Benjamin Fulford: “Messiaanse idiote Iran-truc heeft averechtse uitwerking, vergelding begint.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

13 januari 2020

De recente gebeurtenissen in Iran gearrangeerd door de V.S.-overheid is op een ernstige manier misgelopen en de onaangename gevolgen zijn nog maar net begonnen; daar zijn veel bronnen het over eens. Het ergste gevolg was dat de Britten en de rest van de Angelsaksische wereld gedwongen werden afstand te nemen van hun bondgenootschap met de V.S. onder de huidige regering, zeggen MI6-bronnen. “Wat er is gebeurd, had nooit mogen gebeuren, en de Westerse mogendheden moeten de Islamitische wereld verlaten en Israël in toom houden,” zeggen de bronnen.

Zelfs de Israëli worden zich bewust van de gevaren van de Evangelisch Christelijke idiote toestanden die ze hebben gecreëerd; zijn Mossad-bronnen het over eens.

https://www.thedailybeast.com/netanyahu-distances-from-soleimani-slaying-says-israel-shouldnt-be-dragged-into-it-report

Natuurlijk ziet de rest van de wereld de V.S. al als een pariastaat; dus nu is V.S. President Donald Trump helemaal geïsoleerd op het wereldtoneel.

Voordat we verder gaan met de bijwerkingen, laten we even precies samenvatten wat er is gebeurd. In principe was het alweer een poging om W.O. III te beginnen van de Messiaanse Joodse gekken, die we om het gemakkelijk te houden de Zionisten zullen noemen. Deze keer arrangeerden ze een escalerende reeks gebeurtenissen in een vruchteloze poging om het langverwachte Armageddon te krijgen, door:

  1. Het vermoorden van een Amerikaanse aannemer in Irak en de schuld daarvoor op de Iraniërs te schuiven.
  2. Trump te overtuigen of te chanteren in een niet in verhouding staande reactie.
  3. Hun Iraanse agenten en gehersenspoelde gedupeerden zo ver te krijgen dat ze rellen gingen trappen bij de Amerikaanse ambassade in Bagdad.
  4. Trump te dwingen tot een oorlogsmisdaad door de Iraanse generaal Qasem Soleimani te vermoorden.
  5. Vanaf afstand een Oekraïens vliegtuig te kapen en het met transponders (antwoordzenders) te laten vliegen richting een Iraanse militaire basis om de Iraniërs erin te laten lopen en het neer te schieten. (Voor de lezers die zich dit nog niet realiseren: eind jaren ´90 hebben de V.S. op afstand bestuurde kapingsapparatuur geïnstalleerd in alle burgerluchtvaart vliegtuigen, zogenaamd als een anti-kapingsmaatregel. Dit vermogen is door de Khazariaanse maffia herhaaldelijk misbruikt voor politieke doeleinden. 

Nu proberen ze, maar falen, om een regiemverandering te bewerkstelligen in Iran. In plaats daarvan echter is deze verknoeide operatie erin geslaagd om de kritische massa binnen de Westerse geheime/militaire gemeenschap wakker te maken voor het feit dat de V.S.-overheid gekaapt is door een financiële kliek die probeert W.O. III te beginnen.

Daarom heeft de U.K. Minister van Defensie Ben Walker publiekelijk aangekondigd dat zijn land zich losmaakt van hun militaire bondgenootschap met de V.S.

https://www.businessinsider.com/uk-abandoning-trump-iran-us-withdraw-leadership-world-qassem-soleiman2020-1?utm_source=reddit.com&r=U.S.&IR=T&utm_source=reddit.com

Er is ook een enorme afkeer opgewekt bij verstandiger denkers in de V.S. militaire/industriële gevestigde orde tegen deze eindtijd- fanatiekelingen met als middelpunt de presidentiële schoonzoon Jared Kushner en zijn Chebad sekte.

https://www.reuters.com/article/us-iraq-security-usa/pentagon-chief-says-no-specific-evidence-iran-was-plotting-to-attack-four-us-embassies-idUSKBN1ZB0KM

Pentagon-bronnen zeggen: “Ondanks de holle frasen heeft Trump geen andere keus dan de Amerikaanse troepen terug te trekken uit Syrië en Irak, en uiteindelijk uit het Midden Oosten.”

De reden waarom Trump geen keus heeft is o.a. financieel. De V.S. heeft meer dan 7 biljoen dollar verspild aan eindeloze oorlogen in de regio en nu raakt het geld op. Tussen haakjes, dit is de $ 7 biljoen die de Japanners hadden gehoopt te gebruiken om een eind te maken aan armoede en de destructie van het milieu voordat het V.S.-regiem het van ze stal.

Vorige week is er een ontmoeting geweest tussen een vertegenwoordiger van de White Dragon Society (WDS) en een senior leider van een Aziatisch geheim genootschap om o.a. te praten over een plan voor de reorganisatie van de V.S. na het faillissement.

Het plan verlangt dat het V.S. militair-industriële complex tot nu toe geheime technologie verschaft aan de Aziaten in ruil voor financiële steun om de economie weer op te bouwen, zeggen WDS bronnen.

De Aziaten van hun kant zijn voorzichtig om transacties aan te gaan met welke Europese natie dan ook omdat die in het verleden zoveel beloften hebben gebroken. Dit is het gevolg van vroegere handelingen van Joodse chauvinisten die geloven dat het oké is om Gojim (niet-joden) te bedriegen en te misleiden. Je oogst wat je zaait.

De WDS wees erop dat de Westerse samenleving daar een Dr. Jekyll en Mr. Hyde-gezichtspunt op had (Dr. Jekyll strijdt met zijn alter ego tussen goed en kwaad), en dat de sleutel lag in het maken van afspraken met de goede kant van het Westen. Er werd uitgelegd dat het waar was dat Azië, in het bijzonder China, veel vernederingen en verraad van het Westen had ondervonden. Het was echter ook waar dat, terwijl het Westen al lang de militaire technologie had om alle Chinezen te doden, ze in plaats daarvan technologie, industrie en kennis hadden overgedragen om ze te helpen ontwikkelen en moderniseren. 

Het gesprek onthulde ook dat er een invloedrijke factie in de Chinese machtsstructuur was die de Zionistische onzin werkelijk gelooft dat W.O. III nodig is om één wereldregering en één wereldreligie teweeg te brengen. Ze werden gewaarschuwd dat dit een Zionistische val was die de bedoeling had om 90% van de wereldbevolking te doden en de rest tot slaaf te maken.

Als een alternatief stelde de WDS voor dat Canada en de rest van de Angelsaksische wereld een kans gegeven zou worden om het V.S.-systeem terug te brengen naar vrede en gezond verstand. Er werd naar voren gebracht dat Engeland en Canada in het verleden zich aan hun beloften hebben gehouden en integer hebben gehandeld.

De discussies zullen verder gaan, maar de kansen op wereldvrede zijn nu veel groter dan de kansen op wereldoorlog. Een ontmoeting op een hoger niveau tussen vertegenwoordigers van het Britse Gemenebest, de P3-loge (de Romeinen of het Vaticaan) en de Aziaten is voorgesteld. We wachten nu op een antwoord van de Aziaten. De gesprekken zullen doorgaan in februari met het begin van het Chinese Nieuw Jaar, zegt de Aziatische kant.

Verwacht ondertussen meer Zionistische provocaties in de Zuid-Chinese Zee, Noord Korea, Afrika, enz. Geen enkele daarvan zal het doel van W.O. III bereiken. 

Er zal ook een continuering zijn van moordaanslagen en plotselinge sterfgevallen van Zionistische leiders, beloven Pentagon- en andere bronnen. “De dood van David Stern oud-commissaris van het NBA (National Basketball Association) en de dood van de zoon van Joodse LA miljardair Ron Burkle is Iraanse nieuwskringen niet ontgaan. Burkle was een gast op de Lolita Express, een Democratische fondsenwerver en een vriend van billary [Bill en Hillary Clinton] en Epstein”, merken de bronnen op. “David Koch blies zijn laatste adem uit afgelopen augustus en andere miljardairs die op de Epstein vlucht-journalen voorkomen zijn Steven Spielberg, Tom Pritzker, Glenn Dubin en Oprah Winfrey, voegen ze er aan toe. 

De oude uit Iran stammende cultus van sluipmoordenaars gaat ongetwijfeld wraak nemen voor de moord op Soleimani. In het verleden heeft een van hun sluipmoordenaars aan deze schrijver uitgelegd hoe ze heel voorzichtig de huishoudingen en families van hun doelwitten infiltreren voordat ze in beweging komen op een moment dat dit het minst wordt verwacht. 

Nu we het hebben over het voorkomen van een moordaanslag: Prins Harry heeft nu publiekelijk gezegd dat hij naar Canada vluchtte om zijn gezin te behoeden voor hetzelfde lot dat zijn moeder Prinses Diana ondervond.

Dit is wat een lid van een Europees koningshuis had te zeggen over de situatie: “De hele zaak is een schande en maakt ons allemaal woedend. De zaak zal voorzichtig en correct behandeld worden. Maar het is zeker dat Prins Charles nooit de opvolger zal zijn van de troon van Engeland”. De Gnostische Illuminatie die tegen bloedlijn-regeringen is, zal van hun kant proberen deze situatie te benutten om de Britse Monarchie omver te werpen. Gezien de enorme algemene steun voor dit instituut in de U.K., zullen ze waarschijnlijk falen, maar intussen zal de roddelpers een feest hebben.  

Maar wat voor problemen zich ook voordoen in Engeland, ze zullen minder belangrijk zijn dan wat er gebeurt in Frankrijk. President Emmanuel Macron werd gedwongen door grootschalige demonstraties en stakingen om terug te komen op zijn plannen om het pensioengeld van zijn volk te stelen. De Fransen zijn zich echter bewust dat hij de verkiezingen heeft gestolen die hem aan de macht brachten en dat hij niet voor het Franse volk werkt. Omdat de levensstandaard steeds verder omlaag gaat, zal zijn regiem niet in staat zijn de situatie te stabiliseren. Het is tijd voor de Franse generaals om in actie te komen voordat het te laat is.

Een andere natie die binnenkort grote verandering zou kunnen ondervinden is Japan. De bevolking van het land neemt af met de snelheid van 500.000 mensen per jaar. Dit komt doordat niemand kinderen wil hebben in een land waarvan de toekomst gekaapt is door Zionistische gangsters. Het kabinet van Premier Shinzo Abe zit vol met imbecielen met een laag IQ, volgens insiders. Het gevolg is dat de Japanse levensstandaarden kelderen en het land vol zit met verarmde oudere mensen.

Een teken van hoe onbekwaam de Japanse overheid is kwam met het hele relaas rond de arrestatie en de ontsnapping van vroegere Nissan-baas Carlos Ghosn. Verschillende bronnen zeggen dat de werkelijke reden waarom Ghosn werd vervolgd was dat hij van plan was militaire geheimen te stelen van Abe’s sponsors in de Mitsubishi Heavy Industries. Als dat het geval was, hadden ze daarmee voor de dag moeten komen en het gezegd moeten hebben. In plaats daarvan zetten ze vage aanklachten in en maakten een internationale aanfluiting van het Japanse rechtssysteem.

De Japanse politie, in lijn met de Japanse strijdkrachten, bereiden zich voor om de macht weg te halen bij de Zionisten en die terug te brengen bij de nog altijd getalenteerde bureaucraten, ondanks het feit dat die geen leider hebben, volgens bronnen uit de conservatieve vleugel die dicht bij de nieuwe Japanse keizer staan.   

Nog een laatste berichtje voor deze week. We horen weer geruchten over Antarctica en onthullingen. Een WDS gezant is uitgezonden om een ontmoeting te hebben met een vertegenwoordiger van de groepen die in Antarctica werkzaam zijn. Wij hopen dat hij daar de volgende week iets over te rapporteren heeft.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Petronella voor wakkeremensen.blogspot.com


. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Messiaanse idiote Iran-truc heeft averechtse uitwerking, vergelding begint.”

  1. Yes . . . , de (nobele) onbekende fluisteraar heeft zo’n slag bijna definitief binnengehaald . . . , alleen moet de lastige en irritante appel (zot) Tr. nog afgezet worden . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *