.com&r=U.S.&IR=T&utm_source=reddit.com

Ook Pentagon-bronnen maken het duidelijk dat ze de politieke hacks in Washington D.C. zat zijn. Bijvoorbeeld: de bronnen vermelden dat “als afkeuring van vorige presidenten, de Marine heeft besloten om hun nieuwste vliegdekschip te vernoemen naar een Afrikaans-Amerikaanse soldaat in plaats van Bush jr. Clinton of Obama.

Het Pentagon is het ook spuugzat om te vechten als Israëlische gevolmachtigde in het Midden Oosten, zeggen de bronnen. “Het congres is des duivels dat het aantal slachtoffers van Iraanse raketaanvallen op U.S. basiskampen in Irak minstens 139 is en dat maakt troepenterugtrekking tot een verkiezingspunt,” zeggen ze.

Een duidelijk teken van hoe immoreel het U.S. regiem is geworden kwam toen Secretary of State (een soort staatssecretaris) Mike Pompeo zei: “De vernietiging van Soleimani is een voorbeeld van een nieuwe U.S. strategie die is gericht op het afschrikken van haar tegenstanders. Dit geldt evenzeer voor Iran, China en Rusland.” Iemand zou Pompeo erop moeten wijzen dat moordaanslagen een interactie zijn waarin twee partijen gelijkelijk geven en nemen. 

https://www.veteranstoday.com/2020/01/17/lunatic-pompeo-threatens-putin-with-drone-assassination/

Het Trump-regiem doet ook dingen zoals het bedreigen van Europa en het zich terugtrekken uit militaire oefeningen van de NAVO.

https://www.theguardian.com/world/2020/jan/16/iran-says-it-is-enriching-more-uranium-than-before-nuclear-deal

Ter afronding: We horen in toenemende mate ongelofelijke informatie over veldslagen die plaatsvinden in diep-ondergrondse bases. Kijk eens naar de output van seismografen van een Indische ondergrondse nucleaire test vergeleken met die van een natuurlijke aardbeving. 

indaiantest

De recente aardbevingen in Puerto Rico, ondergrondse bases rondom China Lake in Nevada en Californië, in Kumamoto, Japan enz. vertonen allemaal aanwijzingen van kunstmatige aardbevingen.

Meerdere bronnen vertellen ons dat ze kinderen hebben gevonden in kooien en andere verschrikkingen in sommige van deze bases die nu worden ingenomen of vernietigd door de witte hoeden. Japanse bronnen vertellen ons dat 14.000 Japanse kinderen elk jaar werden verkocht aan de Khazariaanse maffia. FBI-statistieken laten zien dat 40.000 kinderen per jaar worden vermist in de U.S. Velen van hen worden nu gered uit kooien in ondergrondse bases, zeggen Pentagon-bronnen. De 38-minuten durende video in onderstaande link geeft goede achtergrondinformatie over deze, niet langer uiterst geheime oorlog.

En dan nog een laatste bericht. Ons werd door onze Antarctica-bronnen verteld dat wat er nu gebeurt aan de oppervlakte van de planeet veel belangrijker is. Ons werd beloofd dat we later meer informatie over dit onderwerp zullen krijgen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *