Benjamin Fulford: “Dingen raken oververhit als Netanyahu aangeklaagd wordt, terwijl Trump de oorlog verklaart aan de Koningin.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

25 November 2019

De strijd om de planeet Aarde heeft zich opnieuw verhit als de massa moordende Israëlische minister van misdaad Benjamin Netanyahu wordt aangeklaagd, terwijl de Amerikaanse president Donald Trump koningin Elizabeth de oorlog verklaart.  Ook de economische en informatieoorlog tussen de VS en China is in volle gang, vooral over Aziatisch goud en de recente Amerikaanse lithiumgreep in Bolivia. Dit maakt deel uit van de voortdurende strijd om de controle over het internationale financiële systeem die woed tussen de Gnostische Illuminati en een alliantie van Aziatische en Europese royals. 

Laten we eerst eens kijken naar de strijd om de controle over de Angelsaksische wereld die tussen Trump en het Britse Rijk woedt.  Hier zeggen bronnen van het Pentagon: “Trump verklaart de oorlog aan de koningin, niet alleen voor het spioneren en het proberen om hem uit de macht te halen, maar ook voor pedofilie, moord en andere gruwelijke misdaden van de koninklijke familie”.  Britse koninklijke familiebronnen zeggen dat, terwijl ze traditioneel proberen om een stijve bovenlip te houden en boven de strijd te blijven, ze er serieus aan denken om advocaten in te huren om hen aan te klagen voor laster over recente beschuldigingen tegen hen.

De openbare strijd is gecentreerd rond prins Andrew en zijn connecties met pedofiele chanteur Jeffrey Epstein en een vermeende affaire met een 17-jarig meisje.  “Pedofiel Prince Andrew of “randy Andy” is zo toxisch dat hij al is, of op het punt staat om gedumpt te worden door British Telecom (BT), Standard Chartered, Barclays, Stelios Philantropic Foundation, Bosch, Cisco, Aon, Salesforce, TV Azteca, Inmarsat, KPMG, AstraZeneca, Air Asia, Woodside Petroleum, en zelfs Chinese bedrijven zoals de Bank of China, de China Construction Bank, JD.com, Tencent, en de Li Ka Shing Foundation,” zeggen de bronnen van het Pentagon.

 De koningin heeft ook publiekelijk Andrew ontslagen van alle officiële koninklijke activiteiten.  Een Europese royal dicht bij de koningin zei: “Ik zou niet verbaasd zijn als de zaak de Monarchie ernstige schade toebrengt.  De koningin heeft niet langer de hoogste controle over de Monarchie en het Gerechtshof van Saint James. Voor insiders is het nu echt heel serieus.”

De echte strijd gaat natuurlijk over de controle van de Angelsaksische marines, zo zijn Pentagon en MI6 bronnen het eens.

Hier, “de Trump zuivering begon met het ontslag van de Minister van de Marine Richard Spencer voor insubordinatie, en kan worden gevolgd door Obama vlag officier retentierechten, als ‘de Donald’ de loyaliteit van de oorlogsstrijders heeft gewonnen en speciale ops krachten die nodig zijn om de Zionisten en de deep state neer te halen,” zeggen Bronnen van het Pentagon.

MI6 bronnen, van hun kant, zeggen: “Er lijkt nu veel strijd te zijn en pogingen om de koningin te ontdoen van zaken als de CIA, de Amerikaanse DOD, etc., dus dit laatste fiasco kan een expressie van dit alles zijn”.

Als een teken van de ernst van de strijd zeggen de bronnen van het Pentagon dat “aangezien vice-admiraal Andrew niet zal worden uitgeleverd en zich achter diplomatieke immuniteit kan verschuilen, kan hij door het Amerikaanse leger worden uitgeleverd, aangezien de koningin ook de opperbevelhebber van de Britse strijdkrachten is”.  Onnodig te zeggen dat een dergelijke operatie zou neerkomen op een verklaring van oorlog.

De strijd om de controle van de Amerikaanse en Britse marine is ook slechts één aspect van de grotere strijd om de controle over het financiële systeem.  Trump is op het oorlogspad tegen de Europese en Aziatische koningen omdat ze op het punt staan om “een gelijktijdige herijking van de Forex- en staatsschuldmarkten op mondiaal niveau” te ensceneren, volgens de Europese royal.

Trump probeert dit tegen te gaan door achter de 29 biljoen dollar Indonesische goudfraude aan te gaan die de Federal Reserve Board tijdens de Lehman-crisis heeft uitgevoerd, volgens CIA-bronnen in Azië.

Volgens de CIA, “kreeg tijdens de financiële crisis, de New York Fed ongekende bevoegdheden van de Federal Reserve Board of Governors in Washington, D.C. om meer dan $29 triljoen aan elektronisch geld te creëren om Wall Street te redden.  Een aanzienlijk deel van de 29 biljoen dollar ging naar de ondersteuning van veel van de centrale banken over de hele wereld.”.

In zijn tegenaanval: “is Trump’s aanstaande actie dat het Green Hilton Memorial Agreement, ondertekend door [toenmalig president] John F. Kennedy en president Sukarno in november 1963 in Genève, een realiteit wordt.  Trump kan, met een pennenstreek bij Executive Order, Executive Order 11110 herstellen of een wijziging daarvan weer in werking stellen, waardoor het ministerie van Financiën de nieuwe Amerikaanse dollars kan uitgeven.  Dit kan de herstart van de Amerikaanse dollar zijn, omdat Trump de schuld van de Federal Reserve aan de eigenlijke eigenaars overlaat – de Khazariaanse zionisten cabal”, zegt de CIA.

De Europese royal merkte op dat “Als dat de omvang is van de ontvangen inlichtingen bij de CIA, dan hebben we nog een lange weg te gaan met hen.  Individuele natiestaten zoals Amerika zouden uiteraard niet alleen kunnen gaan vanwege de inherente onderlinge afhankelijkheid van de hele zaak. Maar het plan is om van fiat naar asset-backed [valuta] te migreren.  Dat deel is correct, ja”.

Trump, ondertussen, valt ook Wall Street aan, volgens de bronnen van het Pentagon.  “Na de mislukte beursintroducties van WeWork, Lyft en Uber, is hebzuchtig Wall Street niet in staat om veel geld te verdienen aan de pomp-en-dump Aramco IPO, omdat hun tophonden zoals JP Morgan en Goldman Sachs geconfronteerd worden met criminele ondernemings-onderzoeken van de DOJ, samen met Boeing, General Electric, en andere zakelijke criminelen,” zeggen de bronnen.

Saudi Aramco, natuurlijk, is de sleutel tot de steun van de Rockefeller petrodollar.  Op dit front, merken de bronnen van het Pentagon op, de ,,het Canada Pensioenplan Investeringsraad, de Russische oliemaatschappij Lukoil, en de Maleise nationale oliemaatschappij Petronas zeggen allen neen tegen Aramco, leidend tot andere pensioenen zoals het Investeringsfonds van het Japan Pension Investment Fund en de in staats eigendom zijnde oliemaatschappijen zoals Rosneft, PetroChina, Sinopec, Gazprom, Petrobras, en Pertamina om te volgen.

Trump heeft ook $1.5 triljoen van Japan nationaal pensioenfonds bemachtigd om de overheid van de V.S., drijvende te houden, volgens CIA bronnen in Azië.  

Dat is waarom het fonds ophield met onthullen hoe het zijn activa toekent aan het fiscale kwartaal dat eindigt in september – dat wil zeggen, op dat moment had de Amerikaanse overheid geld nodig om haar rekeningen te betalen.

https://www.reuters.com/article/us-japan-gpif/japans-gpif-reports-167-billion-second-quarter-profit-gives-fewer-details-while-deciding-new-portfolio-idUSKBN1XB3NY

“Waar is het echte geld waar alle Japanners al die jaren voor gewerkt hebben?  Wanneer de markt crasht, zoals het zeer dicht bij is om te doen, daar gaan alle computer inschrijvingen.  Ik neem aan dat het bijna hetzelfde is met alle pensioenfondsen van de overheid. Het spel is voorbij”, zo verklaarde de CIA-bron de situatie.

Het andere wat de Trump-strijdkrachten doen is het fysiek vasthouden en doden, of anders het gevangen zetten van politieke vijanden.  Daarom zijn alle recente optredens van Barack Obama, George Soros, Nancy Pelosi, Adam Schiff, enz., voor zover we kunnen zien, computergraphics.  Het wordt steeds moeilijker te zeggen, maar als je bijvoorbeeld kijkt naar de 1:13 tot 1:15 seconde op deze video van een recent “TV-optreden” van Nancy Pelosi, kun je aan haar ogen zien dat ze een computergegenereerde afbeelding is:

De aanvallen gaan in beide richtingen.  Trump bondgenoot Benjamin Netanyahu werd vorige week eindelijk aangeklaagd wegens corruptie.  Volgens bronnen in het Pentagon probeert hij te onderhandelen over een pleidooi om de wereld te vertellen wat hij weet over de massamoord op Japan in Fukushima.

Ook, heeft de advocaat en bondgenoot van Trump, Rudolph Giuliani openbaar gezegd dat hij zou kunnen worden gedood maar dat hij ,,een verzekering” heeft.  Vermoedelijk heeft hij het over wat hij weet over 9/11, aangezien hij ten tijde van de aanslagen burgemeester van New York was.

Dan natuurlijk was er de poging tot vergiftiging van Trump eerder deze maand, zoals gemeld door verschillende alternatieve nieuwsbronnen.

Wat interessant is aan deze strijd tussen de Gnostische Illuminati en hun man Trump versus de wereldroyals is dat beiden de oprichting van een door meritocratisch personeel bemand toekomstig planningsbureau lijken te ondersteunen.

De Russische president Vladimir Poetin kwam vorige week in het openbaar naar buiten en zei dat het op de toekomst gerichte systeem, dat door Japan en Singapore is ontwikkeld en dat nu door China wordt gebruikt, superieur is.

De ,,gezamenlijke prestaties van de Chinese economie zijn efficiënter dan dat van andere belangrijke economieën”, met inbegrip van de Amerikaanse,” vertelde Poetin het VTB Kapitaal Investerings Forum van VTB ,,RUSSIA CALLING” op Woensdag.

“Ik denk dat dit in belangrijke mate de bezorgdheid van onze Amerikaanse vrienden veroorzaakt en de beperkingen die aan China worden opgelegd verklaart,” zei Poetin, toevoegend dat de sancties van de VS een gevolg waren van ‘dit feit, niet van de ongelijkheid in de handelsbalans’.  De sleutel tot het Chinese succes was volgens Poetin een ‘unieke symbiose tussen de gecentraliseerde planning en de markteconomie'”.

https://tass.com/economy/1091323

De White Dragon Society heeft lange tijd de oprichting van een toekomstig planningsagentschap in de wereld gepromoot – en het verbeteren van de Aziatische centrale planning/markt hybride model dat Poetin aangeprijst.  Als zo’n agentschap met een jaarlijkse begroting van 1 biljoen dollar of meer zou worden opgezet, zou het binnen enkele maanden een einde kunnen maken aan de armoede en de milieuvernietiging kunnen stoppen. Daarna zou het met de mensen van de wereld kunnen overleggen over hoe deze planeet om te vormen tot het paradijs dat het moet zijn.  Het agentschap zou ook kunnen toezien op een overgang van zwaarden naar ploegen van het militair-industriële complex. Daarna zou het een uitbreiding van het menselijk en Aardse leven in het Universum kunnen uitvoeren.

In plaats van de planeet te laten draaien op het huidige westerse systeem van voortdurende conflicten, kunnen we beginnen met het maken van liefde, niet met oorlog.  Vergeet niet dat de strijd om de evolutie niet gewonnen wordt door de leeuw die vecht en het risico loopt gewond te raken of te sterven – het wordt gewonnen door de leeuw die terug in zijn grot de liefde bedrijft.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *