Benjamin Fulford: “Wanhopige Zionistische zet om Wereldoorlog III te beginnen heeft averechtse werking.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

6 januari 2020 

De moord op de Iraanse topgeneraal Qasem Soleimani was ofwel een “briljante schaakzet” of een heel stomme fout, maar in elk geval heeft het de Zionisten zware schade toegebracht.

 “Het martelaarschap van Soleimani zou een briljante schaakzet geweest kunnen zijn van U.S. President Donald Trump om wereldwijd antisemitisme te ontketenen en een eind te maken aan het Zionisme, Israël, Saudi Arabië, Exxon en de deep state (staat binnen een staat) door gebruik te maken van Iran, Rusland, China, Turkije, de EU en hun bondgenoten.” Zo vatte één Pentagon bron de situatie samen.

De Britse geheime dienst kreeg echter een heel ander verhaal te horen van hun U.S. ambtgenoten. Die vertelden dat Soleimani vermoord was omdat “hij bezig was nucleaire wapens in te zetten in een poging om W.O. III te starten en de Mahdi of Messias te introduceren”. Volgens MI6-bronnen geloven de Britten dit excuus niet en ze zeggen: “Het was hoogst ongebruikelijk dat het Pentagon Groot Brittannië niet van tevoren gewaarschuwd heeft.”

Toch, ondanks het onvoorstelbare geroffel van de oorlogstrommels, zijn Pentagon, Russische en Chinese bronnen het erover eens dat escalatie van dit incident in W.O. III, niet zal worden toegestaan.

Zoals Einstein zei: “Ik weet niet met wat voor wapens er in W.O. III gevochten zal worden, maar in W.O. IV zal gevochten worden met stokken en stenen.” “We moeten ervoor zorgen dat de Iran-situatie geen bedreiging wordt voor de moderne samenleving” was hoe een Aziatisch geheim genootschap de Chinese kijk op deze beraamde crisis beschreef.

 “… Het elimineren van hoge functionarissen van een andere UN-lidstaat… maakt schaamteloos inbreuk op de grondbeginselen van het Volkenrecht en behoort veroordeeld te worden”, was de reactie op dit incident van de Russische Minister van Buitenlandse Zaken, Lavrov. De wereldgemeenschap zal een aanklacht tegen Trump wegens oorlogsmisdaden steunen en hij zal uiteindelijk nog in de gevangenis terecht komen voor deze misdaad, beloven Russische geheime dienst-bronnen.

https://tass.com/politics/1105565

Veteran’s Today schrijft dat de U.S. regering een oorlogsmisdaad heeft begaan door Soleimani officieel uit te nodigen onder de belofte van diplomatieke onschendbaarheid en het opheffen van de sancties tegen Iran, enkel en alleen om hem in de val te lokken en om te brengen.

https://www.veteranstoday.com/2020/01/05/breaking-confirmed-solemeini-killed-on-diplomatic-mission-to-iraq-to-receive-trump-pompeo-missive/

Pentagon bronnen zeggen dat omdat Trump “met valse Israëlische inlichtingen misleid werd om opdracht te geven tot de aanslag op Soleimani”, hij nu een motief heeft om … 

…Zionistische agenten [Minister van Buitenlandse zaken Mike] Pompeo, [Minister van Defensie Mark] Esper, [CIA-hoofd Gina] Haspel en zelfs javanka [Jared Kushner en Ivanka Trump] te kunnen ontslaan.

 “De rode vlag van de jihad is verklaard aan Israël en Saudi Arabië, aangezien Iran een casus belli (term uit het Volkenrecht: een officiële reden) en wereldwijde goedkeuring heeft gekregen terwijl Trump politieke dekking heeft om U.S. troepen en U.S. burgers uit de gevarenzone weg te halen”, zeggen de bronnen.

Bovendien, “zouden U.S. Speciale militaire eenheden wel eens jacht kunnen maken op Israëliërs in Koerdisch Irak, Syrië of elders voordat ze vertrekken, en ze zouden wel eens arrestatiebevelen van het Internationale Strafhof voor Israëlische oorlogsmisdadigers kunnen uitvoeren”, voorspellen de bronnen.

 “Nu verzegelde aanklachten het Bijbelse aantal van 144.000 naderen, zou kinetische (een zachte uitdrukking voor militaire activiteit incl. oorlog en doden) oorlogvoering wel eens gecombineerd kunnen worden met juridische oorlogvoering via het Internationale Strafhof en de militaire tribunalen om een totale oorlog tegen de Zionisten te voeren”, gaan ze verder. “Het Internationale Strafhof kan Israël en Saudi Arabië ook gerechtelijk vervolgen voor oorlogsmisdaden in Jemen, misdaden tegen de menselijkheid in Syrië, Irak en Libië, en elke Zionistische of deep state agent die IS (Daesh) helpt of ophitst”, zeggen ze.

De Zionisten zouden deze wanhopige poging wel eens gedaan kunnen hebben om oorlog tegen Iran te beginnen omdat het vangnet steeds dichter om hen heen sluit. Bijvoorbeeld: In de mainstream pers wordt melding gemaakt dat chemische wapenaanvallen op Syrië verzonnen werden door de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens die in de greep van de Zionisten zit. Dit betekent dat hun netwerk van informatie-beheersing aan het bezwijken is.

https://www.independent.co.uk/voices/syria-war-chemical-weapons-watchdog-opcw-assad-damascus-russia-a9262336.html

Hoe dan ook, de poging op W.O. III te beginnen met Iran is absoluut verbonden aan de voortgaande faillissement-onderhandelingen van de U.S. Corporation, daar zijn verschillende geheime genootschapsbronnen het over eens. Tot dusver heeft de U.S. Corporation nog geen fondsen kunnen vinden om hun activiteiten na 31 januari voort te zetten, en dat zou de werkelijke reden kunnen zijn waarom ze hun oorlogskaart nu opnieuw uitspelen, merkte één Aziatisch geheim genootschapsbron op.

Ongetwijfeld heeft de media-hysterie over Iran de mensen afgeleid van het feit dat de U.S. economie in een vrije val verkeert erger dan de Lehman-crisis van 2008. Hier zijn enkele recente indicaties daarvan:

De Baltic Dry Index is 64% gekelderd in de afgelopen drie maanden omdat de wereld stopt handel te drijven met de U.S.

https://www.bloomberg.com/quote/BDIY:IND

De prijzen van gebruikte U.S. vrachtwagen kelderde in december met 50% ten opzichte van het jaar daarvoor, terwijl de vrachtvervoer via het spoor met 11,5% kelderde.

https://www.zerohedge.com/economics/used-truck-prices-collapse-much-50-ugly-outlook-continue

https://www.zerohedge.com/commodities/rail-traffic-continues-plunge-amid-industrial-recession

De productie van U.S. bedrijven is op zijn laagste niveau sinds 2009, direct na Lehman.

Een andere indicatie dat de U.S. Corporation wanhopig naar fondsen zoekt is het feit dat NASA (niet de ruimtevaart organisatie) overlevingsgeld van Japan verlangt.

https://mainichi.jp/english/articles/20200101/p2a/00m/0na/006000c

De U.S. Corporation was in staat om China voor de gek te houden en na de Lehman-crisis fondsen te krijgen om hun activiteiten voort te zetten door een zwarte, communistische president te beloven – Barack Obama. 

Deze keer kan het anders lopen, omdat tot dusver alleen de Federal Reserve Board U.S. aandelen en U.S. treasuries (een soort staatsobligaties) koopt.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/40246456-15781223294849339.png

Het monopoliegeld van de F(ederal) R(eserve) B(ank) is echter niet acceptabel voor de internationale betalingen die de U.S. Corporation op 31 januari moet doen.

De waarheid dat de schuldenlast van de U.S. de pan uitrijst, terwijl de bevolking opvallend afneemt, en ontkenning van de werkelijkheid met monopoliegeld, zullen het probleem niet gaan oplossen.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/40246456-15780474829427037.png

Wat het Amerikaanse volk moet begrijpen is dat de wereld zich probeert te bevrijden van de Babylonische schuldenslavernij van de U.S. Corporation en dat de Republiek van de Verenigde Staten van Amerika hersteld moet worden. Dit zal leiden tot een enorme sprong in de U.S. levensstandaard, net zoals de bijna verdubbeling van de Russische levensstandaard te zien was nadat Vladimir Putin de Khazariaanse maffia zijn land uitgezet had.

Zelfs als de U.S. Corporation fondsen krijgt zodat ze na 31 januari door kunnen gaan, zal de wereld afstevenen op extreme onrust en een ingrijpende zuivering als het Zionistische beest onderworpen wordt, zeggen Pentagon bronnen. 

De situatie in Iran heeft afgeleid van veel radicale gebeurtenissen die elders in de wereld plaatsvinden. Bijvoorbeeld: De Zionistische pers negeert het nieuws dat hun Venezolaanse oppositieleider en zichzelf tot “president” uitgeroepen Juan Guaidó uit zijn ambt is gezet als hoofd van de Nationale Assemblee (de Regering), zoals vele Venezolaanse mediakanalen hebben vermeld. Dit betekent dat ze niet in staat zullen zijn om Venezolaanse olie te gebruiken om hun rekeningen te betalen.

Intussen worden de enorme branden die Australië bedreigen door de Australische politie en militaire bronnen gekwalificeerd als een opzettelijke aanval op dat land. Deze brandstichting gaat vergezeld van een enorme collectieve mediacampagne die erop gericht is om de Australische regering een koolstofbelasting (koolstof komt vrij bij het verbranden van fossiele brandstof) te laten betalen aan Kabbalisten, rapporteren Australische geheime diensten. De politie zegt dat de meeste branden veroorzaakt zijn door brandstichters en niet door “global warming” (klimaatverandering).

Net zoals in Californië zien ook sommige Australische branden er onnatuurlijk uit. Waarom verbranden voertuigen niet, zoals te zien is op de foto van onderstaande link?

https://www.theguardian.com/australia-news/2020/jan/01/australia-bushfires-defence-forces-sent-to-help-battle-huge-blazes

Frankrijk, op haar beurt, staat voor een revolutie aangezien de Zionisten het hoofd boven water proberen te houden door de Franse pensioengelden te stelen net zoals ze dat in Japan gedaan hebben. De massale stakingen en een jaar vol demonstraties nemen alleen maar toe aangezien de Franse levensstandaard blijft kelderen onder het regiem van Rothchild-slaafpresident Emmanuel Macron.

https://news.yahoo.com/thousands-march-against-pension-reform-paris-143216438.html

https://www.rt.com/news/477466-paris-pension-reform-protest/

P3 Vrijmetselarijbronnen zeggen dat Frankrijk een regiemverandering zal beleven in 2020.

De P3-loge heeft ook wat meer over zichzelf bekendgemaakt. Ze zeggen dat P1 twee eeuwen geleden in het leven is geroepen en zestig jaar geleden werd vervangen door de P2. In 2019 is de P2 vervangen door de P3. Het grootste verschil tussen P3 en P2 is dat de P3 geen maffialeden in zijn gelederen heeft, zeggen ze.

De P3 zegt dat de Duitsers onder Angela Merkel nu de belangrijkste hindernis zijn naar wereldvrede en de opzet van een toekomstig planbureau. Dit betekent dat Merkel in 2020 onder grote druk komt te staan om op te stappen, zegt een van de bronnen. Dit zal zichtbaar zijn in de vorm van een in toenemende mate gedestabiliseerde EU, zeggen ze.

De andere gebeurtenis waar te weinig aandacht aan gegeven is, is de geheime oorlog tussen de Chinese en de Khazariaanse satanisten. China’s voedselvoorziening is getroffen door “varkens-ebola” en “rouwmuglarven/schadelijke insectenlarven”, en nu worden Chinese mensen ziek van een SARS-achtige ziekte.

https://www.scmp.com/news/hong-kong/health-environment/article/3044723/six-more-hong-kong-patients-hospitalised-over

https://www.dw.com/en/china-investigates-sars-like-virus-as-dozens-struck-by-pneumonia/a-51843861

Ook Taiwan’s militaire topgeneraal werd gedood in een helikoptercrash, die bijna zeker een moord was.

De Chinezen beantwoorden deze aanvallen met het gebruik van scalar wapentechnologie om bepaalde Amerikanen te treffen, volgens rapporten van de Britse geheime dienst.

De Zionisten dreigen nu ook met hun nucleaire wapengekletter toen satanische premier Benjamin Netanyahu per ongeluk expres zei dat Israël een “nucleaire macht” is.

https://www.reuters.com/article/us-israel-netanyahu-nuclear/netanyahu-in-apparent-stumble-calls-israel-nuclear-power-idUSKBN1Z40CS?utm_source=reddit.com

Ze hebben recentelijk ook veelvuldige bedreigingen geuit tegen Japan, beweren bronnen uit de Japanse rechtervleugel en andere. De meest recente is een hernieuwde bedreiging om gerichte energiewapens te gebruiken om Mt. Fuji te laten uitbarsten.

https://www.japantimes.co.jp/news/2020/01/03/national/300-years-majestic-mount-fuji-standby-next-eruption/

De Gnostische Illuminatie en anderen dreigen wraak te nemen op elke nieuwe aanval op Japan door Washington D.C., Rome en Jeruzalem op te blazen met 500-megaton nucleaire bommen. Ook de Khazariaanse bende werd eraan herinnerd dat honderden aardbevingen werden gerapporteerd bij het eiland La Palma direct na de aanval op Fukushima op 11 maart 2011. Als La Palma’s onstabiele rotsformatie in zee verdwijnt zullen de oostkust van de V.S. en Zuid Europa worden getroffen door een 100-meter hoge tsunami.

In weerwil van al deze bedreigingen en contra-bedreigingen, moeten we de werkelijkheid niet vergeten en dat is dat wereldvrede veel waarschijnlijker is dan wereldoorlog. De mensen van de wereld keuren overweldigend de pogingen van de Zionisten en hun ambtgenoten in Iran af om W.O. III teweeg te brengen. De U.S. strijdkrachten en Europese bondgenoten keuren de oproepen tot oorlog met Iran af. De Chinezen en de Russen vertellen de Iraanse haviken ook dat ze niet in de val van W.O. III zullen lopen.

Iran’s overheid was in vredesgesprekken verwikkeld met Saudi Arabië en de U.S. Daarom heeft de Iraanse president Hassan Rouhani recentelijk een bezoek gebracht aan Japan. Na de aanval op Soleimani, riepen de Golfstaten inclusief Saudi Arabië op tot vrede.

https://www.bloomberg.com/amp/news/articles/2020-01-05/saudi-deputy-defense-minister-to-visit-washington-london-paper

Jazeker, er kunnen meer provocaties komen door de Zionisten wanneer hun satanische projecten om hen heen instorten. Maar ze hebben het vermogen verloren om de militaire krachten van de wereld in een wereldoorlog te manipuleren. Dit betekent voor de Zionisten het teken aan de wand, en daarop staat geschreven “Vrede op aarde en in mensen een welbehagen”.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Wanhopige Zionistische zet om Wereldoorlog III te beginnen heeft averechtse werking.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *