Benjamin Fulford: “Laatste confrontatie met Ouderen van Zion doemt op.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

18 november 2019 

Het is tijd om de dingen bij hun naam te noemen.  De meeste problemen in de wereld komen voort uit een groep die bekend staat als de Ouderen van Zion.  Dit is een onweerlegbaar feit en heeft niets te maken met het Joodse volk. Het is veeleer een groep inheemse families die de meeste bedrijven ter wereld bezitten en die samenzweren om 90% van de mensheid te vermoorden en de rest tot slaaf te maken.  Daarom hebben ze 6,4 biljoen dollar uitgegeven aan oorlog en massamoord (volgens recente berekeningen van het Watson-instituut) sinds ze hun terreuraanslagen van 11 september en de fascistische staatsgreep hebben georkestreerd.

https://watson.brown.edu/costsofwar/

Dit zou genoeg geld zijn geweest om een einde te maken aan de armoede, de vernietiging van het milieu te stoppen en de mensheid naar het Universum te brengen.  In plaats daarvan werd het besteed aan een project om een Groot-Israël te creëren om de overlevenden van hun geplande kunstmatige Armageddon te regeren. Laten we duidelijk zijn: het probleem komt voort uit de inheemse groep van families die het monotheïsme beheersen.

Ter herinnering, we worden geregeerd door een govern- (controle) mint (geest) die religie gebruikt (re-ligare: om ons te bundelen) gebruikt om ons samen te bundelen tot een fascii (een bundel stokken), of fascisme.  Fascisme staat ook bekend als “heerschappij door ondernemingen”. Een Zwitsers onderzoek heeft aangetoond dat 737 mensen 80% van de transnationale ondernemingen in de wereld controleren.

https://arxiv.org/PS_cache/arxiv/pdf/1107/1107.5728v2.pdf

Deze mensen worden ook wel de Oudsten van Zion genoemd.  Zij controleren een systeem van Babylonische schuldslavernij door hun eigendom van de meeste centrale banken van de wereld.  Dat is de reden waarom hun bedienden, de top 10% van de mensen, 93,2% van de financiële activa van de wereld in handen hebben, terwijl de onderste 90% belast is met 72,4% van de schuld.

Dit systeem staat op instorten.  Opstanden en burgerlijke onrust in Algerije, Bolivia, Groot-Brittannië, Chili, Denemarken, Ecuador, Egypte, Frankrijk, Guinee, Haïti, Honduras, Hongkong, Iran, Irak, Kazachstan, Libanon, Pakistan en Spanje delen een diep wantrouwen jegens de heersende elite.  De boeren met hooivorken staan aan de poort.

Ook, zoals vorige week besproken, heeft het hele corporate financiële systeem het contact met de realiteit volledig verloren en functioneert niet langer meer.  Onderstaande grafiek laat zien hoe de beurs en de reële economie niet langer correleren.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/GDP-Wilshire.png?itok=zCZpD5XK

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/GDP-Wilshire.png?itok=zCZpD5XK

We willen hieraan toevoegen dat de BBP-cijfers sterk overdreven zijn en geen weerspiegeling zijn van de inkomensverschillen, wat betekent dat de situatie nog veel slechter is dan in de grafiek is weergegeven.  Op dit moment blijkt uit de indicatoren van de reële economische activiteit, met name in de Verenigde Staten, het epicentrum van deze crisis, dat er al een ernstige recessie is begonnen. En toch bereikt de beurs recordhoogtes.

De Federal Reserve Board van het kabinet pompt ongekende sommen geld in het systeem om te proberen een ineenstorting te voorkomen.  Het ziet er nu naar uit dat iets genaamd Collateralized Loan Obligations (CLO’s) Ground Zero van de instorting zal zijn. Dit zijn bundels van junkleningen die werken volgens dezelfde logica die de ineenstorting van de Lehman Brothers heeft veroorzaakt.  Dat wil zeggen, de financiële tovenaars denken op de een of andere manier dat als je veel kleine stukjes afval meeneemt en ze in een grote vuilniszak stopt, ze niet langer afval zijn. Deze grafiek hieronder laat zien dat het probleem dit keer minstens twee keer zo groot is als de Lehman-crisis.

https://stillnessinthestorm.com/wp-content/uploads/2019/11/3-Fed-repo-operations-768x452.png

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/3-Fed-repo-operations-768×452.png?itok=431QWT2b

Deze dreigende [sic] implosie en revolutie is waarschijnlijk de reden dat de Zwarte Zon aanbidders in de P2 Vrijmetselaars Lodge vorige week contact opnam met de White Dragon Society.  De vertegenwoordiger van de P2 zei dat paus Franciscus, die Japan bezoekt van 23 tot 26 november, door hen gecontacteerd zou worden om te proberen een deal uit te werken. De P2 zijn overstuur door de Chinese plannen om een jaarlijkse $10 biljoen “Earth-moon ruimtevaart economische zone te creëren tegen 2050,” omdat ze niet denken dat de ruimteverkenning “gedomineerd zou moeten worden door één enkel ras”.

De P2 kregen te horen dat het tijd was om Abe Shinzo, hun marionetslavenpremier in Japan, te verwijderen.  Abe neemt zijn orders over van Michael Greenberg van de CSIS. Het CSIS rapporteert aan de Universiteit van Georgetown, die rapporteert aan de Jezuïeten en de Paus en dus aan de P2.  Er zijn tekenen die erop wijzen dat dit proces al is begonnen, want de Japanse pers is begonnen met een campagne van Abe afstraffing.

https://www.japantimes.co.jp/news/2019/11/16/national/abes-record-breaking-tenure-rocked-fresh-cronyism-scandals-blossom/#.XdDFyeTsbIU

De Romeinen kregen ook te horen dat ze aan boord moesten gaan met de Britten, het Pentagon en het Chinese plan om een toekomstig planningsbureau op te richten.  Dit zou ervoor zorgen dat de verkenning van de ruimte geen Chinees monopolie zou worden. Verder werd hun verteld dat een Jubeljaar noodzakelijk is.

De Romeinen dienen ook de waarheid te vertellen over 9/11, Fukushima en andere misdaden als ze vergeven willen worden en betrokken willen worden bij de creatie van de nieuwe “Star Trek-wereld” die ze beweren te wensen.

Om de druk op de ketel te houden, wordt de kolonie van gehersenspoelde zionistische slaven in Israël in de tussentijd volledig belegerd, aldus bronnen van het Pentagon.  “Israël is omheind met een Russische onderzeeër binnen zijn territoriale wateren”, zeggen ze. Dat betekent dat het kan worden weggevaagd “door nucleaire torpedo’s die op elk moment kunnen afgaan,” verklaarden ze.  Bovendien, “Hezbollah is tot de tanden bewapend, [Israëlische] drones worden neergehaald, en haar eigen raketverdediging is door Rusland reverse-engineered,” zeggen ze. Dit betekent dat het project voor een Groter Israël voorbij is.

Ook de crypto-satanistenkolonie van Saoedi-Arabië verkeert volgens de bronnen van het Pentagon in grote problemen.  “Nadat de voormalige generaal van het leger en CIA-directeur David Petraeus had gezegd dat de Saoedi’s ‘bijna geen geld meer hebben’, wordt de beursgang van Aramco geboycot door BRICS, hedgefondsen, buitenlandse investeerders, pensioenen, staatsinvesteringsfondsen, verzekeraars, staatsbedrijven en vrijwel iedereen, niet alleen vanwege geopolitieke, militaire en vertrouwensaspecten, maar ook vanwege zorgen over het milieu, het sociale aspect en bestuurszorgen,” verklaren de bronnen.

Ondertussen terug in de V.S., beloven de bronnen van het Pentagon, dat ,,Grote dingen op het punt staan om te vallen, na de veroordeling van [V.S. President Donald] Trump’s vriend Roger Stone.”

Wij kunnen slechts veronderstellen wat die ,,Grote dingen” zijn, maar het grootste ding dat wij kunnen bedenken om het neer te halen is de BIS, de private centrale bank onder de private-centrale banken.

Zoals de zaken er nu voorstaan, worden inflatie en deflatie veroorzaakt door de verouderde methoden van het BIS-regime, volgens een Europese koninklijke bron.  “De etentjes op de 18e verdieping van de BIS, waar geen notulen of verslagen worden gemaakt, zijn waar de centrale bankiers van de wereld beslissen over de manier waarop dingen zullen zijn,” zegt hij.

Dit vervangen door “een kwantum-gebaseerd systeem dat deze bankier tussenpersonen zal elimineren” is waaraan de regeringen van het Westen alles doen wat ze kunnen om te voorkomen dat dit gebeurt, zei hij.  “Het probleem is dat de regeringen te ver in de voedselketen zitten, te ver onder het loonniveau, en om heel eerlijk te zijn, waarschijnlijk te bang voor de ‘maffia'” om het op te nemen tegen de BIS. Daarom heeft deze schrijver een militaire operatie aanbevolen om de BIS en haar zusterinstelling CERN uit te schakelen.

Zelfs als het Pentagon nalaat op te treden, zitten de Aziaten op de zaak, volgens CIA-bronnen in Azië.  Zij vertellen ons dat:

“China heeft meer dan 20 K metrische tonnen goud….  Zij zullen dit gebruiken om een nieuwe cryptovaluta te creëren of te gebruiken als onderdeel van de nieuwe wereldwijde munt, waarbij ook Rusland, Iran, India en Indonesië een belangrijke [in] spelen.  Elk van deze landen heeft ook minstens 10-15 metrische ton goud dat gebruikt kan worden als steun voor de nieuwe munt. Beide scenario’s zullen de petrodollar doen dalen. Dit is de belangrijkste reden waarom de Khazariaanse cabal agent die zich voordoet als MBS [Mohammed Bin Salman] druk uitoefent om Aramco zo snel mogelijk op de lijst te krijgen.  Ze weten dat het spel al voorbij is. Ze proberen zo veel mogelijk geld uit het spel te halen en het onder elkaar te verdelen voordat het allemaal instort.”

Het Pentagon kan ervoor zorgen dat de ineenstorting niet tot chaos en bloedvergieten leidt door de strijd te stoppen die de corporate mediamachine aanzet tot het ineenstorten van de zaak.  Vorige week zat het vol met een nepshow met computergraphics van gearresteerde politici zoals Adam Schiff en Nancy Pelosi. Een verslaggeefster met een Washington, D.C. perskaart vertelt ons dat ze geen antwoord kon krijgen op verzoeken om de zogenaamde “openbare hoorzittingen” bij te wonen.

Het sturen van speciale eenheden om WarnerMedia, Walt Disney, Viacom, Rupert Murdoch’s News Corp, CBS Corporation, NBCUniversal, Google en Facebook te bezetten is een andere aanbeveling.  Al deze bedrijven moeten gedwongen worden om hun nieuwsoperaties af te splitsen en ze onder controle te stellen van echte, waarheidsgetrouwe journalisten die op zoek zijn naar de feiten.

Om dit te laten slagen, moeten ze ook de CIA en Mossad mockingbird media operaties overnemen die verantwoordelijk zijn voor zo vele nepnieuwsrapporten en gescripte nieuws “gebeurtenissen” zoals Sandy Hook en het bombardement van de Boston Marathon.

Tot slot moeten zij de leden opruimen van de families die de Fortune 500 bedrijven controleren via stichtingen en andere fronten.  De meeste van de 737 mensen die eigenaar zijn van de bedrijven bevinden zich in Europa, dus ook daar zullen arrestaties moeten worden verricht om deze operatie te laten slagen.

Tot nu toe hebben de bronnen van het Pentagon ons alleen nog maar verteld dat ze zich specifiek op Boeing richten.  Hier zeggen zij dat Boeing NASA en Ministerie van Defensie contracten zal verliezen ,,voor zijn weigering om uitvoerbare zuurstofsystemen en bliksembestendige 787s” evenals voor ,,ander slordig werk te verstrekken door winsten boven veiligheid te zetten.”  Boeing wordt ook geconfronteerd met “boycots door luchtvaartmaatschappijen, piloten, stewardessen, regelgevers, vliegtuigverhuurders en het vliegend publiek,” zeggen ze.

Terwijl het aanvallen van Boeing voor incompetentie is aan te bevelen, laten we niet vergeten dat incompetentie niet de oorzaak is van de crashes die tot de crisis van dit bedrijf hebben geleid.  De neerstortingen werden veroorzaakt door het opzettelijk gebruik van afstandsbedieningskapers die sinds het einde van de jaren negentig in alle Airbus- en Boeing-vliegtuigen zijn geïnstalleerd.

Dit is het soort probleem dat het best kan worden aangepakt door middel van een waarheids- en verzoeningscommissie.  Sommige misdrijven, zoals de massamoorden en het kannibalisme op kinderen, kunnen niet worden vergeven, maar veel andere kunnen wel worden vergeven.  Een waarheids- en verzoeningsproces kan de beste manier zijn om de planeet te bevrijden. Zoals Jezus Christus ooit tegen de Joden zei: “De waarheid zal jullie vrijmaken”.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

1 reactie op “Benjamin Fulford: “Laatste confrontatie met Ouderen van Zion doemt op.”

  1. De “Grote” onzichtbare “Klokkenluider” heeft zijn gelijk bekomen . . . , en “Christus” destijds maar al te goed wist waar hij over sprak . . . , hetgeen eeuwig zo is . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *