Benjamin Fulford: “Met marionetten als Obama, Pelosi en Netanyahu vertrokken, neemt de Khazariaanse Maffia zijn toevlucht tot nucleaire chantage.”

Benjamin Fulford
Benjamin Fulford is een in Japan gevestigde Canadese journalist. Als vertegenwoordiger van enkele invloedrijke Oosterse families is hij diep ingevoerd in de gebeurtenissen achter de schermen op het wereldtoneel van de macht. De laag van onze maatschappij waar de reguliere media bijna nooit over berichten, de wereld van de militair-industriële complexen en de geheime genootschappen.

4 november 2019

De strijd om de planeet Aarde te bevrijden bereikt een crescendo nu de Khazariaanse maffia marionettenpolitici systematisch worden opgejaagd en gedood of gearresteerd, zeggen Pentagon en MI6 bronnen.  Tegelijkertijd heeft de cabal de onderhandelingen over overgave geïnitieerd, volgens bronnen in de White Dragon Society en Earth Alliance.

Een duidelijk teken dat we te maken hebben met een ongewone situatie is dat Israël zijn ambassades wereldwijd heeft gesloten, zogenaamd vanwege een arbeidsconflict.  Deze sluiting wordt algemeen geïnterpreteerd als nucleaire chantage, aangezien bekend is dat Israëlische ambassades kernwapens bevatten. Echter, bronnen van het Pentagon zeggen dat Israël gedwongen werd om al zijn ambassades te sluiten “omdat er mogelijk kernwapens, massavernietigingswapens en terreurcellen in ondergebracht zijn”.

Verzetsleiders, die zeggen dat een groot deel van de voortdurende westerse burgeroorlog plaatsvindt in ondergrondse bunkers, voorzagen ons van deze kaart van de Amerikaanse ondergrondse faciliteiten ter illustratie.

Ze zeggen dat de ernstigste gevechten zijn gecentreerd rond de ondergrondse faciliteiten in Californië, waar de cabal bolwerken zoals Google, PayPal en Facebook zijn gevestigd.  Er zijn ook ondergrondse bunkers in Zwitserland, Griekenland en Israël die nog steeds volledig onder controle van de cabal staan, zeggen de bronnen.

Ondertussen, op de oppervlakte, worden de tweederangs cabal agenten zoals de voormalige V.S. President Barack Obama, de Spreker van het Huis van de V.S Nancy Pelosi van de V.S, en de Israëlische Eerste minister Benjamin Netanyahu, verwijderd.  Aangezien hooggeplaatste fronten zoals George Bush Sr., Paus Maledict (Benedictus XVI), George Soros, David Rockefeller, enz. al verdwenen zijn, verschuilen de echte marionetmeesters zich in toenemende mate achter de computergraphics en dubbelgangers-  of “klonen”, zeggen de CIA-bronnen.

Zo leken vorige week video’s van Pelosi en Obama de schijn te wekken dat ze nog in leven zijn, maar onze bronnen ter plaatse zeggen dat geen van beide de afgelopen weken in het openbaar is gezien.  We zouden zeggen met een 90% zekerheid dat deze video’s zijn gemaakt met behulp van computer graphics.

Mossad bronnen, ondertussen, zeggen dat de “echte Bibi Netanyahu” zich in een diepe ondergrondse basis in Israël bevindt en dat de Bibi in het openbaar gezien “een dubbel/kloon is”.  Mossad-insluiting officier Jeffrey Epstein en nep-ISIS-leider Shimon Elliot “al-Baghdadi” zitten in dezelfde bunker, zegt de bron.

De niet-aangegeven burgeroorlog in de VS nam vorige week ook een beslissende wending na de forensische ontdekking van de betrokkenheid van het IMF bij de campagne om Trump te verwijderen.  “Een enorme IMF-lening aan Oekraïne”, goedgekeurd door het toenmalige hoofd van het IMF Christine Lagarde, “genereerde een grote hoeveelheid geld dat vervolgens werd witgewassen in de zakken van veel van de exponenten van de afzetting van de president”, aldus MI6-bronnen.  Het behoeft geen betoog dat het aannemen van steekpenningen van buitenlandse entiteiten om een zittende president te verdrijven verraad is, en daarom worden zoveel politici opgepakt en ter dood veroordeeld, aldus bronnen van het Pentagon. Dat is ook de reden waarom de corporate propaganda media berichten nu zeggen over de “Oekraïense impeachment hoorzittingen” dat alles nu “ondergronds” gebeurt.

Er wordt nu een tegenaanval gepland tegen Trump-advocaat Rudi Giuliani, zeggen de Canadese geheime inlichtingendienst (CSIS) bronnen.  “Giuliani gaat binnenkort de gevangenis in. Dit zal het grote verhaal openen – dat 9/11 een inside job was, omdat Giuliani burgemeester van New York was toen het gebeurde.  Hij is erg betrokken en houdt nog steeds een Aaskaart in zijn mouw, bij wijze van spreken. Dit heeft hem tot zo ver toe laten ademen. Zal hij de gevangenis halen, een ongelukje krijgen of zichzelf ophangen in zijn gevangeniscel”, vraagt de bron zich af. 

De Khazariaanse cabal heeft vorige week ook twee grote stappen gezet om de controle over het financiële systeem te behouden: één in Saoedi-Arabië en één in Indonesië.

De actie in Saoedi-Arabië concentreerde zich op het recente evenement “Davos In the Desert” en de aankondiging van de beursgang van Saudi Aramco, veruit de grootste oliemaatschappij ter wereld.

De Saudi Davos was een blindganger, zoals technologie, media en EU-functionarissen boycotten het zelfs een jaar na [de moord op de Washington Post columnist Jamal Khashoggi], zeggen bronnen van het Pentagon.  De Indiase president Narendra Modi, de Braziliaanse president Jair Bolsonaro, de Pakistaanse premier Imran Khan en koning Abdullah van Jordanië waren er “alleen om Saudi-geld te krijgen”, zeggen ze. “Wall Street was er alleen voor de IPO van Aramco”, voegden ze eraan toe.  Deze beursintroductie, zo merkten de bronnen op, slaagde er niet in om belangrijke investeerders uit Noorwegen, Rusland, China, India, Brazilië, Japan, Korea, Canada, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Warren Buffet en Goldman Sachs aan te trekken.

De enige reden dat Trump Jared Kushner en minister van Financiën Stephen Mnuchin erheen stuurde was “om de bezoeken van leiders uit Rusland, India en Brazilië en de afwezigheid van EU-leiders te compenseren”, aldus de bronnen van het Pentagon. “Aramco is in effectief verbannen van de beurzen van New York, Londen, Hongkong en Tokio omdat ze geen onafhankelijke controle van hun reserves, die uitgeput zijn, toestaan”, voegen ze eraan toe.

Het andere nieuws uit het Midden-Oosten, dat onze Pentagon bronnen melden, is dat Trump 105 miljoen dollar aan militaire hulp aan het Libanese leger achterhoudt in een beweging die “Rusland ertoe kan aanzetten om Hezbollah te versterken en Libanon dichter bij Rusland en Iran te drijven”.

De Iraanse en Syrische leiders, van hun kant, prijzen Openlijk Trump voor het ten minste eerlijk zijn in het toegeven dat de Amerikaanse troepen er zijn om olie te krijgen, en niet om terrorisme te bestrijden.  Iran maakt nu een groot vredesinitiatief om de Zionistische strategie van eindeloze oorlog tegen te gaan.

https://sputniknews.com/middleeast/201911021077210205-irans-foreign-minister-will-send-letter-to-un-chief-on-tehrans-hormuz-peace-initiative/

Nu, als we ons tot Indonesië wenden, zien we een massale cabal campagne om het goud van dat land in beslag te nemen.  Na gefaald te hebben met hun valse Neil Keenan list, zetten de Zwitserse en Franse Rothschilds’ agenten de schroeven op President Jokowi en hebben hem gedwongen om “zijn aartsrivaal van de afgelopen twee presidentsverkiezingen te benoemen, Prabowo Subianto, de voormalige schoonzoon van Soeharto, als zijn minister van Defensie,” aldus de CIA bronnen in Indonesië.

De andere ministers in zijn regering zijn niet gelukkig, en veel van zijn aanhangers ook niet, zeggen de bronnen.  “Een contactpersoon in Jakarta, die bij BIN (de inlichtingendienst in Indonesië) is, heeft mij verteld dat een zeer grote hoeveelheid geld van meer dan 1 miljard dollar is overgegaan naar de schatkist van Prabowo,” zegt een bron.

Om de brand te voeden, zoals de bovenstaande link uitlegt: “Onder Jokowi’s 38 ministers werd voormalig directeur van de Wereldbank Sri Mulyani Indrawati uitgekozen om nog een ambtstermijn als minister van Financiën te vervullen……”.  De Wereldbank staat natuurlijk onder controle van de Rockefellers, enz.

Ook als de cabal erin slaagt om het goud van Indonesië te grijpen, worden ze nog steeds met een nederlaag geconfronteerd omdat ze geen controle hebben over de militaire en inlichtingendiensten van de wereld.

In ieder geval onderhandelt de cabal op een zeer hoog niveau over een vreedzame overdracht van de wereldmacht aan de Aziaten en de door het Westen geleide wereldalliantie machten, zeggen bronnen die dicht bij de onderhandelingen staan.

De Chinezen hadden vorige week een grote bijeenkomst waar ze opnieuw bevestigden dat hun verdienstelijke bestuurssysteem effectiever was dan de oligarchie en de nepdemocratie van het Westen.  In het communiqué dat na hun bijeenkomst werd uitgegeven, zeiden de Chinezen dat ze “actief zullen deelnemen aan het mondiale bestuur en zullen blijven bijdragen aan de opbouw van een gemeenschap met een gedeelde toekomst voor de mensheid”.  Zij voegden eraan toe dat een dergelijke samenwerking was gebaseerd op “eenheid van onafhankelijkheid en zelfstandigheid”.

http://www.xinhuanet.com/english/2019-10/31/c_138518832.htm

Een onderhandelaar van de heersende Westerse elite van zijn kant zei: “De wereldwijde heersende klasse heeft geen bezwaar tegen de mensen als ze laten zien dat ze in staat zijn om de uitdagingen van het runnen van een planeet te begrijpen en aan te gaan”.

Een groot debat in het Westen is de vraag hoeveel financiële controle in de handen van de heersende klasse moet blijven, aldus de bron.  “Het nieuwe financiële systeem is ontworpen met een achterdeur van de veiligheidsdiensten”, gaf hij toe. “We moeten uitzoeken of het publiek een super-diepgaand massatoezicht op hun financiële levens zal accepteren,” merkte hij op.  

Ik zeg: “Als je niets verkeerd doet, heb je niets om je zorgen over te maken.  Ze moeten beslissen of ze massacriminaliteit of geen criminaliteit willen,” zei hij.  “Na een diepe duik in de financiering van terrorisme, zou iedereen die wist wat ik wist, [deze achterdeuren] accepteren”, legde hij uit.

De bron zei ook dat men het erover eens was dat er een meritocratisch planningsbureau voor de toekomst moet worden opgericht met een enorm budget om een westers equivalent van het multi-triljoen dollar kostende Chinese Belt- and Road initiatief op te zetten.

Het andere wat er aan de hand is, is dat er een nieuw onderhandelingskanaal wordt geopend tussen het westerse militair-industriële complex en de Chinezen om te praten over het vrijgeven van geheime westerse UFO, fusie en andere technologie aan de rest van de wereld, aldus bronnen van de White Dragon Society.  De gesprekken zullen waarschijnlijk eind november beginnen na een bezoek van Paus Franciscus en de hoogste Amerikaanse generaal Mark Milley aan Japan, zeggen ze. Milley moet medio november in Japan zijn, terwijl paus Franciscus van 23 tot 26 november op bezoek komt.

Het andere punt dat zal worden besproken is de verwijdering van het criminele, verraderlijke regime van de slaaf Japanse premier Shinzo Abe, zeggen de bronnen.  Abe heeft geprobeerd om kiem oorlogsfaciliteiten op te zetten en is betrokken bij de Japanse misdaadbendes in corruptie met betrekking tot de Olympische Spelen van Tokio in 2020, zeggen Japanse rechtse bronnen.  De verwijdering van Abe en zijn aanhangers is een noodzakelijke voorwaarde voor de hereniging van het Koreaanse schiereiland en vrede in Oost-Azië, aldus de bronnen.

Bron: Benjaminfulford.net, Nederlandse vertaling: Martien (wakkeremensen.blogspot.com)


. . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *